Η Samsung προσφέρει μέχρι τέσσερις συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray για το 2015

Ημερομηνία αναφοράς: 05/26/2015
Η Samsung κάνει πάντα μια μεγάλη βουτιά στην τηλεόραση και το 2015 συνεχίζει αυτή την παράδοση . Ωστόσο, μια τηλεόραση δεν σας κάνει τίποτα καλό εκτός αν έχετε κάποιο εξαιρετικό περιεχόμενο για να το τροφοδοτήσετε και η Samsung έχει προσθέσει τέσσερις Blu-ray Disc Players για το 2015 που μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική πρόσβαση σε περιεχόμενο, όπως τα BD-J5100, BD-J5700, BD-J5900 και BD-J7500.

Τι προσφέρει η σειρά J

Όπως συμβαίνει και με όλους τους Blu-ray Disc players αυτές τις μέρες, εκτός από την αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray, και οι τέσσερις παίκτες της σειράς 2015 της Samsung αναπαράγουν DVD και CD και είναι συμβατά με πρόσθετες μορφές αρχείων, όπως MPEG2 / 4, AVCHD (V100), AAC, MP3, WMA, MKV, WMV, JPEG, MPO .

Και οι τέσσερις παίκτες παρέχουν επίσης έξοδο HDMI για σύνδεση με το δέκτη οικιακού σας θεάτρου ή με προβολέα τηλεόρασης / βίντεο. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι, εκτός από το BD-J7500, ο ήχος μπορεί να εξάγεται μόνο μέσω HDMI ή ψηφιακής ομοαξονικής σύνδεσης ήχου .

Από την άλλη πλευρά, μια θύρα USB παρέχεται σε όλους τους παίκτες για πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε μονάδες flash, καθώς και μια σύνδεση Ethernet για πρόσβαση σε streaming μέσω Internet (Netflix, HuluPlus, M-GO, Amazon Instant Video, Vudu και περισσότερα μέσω του Opera TV Apps) καθώς και περιεχόμενο από συσκευές συμβατές με DLNA , όπως υπολογιστές συνδεδεμένους στο δίκτυο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που παρέχεται και στους τέσσερις παίκτες είναι η δυνατότητα να αντιγράψετε περιεχόμενο από CD ήχου σε μια μονάδα flash USB .

Προχωρώντας τη γραμμή

Το ενισχυτικό BD-J5700 παρέχει επίσης πρόσθετες λειτουργίες, όπως ενσωματωμένο WiFi για πρόσθετη ευκολία δικτύου και σύνδεσης στο Internet, καθώς και WiFi Direct που επιτρέπει τη μεταφορά και κοινή χρήση αρχείων πολυμέσων μεταξύ δύο συσκευών με δυνατότητα Wi-Fi (όπως π.χ. Συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc και συμβατό smartphone) χωρίς την ανάγκη για πλήρη σύνδεση δικτύου.

Το επόμενο βήμα-up BD-J5900 παρέχει επίσης πρόσθετη λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής 3D Blu-ray Disc.

Τέλος, το κορυφαίο μοντέλο BD-J7500 προσθέτει μια δεύτερη έξοδο μόνο για ήχο HDMI (αυτό είναι πολύ πρακτικό αν έχετε μια τηλεόραση 3D ή 4K Ultra HD, αλλά δεν διαθέτετε δέκτη home cinema συμβατό με 3D ή 4Κ) , καθώς και μια ψηφιακή οπτική , αντί για ψηφιακή ομοαξονική έξοδο ήχου, και παρέχει επίσης ένα σύνολο αναλογικών ήχων 5.1 / 7.1 καναλιών.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλα, το BD-J7500 παρέχει επίσης, 4K upscaling , ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο Web, Mirroring οθόνης (Miracast) που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο που εμφανίζεται σε συμβατό smartphone ή tablet στην τηλεόρασή σας , μέσω της συσκευής αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray και της συμβατότητας σύνδεσης πολλαπλών δωματίων SHAPE.

Από την άλλη πλευρά, αυτό που είναι περίεργο είναι ότι το BD-J7500 περιλαμβάνει την πλατφόρμα Apps / Smart Hub της Samsung 2014, αντί της ενημερωμένης πλατφόρμας Opera TV Apps που παρέχεται στους υπόλοιπους παίκτες Blu-ray Disc της σειράς J.

Εκτός από αυτό που προσφέρουν όλοι οι παίκτες, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένας από τους παίκτες δεν παρέχει εξάρτημα ή σύνθετο βίντεο και μόνο το BD-J7500 παρέχει αναλογικές στερεοφωνικές ή 5.1 / 7.1 καναλιού εξόδους .

Η επιλογή είναι δική σου

Κοιτάζοντας όλη τη σύνθεση των 4 παικτών, φαίνεται ότι η Samsung προσφέρει κάτι για όλους - το BD-J5100 μπορεί να είναι κατάλληλο για όσους θέλουν απλώς έναν βασικό παίκτη, είτε για λόγους προϋπολογισμού είτε για να προσθέσουν το Blu-ray σε ένα δεύτερο Τηλεόραση δωματίου.

Το BD-J5700 προσφέρει τη διευκόλυνση του Wifi, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για μακρά σύνδεση καλωδίου ethernet στον δρομολογητή σας (εφόσον είναι συμβατό με Wifi) και αν έχετε 3D τηλεόραση, τότε το BD-J5900 θα ήταν μια καλή επιλογή.

Ωστόσο, εάν θέλετε κάτι λίγο επιπλέον, ειδικά εάν διαθέτετε τηλεόραση 4K Ultra HD και προτιμάτε τις αναλογικές συνδέσεις ήχου για να ακούτε CD ήχου ή ταινίες, τότε το BD-J7500 ίσως είναι ακριβώς αυτό που προτιμάτε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές και των τεσσάρων παικτών, ανατρέξτε στις αντίστοιχες επίσημες σελίδες προϊόντων τους (κάντε κλικ στον αριθμό μοντέλου):

BD-J5100

BD-J5700

BD-J5900

BD-J7500 - Ανασκόπηση - Φωτογραφίες