Τρόπος αναβάθμισης από το Windows XP Service Pack 3

Μεταβείτε στα Windows 10 ή 8.1

Το Windows XP Service Pack 3 (SP3) εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2008. Περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις των Windows XP (SP1, SP2) που κυκλοφόρησαν παλαιότερα.

Ποιες εκδόσεις του XP υποστηρίζει;

Windows XP; Windows XP Home Edition. Windows XP Home Edition N Windows XP Media Center Edition. Windows XP Professional Edition Windows XP Professional N Το Windows XP Service Pack 1; Το Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition Έκδοση Tablet PC των Windows XP

Η Microsoft εξακολουθεί να υποστηρίζει τα Windows XP;

Η υποστήριξη για τα Windows XP σταμάτησε στις 8 Απριλίου 2014. Η Microsoft λέει ότι οι χρήστες εξυπηρετούνται καλύτερα μεταβαίνοντας σε Windows 10 ή Windows 8.1.

Πώς μπορώ να μεταφέρω στα Windows 10;

Η Microsoft προσφέρει πόρους και εργαλεία για να βοηθήσει τους χρήστες να αναπτύξουν και να διαχειριστούν τα Windows 10. Η Microsoft προσφέρει τους ακόλουθους πόρους:

Πώς μπορώ να μεταφέρω στα Windows 8.1;

Η Microsoft παρέχει καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων και διάφορα εργαλεία που σας βοηθούν να μετριάσετε και να διορθώσετε προβλήματα συμβατότητας, να απλοποιήσετε την ανάπτυξη και να αποφύγετε κοινά προβλήματα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κατάρτιση Microsoft Virtual Academy:

Γιατί πρέπει να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας των υπολογιστών με Windows και πόσο συχνά;

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Windows είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τις σημαντικές πληροφορίες, τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα κρίσιμα δεδομένα στον υπολογιστή σας

Τα αντίγραφα ασφαλείας πρέπει να περιλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σελιδοδείκτες στο διαδίκτυο, αρχεία εργασίας, αρχεία δεδομένων από προγράμματα χρηματοδότησης όπως το Quicken, ψηφιακές φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο δεν μπορείς να χάσεις. Μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε όλα τα αρχεία σας σε CD ή σε άλλο υπολογιστή στο οικιακό σας δίκτυο. Επίσης, κρατήστε όλα τα αρχικά CD εγκατάστασης των Windows και του προγράμματος σε ασφαλές μέρος.

Πόσο συχνά, ρωτάς; Κοιτάξτε το με αυτόν τον τρόπο: Κάθε αρχείο που δεν μπορείτε να χάσετε (αυτό που θα χρειαστεί πολύ καιρό για να ξαναδημιουργηθεί ή είναι μοναδικό και δεν μπορεί να ξαναδημιουργηθεί) θα πρέπει να βρίσκεται σε δύο διαφορετικά φυσικά μέσα, όπως σε δύο σκληρούς δίσκους, ή ένα σκληρό δίσκο και ένα CD.

Σχετικά Άρθρα: