Πώς να ρυθμίσετε το Push Gmail στο iPhone Mail

Τα μηνύματά σας Gmail αποστέλλονται αυτόματα στο iPhone σας.

Η εφαρμογή "Αλληλογραφία" στο iPhone σας ή σε άλλες συσκευές iOS μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνεται αυτόματα το Gmail. Τα μηνύματα που αποστέλλονται στη διεύθυνση Gmail εμφανίζονται στο iPhone σας στην εφαρμογή Mail, όπου κι αν βρίσκεστε. Όταν ανοίγετε το πρόγραμμα Mail, όλα τα μηνύματα του Gmail υπάρχουν ήδη στα δικά τους Εισερχόμενα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθούν οι λήψεις.

Η ρύθμιση της εφαρμογής Mail για τη λήψη και τη διαχείριση του Gmail διαφέρει ελαφρώς, ανάλογα με τον τύπο λογαριασμού Gmail που διαθέτετε στο Gmail ή στον πληρωμένο λογαριασμό Exchange.

Ρύθμιση του λογαριασμού Gmail Exchange Push στο iPhone Mail

Οι πληρωμένοι λογαριασμοί Exchange είναι κυρίως λογαριασμοί επιχειρήσεων. Για να προσθέσετε το Gmail ως push Exchange account στο iPhone Mail:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη iPhone.
  2. Επιλέξτε Λογαριασμοί & Κωδικοί πρόσβασης .
  3. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού στην οθόνη Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης.
  4. Επιλέξτε Exchange από τις επιλογές που παρουσιάζονται σε εσάς.
  5. Καταχωρίστε τη διεύθυνση Gmail στο πεδίο Email . Προαιρετικά, προσθέστε μια περιγραφή στο παρεχόμενο πεδίο. Πατήστε Επόμενο .
  6. Στο επόμενο παράθυρο, επιλέξτε είτε Σύνδεση είτε Διαμόρφωση μη αυτόματα . Αν επιλέξετε Σύνδεση , η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αποστέλλεται στη Microsoft, όπου χρησιμοποιείται για την παροχή των πληροφοριών λογαριασμού Exchange. Αν επιλέξετε Διαμόρφωση με μη αυτόματο τρόπο , θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να εισαγάγετε τις πληροφορίες με μη αυτόματο τρόπο. Πατήστε Επόμενο .
  7. Καταχωρίστε τις πληροφορίες που ζητούνται στην οθόνη για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Exchange. Πατήστε Επόμενο .
  8. Υποδείξτε ποιοι φάκελοι Exchange θέλετε να έχετε σπρώξει στο iPhone Mail και πόσα μηνύματα προηγούμενων ημερών θέλετε να συγχρονίσετε.
  9. Επιστρέψτε στην οθόνη Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης και πατήστε Πιέστε δίπλα στην επιλογή Λήψη νέων δεδομένων.
  10. Επιβεβαιώστε ότι ο λογαριασμός του Exchange λέει Push ή Fetch δίπλα του.
  11. Στο κάτω μέρος της ίδιας οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματα στην ενότητα Λήψη για να λάβετε το email που αποστέλλεται στον λογαριασμό σας στο Exchange όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εάν προτιμάτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε αντ 'αυτού να επιλέξετε Κάθε 15 λεπτά , κάθε 30 λεπτά ή μία από τις άλλες επιλογές.

Ρυθμίστε δωρεάν το Gmail Push στο iPhone Mail App

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Gmail στο iPhone Mail όπου έχει εκχωρηθεί το δικό του Inbox:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη iPhone.
  2. Επιλέξτε Λογαριασμοί & Κωδικοί πρόσβασης .
  3. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού στην οθόνη Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης .
  4. Επιλέξτε το Google από τις επιλογές που παρουσιάζονται σε εσάς.
  5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση Gmail (ή τον αριθμό τηλεφώνου σας) στο παρεχόμενο πεδίο. Πατήστε Επόμενο .
  6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail στο παρεχόμενο πεδίο. Πατήστε Επόμενο .
  7. Υποδείξτε ποιοι φάκελοι Gmail θέλετε να έχετε στείλει στο iPhone Mail.
  8. Επιστρέψτε στην οθόνη Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης και πατήστε Πιέστε δίπλα στην επιλογή Λήψη νέων δεδομένων.
  9. Επιβεβαιώστε ότι ο λογαριασμός του Exchange λέει Push ή Fetch δίπλα του.
  10. Στο κάτω μέρος της ίδιας οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματα στην ενότητα Λήψη για να λάβετε το email που αποστέλλεται στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το συντομότερο δυνατόν.

Σημείωση: Οι εκδόσεις iOS που ήταν παλαιότερες από το iOS 11 δεν είχαν την επιλογή Αυτόματα . Πρέπει να επιλέξετε από τις άλλες επιλογές, το μικρότερο από το οποίο ήταν Κάθε 15 λεπτά .

Εναλλακτικές λύσεις Gmail

Όποιος εκτελεί iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση σε iPhone, iPad ή iPod touch μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει την δωρεάν εφαρμογή Gmail αντί για τη διαμόρφωση της εφαρμογής Mail. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη ρύθμιση και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που δεν είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Mail. Η επίσημη εφαρμογή Gmail παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει πολλαπλή υποστήριξη λογαριασμού. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν: