Πώς να βάλω βίντεο Hulu στην τηλεόρασή σας

Χρησιμοποιήστε την τηλεόρασή σας για να παρακολουθήσετε τον Hulu για να απολαύσετε όλη την οικογένεια

Hulu είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε νόμιμες ταινίες HD και τηλεοπτικές εκπομπές online. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο στον υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή για τον Hulu εν κινήσει, αλλά υπάρχει ένα επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε τον Hulu στην τηλεόρασή σας.

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι για την τοποθέτηση βίντεο Hulu στην τηλεόρασή σας και αυτό που επιλέγετε εξαρτάται από το πώς θέλετε να το κάνετε. Το πρώτο είναι μέσω της εφαρμογής για κινητά ή του ιστότοπου, ενώ το άλλο είναι με έξυπνη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας , ενώ η τρίτη και πιο περίπλοκη επιλογή είναι να συνδέσει έναν υπολογιστή με την τηλεόραση.

Παρακολουθήστε τον Hulu με μια συσκευή χύτευσης

Μια συσκευή χύτευσης μπορεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε συσκευή μπορείτε να συνδέσετε στη θύρα HDMI της τηλεόρασης HDTV σας, όπως μια τηλεόραση Google Chromecast , Roku ή Amazon Fire . Αυτές οι συσκευές υλικού είτε σας επιτρέπουν να "ρίχνετε" είτε να ρίχνετε βίντεο στην τηλεόρασή σας ή περιλαμβάνουν μια ενσωματωμένη εφαρμογή που μπορείτε να περιηγηθείτε απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασής σας.

Για παράδειγμα, τόσο η εφαρμογή για κινητά όσο και η επιφάνεια εργασίας του Hulu σας επιτρέπουν να πατήσετε ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Chromecast για να τοποθετήσετε άμεσα το βίντεο που παρακολουθείτε απευθείας στην HDTV σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα Roku, μπορείτε να προσθέσετε το κανάλι Hulu στη συσκευή σας για να παρακολουθήσετε βίντεο Hulu στην τηλεόραση υψηλής ανάλυσης. Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή Amazon Fire TV Hulu.

Παρακολουθήστε τον Hulu Από μια έξυπνη τηλεόραση HDTV

Ορισμένες τηλεοράσεις διαθέτουν ενσωματωμένες εφαρμογές στον σκληρό δίσκο της τηλεόρασης. Εάν η τηλεόρασή σας έχει ήδη Hulu, μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να παρακολουθήσετε ταινίες και εκπομπές σε χρόνο μηδέν. Εάν όχι, μπορείτε συνήθως να κάνετε λήψη μιας μικρής, δωρεάν εφαρμογής για να λειτουργήσει.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να έρθουν με ένα πρόγραμμα περιήγησης για πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά αν θέλετε βίντεο από το Hulu (ή το YouTube, το Netflix κ.λπ.), είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την αποκλειστική εφαρμογή. Έχουν συνήθως ένα ειδικό τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα διανομέα για να φτάσετε στο τμήμα εφαρμογών.

Ίσως χρειαστεί να συνδέσετε το λογαριασμό σας Hulu στην έξυπνη τηλεόρασή σας με έναν κωδικό ενεργοποίησης:

  1. Συνδεθείτε στο Hulu από την εφαρμογή HDTV.
  2. Καταγράψτε τον κωδικό ενεργοποίησης που εμφανίζεται στην οθόνη.
  3. Από έναν υπολογιστή, επισκεφτείτε τη σελίδα Ενεργή συσκευή της Hulu και συνδεθείτε αν σας ζητηθεί.
  4. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που εμφανίζεται στην τηλεόρασή σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση.
  5. Η HDTV θα πρέπει να συνδεθεί αυτόματα στο λογαριασμό σας στο Hulu εντός 30 δευτερολέπτων

Συνδέστε ένα φορητό υπολογιστή στην τηλεόρασή σας

Η τρίτη επιλογή που έχετε για να παρακολουθείτε βίντεο Hulu στην τηλεόρασή σας είναι ο παλιομοδίτικος τρόπος, ο οποίος είναι να συνδέσετε έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή απευθείας σε μια θύρα εισόδου βίντεο στην τηλεόραση.

Οι περισσότερες νέες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας περιλαμβάνουν θύρες HDMI, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχετε ένα καλώδιο HDMI και μια θύρα εξόδου HDMI στο φορητό υπολογιστή ή την επιφάνεια εργασίας σας. Ωστόσο, σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις διαθέτουν θύρα VGA για να χρησιμοποιούν την τηλεόραση ως οθόνη για το φορητό σας υπολογιστή. Αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να παρακολουθήσετε οτιδήποτε στην τηλεόρασή σας, συμπεριλαμβανομένου του Hulu.

Ωστόσο, η τεχνική πλευρά αυτής της μεθόδου είναι λίγο διαφορετική για διαφορετικούς ανθρώπους. Για παράδειγμα, εάν ο φορητός υπολογιστής σας διαθέτει μόνο θύρα DVI ή VGA και η τηλεόραση HDTV δέχεται απλά καλώδια HDMI, πρέπει να αγοράσετε μετατροπέα DVI ή VGA που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θύρα HDMI στην τηλεόραση.

Αν δεν χρησιμοποιείτε καλώδιο HDMI (το οποίο περιλαμβάνει τόσο βίντεο όσο και ήχο ), χρειάζεστε έναν προσαρμογέα που θα συνδέεται στη θύρα ηχείων σας και θα το χωρίζει στο καλώδιο του ήχου. Ένα καλώδιο 3,5 χιλ. RCA θα κάνει το τέχνασμα.