Γιατί υπάρχει ένα κόκκινο X στη Διαχείριση συσκευών;

Μια επεξήγηση για το κόκκινο X στη Διαχείριση συσκευών

Δείτε ένα μικρό κόκκινο x δίπλα σε μια συσκευή υλικού στη Διαχείριση συσκευών ; Μπορεί να έχετε κάνει μια αλλαγή με σκοπό που είχε ως αποτέλεσμα το κόκκινο x να εμφανιστεί ή ίσως να υπάρχει πρόβλημα.

Ωστόσο, μην ανησυχείτε για το ότι είναι δύσκολο να διορθώσετε - τις περισσότερες φορές υπάρχει μια πολύ εύκολη λύση σε ένα κόκκινο x στη Διαχείριση Συσκευών.

Τι σημαίνει το Κόκκινο X στη Διαχείριση Συσκευών;

Ένα κόκκινο x δίπλα σε μια συσκευή στη Διαχείριση Συσκευών στα Windows XP (και πίσω στα Windows 95) σημαίνει ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

Το κόκκινο x δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή υλικού. Το κόκκινο χ σημαίνει απλώς ότι τα Windows δεν επιτρέπουν τη χρήση του υλικού και ότι δεν έχει αναθέσει κανέναν πόρο συστήματος που θα χρησιμοποιηθεί από το υλικό.

Εάν έχετε απενεργοποιήσει το υλικό μη αυτόματα , γι 'αυτό το κόκκινο x εμφανίζεται για εσάς.

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών Red X

Για να καταργήσετε το κόκκινο x από ένα συγκεκριμένο κομμάτι υλικού, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη συσκευή, η οποία γίνεται ακριβώς στη Διαχείριση συσκευών. Είναι συνήθως τόσο απλό.

Η ενεργοποίηση μιας συσκευής στη Διαχείριση Συσκευών περιλαμβάνει μόνο την επιλογή της συσκευής και την αλλαγή των ιδιοτήτων της, έτσι ώστε τα Windows να την ξαναχρησιμοποιούν.

Διαβάστε το πώς να ενεργοποιήσετε μια συσκευή στο διαχειριστή συσκευών, αν χρειάζεστε βοήθεια για να το κάνετε αυτό.

Συμβουλή: Οι εκδόσεις των Windows νεότερο από XP δεν χρησιμοποιούν το κόκκινο x για να δηλώσουν μια συσκευή με ειδικές ανάγκες. Αντ 'αυτού, θα δείτε ένα μαύρο βέλος κάτω . Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε συσκευές σε αυτές τις εκδόσεις των Windows, χρησιμοποιώντας επίσης τη Διαχείριση Συσκευών (Device Manager). Το εκπαιδευτικό υλικό που συνδέεται παραπάνω εξηγεί τον τρόπο ενεργοποίησης των συσκευών σε αυτές τις εκδόσεις των Windows.

Περισσότερα στο Device Manager & amp; Απενεργοποιημένες συσκευές

Οι συσκευές που έχουν απενεργοποιηθεί δημιουργούν κωδικούς σφαλμάτων του Device Manager . Το συγκεκριμένο σφάλμα, στην περίπτωση αυτή, είναι ένας Κώδικας 22 : "Αυτή η συσκευή είναι απενεργοποιημένη".

Εάν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα με το υλικό, το κόκκινο x θα αντικατασταθεί πιθανώς με ένα κίτρινο θαυμαστικό , το οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε ξεχωριστά.

Αν έχετε ενεργοποιήσει τη συσκευή στη Διαχείριση συσκευών, αλλά το υλικό εξακολουθεί να μην επικοινωνεί με τον υπολογιστή, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανό ότι το πρόγραμμα οδήγησης είναι ξεπερασμένο ή ακόμα και αν λείπει τελείως. Δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης στα Windows, εάν χρειάζεστε βοήθεια για τον καθορισμό αυτού του τύπου προβλήματος.

Σημείωση: Παρόλο που ένα ελλιπές ή παρωχημένο πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι η αιτία ενός υλικού που δεν λειτουργεί με τα Windows όπως θα έπρεπε, το κόκκινο x που εμφανίζεται στο Device Manager δεν έχει καμία σχέση με το εάν έχει εγκατασταθεί ή όχι το πρόγραμμα οδήγησης. Απλώς σημαίνει ότι η συσκευή έχει απενεργοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο.

Οι περισσότερες συσκευές που δεν λειτουργούν καθόλου ακόμη και μετά την ενεργοποίησή τους στη Διαχείριση συσκευών, μπορούν να διαγραφούν από τη λίστα στο Device Manager. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή αφού διαγράψετε τη συσκευή για να αναγκάσετε τα Windows να την αναγνωρίσουν ξανά. Στη συνέχεια, εάν η συσκευή εξακολουθεί να μην λειτουργεί, δοκιμάστε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης.

Μπορείτε να ανοίξετε τη Διαχείριση Συσκευών με τον κανονικό τρόπο μέσω του Πίνακα Ελέγχου, αλλά υπάρχει επίσης μια εντολή γραμμής εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, η οποία περιγράφεται εδώ .