Το Do και Don'ts της αντιγραφής CD και Ripping

Αντίγραφα CD: Ακριβώς επειδή μπορείτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει

Η αντιγραφή μουσικής από ένα CD αφορά τη δημιουργία ενός ψηφιακού αντιγράφου της μουσικής, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε σε έναν υπολογιστή, μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής ή σε άλλο CD. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Media Player για να αντιγράψετε μουσική από ένα CD ή ένα από τα πολλά άλλα προγράμματα αντιγραφής CD λογισμικού που είναι διαθέσιμα για το σκοπό αυτό. Ωστόσο, απλά επειδή μπορείτε να αντιγράψετε μουσική από ένα CD δεν σημαίνει ότι πρέπει.

Όταν πρόκειται για την αντιγραφή μουσικής και του νόμου, πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται για το τι μπορούν και δεν μπορούν να κάνουν. Η κατώτατη γραμμή? Είναι παράνομο να αντιγράφετε μουσική για να τη διανείμετε σε άλλους. Τούτου λεχθέντος, είναι απολύτως νόμιμο να αντιγράψετε τη δική σας μουσική για κάποιους σκοπούς. Εδώ είναι μια λίστα με CD do και don'ts που θα σας κρατήσει από το πρόβλημα.

CD δεν είναι

CD Don'ts

Ψηφιακά αρχεία μουσικής

Τα CD δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο ήταν κάποτε. Καθώς οι ακροατές στραφούν στην αγορά ψηφιακής μουσικής online από το iTunes , το Amazon ή μια από τις πολλές άλλες μουσικές υπηρεσίες, οι περισσότερες από τις ίδιες προειδοποιήσεις εφαρμόζουν τη μουσική όπως ισχύουν για τα CD. Ακριβώς επειδή αγοράσατε το αρχείο ψηφιακής μουσικής online, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το διανέμετε με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι δική σας και μπορείτε να την αντιγράψετε από τη μία συσκευή στην άλλη, αλλά δεν μπορείτε να την παραδώσετε νόμιμα ή να τη μοιραστείτε με άλλους.

Δωρεάν Μουσική Online

Υπάρχει μια εκπληκτική ποσότητα δωρεάν μουσικής που διατίθεται από αξιόπιστες ιστοσελίδες δωρεάν μουσικής . Οτιδήποτε είναι δημόσιο τομέα δεν προστατεύεται πλέον από τα πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να μεταφορτωθεί και να μοιραστεί ή να χρησιμοποιηθεί για να συνοδεύσει τον ιστότοπό σας ή το βίντεο του YouTube. Ωστόσο, οι νόμοι περί δημόσιου τομέα και πνευματικών δικαιωμάτων είναι περίπλοκοι, οπότε διαβάστε τους όρους οποιουδήποτε ιστότοπου σκοπεύετε να κατεβάσετε δωρεάν μουσική από. Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση του.