Πώς να φτιάξετε φακέλους εφαρμογών στο Android

Εάν είστε σαν εμένα, αγαπάτε εφαρμογές. Εντάξει, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά έχω εφαρμογές, εφαρμογές, εφαρμογές και άλλες εφαρμογές. Έχω περισσότερες από πέντε διαφορετικές εφαρμογές ανάγνωσης , και έχω κάνει αρκετή συλλογή παιχνιδιών. Το πρόβλημα δεν έχει όλες αυτές τις εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι να τα βρείτε.

Έχετε περιορισμένο μόνο χώρο στην αρχική οθόνη και ό, τι άλλο υπάρχει στον κάδο εφαρμογής. Έχετε ακόμα λιγότερο χώρο εάν έχετε widgets στην αρχική οθόνη σας. Ακόμη και αν δεν είστε υπερβολικός συλλέκτης εφαρμογών, πιθανότατα θα εξαντληθεί ο χώρος στην αρχική σας οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε αναζήτηση στο δίσκο εφαρμογών για να βρείτε την εφαρμογή σας. Αυτό λειτουργεί καλά, αλλά μερικές φορές ξεχνάτε το ακριβές όνομα της εφαρμογής ή αλλάζει εικονίδια και σας εκτοξεύει. Δεν είναι πολύ αποτελεσματικό.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορείτε να λύσετε. Οργανώστε τις εφαρμογές σας ανά φάκελο! Σε ορισμένες εκδόσεις του Android, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και τέσσερις φακέλους στο κάτω μέρος της οθόνης σας και σε εκδόσεις πάνω από το Android 4.0 (Jelly Bean), μπορείτε να αποθηκεύσετε φακέλους στην αρχική σας οθόνη σε οποιοδήποτε χώρο που κανονικά καταλαμβάνει ένα εικονίδιο εφαρμογής.

Συμβουλή: Οι παρακάτω οδηγίες πρέπει να ισχύουν ανεξάρτητα από το ποιος έκανε το τηλέφωνο Android σας: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, κλπ.

Πώς να φτιάξετε ένα φάκελο

Πατήστε παρατεταμένα μια εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι πιέζετε και κρατάτε το δάχτυλό σας στην εφαρμογή έως ότου αισθανθείτε μια ήπια δόνηση ανάδρασης και παρατηρήσετε ότι η οθόνη έχει αλλάξει.

Μεταφέρετε τώρα την εφαρμογή σας σε άλλη εφαρμογή. Κάνει αμέσως ένα φάκελο. Αυτό είναι σχεδόν ο ίδιος τρόπος που το κάνετε σε συσκευές iOS , όπως iPad και iPhones.

Ονομάστε τον φάκελο

Σε αντίθεση με το iOS, το Android δεν συνάγει ένα όνομα για το νέο σας φάκελο. Το κρατούν απλώς ως "ανώνυμο φάκελο". Και όταν ο φάκελός σας είναι ανώνυμος, τίποτα δεν εμφανίζεται ως το όνομα της συλλογής των εφαρμογών σας . Αυτό είναι καλό αν θυμάστε τι είναι όλοι. Αν θέλετε να δώσετε στον φάκελο σας ένα όνομα, θα πατήσετε πατημένο και πάλι.

Αυτή τη φορά πατήστε το φάκελο. Θα πρέπει να ανοίξει για να σας δείξει όλες τις εφαρμογές και να ξεκινήσει το πληκτρολόγιο Android. Πατήστε ένα όνομα για το νέο σας φάκελο και πατήστε το πλήκτρο Τέλος. Τώρα θα δείτε το όνομα που εμφανίζεται στην αρχική σας οθόνη. Έχω οργανώσει τις εφαρμογές μου σε παιχνίδια, βιβλία, μουσική, επικοινωνία και έγγραφα. Μου δίνει αρκετό περιθώριο για εφαρμογές και widgets στην αρχική μου οθόνη χωρίς να χρειάζεται να αλιεύω στο δίσκο της εφαρμογής μου όλη την ώρα.

Προσθέστε τον φάκελο σας στην αρχική σειρά

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τον φάκελο σας στις αγαπημένες σας εφαρμογές στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης σε τηλέφωνα Android. Αυτό το κάνει δύο κλικ για να φτάσετε στην εφαρμογή, αλλά το Google δείχνει εύκολα αυτό για εσάς, ομαδοποιώντας τις εφαρμογές Google σε ένα φάκελο και τοποθετώντας το στην κύρια σειρά σας στο κάτω μέρος.

Ορισμένα πράγματα δεν σέρνονται όπως οι άλλοι

Η σειρά σύλληψης είναι σημαντική. Μπορείτε να μεταφέρετε εφαρμογές σε άλλες εφαρμογές για να δημιουργήσετε φακέλους. Μπορείτε να μεταφέρετε εφαρμογές σε υπάρχοντες φακέλους για να τους προσθέσετε. Δεν μπορείτε να σύρετε φακέλους σε εφαρμογές. Εάν δείτε την εφαρμογή σας να τρέχει μακριά όταν προσπαθείτε να σύρετε κάτι σε αυτό, ίσως αυτό που συνέβη. Το άλλο πράγμα που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να μεταφέρετε τα widgets της οθόνης αρχικής σελίδας σε φακέλους. Τα γραφικά στοιχεία είναι μικροεφαρμογές που εκτελούνται συνεχώς στην αρχική σας οθόνη και απλά δεν θα εκτελούνται σωστά μέσα σε ένα φάκελο.