Συγχρονισμός των επαφών του BlackBerry Με μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας

Το BlackBerry σας είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής επαφών και είναι ο ιδανικός σύντροφος στο λογισμικό επιφάνειας εργασίας στο οποίο αποθηκεύετε τις επαφές σας. Όταν συγχρονίζετε το BlackBerry με μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, βεβαιώνεστε ότι η λίστα επαφών σας είναι πάντα ενημερωμένη και δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας περίπτωση που το BlackBerry σας έχει καταστραφεί, χαθεί ή κλαπεί. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να συγχρονίσετε τις επαφές BlackBerry με τον υπολογιστή σας.

Και αν διαθέτετε ένα BlackBerry Priv, το οποίο λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα Android της Google, τότε ανατρέξτε στον οδηγό "Πώς να εισαγάγετε τις επαφές του Android Phone από τον υπολογιστή σας" από Dummies για να αντιγράψετε επαφές από τον υπολογιστή σας στο Android smartphone σας.

01 από 07

Εγκατάσταση και εκκίνηση του BlackBerry Desktop Manager (Windows)

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει την τρέχουσα έκδοση του BlackBerry Desktop Manager , κάντε λήψη από τη RIM και εγκαταστήστε την στον υπολογιστή σας. Μόλις το εγκαταστήσετε, συνδέστε το BlackBerry στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB και ξεκινήστε την εφαρμογή. Κάντε κλικ στο κουμπί Συγχρονισμός στο Κύριο μενού.

02 του 07

Ρύθμιση ρυθμίσεων συγχρονισμού

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Συγχρονισμός στο πλαίσιο Ρύθμιση παραμέτρων στο αριστερό μενού του παραθύρου συγχρονισμού . Κάντε κλικ στο κουμπί συγχρονισμού .

03 του 07

Επιλέξτε Εφαρμογή συσκευής

Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο Βιβλίο διευθύνσεων στο παράθυρο διαμόρφωσης Intellisync και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK .

04 του 07

Επιλέξτε μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας

Επιλέξτε την Εφαρμογή επιφάνειας εργασίας στο παράθυρο διαλόγου Ρύθμιση βιβλίου διευθύνσεων και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

05 του 07

Επιλογές συγχρονισμού

Επιλέξτε την κατεύθυνση συγχρονισμού που σας ταιριάζει καλύτερα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

06 του 07

Οι επιλογές του Microsoft Outlook για το βιβλίο διευθύνσεων

Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook, επιλέξτε το προφίλ του Outlook με το οποίο θέλετε να συγχρονίσετε τις επαφές σας από το αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος στο παράθυρο διαλόγου Διόρθωση βιβλίου διευθύνσεων για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK στο παράθυρο διαμόρφωσης Intellisync .

07 του 07

Συγχρονισμός των επαφών σας

Τώρα που έχετε διαμορφώσει τις ρυθμίσεις συγχρονισμού επαφών, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Συγχρονισμός στο αριστερό μενού. Κάντε κλικ στο κουμπί Συγχρονισμός (στο κέντρο του παραθύρου) για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Το Desktop Manager θα συγχρονίσει τις επαφές σας με την εφαρμογή της επιφάνειας εργασίας σας.

Εάν υπάρχουν διενέξεις μεταξύ των επαφών BlackBerry και των επαφών στην εφαρμογή γραφείου σας, το Desktop Manager θα σας ειδοποιήσει για τις επαφές και θα σας βοηθήσει να τα επιλύσετε. Αφού επιλυθούν όλες οι διενέξεις, ο συγχρονισμός των επαφών σας με την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας ολοκληρώθηκε.