Το LibreOffice 5.0.5 αντιπροσωπεύει την πιο ισχυρή, σταθερή έκδοση

Το άλμα με το LibreOffice 5 σε αυτό το στάδιο θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα

Το Ίδρυμα Document ανακοίνωσε μια σταθερή έκδοση του LibreOffice 5 κατάλληλη για εφαρμογή σε επιχειρήσεις και οργανισμούς: LibreOffice 5.0.5.

Το LibreOffice είναι μια δωρεάν, ισχυρή εναλλακτική λύση για πιο ακριβές σουίτες λογισμικού γραφείου, όπως το Microsoft Office. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου, πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων, πρόγραμμα παρουσίασης και πολλά άλλα.

Αυτό αντιπροσωπεύει την πέμπτη έκδοση ή έκδοση στο LibreOffice 5, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά από τα μεγάλα σφάλματα έχουν επεξεργαστεί.

Αυτό σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη στιγμή για να μπείτε στο LibreOffice 5 αν δεν το έχετε ήδη κάνει.

Τι να περιμένετε από αυτή τη σταθερή έκδοση

Αυτή είναι η "ακόμα έκδοση", την οποία πολλοί χρήστες του LibreOffice ήδη καταλαβαίνουν, είναι διαφορετικό από προηγούμενες εκδόσεις, όπως η "νέα έκδοση".

Αν είστε νέος στο πώς ο LibreOffice ανανεώνει τις ενημερώσεις, αξίζει να κατανοήσετε την ορολογία και το χρονοδιάγραμμα. Για αυτό, παρακαλώ δείτε: Όλα για το LibreOffice και πότε να περιμένετε την επόμενη έκδοση του LibreOffice .

Είστε απόλυτα νέοι στο LibreOffice; Λαμβάνοντας υπόψη την δωρεάν σουίτα LibreOffice; Εδώ είναι αυτό που μοιάζει και κορυφαία χαρακτηριστικά στο LibreOffice.

Νέα και σταθεροποιημένα χαρακτηριστικά σε αυτή την έκδοση

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια αίσθηση για όσα ενημερώνονται στην έκδοση 5.0.5 είναι να επισκεφθείτε τις λίστες κοινοτικών καταχωρίσεων. Αυτά αναφέρονται ως αρχεία καταγραφής αλλαγών. Για αυτή την έκδοση, αναζητήστε και τα δύο RC1 και RC2.

Μια άλλη ανανέωση: Η ιστοσελίδα LibreOffice του Ιδρύματος Εγγράφων

Ακολουθεί μια άλλη ενημέρωση για την κοινότητα LibreOffice, που βρίσκεται σε μια δήλωση από το ιστολόγιο του The Document Foundation:

Επίσης, έχουμε μια γραμμή με τα εξής στοιχεία: Ίδρυμα (Καταστατικά, Οικονομικά και Συνεταιρισμοί), Διακυβέρνηση (Ιδρυτικά Όργανα και Ιστορία), Κοινότητα, Πιστοποίηση, Λήψη Βοήθειας (Επαγγελματική Υποστήριξη) και τις επαφές. Με την αναμόρφωση της ιστοσελίδας του TDF, ανακαινίσαμε πλέον όλες τις ιδιότητες του ιστότοπου του έργου. "

Νέα στο LibreOffice; Εδώ είναι πώς να το δοκιμάσετε, δωρεάν!

Όπως αναφέρθηκε, το LibreOffice είναι ελεύθερο να μεταφορτώσει, ακόμα και αν σκοπεύετε να το κάνετε αυτό για πολλά μηχανήματα στον οργανισμό σας.

Βρείτε την ευθεία λήψη μέσω του επίσημου ιστότοπου LibreOffice.

Μια σημείωση για μεγάλες εφαρμογές λογισμικού

Η μετάβαση από άλλες μάρκες λογισμικού γραφείου στο LibreOffice μπορεί να είναι δύσκολη όταν επιχειρείται σε μεγάλη κλίμακα.

Για το λόγο αυτό, το The Document Foundation ζητά να επωφεληθείτε από το δίκτυο των πιστοποιημένων επαγγελματιών μετανάστευσης. Αυτοί είναι σύμβουλοι, εκπαιδευτές και άλλες χρήσιμες ομάδες στις οποίες μπορείτε να προσεγγίσετε, ώστε να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερους λόξυγκους.

Βρείτε αυτό στον ιστότοπο υποστήριξης LibreOffice Professional (αναζητήστε επαγγελματικές προσφορές υποστήριξης επιπέδου 3).

Αν ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία ενός εκτεταμένου σχεδίου υποστήριξης, ελέγξτε τις επιλογές μακροπρόθεσμης υποστήριξης του LibreOffice.

Είναι το LibreOffice πραγματικά δωρεάν;

Το Ίδρυμα Document προσφέρει το λογισμικό του δωρεάν αλλά ζητά υποστήριξη από όσους μπορούν. Ακολουθεί μια δήλωση από το ιστολόγιό τους:

"Οι χρήστες του LibreOffice, οι υποστηρικτές του ελεύθερου λογισμικού και τα μέλη της κοινότητας μπορούν να υποστηρίξουν το Ίδρυμα Τεκμηρίωσης με δωρεά στη διεύθυνση http://donate.libreoffice.org. Μπορούν επίσης να αγοράσουν προϊόντα LibreOffice από το ολοκαίνουργιο project shop: http: //documentfoundation.spreadshirt. net /. "