7 πλατφόρμες χρηματοδότησης επενδύσεων για επιχειρηματίες

Οι επιχειρηματίες και οι ερευνητές διατηρούν τις μεγάλες ιδέες εκκίνησης που πηγαίνουν

Οι πλατφόρμες χρηματοδότησης επενδύσεων, στις οποίες οι επενδυτές εργάζονται σε απευθείας σύνδεση σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές, επιτρέπουν στους επιχειρηματίες να λάβουν χρηματοδότηση. Οι επενδυτές είναι συνήθως μέρος της διαδικτυακής κοινότητας για να συνεργαστούν και να μοιραστούν συμφωνίες με άλλες ομάδες επενδυτών.

Αρκετά εκατομμύρια νεοσύστατες επιχειρήσεις δημιουργούνται κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον David Rose, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Gust, μια πλατφόρμα επενδυτών αγγέλου. Όπως ανέφερε ο Rose στο blog της εταιρείας, "Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια σπουδαίοι άνθρωποι με μια καλή ιδέα που παραιτούνται επειδή δεν μπορούν να πάρουν αρχική χρηματοδότηση".

Οι επενδυτές Angel, οι τύποι επενδυτών που προσφέρουν μικρότερες επενδύσεις από τις εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων μπορούν να παράσχουν νέους τρόπους για να ενισχύσουν τις υφιστάμενες επιχειρήσεις και να ξεκινήσουν νέες επιχειρήσεις. Νέα στοιχεία από ερευνητές επενδύσεων στο Πανεπιστήμιο Willamette ανέφεραν ότι η επένδυση αγγέλων εξαπλώνεται σε όλες τις ΗΠΑ και έχει δημιουργήσει ένα ακαθάριστο πολλαπλάσιο δυόμισι φορές την επένδυσή τους. Αυτές οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες παρέχουν πρόσβαση σε πόρους χρηματοδότησης παγκοσμίως, ειδικά για τις επενδύσεις χρέους ή μετοχικού κεφαλαίου. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι μικρές επενδύσεις μπορούν να δημιουργήσουν θετικά αποτελέσματα για τους επιχειρηματίες μέσω της συνεργασίας με τους επενδυτές.

01 από 07

Kickstarter

Kickstarter.com

Το Kickstarter είναι μια πλατφόρμα χρηματοδότησης για δημιουργικά έργα. Το Kickstarter δίνει στους ανθρώπους μια θέση στο διαδίκτυο για να παρουσιάσουν επιχειρηματικές ιδέες, βίντεο και σχέδια έργων σε πιθανούς υποστηρικτές που εγγράφονται στον ιστότοπο. Η χρηματοδότηση είναι ένα πρόγραμμα "όλα ή τίποτα", έτσι ώστε η εκκίνηση να μην υπολείπεται του στόχου τους. Το Kickstarter ξεκίνησε το 2009 και έχει ως αποτέλεσμα 350 εκατομμύρια δολάρια σε υποσχέσεις. Σε ένα παράδειγμα, οι σχεδιαστές του Padpivot, ένα δημιουργικό δισκίο, έλαβαν χρηματοδότηση για εργαλειομηχανές και πλαστικά μέρη από 4.823 υποστηρικτές που είχαν ως αποτέλεσμα $ 190.352 υπόσχεση. Περισσότερο "

02 του 07

Ριπή

Η ριπή είναι σαν ένας προξενητής για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που αναζητούν χρηματοδότηση και υποστήριξη είτε πρόκειται για περιφερειακό είτε για παγκόσμιο επίπεδο. Από τότε που ξεκίνησε το 2005, η Gust παρέχει δημόσιο και ιδιωτικό διαδικτυακό χώρο, όπου οι ομάδες επενδυτών μπορούν να συνεργαστούν σε συμφωνίες. Τα προφίλ των περιφερειακών επενδυτών μπορούν να αναζητηθούν έτσι ώστε η επιχείρησή σας να ταιριάξει με τα προτιμώμενα επενδυτικά σας κριτήρια. Μια σειρά τύπων ομάδων περιλαμβάνει ομάδα αγγέλων, επιχειρηματικό φυτώριο και ταμείο κεφαλαίων σε πολλές ευκαιρίες. Περισσότερο "

03 του 07

AngelList

Το AngelList είναι μια πλατφόρμα για τις εταιρείες εκκίνησης που ξεκινούν από δύο κύριους που πηγαίνουν από τα ονόματα Nivi και Naval, οι οποίοι επίσης κατέχουν Venture Hacks, μια υπηρεσία συμβουλών blogging επίσης για νεοσύστατες επιχειρήσεις. Τα Startups μπορούν να δημοσιεύσουν προφίλ και να παράσχουν λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί μας; έτσι οι δυνητικοί επενδυτές μπορούν να κατανοήσουν την επιχείρησή σας από επενδυτική άποψη. Το BranchOut είναι ένα online επαγγελματικό δίκτυο που χρηματοδοτείται μέσω επενδυτών της AngelList. Το AngelList αναπτύσσει επίσης το site για αναζήτηση ταλέντων, έτσι ώστε οι νεοσύστατες εταιρείες να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εμπειρογνωμοσύνη για να καλύψουν θέσεις. Περισσότερο "

04 του 07

CircleUp

Το δίκτυο CircleUp προσφέρει ευκαιρίες στις επιχειρήσεις καταναλωτών να αντλούν χρήματα από μια κοινότητα ειδικών επενδυτών. Η εταιρεία CircleUp συνεργάζεται με την WR Hambrecht & Co., εγγεγραμμένο μεσίτη και μέλος της Αρχής Ρυθμιστικού Δικτύου για τη Χρηματοοικονομική Βιομηχανία (FINRA) και της SIPC (Securities Investor Protection Corporation), οι οποίοι χρεώνουν ένα μικρό τέλος για το ποσό που αντλήθηκε για την προσφορά των τίτλων σας. Το CircleUp είναι ιδανικό για εταιρίες όπως το Little Duck Organics, ένας οργανικός παραγωγός παιδικών τροφών που χρηματοδοτήθηκε από 890.000 δολάρια. Περισσότερο "

05 του 07

MicroVentures

Το αρχικό στάδιο ή οι μικροεπενδύσεις για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι ο στόχος της αγοράς MicroVenture. Η εταιρεία MicroVentures είναι γνωστός ως ένας από τους πρωτοπόρους της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας στο crowdfunding, όπου μια ομάδα επενδυτών επενδύει ένα μικρό ποσό κεφαλαίου από $ 1000 σε $ 10.000 σε αντάλλαγμα για ίδια κεφάλαια. Η MicroVentures, μέλη της FINRA και της SIPC, βοηθά τους νεοεισερχομένους μέσω επενδυτών αγγέλου για υπάρχουσες επιχειρήσεις που χρειάζονται κεφάλαια μεταξύ 100.000 και 500.000 δολαρίων. Η εταιρεία ενδιαφέρεται για μοναδικές ιδέες στην τεχνολογία του Διαδικτύου, την κοινωνική, την πράσινη τεχνολογία, το κινητό και το gaming για να αναφέρουμε μερικές. Περισσότερο "

06 του 07

Το Ταμείο Καινοτομίας του Μαϊάμι

Ένα παράδειγμα περιφερειακής προσέγγισης για τη χρηματοδότηση υποσχόμενων αναπτυξιακών επιχειρήσεων πραγματοποιείται στην περιφέρεια Miami-Dade της Φλόριντα που παρέχεται από το Ταμείο για την Καινοτομία Miami. Οι διαχειριστές κεφαλαίων ειδικεύονται στην τεχνολογία της πληροφορίας, τις πλατφόρμες των φορητών συσκευών, το λογισμικό εφαρμογών, το διαδραστικό μάρκετινγκ και τα μέσα ενημέρωσης και τις τηλεπικοινωνίες Η χρηματοδότηση για το στάδιο των μικροσπόρων, του προ-σπόρου και του σπόρου είναι μέρος των επενδυτικών στρατηγικών στο στάδιο του κεφαλαίου που προετοιμάζουν τους επιχειρηματίες και τους προγραμματιστές για τον πρώτο γύρο της επένδυσης αγγέλου. Το Ταμείο καινοτομίας του Miami βοήθησε την εταιρεία εκκίνησης, τα εργαστήρια VR σε αρχική χρηματοδότηση για την έρευνα προϊόντων και την ανάπτυξη προϊόντων τεχνολογίας που γέφυρα μεταξύ της ομιλούμενης γλώσσας και του κώδικα υπολογιστών σε εφαρμογές φωνής. Περισσότερο "

07 του 07

Kabbage

Η Kabbage προσφέρει βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση για εταιρείες που δεν μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση μέσω παραδοσιακών τραπεζών. Οι επενδυτές του Kabbage προσφέρουν από $ 500 έως $ 40.000 για να αυξήσουν την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο σε μικρές επιχειρηματικές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που τυπικά πωλούν σε δικτυακούς τόπους dotcom όπως το eBay, το Amazon και το Buy. Η γρήγορη λήψη χρημάτων ήταν το κλειδί για την προώθηση αυτών των εταιρειών για την αγορά αποθέματος για να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικές πωλήσεις, όπως μια εταιρεία που ονομάζεται The Latin Products, έναν μεταπωλητή ειδικών τροφίμων και σκευών. Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν σε εξάμηνες δόσεις με εκτιμώμενο κόστος ή να πληρώσουν νωρίτερα για να μειώσουν το κόστος αποπληρωμής. Περισσότερο "