Τι είναι το αρχείο AHS;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία AHS

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου AHS είναι ένα αρχείο οθονών Adobe Half Halftone, το οποίο μερικές φορές ονομάζεται αρχείο οθονών του Photoshop Halftones, το οποίο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των ρυθμίσεων των αναγκών Adobe Photoshop προκειμένου να δημιουργηθεί μια εικόνα ημίτονο.

Οι εικόνες σε ημίτονο χρησιμοποιούνται συνήθως για την εκτύπωση έργων τέχνης. Αποτελούνται από μεγάλες ή μικρές κουκίδες με σκοπό να μειωθεί η ποσότητα μελανιού που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση της εικόνας.

Το Photoshop αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τις τελείες στο αρχείο AHS, όπως τη συχνότητα σε γραμμές ανά ίντσα ή γραμμές ανά εκατοστό, γωνία σε μοίρες και σχήμα (π.χ. διαμάντι, σταυρό, στρογγυλό, τετράγωνο κλπ.).

Εάν ένα αρχείο AHS δεν χρησιμοποιείται με το Adobe Photoshop, μπορεί να είναι ένα αρχείο HP Active Health System, το οποίο είναι ένα αρχείο καταγραφής που αποθηκεύει τις διαγνωστικές πληροφορίες που στη συνέχεια συνήθως αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υποστήριξη HP.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο AHS

Τα αρχεία AHS που είναι αρχεία σε Photoshop Halftone Screens μπορούν να ανοίξουν με το Adobe Photoshop, αλλά όχι μόνο κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο.

Αντ 'αυτού, πρέπει να περάσετε μια σειρά βημάτων για να φορτώσετε το αρχείο AHS:

  1. Ξεκινήστε με την εικόνα που έχετε ήδη ανοίξει στο Photoshop και στη συνέχεια μεταβείτε στο μενού που ονομάζεται Εικόνα> Λειτουργία> Κλίμακα του γκρι για να αφαιρέσετε το χρώμα από την εικόνα.
  2. Επιστρέψτε σε αυτό το μενού αλλά επιλέξτε Image> Mode> Bitmap .... Επιλέξτε Ημιχρόνια οθόνη ... από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο "Μέθοδος" και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στο OK .
  3. Από το νέο παράθυρο Ημιχρόνου , πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Φόρτωση ... για να περιηγηθείτε και να επιλέξετε το αρχείο AHS που θέλετε να ανοίξετε.
    1. Συμβουλή: Εδώ μπορείτε να επιλέξετε Αποθήκευση ... εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο AHS για χρήση ξανά αργότερα.
  4. Βεβαιωθείτε ότι θέλετε να εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις του αρχείου AHS στην εικόνα με το κουμπί OK .

Είναι κατανοητό ότι τα αρχεία Active Health System AHS δεν πρέπει να ανοιχθούν από εσάς ή οτιδήποτε στον υπολογιστή σας, αλλά πρέπει να σταλούν στην HP ώστε να μπορούν να διαβάσουν το αρχείο καταγραφής και να σας παράσχουν υποστήριξη.

Ωστόσο, ίσως μπορείτε να ανοίξετε ένα με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Notepad ++, αλλά αμφιβάλλω ότι όλες οι πληροφορίες θα είναι αναγνώσιμες.

Συμβουλή: Εάν το αρχείο AHS δεν ανοίγει, βεβαιωθείτε ότι δεν το συγχέετε με άλλο τύπο αρχείου παρόμοιας ονομασίας. Ορισμένα αρχεία όπως τα αρχεία AHK και AHU (Adobe Photoshop HSL) μοιράζονται μερικά κοινά γράμματα σε αρχεία με επέκταση .AHS, αλλά κανένα από αυτά δεν ανοίγει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο AHS, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία AHS, ανατρέξτε στο άρθρο " Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου" αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο AHS

Δεν γνωρίζω έναν μετατροπέα αρχείων ο οποίος μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο οθονών σε Photoshop Halftone σε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Δεδομένου ότι το Photoshop δημιουργεί και χρησιμοποιεί αποκλειστικά το αρχείο AHS, δεν θα πρέπει να υπάρχει σε καμία άλλη μορφή ή θα θέλατε να μην δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με το Photoshop.

Έχω λίγη σιγουριά ότι ένα αρχείο ενεργού συστήματος υγείας μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε άλλη μορφή, δεδομένου ότι η HP χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία AHS

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου AHS και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.