Πώς να ενεργοποιήσετε το AirPlay για iPhone

Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για τη μεταφορά μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών στις συσκευές AirPlay

Το AirPlay είναι ένα ασύρματο δίκτυο για κοινή χρήση πολυμέσων από το iPhone σας με συσκευές με δυνατότητα AirPlay σε όλο το σπίτι σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε μουσική σε διαφορετικά δωμάτια χρησιμοποιώντας το iPhone σας σε συνδυασμό με ηχεία συμβατά με AirPlay ή να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή Apple TV για να ακούσετε μουσική με την κάλυψη , τον καλλιτέχνη, τον τίτλο του τραγουδιού και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AirPlay Mirroring για να αντικατοπτρίσετε το iPhone σας σε μια Apple TV.

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο AirPlay: Πώς λειτουργεί και ποιες συσκευές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν; .

Πώς να ενεργοποιήσετε το AirPlay

Η χρήση του AirPlay στο iPhone απαιτεί δέκτη AirPlay. Αυτό μπορεί να είναι ένα συμβατό σύστημα ηχείων συμβατό με AirPlay, Apple TV ή ένας κόμβος Airport Express, για παράδειγμα.

Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το iPhone σας για το Airplay:

Σημείωση: Αυτό το σεμινάριο ισχύει για iOS 6.x και παρακάτω. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να ενεργοποιήσετε το AirPlay σε iOS εάν διαθέτετε νεότερη έκδοση.

  1. Βεβαιωθείτε ότι τόσο το iPhone όσο και ο δέκτης AirPlay είναι ενεργοποιημένοι και συνδεδεμένοι στο ίδιο ασύρματο δίκτυο.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική στην αρχική οθόνη iPhone.
  3. Πατήστε το εικονίδιο AirPlay που βρίσκεται κοντά στα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής για να δείτε μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες συσκευές AirPlay.
  4. Δίπλα σε κάθε συσκευή υπάρχει ένα εικονίδιο ηχείου ή τηλεόρασης που υποδηλώνει τον τύπο του μέσου που μπορεί να μεταδοθεί σε ροή. Πατήστε σε ένα Συσκευή AirPlay για να την χρησιμοποιήσετε.