Τα 6 Best Hoverboards να αγοράσουν το 2018

Να πάρει γύρω από την πόλη είναι πιο εύκολο με ένα hoverboard

Οι hoverboards έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, αλλά πριν πάρετε τα χέρια σας σε ένα, είναι σημαντικό να κάνετε την εργασία σας για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το καλύτερο (και ασφαλέστερο) ένα. Για να βοηθήσετε στην αναζήτησή σας, έχουμε συντάξει τα κορυφαία hoverboards που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Αυτά τα hoverboards λαμβάνουν υπόψη τα πάντα, από την τιμή, την ασφάλεια και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά (διαβάστε: ένα σύστημα ηχείων) που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Έτσι διαβάστε για να δείτε ποιο σύνολο τροχών είναι το κατάλληλο για εσάς.

Το Razor μπορεί να είναι γνωστό για τα πανταχού παρόντα χειροκίνητα σκούτερ, αλλά αποδεικνύεται ότι η εταιρεία κάνει επίσης μια εξαιρετική hoverboard. Αυτό έχει νόημα καθώς η εταιρεία δημιουργεί μικρά οχήματα για να σας βοηθήσει να φτάσετε από κάποιο σημείο σε άλλο για λίγο, αλλά αυτή τη φορά το όχημα σας ωθεί αντί να το προωθήσετε.

Το Razor Hovertrax 2.0, πρώτα και κύρια, έλαβε την λίστα UL 2272 για ασφάλεια, δηλαδή πληροί ή υπερβαίνει όλα τα πρότυπα πυρκαγιάς και ασφάλειας. Διαθέτει δύο τρόπους οδήγησης για να σας βοηθήσει να σας κρατήσουμε ασφαλείς - ένας για την εκπαίδευση και ένας για την κανονική κρουαζιέρα. Το μηχάνημα διαθέτει επίσης δύο ράβδους φωτισμού LED, προφυλακτήρες φώτων και οθόνη LED για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ω, και είναι και διασκεδαστικό! Οι κινητήρες διπλού πλήμνου των 350 watt αυτού του μηχανήματος μπορούν να σας οδηγήσουν σε κίνηση μέχρι και οκτώ μίλια ανά ώρα. Ενώ ταξιδεύετε, το hoverboard θα τοποθετηθεί αυτόματα για μια ομαλότερη βόλτα.

Οι αξιολογήσεις για το Hovertrax 2.0 είναι αρκετά καλές. Οι αναθεωρητές λένε ότι αυτό το hoverboard λειτουργεί καλά για όλες τις ηλικίες και ότι λειτουργεί εξίσου καλά στο σπίτι και έξω στο δρόμο.

Hoverboards είχαν κάποια διαμάχη κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, με ορισμένες μονάδες αξιοσημείωτα πυρκαγιά. Εδώ, δεν θα συνιστούσαμε ποτέ κάτι δυνητικά επικίνδυνο, έτσι ώστε κάθε μοντέλο αυτής της λίστας να έχει λάβει την προδιαγραφή UL 2272 για ασφάλεια και αυτά τα πρωτόκολλα πυρκαγιάς και ασφάλειας έγιναν εξαιρετικά σημαντικά μετά από προβλήματα με προηγούμενα μοντέλα.

Τώρα που γνωρίζετε ότι όλα τα μοντέλα είναι ασφαλή στη χρήση γενικά, ας μιλήσουμε για τη λήψη του παιχνιδιού ασφαλείας σας σε ένα άλλο επίπεδο με το EPIKGO All-Terrain Scooter. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το hoverboard είναι η ικανότητά του να οδηγεί σε όλα τα είδη του εδάφους με ασφάλεια, ενώ κάθε hoverboard δεν θα μπορεί να χειριστεί άμμο, λακκούβες, βρωμιά ή γρασίδι. Για να επιτευχθεί αυτό το κατόρθωμα, αυτό το μοντέλο έχει 400-watt διπλά μοτέρ και τροχούς που είναι 30 τοις εκατό μεγαλύτερο από το μέσο όρο hoverboard. Όσο για την μπαταρία, με μία μόνο φόρτιση, η συσκευή διαρκεί μια πλήρη ώρα χρήσης και το EPIKGO ισχυρίζεται ότι μπορεί να σας πάρει περισσότερο από 10 μίλια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Διαθέτει επίσης την ικανότητα να οδηγεί πάνω από κλίσεις 18 μοιρών και είναι ανθεκτικό στο νερό.

Η ασφάλεια δεν είναι πάντοτε φθηνή και το EPIKGO All-Terrain πιθανόν να τρέξει μερικές εκατοντάδες δολάρια περισσότερο από μια πιο βασική μονάδα. Αυτό λέει, η ψυχική ηρεμία συχνά αξίζει να πληρώσετε λίγο περισσότερο.

Ας πούμε ότι θέλετε ένα hoverboard, θέλετε να είναι ασφαλές, και δεν θέλετε να πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι γι 'αυτό. Ας σας παρουσιάσουμε στο Koo Hoverboard, το λιγότερο ακριβό hoverboard που έχουμε διαπιστώσει ότι εξακολουθεί να πληροί τα πρότυπα ασφάλειας UL 2272 και έχει γενικά καλές κριτικές.

Το Koo hoverboard δεν θα κερδίσει κανένα διαγωνισμό όταν πρόκειται για εμφάνιση ή χαρακτηριστικά, αλλά θα κάνει τη δουλειά και ειλικρινά, αυτό θα ήταν πιθανώς μια μεγάλη πρώτη αγορά hoverboard αν είστε περίεργος. Αυτό το μηχάνημα μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε κρουαζιέρα σε λίγο πάνω από 6 μίλια την ώρα και το μέγιστο βάρος που μπορεί να χειριστεί είναι 220 κιλά. Ζυγίζει μόλις 22 λίβρες (το οποίο είναι ελαφρύ για αυτόν τον τύπο συσκευής) και μπορεί να χειριστεί κλίσεις 15 μοίρες.

Οι αξιολογήσεις ήταν ως επί το πλείστον θετικές. Το πιο cool χαρακτηριστικό από το οποίο οι άνθρωποι ήταν ευχαριστημένοι είναι ότι αυτή η μονάδα έχει επίσης ένα ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth, ώστε να μπορείτε να αντιστοιχίσετε το τηλέφωνό σας με αυτό για να παίξετε μουσική. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βγείτε έξω όσο κινείστε.

Τα πρώτα μοντέλα Segway έγιναν ένα πολιτιστικό σημείο επαφής πριν από περισσότερα από 10 χρόνια και ήταν στενά συνδεδεμένα με το nerdom, ακόμη και σε ένα μουσικό βίντεο Weird Al. Αλλά η εταιρεία έχει μετακινηθεί από εκείνη την εποχή και σήμερα έχει ένα από τα καλύτερα hoverboards / ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά.

Με το miniPRO, η Segway δημιούργησε ένα ισχυρό hoverboard που μοιάζει λίγο διαφορετικό από τους συνομηλίκους του λόγω της μπάρας τιμονιού του γόνατος, αλλά όπου λάμπει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μονάδα μπορεί να διασχίσει κατά μέσο όρο 14 μίλια χωρίς επαναφόρτιση και πολλοί κριτικοί του Amazon δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας αυτών των αριθμών, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν θα βρείτε καλύτερο hoverboard όταν πρόκειται για μπαταρία.

Επιπλέον, το miniPRO διαθέτει διπλούς κινητήρες 800 watt που μπορούν να σας μεταφέρουν έως και 10 μίλια την ώρα. Το miniPRO σας επιτρέπει να συνδεθείτε με μια εφαρμογή Segway Bluetooth που συνδυάζει το ζευγάρι με το hoverboard για την ασφάλεια κατά της κλοπής, την προσαρμογή και τον έλεγχο των φώτων LED της συσκευής και των ενημερώσεων λογισμικού. Ενώ η μονάδα μπορεί να είναι λίγο ακριβός για μερικούς, είναι μια φανταστική συνολική αγορά.

Είναι απολύτως κατανοητό να έχουμε κατά νου τα παιδιά όταν πρόκειται για την αγορά ενός hoverboard, καθώς αυτά τα είδη μονάδων μερικές φορές αντιμετωπίζονται ως "παιχνίδια" και είχαν κάποια προβλήματα ασφάλειας στο παρελθόν. Έτσι, ποια μονάδα μπορείτε να αγοράσετε για να φροντίσετε τα παιδιά και να τα κρατήσετε ασφαλή; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από το Halo Rover Hoverboard.

Το Hoverboard Hover Rover είναι μια ευέλικτη μονάδα που πληροί όλα τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας και μπορεί να χειριστεί πολλά εδάφη, όπως γρασίδι, βρωμιά και άμμο. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο έχει τρεις τρόπους οδήγησης (μάθηση, κανονικό και προηγμένο) για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά μπορούν να πάρουν το κρέμασμα χρησιμοποιώντας το hoverboard προτού προχωρήσετε σε γρηγορότερες ταχύτητες. Halo προσφέρει επίσης μια εφαρμογή Bluetooth που μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το hoverboard και μπορεί να σας επιτρέψει να παίξετε μουσική μέσω ηχείων πάνω του, κάτι που τα παιδιά και οι γονείς θα εκτιμήσουν και οι δύο.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν αρκετά ικανοποιημένοι με αυτή τη μονάδα και πολλοί ανέφεραν ότι έδωσαν το Halo Rover Hoverboard σε παιδί ή έφηβο και πρότειναν ότι ήταν εύκολο να μάθουν και να ικανοποιούν ιδιαίτερα.

Το EPIKGO Sports Plus είναι ο ταχύτερος hoverboard που έχουμε δει στην αγορά, επιτρέποντας σε έναν χρήστη να πετάει με ταχύτητα 12 μίλια ανά ώρα, χάρη στους ισχυρούς διπλού κινητήρα 400 watt και τα ελαστικά υψηλού πέλματος που βελτιώνουν τη ροπή, την επιτάχυνση και την απόδοση. Μπορεί επίσης να χειριστεί κλίσεις έως 30 μοίρες, ώστε να επιταχύνετε τους λόφους. Η μονάδα θα διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα σε μία μόνο φόρτιση, παρέχοντας περίπου 12 μίλια απόστασης. Και μην ανησυχείτε, αυτή η μονάδα είναι ακόμα ασφαλής, καθώς πληροί τα προαναφερθέντα πρότυπα ασφαλείας UL 2272. Αλλά σοβαρά, αν αγοράσετε αυτή τη μονάδα, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί εκεί έξω και προσέξτε για αυτοκίνητα, ποδήλατα και πεζούς.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .