Εμπορία Bitcoin, Litecoin, & Ether για Altcoins Με Shapeshift

Το ShapeShift είναι γρήγορο, ιδιωτικό, δεν έχει έξοδα συντήρησης και είναι εύκολο στη χρήση

Το ShapeShift είναι ένας από τους ευκολότερους και ταχύτερους τρόπους για να μετατρέψετε ένα κρυπτοσυχνότητες σε ένα άλλο . Η υπηρεσία ShapeShift δεν απαιτεί ρύθμιση λογαριασμού ή καταχώρηση προσωπικών πληροφοριών και οι συναλλαγές κρυπτοκίνης μπορούν να εκτελεστούν απευθείας στον επίσημο ιστότοπο ή σε προγράμματα τρίτων.

Ουσιαστικά, όλοι οι χρήστες πρέπει να κάνουν για να εκτελέσουν μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης στο ShapeShift είναι να στείλουν μια καθορισμένη ποσότητα κρυπτοκίνης στην παρεχόμενη διεύθυνση. Μόλις σταλεί, η υπηρεσία ShapeShift θα μετατρέψει αυτόματα τα κέρματα με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία και θα στείλει ξανά μια άλλη κρυπτογράφηση που αξίζει την ίδια τιμή. Οι ανταλλαγές μπορούν να διαρκέσουν λιγότερο από ένα λεπτό έως και 20 λεπτά, ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο blockchain κρυπτογράφησης.

Το ShapeShift είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης . Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία της φιλοξενείται σε διάφορους διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες και ότι δεν αποθηκεύει χρήματα ή προσωπικά δεδομένα. Το ShapeShift λειτουργεί ως μεσάζων για συναλλαγές κρυπτογράφησης και δεν υπάρχει κίνδυνος για το απόρρητο του χρήστη, καθώς δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα.

Τι χρειάζεστε πριν χρησιμοποιήσετε το ShapeShift

Πριν από την εμπορία κρυπτοκοΐνης στο ShapeShift, θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα ShapeShift

Ένας από τους πιο βολικούς τρόπους για να πραγματοποιήσετε ένα εμπόριο ShapeShift είναι να χρησιμοποιήσετε την επίσημη ιστοσελίδα ShapeShift. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε μια συναλλαγή στον ιστότοπο.

  1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ShapeShift στη διεύθυνση www.shapeshift.io. Είναι σημαντικό να ελέγξετε ξανά τη διεύθυνση του ιστότοπου και να τον σημειώσετε για μελλοντική χρήση, καθώς υπάρχουν πολλές ψεύτικες / απάτες σε απευθείας σύνδεση τοποθεσίες που μιμούνται το ShapeShift και είναι σχεδιασμένες για να εξαπατήσουν τους χρήστες να στείλουν την κρυπτογράφηση σε εσφαλμένη διεύθυνση.
  2. Στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας ShapeShift, θα δείτε ένα μεγάλο λευκό κιβώτιο με δύο κρυπτοσυχνότητες δείγματος. Η κατάθεση είναι το νόμισμα που στέλνετε στο ShapeShift και το Receive είναι το νόμισμα που θέλετε να πάρετε σε αντάλλαγμα για αυτό. Κάντε κλικ σε κάθε εικονίδιο για να τα αλλάξετε στα σωστά κρυπτοσυστήματα. Αν θέλετε να ανταλλάξετε το Bitcoin με κάποιο Litecoin, το Bitcoin θα είναι το κρυπτοκονικό σας κατάθεσης και το Litecoin θα είναι στη θέση "Λήψη".
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Γκρι γκρι.
  4. Πατήστε το μπλε κουμπί Συνέχεια .
  5. Στην επόμενη οθόνη, θα εμφανίζονται δύο κενές θέσεις για διευθύνσεις κρυπτογράφησης. Χρησιμοποιώντας το παραπάνω παράδειγμα (συναλλαγή Bitcoin για Litecoin), το πρώτο πεδίο είναι όπου θα εισάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού Litecoin. Αυτό είναι όπου οι μετατραπείσες κρυπτοκίνες θα αποσταλούν μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής. Θυμηθείτε, μόνο ένα πορτοφόλι Litecoin μπορεί να λάβει Litecoin. Μπορείτε να πάρετε ένα πορτοφόλι Litecoin μέσω Coinbase , Coinjar ή μια ποικιλία πορτοφολιών υλικού και λογισμικού.
  1. Το δεύτερο πεδίο, σε αυτό το παράδειγμα, είναι η διεύθυνση πορτοφολιού του πορτοφολιού Bitcoin, από το οποίο θα στέλνετε το νόμισμα. Αυτό χρησιμοποιείται μόνο για την επιστροφή του Bitcoin σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
  2. Πατήστε το κουμπί Έναρξη συναλλαγής .
  3. Θα μεταφερθείτε σε μια νέα οθόνη με έναν κωδικό QR για μια διεύθυνση Bitcoin στο πορτοφόλι και το πλήρες αριθμητικό του όνομα που θα εμφανίζεται ως μια σειρά γραμμάτων και αριθμών. Στείλτε το προτιμώμενο ποσό Bitcoin που επιθυμείτε να κάνετε συναλλαγές σε αυτή τη διεύθυνση.
  4. Το ShapeShift θα ανιχνεύσει αυτόματα πόσα έστειλε και θα αρχίσει να το μετατρέπει σε Litecoin. Θα πρέπει να λάβετε το μετατρεπόμενο Litecoin στο πορτοφόλι Litecoin μέσα σε λίγα λεπτά.

ShapeShift στο Πορτοφόλι της Εξόδου

Το δημοφιλές πρόγραμμα πορτοφολιού λογισμικού πορτοφολιού Exodus Πορτοφόλι διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργικότητα ShapeShift, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτοσυχνότητες απευθείας από την εφαρμογή. Αυτό μπορεί να είναι πιο βολικό από το να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ShapeShift, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα πορτοφόλια λογισμικού τους και να τα εμπορεύονται στο ίδιο σημείο. Για να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε νομίσματα στο Πορτοφόλι Exodus, κάντε τα εξής.

  1. Αφού ανοίξετε και συνδεθείτε στο Πορτοφόλι Exodus, κάντε κλικ στο Exchange στο αριστερό μενού.
  2. Στην αριστερή στήλη με την ετικέτα, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ , επιλέξτε την κρυπτοκοΐνη που θέλετε να ανταλλάξετε / στείλετε.
  3. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο ΟΛΕΣ , στο μισό ή στο MIN για να συμπληρώσετε αυτόματα το ποσό που θέλετε να πραγματοποιήσετε. ΟΛΑ θα στείλουν όλα τα κρυπτογραφημένα κέρδη από το πορτοφόλι σας, το HALF θα στείλει το μισό και το MIN θα στείλει το ελάχιστο δυνατό ποσό για να πετύχει το εμπόριο. Η τελευταία επιλογή μπορεί να είναι χρήσιμη για τον έλεγχο της δυνατότητας ανταλλαγής πριν από την εμπορία μεγάλου αριθμού κρυπτογραφημένων στοιχείων. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο πόσα θέλετε να στείλετε είτε στην τιμή κρυπτογράφησης είτε σε δολάρια ΗΠΑ στα κατάλληλα πεδία.
  4. Στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να ανταλλάξετε για / λήψη.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ . Το εμπόριο σας θα ενεργοποιηθεί τώρα και μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό του από την κινούμενη εικόνα στην οθόνη.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε το ShapeShift