Αναθεώρηση: Thumb Opin App για το iPhone, Android

Πολύχρωμη, συναρπαστική και εθιστική εφαρμογή δίνει σχόλια στα χέρια σας

Ιστοσελίδα του εκδότη

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από το να πηγαίνεις στο δείπνο με κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο για την κινητή συσκευή του, που κρατιέται απλά από την όραση κάτω από το τραπέζι. Αλλά, όταν τελικά ρώτησα τον φίλο μου τι κρατά την προσοχή του από την κατά τα άλλα κοινή μας πειράγματα, η απάντηση ήταν απλή: Thumb . Μια εβδομάδα αργότερα, η παραβίαση του είναι πλέον δικαιολογημένη.

Ίσως η πιο διασκεδαστική εφαρμογή για κινητά του 2012, Thumb καλεί τους χρήστες iPhone και Android να συμμετάσχουν στην κοινότητα και να συμμετάσχουν ζητώντας τους άλλους για συμβουλές και απόψεις και σε αντάλλαγμα μοιράζοντας τις δικές σας σκέψεις, ψηφίζοντας τα ερωτήματα των άλλων.

Τώρα που τρέχει το δευτερόλεπτο μόνο στο Facebook για το χρόνο που περνάει στο δίκτυο ανά μέσο χρήστη, ανά μήνα σύμφωνα με το comScore, το Thumb γίνεται καθημερινή εκτροπή, επιτρέποντάς μου να συνδεθώ με τον κόσμο, να ρίξω στα δύο λεπτά μου (και ποιος δεν αγάπη ότι;), να κάνουν φίλους και να κερδίζουν καλά συμβούλια αστέρια καθώς ανεβαίνω στις τάξεις για να γίνω κορυφαίος σύμβουλος στην παγκόσμια γειτονιά Thumbers.

Με απλά λόγια: Λατρεύω το Thumb κι εσύ, κι εσύ.

Thumb App Pros

Thumb App Cons

Ελάτε για την Συμβουλή, Μείνετε για τα αστέρια

Αυτό που ξεκίνησε ως εφαρμογή κινητής βοηθητικής υπηρεσίας για τους χρήστες να αγοράσουν συμβουλές στο σημείο πώλησης έχει γίνει κάτι σαν κοινωνικό παιχνίδι για χρήστες Thumb, σύμφωνα με συνέντευξη του Dan Kurani , Διευθύνοντος Συμβούλου της μητρικής εταιρείας Thomsum, Inc.

Ενώ οι άνθρωποι μπορούν να αναζητήσουν απόψεις σχετικά με την εφαρμογή, δίνοντας το δώρο καλών συμβουλών έχει γίνει μια κερδοφόρα επένδυση καθώς οι άνθρωποι κερδίζουν αστέρια, ωραία προς αναγνώριση ως Top Advisor στο blog Thumb.

Αλλά, προσθέστε την ευελιξία της εφαρμογής για να μοιραστείτε τις ερωτήσεις σας τόσο με το κοινό όσο και με τους ανθρώπους του δικού σας δικτύου με Facebook, Twitter και κινητά τηλέφωνα και γρήγορα βλέπετε την καινοτομία αυτής της εφαρμογής στη διάθεσή σας.

Η εφαρμογή δεν είναι για ερωτήσεις που θα μπορούσε εύκολα να Google για την εργασία, αλλά όταν θέλετε bonafide αντίδραση και απόψεις από τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, αν νομίζετε ότι το πουκάμισο που πρόκειται να αγοράσετε σας κάνει να φαίνεστε τρελά, ένα γρήγορο φλας της φωτογραφικής μηχανής της συσκευής σας και μια ερώτηση σχετικά με το Thumb θα μπορούσε να σας εμποδίσει να κάνετε ένα τρομερό λάθος. Το πράσινο ασβέστη δεν φαίνεται καλά στα περισσότερα.

Ίσως δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ των tacos ή των enchiladas στο φορτηγό τροφίμων. Χωρίς ιδρώτα. Πέτα!

Ως αποτέλεσμα του χρόνου αντίδρασης ταχείας αντίδρασης, καθώς οι άνθρωποι ψηφίζουν, οι περισσότεροι άνθρωποι θα απαντήσουν ειλικρινά, που μπορεί να βλάψουν (όπως στην περίπτωση σας στο πράσινο fiasco σας) ή να βοηθήσουν (όπως επιλέγοντας τις tacos, οι οποίες φέρουν λιγότερο λίπος και λίπος, σύμφωνα με ένα Thumber).

Απόλυτα αγάπησα πόσο γρήγορα θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε μια ερώτηση και βρήκατε ότι η ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης φωτογραφιών διαθέτει έναν πραγματικό χρόνο εξοικονόμησης. Αντί να κλείσετε το Thumb, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, κάντε αναζήτηση φωτογραφιών σε μια εικόνα Google , κάντε λήψη και, στη συνέχεια, μεταφορτώστε την εφαρμογή, το Thumb μειώνει το βήμα σε δύο: αναζητήστε τη φωτογραφία και κάντε κλικ. Απλά όμορφο και ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε μια ποικιλία εικόνων για να απεικονίσετε την ερώτησή σας.

Ανώνυμη συνομιλία, αλλά ασφαλέστερη από την εναλλακτική λύση

Για τους φίλους Chatroulette ή Omegle του 2011, το Thumb σας δίνει ακόμα την ικανοποίηση για ανώνυμη συνομιλία, αλλά με τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιος συνομιλείτε πριν ξεκινήσετε τη συνομιλία σας. Παρόλο που το Thumb δεν είναι πελάτης άμεσων μηνυμάτων , η δυνατότητα να συμμετέχει σε καθοδηγούμενη συνομιλία βασισμένη σε θέμα οδήγησε αυτόν τον αξιολογητή να κάνει μερικούς νέους φίλους. Πολλοί άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσω άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι χρήστες δημιουργούν το δικό τους προφίλ, συμπληρώνοντας φωτογραφίες, βιογραφίες και άλλες λεπτομέρειες. Μια συνομιλία μπορεί να προκύψει μόνο εάν συμπεριλάβετε ένα σχόλιο με τον αντίχειρά σας ή την ουδέτερη ψήφο και εάν ο άλλος χρήστης επιλέξει να συμμετάσχει σε μια συνομιλία. Ενώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ του Thumber που έθεσε την ερώτηση, η μπάλα είναι εντελώς στο γήπεδο τους, αν πρέπει να προσπαθήσετε να τα προσθέσετε στη λίστα φίλων σας.

Εφόσον αρνείστε να συμπεριλάβετε πληροφορίες επικοινωνίας στο προφίλ σας, όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τις συνήθεις συμβουλές ασφάλειας συνομιλίας, προστατεύεται το απόρρητό σας.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό και ασφαλές περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι μπορούν να συμμετάσχουν σε μια βαθύτερη συζήτηση για τα ενδιαφέροντά τους, χωρίς να αισθάνονται πιεσμένοι να συνομιλήσουν με όλους όσους σχολιάζουν.

Επιπλέον, δεδομένου ότι οι παρατηρήσεις φαίνονται μόνο από το άτομο που θέτει τις ερωτήσεις, το Thumb είναι σχετικά παγωμένο. Ενδέχεται να λάβετε ένα σχόλιο μπροστά κάθε φορά, αλλά δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο ακόμα.

Δεν προορίζεται για ηλικίες 13 και κάτω

Ως τελική σημείωση, ενώ το Thumb είναι προσβάσιμο και διασκεδαστικό για όλους, μερικές από τις ερωτήσεις μπορεί να μην είναι κατάλληλες για άτομα 13 και κάτω. Για αυτό και όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων συνιστάται η διακριτική ευχέρεια των γονέων. Συνιστάται ιδιαίτερα ένας γονέας ή κηδεμόνας να παρακολουθεί οποιονδήποτε χρήστη εντός αυτής της ηλικιακής περιοχής.

Ξεκινήστε στο Thumb:

Ιστοσελίδα του εκδότη