Οι 7 Καλύτερες Θήκες και Τσάντες Κάμερας για Αγορά το 2018

Προστατέψτε την κάμερα και τους φακούς σας με αυτές τις κορυφαίες θήκες και σακούλες

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, οι θήκες φωτογραφικών μηχανών και οι τσάντες είναι εξαιρετικά σημαντικές. Όχι μόνο προστατεύουν το ακριβό εργαλείο της κάμερας από εξωτερικές ζημιές, αλλά παρέχουν ένα μέσο με το οποίο μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στη φωτογραφική μηχανή σας με την προειδοποίηση μιας στιγμής. Αλλά υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές αποθήκευσης για να διαλέξετε, το καθένα με τη δική του ποικιλία μεγεθών, χαρακτηριστικών και διαμορφώσεων. Πού να αρχίσω; Λοιπόν, για να το πούμε απλά, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε: Πρώτον, καταλάβετε πώς είστε πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε την τσάντα σας. Χρειάζεστε μια τσάντα αγγελιοφόρων; Ενα σακίδιο? Μια σφεντόνα; Ή απλά μια υπόθεση; Μόλις το τετράγωνο μακριά, εστιάστε στην τιμή, το μέγεθος και την ευκολία. Εδώ, έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό για τις καλύτερες τσάντες κάμερας και τις περιπτώσεις που, νομίζουμε, πληρούν όλα αυτά τα κριτήρια.

Είτε είστε επαγγελματίας ή ένας χομπίστας, μεταφέροντάς σας όλα τα εργαλεία της φωτογραφικής μηχανής σας γύρω δεν είναι ένα έργο που πρέπει να ληφθεί ελαφρά. Μεταξύ των φθαρμένων υλικών και της αποτελεσματικής αποθήκευσης, πώς και πού βρίσκεται το εργαλείο σας μπορεί να επηρεάσει πόσο καλή είστε στην δουλειά σας. Για το λόγο αυτό, θέλετε κάτι τόσο τραχύ και καλά σχεδιασμένο, αλλά και ελαφρύ και αρκετά συμπαγές για να τεντώσετε τον ώμο σας - αλλά όχι τόσο μικρό που δεν μπορείτε να χωρέσετε μια δέσμη φωτογραφικών μηχανών. Ω, και θα πρέπει να είναι προσιτές.

Λοιπόν, εντάξει, αυτές είναι μερικές σοβαρές προϋποθέσεις. Αλλά το ProTactic 350 AW κάμερα σακίδιο είναι ίσως η καλύτερη επιλογή όταν πληρούν όλες αυτές τις απαιτήσεις. Μπορεί να χωρέσει δύο επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR, μέχρι έξι φακούς και φώτα ταχύτητας, ένα φορητό υπολογιστή 13 ιντσών, ένα τρίποδο και διάφορα εξαρτήματα. Είναι σχεδιασμός σακίδιο, που σημαίνει ότι μπορείτε γρήγορα να το σφεντόρισμα για γρήγορη πρόσβαση. Περιλαμβάνει μια σειρά δομοστοιχείων θήκες, διαχωριστικά, αεριζόμενο εξωτερικό νάιλον και κάλυμμα παντός καιρού για την προστασία των εργαλείων σας από τη βροχή.

Εάν είστε ένας καθρέφτης χωρίς καθρέφτη αναζητώντας κάτι λίγο μικρότερο, λίγο φθηνότερο και λίγο πιο κατάλληλο για αστικά περιβάλλοντα, ελέγξτε την Think Tank Photo Urban Approach 15. Μπορεί εύκολα να χωρέσει σε δύο μεγάλα κάτοπτρα χωρίς καθρέφτες, καθώς και έως οκτώ επιπλέον φακούς, φορητό υπολογιστή 10 ιντσών και άλλο φορητό υπολογιστή 15 ιντσών. Μπορεί επίσης να χωρέσει ένα τρίποδο στην εξωτερική πλευρά. Είναι επίσης πολύ καλά σχεδιασμένο με ισχυρά δομικά υλικά. διαθέτει ματ μαύρο εξωτερικό με πινελιές από δέρμα BBG, καθώς και μια επίπεδη βάση στήριξης για να προστατεύετε τα εργαλεία σας από το να πέφτουν. Αφαιρώντας τα εσωτερικά διαχωριστικά, μετατρέπετε το πράγμα σε μια ημερήσια συσκευασία, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τους φωτογράφους χομπίστ που ίσως χρειάζονται και ένα σακίδιο γενικής χρήσης.

Εάν η τιμή είναι το νούμερο ένα ανησυχία σας τότε πραγματικά δεν χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά χρήματα σε μια συμπαγή, τσάντα ώμου κάμερα ιμάντα. Η υπόθεση Logic DCB-304 Compact System / Υβριδική θήκη φωτογραφικών μηχανών είναι πραγματικά τόσο φθηνή όσο παίρνει. Δεν είναι σακίδιο ή τσάντα αγγελιοφόρων - είναι απλώς υπόθεση για μία φωτογραφική μηχανή με φακό. Αλλά αν αυτό είναι όλο που χρειάζεστε, γιατί να περάσετε ένα χέρι και ένα πόδι σε κάτι που κοστίζει περισσότερο από $ 200;

Το DCB-304 διαθέτει εσωτερικό τοίχωμα που χωρίζει την κάμερα από τα αξεσουάρ σας, καθώς και θήκες για κάρτες μνήμης, καλώδια, καλύμματα φακών, μπαταρίες και άλλα προϊόντα. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και θα ταιριάζει σε όλες τις συσκευές μεγέθους έως 5.1 x 3.3 x 5.8 ίντσες. Είναι φτηνό και απλό, και δεν είναι πιθανό να λυπηθείτε να το αγοράσετε - εκτός αν φυσικά χρειάζεστε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Αν θέλετε μια πραγματική τσάντα on-the-go που μπορεί να κρατήσει λίγο περισσότερο ενώ κοστίζει όσο το δυνατόν λιγότερο, υπάρχει το σακίδιο Altura Photo Sling Backpack. Το σχέδιο σφεντόνας σημαίνει ότι μπορείτε γρήγορα να αποθηκεύσετε και να αφαιρέσετε τη φωτογραφική μηχανή σας και να τοποθετήσετε λίγο περισσότερη ταχύτητα. Έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει μία φωτογραφική μηχανή DSLR (ή χωρίς κάτοπτρο) με δύο ή τρεις φακούς, ανάλογα με το μέγεθός τους. Περιλαμβάνει επίσης προσαρμόσιμα διαχωριστικά, ένα στήριγμα ποδιού τρίποδα και θήκες για άλλα εξαρτήματα. Το όλο θέμα ζυγίζει λίγο περισσότερο από μια λίβρα και είναι εντελώς φθηνό.

Οι τσάντες Messenger είναι δροσερές. Είναι κομψά και βολικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς - από το ταξίδι ημέρας έως την αποθήκευση φωτογραφικών μηχανών. Βρέθηκε για λίγο πάνω από $ 50, αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας καμβά και γνήσιο δέρμα αγελάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χειρίζεται DSLR και κλασικές φωτογραφικές μηχανές SLR. Διαθέτει αυτοκόλλητα διαχωριστικά με επένδυση στο εσωτερικό για βέλτιστη προσαρμογή, καθώς και μαλακή επένδυση που προστατεύει τα εργαλεία σας από εξωτερικές ζημιές. Περιλαμβάνει επίσης μια γεμισμένη εσωτερική τσάντα δεξαμενής και δύο ανθεκτικές εξωτερικές τσέπες για την αποθήκευση πρόσθετων εξαρτημάτων. Από την άποψη του μεγέθους, έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή DSLR (ή καθρέφτη) καθώς και σε μερικούς φακούς διαφορετικού μεγέθους. Ανάλογα με την κατάσταση του φακού σας, ίσως μπορείτε να τοποθετήσετε δύο κάμερες. Για τα χρήματα, αυτή είναι μία από τις καλύτερες σχεδιασμένες σακούλες κάμερας που μπορείτε να βρείτε.

Εάν δεν είστε αναγκαστικά ένας εξειδικευμένος σκοπευτής χωρίς καθρέφτη που εργάζεται σε αστικά περιβάλλοντα και είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε λίγο περισσότερο σε μια σταθερή σακούλα κάμερας γενικής χρήσης, ελέγξτε το MindShift BackLight 26L. Αυτό το πράγμα είναι εξοπλισμένο για να χειρίζεται σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση για όσο καιρό χρειάζεστε, χωρίς να ξεπεράσετε από την άποψη του χώρου αποθήκευσης. Μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα ένα DSLR, έναν καθρέφτη, καθώς και πολλούς φακούς, λάμψεις, αξεσουάρ και φορητούς υπολογιστές. Διαθέτει οπίσθιο άνοιγμα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία σας χωρίς να ανοίγετε τελείως το σακίδιο, διατηρώντας τη σακούλα από βρώμικο ή βρεγμένο. Περιλαμβάνει επίσης ειδικά διαμερίσματα για φορητό υπολογιστή 15 ιντσών και ταμπλέτα πλήρους μεγέθους, καθώς και μπροστινές τσέπες συνολικής χωρητικότητας 9 λίτρων. Με την αλυσίδα μαργαρίτας, βρόχους τσεκούρι και πρόσθετα σημεία βλεφαρίδων, αυτό το πράγμα δεν είναι απαραίτητα μια θήκη φωτογραφικών μηχανών - θα μπορούσε να διπλασιαστεί ως ένα συμπαγές πεζοπορικό ή ροκ-αναρρίχηση σακίδιο.

Μερικοί φωτογράφοι δεν χρειάζονται ένα high-end τακτικό σακίδιο. Μερικοί φωτογράφοι προτιμούν την παραδοσιακή, κομψή εμφάνιση μιας απλής τσάντας αγγελιοφόρων. Αυτά είναι ιδανικά για τους σκοπευτές που χρησιμοποιούν μόνο τις τσάντες τους για να μεταφέρουν εργαλεία από το ένα μέρος στο άλλο και οι οποίοι δεν χρειάζεται απαραίτητα να μπορούν να βγάλουν μια κάμερα σε προειδοποίηση μιας στιγμής. Για το σκοπό αυτό, η τσάντα φωτογραφικής μηχανής Tenba 637-402 Cooper 13 Slim είναι μια ιδανική λύση. Πρώτα απ 'όλα, φαίνεται υπέροχο, με βαμβακερό καμβά, βάση από δέρμα γεμάτο σιτάρι και υδατοαπωθητική επίστρωση. Το ήσυχο κλείσιμο Velcro επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν την τσάντα σε σχεδόν σιωπή και το φερμουάρ "Quick Access" σημαίνει ότι μπορούν να αφαιρέσουν με ασφάλεια τις κάμερες και τους φακούς χωρίς να ανοίξουν το μπροστινό πτερύγιο. Υπάρχει επίσης δύο πτερύγια βροχής που διπλώνουν προς τα κάτω για να παρέχουν στέρεη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών για να καλύψει μια σειρά από ανάγκες, είτε είστε χρήστης καθρέφτης μιας κάμερας είτε ένας shooter DSLR πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών. Αυτό το πράγμα είναι τόσο ευέλικτο όσο είναι κομψό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .