Οι 7 καλύτερες κάμερες σκόπευσης που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τις καλύτερες κάμερες με ένα σκόπευτρο

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα που ακούμε από τους αναγνώστες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών είναι η έλλειψη σκόπευτρων που περιλαμβάνονται στις κάμερες.

Οι περισσότερες κάμερες σήμερα σας κάνουν να πλαισιώσετε τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την οθόνη LCD και να μην έχετε οπτικοποιητές, οπότε ίσως χρειαστεί να κυνηγήσετε αρκετά για να βρείτε μια φωτογραφική μηχανή με ένα σκόπευτρο, ειδικά ένα είδος φωτογραφικής μηχανής.

Ας ελπίσουμε ότι ο κατάλογός μας με τις καλύτερες κάμερες που περιέχουν παρατηρητές θα σας βοηθήσει να περάσετε λιγότερο χρόνο στο κυνήγι. Αυτή η λίστα περιέχει τόσο τις φωτογραφικές μηχανές σταθερού φακού όσο και τις φωτογραφικές μηχανές λήψης , καθώς και τις εναλλάξιμες κάμερες φακών , όλες σε διαφορετικά σημεία τιμών.

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι οπτικών παρατηρητών. Ένα οπτικό σκόπευτρο, το οποίο τυπικά βρίσκεται με έναν τύπο φωτογραφικής μηχανής DSLR, χρησιμοποιεί έναν καθρέφτη και ένα πρίσμα για να αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της σκηνής που περνάει μέσα από το φακό μέσω του εικονοσκοπίου. Υπάρχει επίσης ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο, συχνά συντομευμένο σε EVF, όπου η προβολή της σκηνής που εμφανίζεται στην οθόνη LCD εμφανίζεται επίσης στο EVF, το οποίο είναι απλά μια μικρότερη οθόνη.

Μην απενεργοποιείτε το μικρό μέγεθος του. Το Panasonic GX85 είναι ένα heck μιας φωτογραφικής μηχανής. Αυτό το 4K mirrorless, εναλλάξιμο shooter φακού σχεδιάστηκε για ενθουσιώδες που αναζητούν πολλή δύναμη και πολλές επιδόσεις. Ο καθρέφτης σχεδιασμός επιτρέπει ταχύτερη, ελαφρύτερη απόδοση σε ένα σώμα που είναι περίπου το ήμισυ του μεγέθους της μέσης φωτογραφικής σας μηχανής DSLR. Διαθέτει φακό 12-32mm, αισθητήρα CMOS 16 megapixel, διπλή σταθεροποίηση εικόνας, μαγνητοσκόπηση 4K και συνδεσιμότητα WiFi. Το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο 2764k-dot επιτρέπει σε μια κλασική κάμερα να αισθάνεται ότι ορισμένοι καθαροί προτιμούν τις οθόνες LCD (αν και το GX85 περιλαμβάνει επίσης μια LCD με κλίση για μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία). Όσον αφορά τους καθρέφτες χωρίς καθρέφτες, το GX85 είναι αρκετά ακριβό και δεν υπάρχει τίποτα να μην σας αρέσει σε αυτή την κάμερα.

Πίσω στον κόσμο των σημείων και των βλαστών, δεν βρίσκετε συχνά έναν σκοπευτή με έναν από αυτούς τους δοκιμασμένους και πραγματικούς ηλεκτρονικούς φακούς, αλλά το Sony DSCHX90V έχει αυτό και πολλά άλλα. Το ενσωματωμένο ανακλαστικό σκόπευτρο OLED αποκαλύπτει με ακρίβεια τι προσπαθείτε να καταγράφετε, παρέχοντας ταυτόχρονα μια επιλογή πλαισίου σε υπερβολικό φωτισμό. Ο φακός Zeiss 30x με οπτικό ζουμ (με 60x Clear Image Zoom) επιτρέπει κάποια εντυπωσιακή απόδοση downrange. Και ο αισθητήρας CMOS 18,2-megapixel επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η συνδεσιμότητα WiFi και NFC επιτρέπει επιλογές τηλεχειρισμού με βάση smartphone, καθώς και γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και υλικού. Η λειτουργία GPS σας επιτρέπει να προσθέσετε ετικέτες στις εικόνες σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότε και πού λήφθηκαν οι εικόνες. Η εμφάνιση LDC περιστρέφεται κατά 180 °, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε μόνοι σας - ένα κομψό μικρό κομμάτι που βοηθά στην επιβεβαίωση της γενικής υπεροχής της φωτογραφικής μηχανής σε σχέση με τα smartphones.

Η Nikon πήρε πραγματικά την ιδέα για το point-and-shoot στο επόμενο επίπεδο με αυτό. Το COOLPIX B700 συσκευάζει τόσο μεγάλη ισχύ όσο το DSLR σε σχεδιασμό σταθερού φακού. Ένας από τους λόγους που οι φωτογράφοι προτιμούν τους κατοπτρισμούς χωρίς καθρέφτες και DSLR πάνω από τους σταθερούς φακούς είναι επειδή, καλά, ο φακός. Θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους και να τα αλλάξουν ανάλογα με τις συνθήκες λήψης. Έτσι, κάθε αξιοπρεπής high-end point-and-shoot πρέπει να έχει έναν πραγματικά ευπροσάρμοστο και πραγματικά ισχυρό φακό. Το B700 διαθέτει εκπληκτικό φακό NIKKOR Super ED 60x οπτικού ζουμ (24-1440mm) που βάζει τους περισσότερους άλλους στην αγορά για ντροπή. Τοποθετήστε τον αισθητήρα BSI CMOS 20,2 megapixel 1 / 2,3 "BSI και έχετε μια αξιόλογη κάμερα στο χέρι σας. Με καταγραφή βίντεο 4Κ / ​​UHD, οθόνη LCD τριών ιντσών και ηλεκτρονικό σκόπευτρο 921k-Dot, οι επιλογές λήψης και εγγραφής σας είναι πολύ απεριόριστες.Για πρόσθετες επιλογές κοινής χρήσης και συνδεσιμότητας, το B700 έρχεται επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένη λειτουργία WiFi, NFC και Bluetooth.

Η σειρά φωτογραφικών μηχανών Rebel της Canon έχει σχεδιαστεί για ψηφιακούς σκοπευτές SLR σε αρχικό επίπεδο και το EOX Rebel T6 είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να πάρετε για την κατηγορία αρχάριων. Έχει όλη τη δύναμη και την απόδοση ενός κορυφαίου DSLR χωρίς το ειδικό βάρος του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο αισθητήρας εικόνας CMOS των 18 megapixel και ο υψηλής απόδοσης επεξεργαστής εικόνας DIGIC 4+ παρέχουν χαρακτηριστικά εντυπωσιακά πλάνα. Η αυτόματη εστίαση εννέα σημείων (AF) υπόσχεται αυξημένη ευελιξία και έλεγχο των εικόνων σας και οπτικό (ναι, οπτικό ) σκόπευτρο βοηθάει στην περαιτέρω ακρίβεια για την πλαισίωση και τη λήψη της ιδανικής λήψης. Το T6 περιλαμβάνει μια σειρά ISO 100-6400 (επεκτάσιμη σε H: 12800) για σταθερή απόδοση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Και περιλαμβάνει τεχνολογία WiFi και NFC για τη διανομή των εικόνων σας και την γρήγορη φόρτωσή τους σε πλατφόρμες υλικού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές συνδεσιμότητας για να ελέγξετε από απόσταση την κάμερα από την κινητή συσκευή σας.

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα της κατοχής μιας φωτογραφικής μηχανής που είναι πιο προηγμένη από το μέσο smartphone σας είναι η πρόσθετη αντοχή ενός σκληρού μοντέλου. Το Pentax προσφέρει ένα υπερυψωμένο μοντέλο σφραγισμένο με καιρικά φαινόμενα που μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε και σας επιτρέπει να συνθέσετε εκπληκτικές εικόνες κατά μήκος του δρόμου. Το Pentax K-70 με φακό 18-135mm παίρνει απίστευτα υψηλά λεπτομερή πλάνα και σαρωτικές πανοραμίες. Αυτή η σχεδόν ανυπέρβλητη φωτογραφική μηχανή είναι ανθεκτική στη σκόνη και προστατεύεται με 100 στεγανωτικές καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορείτε να την πάρετε μαζί σας ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Το Pentax K-70 είναι ιδανικό για τη φύση και τη φωτογραφία ταξιδιού ή οποιαδήποτε στιγμή αναμένετε να βρεθείτε στα στοιχεία. Έρχεται ακόμη και με το Night Vision Red Light LCD, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε όμορφες εικόνες στο σκοτάδι. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μειωμένη ανακούφιση από το κούνημα και πυροβολεί σε ένα γρήγορο έξι καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθιστώντας αυτό μια εξαιρετική κάμερα τόσο για αρχάριους όσο και για πιο εξελιγμένους φωτογράφους. Αν και έρχεται με ένα ελαφρώς υψηλότερο σημείο τιμής, το Pentax K-70 αξίζει πολύ για την ανθεκτικότητα και την απίστευτη απόδοση του.

Κάθε φορά που συναντάς μια κάμερα που μοιάζει με κάτι από τις παλιές μέρες της λήψης ταινιών. Το Canon PowerShot G5 X δεν είναι φωτογραφική μηχανή, αλλά ο σχεδιασμός του επιστρέφει σε μια προ-ψηφιακή εποχή. Είναι αρκετά ακριβό για μια σταθερή κάμερα φακού, αλλά αν βρίσκεστε στην αγορά για έναν εξειδικευμένο σκοπευτή με φακό F1.8-2.8 (4x οπτικό ζουμ) 24-100mm, αξίζει τον κόπο να το κοιτάξετε. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας 20,2 megapixel, με ευαισθησία ISO έως 12800. Η οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών τριών ιντσών με χειριστήρια αφής υπόσχεται αξιόπιστη εμπειρία λήψης σε χαμηλό έως μεσαίο επίπεδο φωτισμού συνθήκες και το ηλεκτρονικό σκόπευτρο παρέχει τα υπόλοιπα για συνθήκες υψηλού φωτισμού. Το G5 X διαθέτει επίσης εγγραφή βίντεο Full HD (1080p), καθώς και συνδεσιμότητα WiFi και NFC για γρήγορη κοινή χρήση και απομακρυσμένη λήψη. Διαθέτει την τυποποιημένη σειρά PowerShot καλούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού σύνδεσης κινητής συσκευής, μιας λειτουργίας συγχρονισμού εικόνας και του ιδιόκτητου λογισμικού λήψης της Canon. Είναι ένα ισχυρό shooter σε ένα κομψό, αναδρομικό σχέδιο.

Οι συμπαγείς κάμερες δεν έχουν συχνά ένα εικονοσκόπιο, αλλά ένας από τους λόγους που αγαπάμε αυτό το Lumix είναι ότι συμπιέζει το ένα. Μέτρηση 4,4 με 1,62 με 2,64 ίντσες και με βάρος μόνο τρία τέταρτα λίβρα, η κάμερα διαθέτει έναν αισθητήρα MOS 20,3 megapixel plus ένα φακό Leica DC VARIO-ELMAR 30x Leica (24-720mm). Καταγράφει επίσης 4K βίντεο σε 3840 x 2160p λεπτομέρεια - είναι τέσσερις φορές η ποιότητα Full HD.

Επιπλέον, διαθέτει ένα υβριδικό οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για ομαλότερες φωτογραφίες. Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για ένα εικονοσκόπιο, αυτός ο σκοπευτής έχει ένα ζωντανό σκόπευτρο μεγέθους 0,2 ιντσών με μια εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 1,166 χιλιοστών, που σας βοηθά να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Διαθέτει επίσης αισθητήρα ματιών για ευκολότερη προβολή σε έντονο φως.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .