Πώς να ανακτήσετε ένα ξεχασμένο Yahoo! Κωδικός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Είναι μια γνωστή σκηνή: Ξέρετε ότι μπορεί να έχετε ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας -αλλά δεν φαίνεται να έχετε δίκιο για τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν δεν έχετε ξεχάσει επίσης τις απαντήσεις στις μυστικές σας ερωτήσεις ή αν έχετε προσθέσει μια δευτερεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας, μπορείτε να διορθώσετε το αστείο κωδικό πρόσβασης που ξεχάσατε με σύντομη σειρά. Yahoo! δεν θα σας στείλει τον κωδικό πρόσβασής σας. Αντίθετα, θα σας ζητηθεί να το επαναφέρετε. Αυτό συνεπάγεται μερικά επιπλέον βήματα, αλλά είναι μια ασφαλέστερη λύση.

Για να επαναφέρετε το ξεχασμένο Yahoo! Κωδικός πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποκατάσταση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας:

  1. Άνοιγμα του Yahoo! Σελίδα βοήθειας σύνδεσης.
  2. Εισαγάγετε το Yahoo! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμός τηλεφώνου σας.
    1. Συμβουλή : Δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε το τμήμα @ yahoo.com της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια . Yahoo! Ο βοηθός σύνδεσης του Mail θα σας καθοδηγήσει τώρα στις επιλογές επαναφοράς.

Εάν έχετε έναν αριθμό κινητού συνδεδεμένο με το λογαριασμό και έχετε πρόσβαση στα μηνύματα κειμένου που λαμβάνει εκεί:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι, στείλτε μου ένα κλειδί λογαριασμού στο πλαίσιο Έχετε πρόσβαση σε αυτό το τηλέφωνο; . Αν δεν μπορείτε να λάβετε ή να δείτε μηνύματα κειμένου σε αυτόν τον αριθμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το τηλέφωνο, έτσι ώστε να έχετε άλλες επιλογές για να επαναφέρετε το ξεχασμένο Yahoo! Κωδικός πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Θα λάβετε ένα κλειδί λογαριασμού με κείμενο μέσα σε λίγα λεπτά. Πληκτρολογήστε το κάτω από την επιλογή Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό το τηλέφωνο .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση .

Αν έχετε δευτερεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το Yahoo! Λογαριασμός ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι, στείλτε μου ένα κλειδί λογαριασμού στην ενότητα Έχετε πρόσβαση σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; . Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος μπορεί να διαβάζει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή αν δεν μπορείτε πλέον να λαμβάνετε μηνύματα στη διεύθυνση, κάντε κλικ στην επιλογή Δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  2. Πληκτρολογήστε το κλειδί λογαριασμού που λάβατε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην περιοχή Επαλήθευση ότι έχετε πρόσβαση σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση .

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε δευτερεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμό τηλεφώνου, το Yahoo! μπορεί να σας ζητήσει άλλες πληροφορίες για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, όπως οι επαφές στο Yahoo! Βιβλίο διευθύνσεων ταχυδρομείου .

Αφού ανακτήσετε με επιτυχία την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, μπορείτε να αλλάξετε το Yahoo! Αποστέλλετε τον κωδικό πρόσβασης σε ό, τι θέλετε (και θα θυμάται). είναι καλύτερο, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Εάν η αυτοματοποιημένη διαδικασία αποτύχει

Εάν έχετε εξαντλήσει τις επιλογές για το Yahoo! Mail για να επαληθεύσετε αυτόματα τον λογαριασμό σας, υπάρχουν ελάχιστα που μπορείτε να κάνετε χωρίς επιπλέον βοήθεια από το Yahoo !. Μπορείτε να δοκιμάσετε να δημοσιεύσετε την κατάστασή σας στο Yahoo! Βοήθεια στην κοινότητα, όπου το Yahoo! οι εργαζόμενοι συγκεντρώνουν πληροφορίες:

  1. Επισκεφθείτε αυτό το Yahoo! Βοηθήστε τον κοινοτικό κωδικό πρόσβασης και το φόρουμ σύνδεσης .
  2. Μάθετε σχετικά με την ανάκτηση κωδικών πρόσβασης για μεμονωμένους λογαριασμούς.
  3. Μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ " Κωδικός πρόσβασης" και "Σύνδεση" για να προσθέσετε τα σχόλιά σας. Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα Yahoo! Βοήθεια κοινοτικού λογαριασμού για δημοσίευση.

Σημαντικό : Μην δημοσιεύετε καμία προσωπική πληροφορία, όπως το Yahoo! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την οποία έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, τους αριθμούς τηλεφώνου, τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης ή οτιδήποτε παρόμοιο.