Οι πιο βασικές Συμβουλές Apple TV Όλοι χρειάζονται

Πάρτε ακόμη περισσότερα από την τηλεόραση της Apple με αυτά

Αυτή η σύντομη συλλογή βασικών συμβουλών περιλαμβάνει όλα τα πιο χρήσιμα που πιστεύουμε ότι οι χρήστες της Apple TV θα χρειαστεί να χρησιμοποιούν καθημερινά.

01 από 10

Ελέγξτε την Apple Music

Apple Music

Όλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Siri Remote για να μετακινούν γρήγορα και γρήγορα την εφαρμογή Μουσική όταν παίζουν αλλά μπορεί να μην έχετε αναγνωρίσει ότι όταν κάνετε κλικ στη δεξιά πλευρά του trackpad μπορείτε να παραλείψετε ένα κομμάτι ή κάντε κλικ αριστερά για να το επανεκκινήσετε ξανά - ή κάντε διπλό κλικ για να επιστρέψετε ένα κομμάτι. Έχουμε πολλές άλλες συμβουλές για την Μουσική της Apple εδώ .

02 από 10

Εγκατάσταση απομακρυσμένης εφαρμογής

Apple TV

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, iPad, iPod touch ή ακόμη και ένα Apple Watch καθώς και μια Apple TV, τότε θα πρέπει πραγματικά να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την Απομακρυσμένη εφαρμογή στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί και ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τις οδηγίες εδώ , θα μπορείτε να ελέγχετε σχεδόν όλα τα στοιχεία της Apple TV σας χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας iOS. Αυτό είναι υπέροχο αν δεν μπορείτε να βρείτε το τηλεχειριστήριο σας ή πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο iOS αντί για την έκδοση στην οθόνη.

03 από 10

Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή Siri

Apple TV

Αυτό είναι το πιο χαλαρό ταλέντο της Σίρι. Όταν παρακολουθείτε κάτι, αποστασιάστε και χάσετε ένα σημαντικό κομμάτι διαλόγου, απλώς ρωτήστε τον Siri "Τι έλεγε;" Η Siri θα γυρίσει πίσω αυτό που παρακολουθείτε λίγο ώστε να μπορείτε να πιάσετε όσα έχετε χάσει. Θέλετε περισσότερες συμβουλές για το Siri; Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Siri μία φορά και η Siri θα σας πει για μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε να κάνει ή να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη συλλογή .

04 από 10

Ελέγξτε το κύλισης

Χώροι Εικόνας / Getty Images

Εάν είστε χρήστης Apple TV 4 που βρίσκει την επιφάνεια αφής στο Apple Siri Remote να είναι πολύ ευαίσθητη, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν την ευαισθησία στις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις και Συσκευές> Παρακολούθηση επιφάνειας αφής , όπου μπορείτε να επιλέξετε: Αργή, Γρήγορη ή Μεσαία .

05 από 10

Αλλαγή του εναέριου

Apple TV

Το screensaver της Apple Aerial προσφέρει όμορφες εικόνες HD από πόλεις από όλο τον κόσμο. Η Apple δεν παρέχει μόνο μια χούφτα τέτοιων screensavers, στην πραγματικότητα, προσθέτει νέα βίντεο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε νέα προφύλαξη οθόνης μόλις η Apple δημοσιεύσει αυτά, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

06 από 10

Πάρτε το σπίτι γρήγορα

Apple TV

Ο ταχύτερος τρόπος επιστροφής στην Αρχική οθόνη αν τυχαίνει να είναι ένθετα βαθιά μέσα σε μια διεπαφή εφαρμογής:

Πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Home στο Siri Remote για τρία δευτερόλεπτα και θα πάτε εκεί αμέσως.

Μια άλλη συμβουλή: Εάν παίζετε μουσική χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Μουσική κατά την εξερεύνηση άλλων εφαρμογών, πατήστε γρήγορα το κουμπί αναπαραγωγής / παύσης για 5 δευτερόλεπτα και θα μεταβείτε απευθείας στην οθόνη Now Playing της Μουσικής.

07 από 10

Διατηρήστε το Clear

Blog της Apple TV

Εάν χρησιμοποιείτε το Siri για να υπαγορεύσετε σε πεδία κειμένου, πρέπει να ξέρετε ότι αν εσείς (ή ο Siri) κάνετε λάθος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε "Clear" για να διαγράψετε όλο το κείμενο και να ξεκινήσετε ξανά. Ο Siri κατανοεί επίσης τις λέξεις "κεφαλαία" και πεζά "όταν κεφαλαιοποιεί ένα γράμμα.

08 από 10

Τι υπάρχει σε ένα όνομα;

μήλο

Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία τηλεοράσεις Apple στο σπίτι σας, θα γίνει σύγχυση όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να εκπέμψετε περιεχόμενο στο κουτί σας εάν δεν αναφέρετε τα πλαίσια. Κάνοντας κάτι τέτοιο είναι εύκολο, μεταβείτε μόνο στις Ρυθμίσεις> AirPlay> Apple TV Name και επιλέξτε κάτι κατάλληλο από την αναπτυσσόμενη λίστα. (Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την συμβουλή κάθε μέρα, αλλά θα είστε ευγνώμονες κάθε φορά που το κάνετε).

09 από 10

Πήγαινε να κοιμηθείς λίγο

Morsa Εικόνες / Getty

Στείλτε την Apple TV σε ύπνο πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί Home στο τηλεχειριστήριο Siri και επιλέγοντας Sleep από το στοιχείο που εμφανίζεται στην οθόνη.

10 από 10

Ακόμη ένα πράγμα

μήλο

Εάν η Apple TV σας λείπει όγκο, παγώσει εφαρμογές ή άλλα προβλήματα, συνήθως θα μπορείτε να επιλύσετε γρήγορα το πρόβλημα μόνο με επανεκκίνηση του κουτιού. Για να γίνει αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Μενού και Κράτησης για να το ξεκινήσετε, πράγμα που θα κάνει τα πράγματα σωστά. Ρίξτε μια ματιά στο πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε άλλα προβλήματα της Apple TV εδώ .

Βρίσκεστε στο Κέντρο μελλοντικής τηλεόρασης

Η Apple έχει κάνει σπουδαία δουλειά με την Apple TV, αλλά το προϊόν παραμένει έργο σε εξέλιξη. Μπορείτε να το πείτε λόγω της τεράστιας σειράς πρόσθετων βελτιώσεων που προσθέτει η εταιρεία κάθε πτώση.