Αρχική σελίδα Google vs Echaz Amazon: Ποιος είναι καλύτερος για εσάς;

Θέλετε λίγο περισσότερη μουσική από το έξυπνο ηχείο χωρίς να πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι; Το Amazon Echo Dot και το Google Home Mini είναι εξαιρετικές συσκευές για τον έλεγχο του σπιτιού σας, την παρακολούθηση του χρονοδιαγράμματος ή την απάντησή σας στις ερωτικές ερωτήσεις που ξεχωρίζουν στο κεφάλι σας, αλλά δεν φέρνουν ακριβώς τον όγκο. Το Echo Amazon και το Google Home χτύπησαν αυτό το μεσαίο εύρος με καλή ρύθμιση ομιλητών, αλλά όχι τόσο πέρα ​​από την κορυφή που κοστίζουν πάρα πολύ.

Αυτά τα έξυπνα ηχεία είναι βασικά πιο ακουστικές εκδόσεις των μικρών αδελφών τους, οπότε αν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε τα περισσότερα χρήματα, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε το Echo Dot και το Home Mini που έρχονται σε περίπου μισή τιμή.

Καλύτερος ομιλητής

Amazon Echo

Το Amazon Echo είναι αρκετά δυνατό για να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο ενός δωματίου και αποτελεί σημαντική αναβάθμιση του Echo Dot. Όπως και ο μικρότερος αδελφός του, ακούγεται καλύτερο στο μέσο εύρος, όπου καταγράφεται η ανθρώπινη φωνή, αλλά εξακολουθεί να κρατάει καλά όταν παίζει μουσική.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google

Το ηχείο Home της Google έχει σχεδιαστεί για να δίνει έμφαση σε υψηλή και χαμηλή εμβέλεια, γεγονός που της προσδίδει καλύτερους ήχους πρίμων και μπάσων με μια εμβάπτιση στο μεσαίο εύρος, γεγονός που της δίνει το πλεονέκτημα να παίζει μουσική σε επίπεδα έντασης στο σπίτι.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Εξαρτάται.

Αυτός πρόκειται πραγματικά να καταρρεύσει στο πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ομιλητή. Ούτε ομιλητής θα μπει λάθος για ένα ανώτερο ασύρματο ηχείο όπως το σύστημα Sonos ή το νέο HomePod της Apple, αλλά και οι δύο κατέχουν τη δική τους ως έξυπνο ομιλητή ενός δωματίου.

Εάν πρόκειται κυρίως να κάνετε ερωτήσεις και να ακούτε podcasts, η Echo είναι ο σαφής νικητής. Αλλά αν πληρώνετε περισσότερα για τα καλύτερα ομιλητές επειδή θέλετε να ακούσετε μουσική, το σπίτι είναι η καλύτερη επιλογή.

Καλύτερο για τη ροή μουσικής

Amazon Echo

Εκτός από την Amazon Music Unlimited και τη μουσική σας συλλογή Amazon, το Echo υποστηρίζει το Spotify, το Pandora, το iHeartRadio, το Tunein, το Deezer, το Gimme Radio και το SiriusXM. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δεξιότητες ροής μουσικής για να παίξετε μουσική που είναι αποθηκευμένη στο Plex ή να ακούσετε μια TED Talk.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google

Το Google Home υποστηρίζει εγγενώς τη Μουσική Google Play, τη Μουσική YouTube, την Pandora και την Spotify. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε εφαρμογές όπως το iHeartRadio και το TuneIn στο λογαριασμό σας στο Google και να αρχίσετε να προβάλλονται από αυτά μέσω φωνητικών εντολών στο Google Home.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Echo

Η Echo υποστηρίζει περισσότερες υπηρεσίες, με ακόμη πιο διαθέσιμες μέσω των δεξιοτήτων της Alexa. Μπορεί επίσης να σας διαβάσει βιβλία.

Καλύτερα στα ψώνια

Amazon Echo

Η Amazon Echo συμβαδίζει με την ιδιότητα του Prime, συνειδητοποιώντας ότι το όνειρο να ζητάει από το σπίτι σας νέες λαμπτήρες και να έχει παραγγείλει αυτόματα για εσάς. Εκτός από την αγορά από το Amazon, μπορείτε να παρακολουθείτε μια λίστα αγορών στην εφαρμογή Alexa για όταν βρίσκεστε στο κατάστημα παντοπωλείων.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google

Η Google χρησιμοποιεί το Google Express ως τη ραχοκοκαλιά των αγορών της. Το Google Express έλαβε μια πραγματική βολή στο χέρι, όταν οι Walmart, Target, Frys και Costco υπέγραψαν συμφωνίες με την υπηρεσία.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Εξαρτάται

Αν έχετε μέλος του Amazon Prime, το Echo είναι ο εύκολος νικητής. Εάν δεν το κάνετε, η δωρεάν αποστολή που προσφέρεται με παραγγελίες τουλάχιστον $ 25- $ 35 στο Google Express σε συνδυασμό με την αμοιβή των μελών δεν είναι ένας καλός λόγος για να πάτε στο Google Home.

Καλύτερες απαντήσεις σε ερωτήσεις και διεξαγωγή εργασιών

Amazon Echo

Η Amazon ξεκίνησε πίσω από την Apple, της οποίας ο ψηφιακός βοηθός φωνής Siri ξεκίνησε τον αγώνα και η Google, η οποία έχει περάσει χρόνια τελειοποιώντας τη δυνατότητα να συλλέγει τη γνώση από τον ιστό. Αλλά δεν θα το ξέρατε ποτέ με βάση την Echo.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google

Εάν υπάρχει μια περιοχή όπου η Google βασιλεύει υπέρτατη, απαντά σε ερωτήσεις. Δώστε πίστωση στο Amazon, έχουν κάνει μια σπουδαία δουλειά με πληροφορίες Alexa, αλλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με το γράφημα γνώσεων της Google.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Echo

Η Echo συγκεντρώνει το συνολικό βραβείο για την απάντηση στις ερωτήσεις και την ολοκλήρωση των εργασιών, χάρη σε μεγάλο βαθμό στον αριθμό των διαθέσιμων δεξιοτήτων τρίτων. Και η νέα δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια για την Alexa θα προσθέσει σε αυτό το προβάδισμα.

Καλύτερος έξυπνος κεντρικός υπολογιστής

Amazon Echo

Αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου η Amazon είναι η πρώτη στην αγορά πραγματικά βοηθά. Το Echo είναι συμβατό με την ευρύτερη ποικιλία έξυπνων οικιακών συσκευών, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να λειτουργήσει με αυτό που ήδη διαθέτετε. Θα εξακολουθήσετε να θέλετε να ελέγξετε τη λίστα των έξυπνων συσκευών συμβατών με το Echo, για να βεβαιωθείτε ότι η δική σας βρίσκεται στη λίστα.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google

Η Echo του Amazon μπορεί να έχει την ποσότητα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αρκετή ποιότητα μεταξύ των συμβατών συσκευών του Google Home, συμπεριλαμβανομένων των πολύ δημοφιλών προϊόντων Nest και της Samsung SmartThings, τα οποία λειτουργούν τόσο με το Echo όσο και με το Google Home. Όπως και με την Echo, πρέπει να ελέγξετε τη λίστα των έξυπνων συσκευών που είναι συμβατές με το σπίτι πριν πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε αγορές.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Echo

Το κλειδί εδώ είναι ποια συσκευή είναι συμβατή με τις τρέχουσες έξυπνες συσκευές σας, αλλά εάν ξεκινάτε έξυπνα σπίτι από την αρχή ή οι συσκευές σας λειτουργούν με τα δύο έξυπνα ηχεία, η Echo θα τα συνδέσει τα καλύτερα.

Και ο νικητής είναι...

Η Amazon Echo έχει την ευρύτερη ποικιλία δεξιοτήτων, έναν περισσότερο από επαρκή ομιλητή και συνδέει καλά με την ιδιότητα μέλους του Amazon Prime. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το έξυπνο ηχείο τους για να κάνουν πραγματικά πράγματα, και η Alexa μπορεί να κάνει οτιδήποτε από τη βοήθεια που ψωνίζετε για να απενεργοποιήσετε τα φώτα σας.

Το Google Home προσελκύει γρήγορα το Echo από την άποψη των δεξιοτήτων, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην κατηγορία Smart Home. Το σπίτι του Google είναι το καλύτερο για όσους θέλουν ένα έξυπνο ομιλητή να ακούει μουσική και να κάνει γρήγορες αναζητήσεις στο διαδίκτυο με μια ιδιοτροπία.