Τα καλύτερα δώρα στο σπίτι για τους εραστές

Προϊόντα οικιακού κινηματογράφου που καθορίζουν αυτή τη ρομαντική διάθεση

Αντί να δώσετε στο έρωτά σας κοσμήματα, λουλούδια, καραμέλες ή εσώρουχα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα, την επέτειο ή τα γενέθλιά σας, γιατί να μην δώσετε ένα δώρο που όχι μόνο θα διαρκέσει αλλά θα αποτελέσει τον τέλειο καταλύτη για το ρομαντισμό; Είτε αγκαλιάζετε στον καναπέ για να παρακολουθήσετε την ρομαντική ταινία ή να παρέχετε το τέλειο ρομαντικό φόντο μουσικής για να ρυθμίσετε τη διάθεση, υπάρχουν μερικά μεγάλα προϊόντα που γεμίζουν το λογαριασμό. Για μερικές εξαιρετικές ιδέες για το τι να δώσετε, ελέγξτε τις προτάσεις του προϊόντος μου.

Οθόνες Vizio MK 4K Ultra HD SmartCast

Vizio 2016 Σειρά M Home Cinema Display Παράδειγμα. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Διαβάστε την πλήρη αναφορά .

Ποια καλύτερη ιδέα δώρων για αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον από μια μεγάλη τηλεόραση - ειδικά μια που δεν σπάει την τράπεζα. Έχοντας αυτό υπόψη, μια επιλογή είναι οι οθόνες Home Cinema της σειράς Vizio M. Τεχνικά αυτά τα σετ δεν ταξινομούνται ως τηλεοράσεις, καθώς δεν έχουν ενσωματωμένους δέκτες. Έτσι, για να λαμβάνετε εκπομπές μέσω τηλεόρασης, απαιτείται εξωτερικός αποκωδικοποιητής δέκτη.

Ωστόσο, αν δεν λάβετε τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω της κεραίας, η σειρά M προσφέρει πολλές εξαιρετικές λειτουργίες που δεν αποτελούν καθόλου tuner. Για να ξεκινήσετε, υπάρχουν 4 εισόδους HDMI που παρέχονται στα σετ 50/55 ιντσών και 5 HDMI εισόδους για το υπόλοιπο της σειράς, έτσι υπάρχουν πολλές εισόδους για καλωδιακά / δορυφορικά κιβώτια, Blu-ray Disc player και πολλά άλλα ...

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σετ σειράς M δεν είναι συμβατά με 3D.

Η σειρά 2016 Vizio M-Series διατίθεται σε 5 μεγέθη οθόνης: 50, 55, 60, 65 και 70 ιντσών Περισσότερα »

Έξυπνο βιντεοπροβολέα LG PF1500 Minibeam Pro

Ο έξυπνος βιντεοπροβολέας LG PF1500 Minibeam Pro - Μπροστινή όψη. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την αναθεώρηση

Ξέρεις τι θα ήταν ένα υπέροχο και ρομαντικό δώρο για αυτόν τον ειδικό, έναν βιντεοπροβολέα. Ο λόγος είναι ότι παίρνετε εκείνη την πραγματικά μεγάλη οθόνη προβολή ταινιών εμπειρία στο σπίτι. Ακουμπήστε απλά στον καναπέ με το μεγάλο μπολ με ποπ κορν και περάστε μια νύχτα στο δικό σας ιδιωτικό σινεμά.

Ένας μοναδικός προβολέας που θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή είναι ο έξυπνος βιντεοπροβολέας LG PF1500 Minibeam Pro.

Παρά το μικρό μέγεθος, το PF1500 προσφέρει καλή απόδοση φωτισμού, ανάλυση εγγενούς οθόνης (1920x1080) 1080p και ενσωματωμένα ηχεία, τα οποία μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε.

Επιπλέον, το PF1500 ενσωματώνει επίσης μια πηγή φωτός LED αντί για μια παραδοσιακή λάμπα και ένα chip pico DLP. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τροχός χρώματος ή ανεπιθύμητα αποτελέσματα ουράνιου τόξου.

Ωστόσο, το μεγάλο μπόνους που προσφέρεται από το PF1500 είναι ότι περιλαμβάνει ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης και είσοδο RF, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση κεραίας ή καλωδίου απευθείας στον προβολέα για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων. Το PF1500 ενσωματώνει επίσης μια πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης που παρέχει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες streaming μέσω Internet, όπως το Netflix (απαιτείται σύνδεση στο internet). Περισσότερο "

Panasonic DMP-BDT270 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray

Panasonic DMP-BDT270 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Ένας φορέας Blu-ray Disc κάνει ένα μεγάλο δώρο για αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον - Παρέχει πρόσβαση σε μια ποικιλία επιλογών περιεχομένου ψυχαγωγίας που και οι δυο σας θα απολαύσουν.

Ένας παίκτης που η μεγάλη του αξία είναι η Panasonic DMP-BDT270. Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής είναι συμβατή με δίσκους Blu-ray (και 2D και 3D) και CD ήχου. Επιπλέον, το BFT270 παρέχει τόσο αναβάθμιση 1080p όσο και 4K (ανάλογα με την τηλεόραση που χρησιμοποιείται).

Το DMP-BDT270 παρέχει ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet και WiFi, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση τόσο σε περιεχόμενο BF-live που διατίθεται σε ορισμένες κυκλοφορίες δίσκων Blu-ray όσο και στο περιεχόμενο που εκπέμπεται από Netflix, CinemaNow, Vudu και αρχεία πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα στο δίκτυο - συνδεδεμένους υπολογιστές.

Το Miracast περιλαμβάνεται επίσης, το οποίο επιτρέπει την άμεση ασύρματη ροή ή την κοινή χρήση περιεχομένου ήχου / βίντεο από συμβατά smartphones και tablet.

Για μεγαλύτερη ευκολία, παρέχεται μπροστινή θύρα USB για πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε μονάδες flash ή σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το DMP-BDT270 παρέχει μόνο την επιλογή εξόδου HDMI τόσο για ήχο όσο και για βίντεο. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές σύνδεσης βίντεο ή ήχου. Η τηλεόρασή σας και ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου πρέπει να διαθέτουν συνδέσεις HDMI για να έχουν πρόσβαση τόσο στον ήχο όσο και στο βίντεο. Περισσότερο "

ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος Surround Sound System

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Φωτογραφία προβολών εμπρός, πίσω και κάτω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την αναθεώρηση

Εάν ο εραστής σας έχει μια ωραία τηλεόραση, αλλά χρειάζεται μια μικρή ώθηση στην κατηγορία της ποιότητας ήχου, μια επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ένα μεγάλο δώρο είναι το ZVOX SoundBase 670 που προσφέρει μόνο καλό ήχο για την τηλεόρασή σας, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια ανθεκτική πλατφόρμα τηλεόρασης για τηλεοράσεις LCD, Plasma ή OLED βάρους μέχρι 120 λίβρες.

Το ZVOX SoundBase 670 είναι ένα "σύστημα ήχου κάτω από την τηλεόραση" και ενσωματώνει ένα σύστημα ηχείων με τροφοδοσία 3.1 καναλιών, το οποίο υποστηρίζεται επιπλέον από αποκωδικοποίηση Dolby Digital και επεξεργασίας ήχου εικονικού ήχου Phase Cue II.

Εκτός από την παροχή συνδέσεων για τη σύνδεση τηλεόρασης, παρέχονται επιπλέον συνδέσεις αναλογικού και ψηφιακού ήχου για άλλες συσκευές, όπως CD player, Blu-ray Disc / DVD player ή set-top box. Επίσης, η ασύρματη τεχνολογία Bluetooth είναι ενσωματωμένη για ασύρματο άμεσο streaming από smartphones και tablet.

Για να το ξεπεράσουμε, υπάρχουν τρία υπογούφερ χαμηλής πυρκαγιάς. Αυτό το σύστημα είναι σίγουρα αρκετά δυνατό για να γεμίσει ένα δωμάτιο μικρού έως μεσαίου μεγέθους με εξαιρετικό ήχο για να ενισχύσει την εμπειρία τηλεόρασης σας. Περισσότερο "

Polk Audio MagniFi Ένα σύστημα ήχου / ασύρματου υποσυστήματος

Polk Audio MagniFi Σύστημα ήχου / Subwoofer. Εικόνα παρέχεται από το Polk Audio

Αν ψάχνετε για ένα νέο σύστημα ήχου για να ρυθμίσετε μια ρομαντική διάθεση που είναι κομψή και εξοικονομεί χώρο, ίσως θελήσετε να δείτε το υπέροχο ηχητικό Polk Audio MagniFi One.

Αυτό το σύστημα ενσωματώνει μια λεπτή ράβδο ήχου ύψους 2 ιντσών, πλάτους 35 ιντσών σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό συμπαγές ασύρματο υπογούφερ. Η υποστήριξη αποκωδικοποίησης ήχου περιλαμβάνει Dolby Digital 2.0 και 5.1, με πρόσθετες Προεπιλεγμένες Λειτουργίες Ακρόασης (Ταινίες, Αθλητισμός και Μουσική). Παρέχονται επιπλέον επιλογές ρύθμισης για να βελτιώσετε την εμπειρία ακρόασης: Ρύθμιση φωνής (το διάλογο και τα φωνητικά μουσικής είναι πιο εμφανή), η λειτουργία Night Effect μειώνει την απόκριση των μπάσων κατά την ακρόαση σε χαμηλές ποσότητες) και την τεχνολογία Bass Drive (Παρέχει ομαλή ανάμειξη της συχνότητας διασταύρωσης σημείο μεταξύ της γραμμής ήχου και του υπογούφερ).

Το MagnifFi One περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο Bluetooth που επιτρέπει την απευθείας ροή μουσικής από συμβατές συσκευές, όπως πολλά smartphones και tablet.

1 ψηφιακή οπτική είσοδος και ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων (3,5 χιλιοστά) περιλαμβάνονται επίσης για τη σύνδεση φυσικών συσκευών προσθήκης.

Το Polk Audio MagniFi Ένα Sound Bar / Ασύρματο Subwoofer Combo Προφίλ - Περισσότερα »

Onkyo HT-S7700 Σύστημα Home Theatre-in-Box Ενεργοποιημένο με Dolby Atmos

Onkyo HT-S7700 Σύστημα Home Theatre-in-Box Ενεργοποιημένο με Dolby Atmos. Εικόνες που παρέχονται από την Onkyo USA

Τι πιο ρομαντικό είναι να στρέφεται στον καναπέ, να βλέπει μια υπέροχη ταινία και να βυθίζεται σε μια φούσκα ήχου surround;

Το HT-S7700 είναι ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου all-in-one που είναι ενεργοποιημένο στο Dolby Atmos. Αυτό σημαίνει ότι, όταν παίζετε σωστά κωδικοποιημένο περιεχόμενο από δίσκο Blu-ray ή συμβατή πηγή ροής, το σύστημα αυτό μπορεί να περιβάλλει ολόκληρο το δωμάτιο σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλοντα ήχο.

Το HT-S7700 επιτυγχάνει αυτό με τη συμπερίληψη ενός συνόλου ηχείων που προβάλλουν μόνο προς εσάς, αλλά πάνω από σας, μέσω κάθετων καυστήρων οδηγών ηχείων που περιλαμβάνονται στα αριστερά και δεξιά μπροστινά ηχεία που αντικατοπτρίζουν τον ήχο από την οροφή.

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου (HTR-693), κεντρικό ηχείο και κεντρικά ηχεία μικρού ύψους (τα κεντρικά ηχεία διαθέτουν ενσωματωμένα προγράμματα οδήγησης για τα μπροστινά αριστερά και τα δεξιά κανάλια) καθώς και κάθετα γωνιακά προγράμματα οδήγησης για το Dolby Atmos- τα απαιτούμενα κανάλια ύψους), ακουστικά ηχεία που έχουν σχεδιαστεί για ηρεμία, σε συνδυασμό με ένα subwoofer χαμηλής πυροδότησης 15 ιντσών.

Περιλαμβάνονται οι είσοδοι HDMI που είναι διαμπερές 3D, κανάλι επιστροφής ήχου και 4Κ (με δυνατότητα pass-through και upscaling). Επίσης, μία είσοδος HDMI (που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του δέκτη) είναι επίσης ενεργοποιημένη για MHL και επιτρέπει την απευθείας σύνδεση συμβατών smartphone και tablet.

Επίσης, για την πρόσβαση σε αρχεία μουσικής από iPod, iPhones ή μονάδες USB flash, παρέχεται επίσης θύρα USB.

Περιλαμβάνονται επίσης λειτουργίες Ethernet, Wifi και Bluetooth. Περισσότερο "

Τηλεοράσεις Roku TCL FP110 Series 1080p

TCL FP110 Σειρά 1080p Roku TV. Εικόνα παρέχεται από το Amazon.com

Αν ψάχνετε για μεγάλη ιδέα δώρων TV, εδώ είναι ένα που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας. Από την εξωτερική πλευρά, οι τηλεοράσεις της σειράς TCL FP110 μπορεί να φαίνονται συνηθισμένες, αλλά στο εσωτερικό αυτών των σετ ενσωματώνεται το λειτουργικό σύστημα Roku.

Η σειρά 3800 παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις προσφορές δρομολογίων διαδικτυακής ροής του Roku (3500 κανάλια συμπεριλαμβανομένης της Sling TV).

Με άλλα λόγια, απευθείας από το κουτί μέσω σύνδεσης σε δρομολογητή διαδικτύου που χρησιμοποιεί Ethernet ή WiFi, ο συγκεκριμένος κάποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένων σε απευθείας σύνδεση σε τηλεόραση, ταινία και μουσική χωρίς να χρειάζεται να συνδέσει ένα εξωτερικό κιβώτιο streaming media -στη ραδιοφωνική μετάδοση ραδιοσυχνοτήτων Stick, κεραία, καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία (αν και παρέχονται συνδέσεις και για τις επιλογές πρόσβασης σε περιεχόμενο). Φυσικά, δεν είναι όλα τα κανάλια δωρεάν, μερικά μπορεί να απαιτούν αμοιβή ανά προεπισκόπηση ή προπληρωμένη μηνιαία συνδρομή.

Εκτός από την ενσωματωμένη λειτουργία Roku, η σειρά FP110 έχει επίσης HDMI και άλλες εισόδους και πρέπει να συνδέσετε το Blu-ray Disc, DVD player ή άλλη συσκευή πηγής βίντεο, καθώς και επιλογές εξόδου ήχου για σύνδεση με το σπίτι σας θεατρικό σύστημα ήχου.

Οι τηλεοράσεις Roku TCL FP110 της σειράς έρχονται σε δύο μεγέθη οθόνης: (43 και 49-ίντσες). Περισσότερο "

Amazon Fire TV Streamer Media

Amazon Fire TV Streamer Media - 2015. Η ευγενική προσφορά του Amazon

Διαβάστε την αναφορά

Αν κάποιος ειδικός που διαθέτει μια τηλεόραση HDTV ή 4K Ultra HD που δεν περιλαμβάνει ήδη ενσωματωμένη δυνατότητα streaming μέσω Ίντερνετ, η τηλεόραση Amazon Fire μπορεί να είναι ακριβώς το σωστό δώρο.

Η τηλεόραση πυρκαγιάς Amazon Fire TV είναι μια θύρα plug-in που περιλαμβάνει HDMI, καθώς και επιλογές σύνδεσης Wi-Fi και Ethernet για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παρόλο που το Amazon Instant Video είναι η κύρια πηγή περιεχομένου, η Fire TV διαθέτει επίσης πρόσβαση στο Crackle, HBOGo (πρέπει να είναι ήδη συνδρομητής HBO καλωδιακής / δορυφορικής πρόσβασης), HuluPlus, iHeart Radio, Netflix, Pandora, YouTube και άλλα.

Η τηλεόραση Fire Amazon παρέχει επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 200 online παιχνίδια, αλλά πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά έναν ελεγκτή παιχνιδιών.

Η Fire TV διαθέτει επίσης Alexa Voice Search στο τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Περισσότερο "

Το σύστημα BENQ TreVolo Compact Bluetooth Speaker

Τα ανοιχτά ηχεία BENQ TreVolo Front View. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Φωτογραφία εικονογραφημένη αναθεώρηση

Τα ηχεία Bluetooth είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των περισσότερων. Ωστόσο, το BENQ TreVolo είναι σίγουρα διαφορετικό. Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε σύστημα Bluetooth, το TreVolo μπορεί να μεταφέρει περιεχόμενο ήχου απευθείας από συμβατές φορητές συσκευές, όπως πολλά smartphones και tablet. Επίσης, παρέχει αναλογικές αναλογικές και εισόδους USB για φυσική σύνδεση άλλων συσκευών πηγής, όπως CD player ή μονάδα flash.

Ωστόσο, αυτό που κάνει το TreVolo διαφορετικό από το τυπικό ηχείο Bluetooth σας είναι η συμπερίληψη των πτυσσόμενων επίπεδων ηλεκτροστατικών ηχείων (δείτε πώς λειτουργούν τα ηλεκτροστατικά ηχεία). Τα ηλεκτροστατικά ηχεία παρέχουν την απαιτούμενη έξοδο ήχου για τις μεσαίες και υψηλές συχνότητες, έτσι ώστε για καλύτερη αναπαραγωγή χαμηλής συχνότητας, υπάρχουν επίσης δύο συμπαγή woofer και δύο παθητικά θερμαντικά σώματα που περιλαμβάνονται στο κεντρικό τμήμα της μονάδας.

Το TreVolo μετακινείται εύκολα από το δωμάτιο σε ένα δωμάτιο και μπορεί να βγει από την εναλλασσόμενη τάση ή από την ενσωματωμένη χωρητικότητα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας έως 12 ώρες (με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία). Περισσότερο "

Κάθισμα οκτανίων - Turbo XL700 Ανακλαστήρας 2 θέσεων για το σπίτι

Κάθισμα οκτανίων - Turbo XL700 Ανακλαστήρας 2 θέσεων για το σπίτι. Εικόνα που παρέχεται από το Best Buy

Μην εγκαταλείπετε τον σκονισμένο καναπέ ή τον ξαπλώστρα για να δείτε τις παρουσιάσεις στο σπίτι σας, να προχωρήσετε στην προβολή ταινιών πρώτης κατηγορίας με μια νέα καρέκλα οικιακού κινηματογράφου - και για τα ζευγάρια, μια υπέροχη ιδέα είναι ένα 2κλινο κάθισμα.

Κάθε κάθισμα περιστρέφεται ανεξάρτητα και ως αποθηκευτικό χώρο για τα τηλεχειριστήρια και άλλα αντικείμενα. Υπάρχουν φωτισμένοι κάτοχοι ποτηριών και κινητοί ενσωματωμένοι δίσκοι για τα σνακ.

Για βέλτιστη άνεση, τα καθίσματα ενσωματώνουν δερμάτινη ταπετσαρία.

Αυτή είναι μια μεγάλη ιδέα δώρου. Περισσότερο "