Κορυφαία εξειδικευμένα αθλητικά είδη για κολύμβηση

Παρακολουθήστε τις προπονήσεις σας με αυτά τα gadget

Οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται έξυπνες συσκευές και συσκευές Fitbit όταν σκεφτόμαστε τα φορητά, αλλά υπάρχουν πολλά high-end gadgets που γίνονται ειδικά για τους αθλητές επίσης - από την τεχνολογία clip-on τεχνολογίας έως track-band συγκροτήματος. Αυτά διαφέρουν από τον τυπικό ιχνηλάτη δραστηριότητάς σας προσφέροντας δεδομένα για ένα συγκεκριμένο άθλημα ή προσφέροντας πολύ πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση της δραστηριότητάς σας από τη μέση συσκευή που εστιάζει στον καταναλωτή. Προηγουμένως κάλυψα κάποια τέτοια προϊόντα για τους παίκτες του γκολφ και τώρα - ακριβώς εγκαίρως για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αθλητικές περιόδους - θα βουτήξω στον κόσμο εξειδικευμένων κολυμβητικών συσκευών.

Πριν να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα διαθέσιμα αντικείμενα που είναι επικεντρωμένα στην κολύμβηση, αξίζει να σημειώσετε τα διαφορετικά μεταξύ ανθεκτικά στο νερό και αδιάβροχα. Διάφορα smartwatch είναι κατασκευασμένα για να είναι ανθεκτικά στο νερό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν τυχαία πιτσιλίσματα και τα παρόμοια. Δεν πρόκειται να ληφθούν υποβρύχια, οπότε μην περιμένετε να φορέσετε ένα smartwatch που διατίθεται στο εμπόριο ως "ανθεκτικό στο νερό" στο επόμενο ταξίδι σας στην πισίνα του γυμναστηρίου. Από την άλλη πλευρά, τα ανθεκτικά στο νερό φορούν μπορεί να επιβιώσουν σε μια βουτιά στο νερό, και τα περισσότερα από τα ακόλουθα προϊόντα όλα εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Επίσης, παραθέτω κάποιες επιλογές ανθεκτικές στο νερό, παρόλο που είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι θα πρέπει να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης προτού προσπαθήσετε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής υποβρύχια.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά παρακολούθησης κολύμβησης

Ας πάρουμε επίσης ένα λεπτό για να τρέξει μέσα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά που θα προσφέρει μια καλή συσκευή κολύμβησης. Τα βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν την απόσταση που καλύπτεται και τις θερμίδες που καίγονται - αν ενδιαφέρεστε απλώς να καταγράψετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προπονήσεις σας και θέλετε έναν ανιχνευτή δραστηριότητας που λειτουργεί τόσο στο έδαφος όσο και στην πισίνα, αυτό μπορεί να είναι απολύτως ικανοποιητικό για εσάς.

Οι πιο εξειδικευμένοι ιχνηλάτες γυμναστικής προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες και παρακολούθηση, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των εγκεφαλικών επεισοδίων, του ρυθμού εγκεφαλικού επεισοδίου και της αυτόματης ανίχνευσης των εγκεφαλικών επεισοδίων Εάν κολυμπήσετε ανταγωνιστικά ή είστε σοβαροί για τη βελτίωση της τεχνικής σας, η πρόσβαση σε αυτό το είδος δεδομένων θα μπορούσε σίγουρα να έρθει χρήσιμη. Άλλες χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα χρονόμετρο και καθοδήγηση / ανατροφοδότηση που χρησιμοποιεί τα δεδομένα παρακολούθησης δραστηριότητας για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε κατά τη διάρκεια των μελλοντικών προπονήσεων.

Ενώ τα περισσότερα από τα προϊόντα που αναφέρονται σε αυτό το post είναι ειδικά για κολύμπι, θα βρείτε επίσης μερικά wearables που παρακολουθούν κολύμπι εκτός από άλλους τύπους δραστηριότητας. Αυτά τείνουν να είναι οι φθηνότερες επιλογές, καθώς παίρνετε λιγότερα στατιστικά στοιχεία, αλλά εάν είστε νέος κολυμβητής ή δεν χρειάζεται να γνωρίζετε όλες τις λεπτομερείς λεπτομέρειες της αποτελεσματικότητας του εγκεφαλικού σας επεισοδίου και των μεμονωμένων στροφών, μπορεί να είναι καλό θέση για να ξεκινήσει.

XMetrics Fit και Pro

Αυτές οι συσκευές πρωτοεμφανίστηκαν μέσω μιας καμπάνιας Indiegogo πριν από μερικά χρόνια και το έργο έλαβε αρκετή χρηματοδότηση για να καταστήσει την ιδέα πραγματικότητα - και το αποτέλεσμα είναι δύο μάλλον μοναδικά φορούν. Και οι δύο εκδόσεις του κλιπ παρακολούθησης XMetrics σε ένα ζευγάρι γυαλιά κολύμβησης (ώστε να κάθονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας) και να εργάζονται με ενσωματωμένα ακουστικά για να παρέχουν πραγματικό ήχο ανατροφοδότησης σε στατιστικά στοιχεία, όπως χρόνος, ρυθμός, καίγεται.

Η διαφορά μεταξύ του XMetrics Fit και του Pro είναι ότι ο πρώτος είναι για πιο casual κολυμβητές, ενώ ο τελευταίος είναι για ανταγωνιστικούς αθλητές. Κατά συνέπεια, το πιο ακριβό XMetrics Pro προσφέρει πιο λεπτομερή παρακολούθηση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον χρόνο διάλειμμα και να βλέπετε τους διάφορους χρόνους. Αφού κολυμπήσετε, μπορείτε επίσης να διερευνήσετε δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα της κολύμβησης σας και άλλες μετρήσεις.

Garmin Swim

Η Garmin είναι γνωστή για την προσφορά μιας ποικιλίας εξειδικευμένων φορεσιών για αθλήματα, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, γκολφ και κολύμβηση. Το ρολόι Swim είναι ένας σχετικά προσιτός τρόπος για να παρακολουθείτε την απόσταση, τον ρυθμό και τον αριθμό των εγκεφαλικών επεισοδίων - και το gadget μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τον τύπο του εγκεφαλικού σας αγγείου. Για να ξεκινήσετε, απλώς εισαγάγετε το μέγεθος της πισίνας, θα εργαστείτε έξω και είστε έτοιμοι να πάτε.

Το σπορ Garmin Swim δεν έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνίζεται περισσότερο τα κατάλληλα για τη γη ρολόγια όταν πρόκειται για εμφάνιση, αλλά έχει ένα μάλλον κομψό προφίλ που δεν θα σας επιβραδύνει στο νερό. Αυτό το ρολόι έχει μια αντικαταστάσιμη μπαταρία που έχει βαθμολογηθεί για περίπου ένα έτος χρήσης και περιλαμβάνει έξι φυσικά κουμπιά που αντιστοιχούν σε κάθε μια από τις λειτουργίες που παρακολουθεί η συσκευή. Επιπλέον, τα δεδομένα από το ρολόι συγχρονίζονται με το Garmin Connect, ώστε να μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητά σας online.

Swimovate PoolMate 2

Εξειδικευμένη παρακολούθηση δραστηριότητας Το Swimovate PoolMate 2 είναι μια σταθερή επιλογή. Έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί την κολύμβηση τόσο στην πισίνα όσο και στο ανοικτό νερό, με διαφοροποιημένη συλλογή stat, ανάλογα με το περιβάλλον σας. Σε ανοιχτό νερό, απλά πρέπει να ολοκληρώσετε έναν "γύρο βαθμονόμησης" μιας καθορισμένης απόστασης για να δώσετε στο ρολόι αρκετές πληροφορίες για την παρακολούθηση πρόσθετης δραστηριότητας.

Παρακολουθεί τον αριθμό των εγκεφαλικών σας μετρήσεων, την απόσταση, την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα, τη διάρκεια, τα σύνολα, τον χρόνο και τις θερμίδες που καίγονται και το ρολόι έχει αρκετή μνήμη για να αποθηκεύει πληροφορίες για 50 κολυμβητικές περιόδους. Το PoolMate 2 διατίθεται σε μαύρο, μπλε, γκρι και μοβ. Σημειώστε ότι αυτή η συσκευή δεν είναι αδιάβροχη, με την έννοια ότι όλες οι λειτουργίες λειτουργούν υποβρύχια. για παράδειγμα, ο χρήστης δεν πρέπει να πιέζει τα πλήκτρα υποβρύχια. Ωστόσο, το ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό για έως και 50 μέτρα.

Misfit Shine και Misfit Speedo Shine

Το Misfit Shine είναι μια άλλη επιλογή που δεν είναι τεχνικά αδιάβροχη, αλλά μπορεί να λειτουργήσει με υποβρύχια επιφάνεια μέχρι και 50 μέτρα, γι 'αυτό είναι απολύτως ασφαλές να παίρνετε στην πισίνα για την επόμενη σας προπόνηση. Μπορεί να μην είναι τεχνικά ένας εξειδικευμένος αθλητικός ιχνηλάτης, δεδομένου ότι παρακολουθεί μια ποικιλία δραστηριοτήτων αντί να προσφέρει ολοκληρωμένα δεδομένα μόνο για ένα, αλλά κερδίζει μια θέση σε αυτόν τον κατάλογο λόγω της ευελιξίας και της προσιτής τιμής του.

Ως η παλαιότερη συσκευή από την Misfit - η οποία αποκτάται από τον συνάδελφο Fossil - ο αρχικός Misfit Shine είναι επίσης ο φθηνότερος, που επί του παρόντος διαρκεί περίπου 50 δολάρια για την Amazon. Για τα χρήματά σας, έχετε έναν καλά κατασκευασμένο αισθητήρα παρακολούθησης δραστηριότητας που μπορεί να φορεθεί σε κλιπ ρούχων ή σε ταινία καρπού. Σε αντίθεση με άλλες, πιο εξελιγμένες συσκευές σε αυτή τη λίστα, το Misfit Shine προσφέρει μόνο πιο βασικά στατιστικά στοιχεία όπως η απόσταση που ταξιδεύετε και οι θερμίδες που καίγονται, αν και αν ψάχνετε απλά έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας που μπορεί να σας συνοδεύσει στις υγρές προπονήσεις σας, χρειάζομαι.

Αν θέλετε περισσότερα στατιστικά στοιχεία, το Misfit Speedo Shine είναι μια καλύτερη επιλογή που εξακολουθεί να είναι σχετικά προσιτή. Σε περίπου 80 δολάρια, αυτός ο ιχνηλάτης προσφέρει στοιχεία για τον αριθμό των lap-lap σας σε όλους τους τύπους κτυπήματος, εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά που παίρνετε με το αρχικό Misfit Shine. Η μπαταρία και για τις δύο συσκευές βαθμολογείται για έως και 6 μήνες.

Suunto Ambit3

Αυτό το GPS-εξοπλισμένο προϊόν είναι τεχνικά ένα πολυ-σπορ ρολόι, αλλά προσφέρει αρκετό κολύμπι-συγκεκριμένη παρακολούθηση που κερδίζει μια θέση ανάμεσα στις άλλες επιλογές αυτής της λίστας. Οι επαγγελματίες κολυμβητές θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα ότι αυτή η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό κατά τη διάρκεια των ασκήσεων υποβρύχια, αν και αυτό απαιτεί τη δική σας και τη ζώνη καρδιακού ρυθμού της Suunto Smart Sensor ($ 85).

Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο θέλετε να πληρώσετε περισσότερα από $ 500 για αυτό το προϊόν; Προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία χαρακτηριστικών για την παρακολούθηση ποικίλων διαφορετικών προπονήσεων, από το να παρακολουθείτε το ύψος του προφίλ μιας πεζοπορίας στη μέτρηση της δύναμης του βηματισμού σας όταν τρέχετε. Προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα από το τηλέφωνό σας. Αυτό δεν θα είναι η σωστή επιλογή για πιο casual αθλητές, αλλά αν είστε ένας σοβαρός χομπίστας που μπορεί να αξιοποιήσει τα περισσότερα από τα προηγμένα χαρακτηριστικά, η Ambit3 θα μπορούσε να είναι μέχρι το σοκάκι σας.