Ξεχάσω τον κωδικό μου των Windows 8! Ποιες είναι οι επιλογές μου;

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό εισόδου των Windows 8

Πρώτα τα πράγματα πρώτα: Μην ντρέπεστε να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 8 . Μας λένε ξανά και ξανά να κάνουμε πιο μακρούς και πιο περίπλοκους κωδικούς πρόσβασης για να διατηρήσουμε τα δεδομένα μας ασφαλή, γεγονός που τους καθιστά πιο δύσκολο να θυμηθούμε. Ποιοι προσπαθούμε να κρατήσουμε εδώ;

Ακόμα κι αν ο κωδικός πρόσβασης των Windows 8 δεν ήταν τόσο δύσκολος να θυμάστε - είστε άνθρωπος. Ο καθένας ξεχνάει τα πράγματα από καιρό, ακόμα και σημαντικά πράγματα!

Ξεχάσω τον κωδικό μου των Windows 8! Ποιες είναι οι επιλογές μου;

Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιστρέψετε αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης των Windows 8, τα οποία εξηγούμε παρακάτω.

Σημαντικό: Ορισμένες από αυτές τις ιδέες ισχύουν μόνο εάν συνδεθείτε στα Windows 8 χρησιμοποιώντας έναν τοπικό λογαριασμό (συνδέεστε με ένα παραδοσιακό όνομα χρήστη). Ορισμένες λειτουργούν μόνο αν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό Microsoft (συνδέεστε με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και κάποιες εργασίες και για τις δύο. Θα σας ενημερώνουμε κάθε φορά. Ωστόσο, όλες αυτές οι ιδέες ισχύουν εξίσου σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows 8 ή των Windows 8.1 που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε.

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού σας Microsoft Online

Μια επιλογή που δώσατε όταν αγοράσατε για πρώτη φορά τον υπολογιστή σας ή τα εγκατεστημένα Windows 8 ήταν να εγγραφείτε για λογαριασμό Microsoft ή να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας Microsoft. Ένα πραγματικά μεγάλο όφελος από αυτό είναι ότι σας δίνει ένα σχέδιο διαφυγής εάν ξεχάσετε ποτέ τον κωδικό σας Windows 8.

Πάρτε λοιπόν το smartphone σας ή οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή ανοίξετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού σας Microsoft για το πλήρες σεμινάριο.

Σημείωση: Μπορείτε να επαναφέρετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Windows 8 σε απευθείας σύνδεση όπως αυτή μόνο αν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό Microsoft. Εάν χρησιμοποιείτε έναν τοπικό λογαριασμό, ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται με τη Microsoft online και συνεπώς δεν μπορεί να γίνει επαναφορά από αυτά.

Χρησιμοποιήστε ότι ο δίσκος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 8 που έχετε κάνει

Μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 8 είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται - είναι μια δισκέτα ή μια μονάδα flash που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης των Windows 8, αν την ξεχάσετε. Εάν έχετε ένα, αυτή είναι η στιγμή να το βρείτε και να το χρησιμοποιήσετε!

Δυστυχώς, εάν έχετε ένα κομμάτι που πιθανότατα θα έχετε προχωρήσει στην επόμενη ιδέα. Μια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης είναι συνδεδεμένη με τον συγκεκριμένο λογαριασμό σας των Windows 8, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να δημιουργηθεί μέσα από τα Windows, πίσω όταν ξέρατε πραγματικά τον κωδικό πρόσβασής σας. Με άλλα λόγια, εάν δεν διαθέτετε ήδη ένα δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 8, η πιθανότητα να δημιουργήσετε ένα έχει τελειώσει.

Μόλις επιστρέψετε στα Windows 8 χρησιμοποιώντας μία από τις άλλες ιδέες παρακάτω, δημιουργήστε ένα δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 8, ώστε να αποφύγετε όλα αυτά τα προβλήματα την επόμενη φορά που θα ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σημείωση: Η δημιουργία και, συνεπώς, η χρήση μιας δισκέτας επαναφοράς κωδικού πρόσβασης είναι μια επιλογή μόνο αν συνδεθείτε στα Windows 8 χρησιμοποιώντας έναν τοπικό λογαριασμό.

Κάντε [Εκπαιδεύστε] Guesses στον κωδικό σας των Windows 8

Πριν στρέψετε τα μάτια σας σε αυτό, δώστε μια βολή. Σοβαρά δοκιμάστε αυτό, αν και μόνο για να μας χιούμορ. Εικασία είναι ίσως το πρώτο πράγμα που κάνατε όταν συνειδητοποιήσατε ότι ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης των Windows 8, αλλά ήταν εκπαιδευμένοι εικασίες ή λίγες απογοητευμένες προσπάθειες;

Ναι, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να χάσετε τον εαυτό σας πίσω στα Windows 8, αλλά προτού να ξοδέψετε όλο τον χρόνο και την ενέργεια με αυτά, να δώσετε στους εκπαιδευόμενους να μαντέψουν ένα πραγματικά καλό τελευταίο σουτ.

Θεωρώντας ότι τόσο οι απλοί όσο και οι πολύπλοκοι, καλοφτιαγμένοι κωδικοί πρόσβασης είναι συνήθως εμπνευσμένοι από τα πιο γνωστά σε μας στοιχεία στη ζωή μας, σκεφτείτε αν ο κωδικός πρόσβασης των Windows 8 μπορεί να έχει κάποια σχέση με:

Αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες. Σας συνιστούμε να διαβάσετε πώς μπορείτε να μαντέψετε με επιτυχία τον δικό σας κωδικό πρόσβασης για κάποια βοήθεια που σας περιγράφει τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης των Windows 8.

Έχετε άλλο χρήστη αλλάξετε τον κωδικό σας Windows 8

Εάν περισσότερα από ένα άτομα χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας και τουλάχιστον ένα από αυτά τα άτομα έχει ρυθμιστεί ως διαχειριστής , αυτό το άτομο μπορεί να συνδεθεί με τον κωδικό πρόσβασής του και να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής σας από τη μικροεφαρμογή Λογαριασμοί χρηστών στον Πίνακα Ελέγχου .

Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος αλλαγής κωδικού πρόσβασης άλλου χρήστη στα Windows για εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Σημείωση: Μπορείτε να έχετε μόνο έναν διαχειριστή στον υπολογιστή σας, αλλάξτε τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης των Windows 8, εάν ο λογαριασμός σας είναι τοπικός λογαριασμός. Ο άλλος χρήστης διαχειριστή μπορεί να έχει έναν λογαριασμό Microsoft ή έναν τοπικό λογαριασμό, αλλά ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι τοπικός λογαριασμός για να αλλάξει ο κωδικός πρόσβασης με αυτόν τον τρόπο.

Χρησιμοποιήστε αυτό το hack για να επαναφέρετε τον κωδικό σας Windows 8

Η λέξη "hack" μπορεί να το πιέζει λίγο, αλλά υπάρχει μια ελεύθερη και σχετικά απλή διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε που σας επιτρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 8, αν το έχετε ξεχάσει. Με αυτό το hack, θα μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 8 απευθείας από την οθόνη σύνδεσης των Windows, χωρίς δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης ή μονάδα flash και χωρίς να χρειάζεστε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να επαναφέρετε έναν κωδικό πρόσβασης των Windows 8 για λεπτομερή επεξήγηση. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εντολή Command Prompt και να κάνετε κάποια πράγματα που ίσως δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, αλλά ακολουθήστε τις οδηγίες μας προσεκτικά και θα περάσετε καλά.

Σημείωση: Αυτή η hack θα λειτουργήσει μόνο εάν συνδεθείτε στα Windows 8 με έναν τοπικό λογαριασμό. Διάφοροι άλλοι ιστότοποι προτείνουν αυτή τη διαδικασία για τα Windows 8 σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά δεν θα επαναφέρει με επιτυχία τον κωδικό πρόσβασης των Windows 8, αν χρησιμοποιείτε λογαριασμό Microsoft για να συνδεθείτε.

Επαναφορά ή ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης των Windows 8 με ένα από αυτά τα εργαλεία

Αν για οποιονδήποτε λόγο, οι ιδέες σχεδόν πάντα-εργασίας δεν ήταν επιτυχείς για εσάς, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε κάποια πιο "παραδοσιακά" μέσα χάκερ στον υπολογιστή σας.

Ορισμένα εργαλεία hacking που βασίζονται σε λογισμικό, που ονομάζονται προγράμματα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows , διατίθενται από διάφορες εταιρείες και προγραμματιστές λογισμικού. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε, μπορεί να βρει και να σας δείξει τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης των Windows 8 ή απλά να το επαναφέρει, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Σημείωση: Μιλάμε για μια σειρά εργαλείων αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης και επαναφοράς σε αυτήν τη λίστα προγραμμάτων που συνδέονται παραπάνω. Ως επί το πλείστον, τα προγράμματα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης λειτουργούν τόσο για τοπικούς κωδικούς όσο και για κωδικούς πρόσβασης λογαριασμού Microsoft. Τα εργαλεία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα επαναφέρουν μόνο τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης των Windows 8, εάν συνδεθείτε με έναν τοπικό λογαριασμό.

Επαναφέρετε τον υπολογιστή σας

Η διαδικασία Επαναφορά του υπολογιστή σας στα Windows 8 είναι πολύ διαφορετική από την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Αυτή η διαδικασία καταργεί όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα, εφαρμογές και ακόμα και όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας .

Με άλλα λόγια, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στα Windows 8 επειδή ο υπολογιστής σας επαναφέρεται στην αρχική του διαμόρφωση, ακριβώς όπως ήταν όταν το αγοράσατε ή για πρώτη φορά εγκαταστήσατε τα Windows 8.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία Επαναφορά του υπολογιστή σας, αποκτήστε πρόσβαση στις επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αντιμετώπιση προβλημάτων> Επαναφορά του υπολογιστή σας .

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στα Windows 8 για μια πλήρη αναδρομή αυτής της διαδικασίας.

Αυτό είναι προφανώς δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεπεράσετε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης των Windows 8, αλλά αν όλα τα άλλα αποτύχουν, αυτό σχεδόν σίγουρα θα λειτουργήσει. Θα έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας νέου τοπικού λογαριασμού ή λογαριασμού Microsoft. Εάν τυχαίνει να έχετε ένα δεύτερο λογαριασμό της Microsoft που γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης, θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με αυτό.

Συμβουλή: Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, όπου και οι δύο έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης των Windows 8 και η επαναφορά του υπολογιστή σας δεν λειτουργεί για κάποιο λόγο, μπορείτε να επιλέξετε να καθαρίσετε την εγκατάσταση των Windows 8 , εφόσον έχετε ένα δίσκο εγκατάστασης των Windows 8 ή flash διαθέσιμη μονάδα δίσκου. Η εκτέλεση μιας καθαρής εγκατάστασης των Windows 8 ολοκληρώνει το ίδιο πράγμα με την επαναφορά του υπολογιστή σας.