Οι 10 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για σπουδαστές κολλεγίων που θα αγοράσουν το 2018

Βρείτε τον τέλειο φορητό υπολογιστή για να φτάσετε στο κολέγιο

Ετοιμάζοντας να γυρίσετε στο κολέγιο; Μπορεί να θέλετε να απολαύσετε ένα νέο φορητό υπολογιστή για τις σπουδές σας. Όμως, οι περισσότεροι φοιτητές πρέπει να εργάζονται με περιορισμένο προϋπολογισμό, πράγμα που συνήθως σημαίνει συμβιβασμό. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε (εκτός από τον προϋπολογισμό σας) είναι οι προσωπικές σας ανάγκες. Εάν οι μεγάλες σας απαιτούν να εκτελείτε προγράμματα όπως το Photoshop, τότε θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM και επεξεργαστή Intel i5. Φυσικά, ο σχεδιασμός και η φορητότητα είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες. Με τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε, δημιουργήσαμε μια λίστα με τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές κολλεγίων, οπότε το μόνο που πρέπει να ανησυχείτε είναι να βρεθείτε στο ταξίδι σας την πρώτη μέρα του εξαμήνου.

Το Acer Aspire E 15 βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ αξίας και απόδοσης με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο ένας σπουδαστής κολλεγίων να μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει. Αυτή η συσκευή είναι μισή από τις τιμές ορισμένων ultrabooks εκεί έξω, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για πραγματικά εντυπωσιακές προδιαγραφές που μεταφράζονται στον τέλειο φορητό υπολογιστή πανεπιστημιούπολη. Ένας εισερχόμενος πρωτοεμφανιζόμενος μπορεί με ακρίβεια να ακουμπήσει σε αυτή τη συσκευή μέσα από τα τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο σχολείο, και μάλιστα να το πάρει στο δημοτικό σχολείο μετά από αυτό.

Πρώτα απ 'όλα, έχετε έναν επεξεργαστή Intel Core i5 7ης γενιάς, 8GB RAM, 256GB SSD και μια ικανή κάρτα γραφικών στο Nvidia 940MX που μπορεί να τρέξει τα περισσότερα παιχνίδια σε ένα αξιοπρεπές κλιπ. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο φορητός υπολογιστής μπορεί να χειριστεί εντατικά προγράμματα γραφικού σχεδιασμού ή άλλο μείζονα ειδικό λογισμικό που οι φορητοί υπολογιστές του προϋπολογισμού αναστέλλονται.

Είναι λίγο βαρύ στα 5.27 λίβρες, αλλά το επιπλέον βάρος δικαιολογείται με μια μεγάλη οθόνη 15.6 "πραγματική HD, μονάδα DVD και μια μπαταρία έξι κυψελών που κατέχει 12 ώρες φόρτισης. Έρχεται επίσης με θύρες USB Type-C, USB 2.0 και USB 3.0 και το πιο πρόσφατο WiFi 802.11 ac. Και η μαύρη θήκη του οψιανού φαίνεται ελκυστική, παρότι είναι κατασκευασμένη από πλαστικό αντί για μέταλλο.

Μερικές φορές πληρώνουν λίγο επιπλέον σας παίρνει πολλά περισσότερα. Αυτό συμβαίνει με τον πλουσιότερο προϋπολογισμό της Asus F556UA-AB32. Δεν είναι η φθηνότερη στην κατηγορία του προϋπολογισμού, αλλά συσκευάζει αρκετά αναβαθμισμένα γραφικά και υπολογιστική ισχύ για να δικαιολογήσει την αγορά.

Πρώτον, είναι ο φθηνότερος φορητός υπολογιστής που προσφέρει ανάλυση Full HD (1920 x 1080) σε μια όμορφη οθόνη 15.6 ιντσών. Αν σκοπεύετε ποτέ να παρακολουθήσετε ταινίες στο φορητό υπολογιστή σας (και θα με εμπιστευτείτε), τότε αυτή η αναβάθμιση θα κάνει έναν κόσμο διαφοράς. Και ο επεξεργαστής Intel Core i3, μνήμη RAM 4 GB και Wi-Fi 802.11ac θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε αυτά τα βίντεο καθυστερημένα, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από ότι μπορεί να ειπωθεί για άλλους φορητούς υπολογιστές προϋπολογισμού.

Η θήκη αθλίζει ένα απλό αλλά κομψό σχέδιο με ομόκεντρους μαύρους μαύρους κύκλους και ένα εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο αισθάνεται πολύ άνετα. Σίγουρα, αυτή η συσκευή δεν θα παίξει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια ή δεν μπορεί να σταθεί σε toe-to-toe με συσκευές όπως το Spin, αλλά θα ικανοποιήσει όλα όσα θέλει ο κανονικός χρήστης χωρίς να σπάσει την τράπεζα.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές κάτω των $ 500 .

Κάθε φοιτητής του κολλεγίου χρειάζεται ένα φορητό υπολογιστή που μπορεί να χειριστεί και το σπίτι, αλλά και να είναι εκεί στις πρώτες πρωινές ώρες, όταν είσαι πέντε ώρες βαθιά σε ένα χάος Netflix. Το Acer Chromebook R 11 παίρνει ένα A + και στα δύο. Με επεξεργαστή Quad-Core Intel Celeron N3150 1.6GHz με τεχνολογία Intel Burst μέχρι 2.08GHz σε συνδυασμό με 4GB εσωτερικής μνήμης και 32GB εσωτερικής αποθήκευσης, πολλαπλών εργασιών με ευκολία. Και μόλις υποβάλετε αυτήν την αναφορά, μπορείτε να γυρίσετε την οθόνη πίσω προς τα πίσω για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και παρουσιάσεις σε λειτουργία tablet σε οθόνη αφής IPS HD 11,6 ιντσών με ανάλυση 1366 x 768. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βαθμολογείται σε περίπου 10 ώρες, επομένως θα σας διαρκέσει σε όλες τις τάξεις σας και στη συνέχεια σε μερικούς, καθώς και τα 100GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive για δύο χρόνια.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 2 σε 1 .

Όταν ασχολείστε συνεχώς μεταξύ του δωματίου σας, της βιβλιοθήκης και της αίθουσας διαλέξεων, χρειάζεστε ένα φορητό υπολογιστή που μπορεί να συμβαδίσει. Και αν το όνομά της είναι οποιαδήποτε ένδειξη, το MacBook Air είναι ένας από τους πιο φορητούς υπολογιστές στην αγορά. Με λεπτό και λεπτό φως 0,68 ίντσες, είναι εύκολο να πετάξετε στο σακίδιο σας και δεν θα σας ζυγίσει ως πεζοπορία στην πανεπιστημιούπολη.

Αλλά μην αφήσετε το μικρό σας πλαίσιο να σας εξαπατήσει: Το MacBook Air είναι εξαιρετικά ισχυρό. Διαθέτει ένα πυρήνα Intel Core i5 1.6GHz (Turbo Boost έως 2.7 GHz) και διαθέτει 8 GB μνήμης RAM LPDDR3 1600 MHz για εκκίνηση. Οι αναθεωρητές της Amazon συμφωνούν ότι η οθόνη 13.4 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό 1440 x 900 είναι από τις καλύτερες και φωτεινότερες εκεί έξω και επαίνεσε το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό για να τους βοηθάει μέσα από τις αναθέσεις αργά το βράδυ. Επιπλέον, διαρκεί έως και 12 ώρες μεταξύ των χρεώσεων, οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάτε γύρω από έναν φορτιστή.

Το Chromebook C202 της ASUS είναι ένας τραχύς υπολογιστής ικανός να αγωνίζεται σε όλα τα στοιχεία του περιοδικού πίνακα. Διαθέτει ένα πληκτρολόγιο ανθεκτικό στη διαρροή, ένα ελαστικό προφυλακτήρα για να το προστατεύει από προσκρούσεις και γρατζουνιές και τεχνολογία νανο-χύτευσης στις άκρες και τις γωνίες του για να μειώσει τις επιπτώσεις των πτώσεων. Βρέθηκε το magnum cum laude σε μια δοκιμή πτώσης, ικανή να προσγειωθεί με ασφάλεια από 3,9 πόδια. Η οθόνη 11.6 ιντσών 1366 x 768 της C202 έρχεται έστω και εξοπλισμένη με τεχνολογία αντιολισθητικής αντανάκλασης, ώστε να μπορείτε να δουλεύετε ενώ τραβάτε κάποιες ακτίνες στο quad. Στο εσωτερικό, συσκευάζει έναν επεξεργαστή Intel Celeron N3060 με προσωρινή μνήμη 2M, με χωρητικότητα έως 2,48 GHz και αποθήκευση flash 16GB. Εάν αυτό δεν κερδίσει ένα σημείο στο τιμόνι, δεν ξέρουμε τι κάνει.

Οι σπουδαστές κολλεγίων έχουν μια πληθώρα επιλογών για φορητούς υπολογιστές για να επιλέξουν από το χώρο, αλλά ο συνδυασμός φορητότητας και φιλικών προς τον προϋπολογισμό τιμών καθιστούν το laptop HP Stream 14 ιντσών μια εξαιρετική επιλογή. Η οθόνη 14 ιντσών σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ πλαστικό πλαίσιο μεγέθους 3,17 λιβρών, το καθιστά ιδανικό σύντροφο για backpacking από και προς τα μαθήματα. Υποστηρίζεται από επεξεργαστή Intel Celeron 1.6GHz, διπλού πυρήνα, 4GB μνήμης RAM και μονάδα δίσκου eMMC 32GB, ο φορητός αυτός υπολογιστής είναι κατασκευασμένος με γνώμονα τον μαθητή. Ενώ η μονάδα δίσκου eMMC 32GB δεν προσφέρει πολλά αποθηκευτικά μέσα, η Microsoft αποθηκεύει το χώρο αποθήκευσης 1TB του cloud και το Office 365 (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) για ένα χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να ανοίξετε για μια κάρτα microSD που αγοράσατε ξεχωριστά και να τριπλασιάσετε την κατανομή σας για λιγότερο από το ένα τέταρτο της συνολικής τιμής του φορητού υπολογιστή.

Στην ιδανική περίπτωση, ένας φοιτητής θα χρησιμοποιήσει το Stream 14 για ταξική εργασία και περιήγηση στο Web. Παίρνετε την πλήρη ισχύ των Windows 10, μια γρήγορη εκκίνηση και τερματισμό (χάρη στη μονάδα eMMC), καθώς και ένα αισθητικά ευχάριστο σχέδιο διαθέσιμο τόσο σε μπλε όσο και σε μοβ.

Όταν κλείνετε τα μάτια σας και φωτογραφίζετε έναν γραφικό σχεδιαστή, πιθανότατα θα δείτε ένα σώμα γεμάτο πίσω από ένα ασημένιο MacBook. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Mac έχουν λαμπρές οθόνες Retina που δεν κάνουν συμβιβασμούς για τους δημιουργικούς τύπους. Αυτό το MacBook Pro 13 ιντσών διαθέτει ισχυρά ενσωματωμένα γραφικά με 64MB ενσωματωμένης μνήμης DRAM, η οποία επεξεργάζεται άψογα τις λειτουργίες γραφικών καθώς και οπίσθιο φωτισμό LED και υψηλό λόγο αντίθεσης για την παραγωγή μαύρων μαύρων και φωτεινών λευκών. Παράγει ζωντανά και ακριβή χρώματα, ώστε να μην σας εκπλήσσει δυσάρεστα το αποτέλεσμα στον εκτυπωτή.

Η προσθήκη της γραμμής αφής της Apple αντικαθιστά αυτά τα σκονισμένα πλήκτρα λειτουργιών με μια πολύ πιο ικανή και διαδραστική γραμμή που αλλάζει με βάση αυτό που κάνετε. Στο Final Cut Pro, για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε στο έργο σας με μια διαδραστική προβολή ολόκληρου του χρονικού σας πλαισίου και στο Adobe Photoshop μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα, να επιλέξετε μια απόχρωση και το μέγεθος του πινέλου ελέγχου. Έτσι αν κατευθυνθείτε στο Graphics 101 ή ξεκινήσετε το ανώτατο έργο σας, δεν θα θέλετε να συλληφθείτε χρησιμοποιώντας τίποτα αλλά αυτό το πανίσχυρο φορητό υπολογιστή.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα MacBooks .

Εάν προτιμάτε να κάνετε σημειώσεις με το χέρι αλλά, στη συνέχεια, αντιμετωπίζετε προβλήματα με την οργάνωση τους, έρχονται στο μεσοδιάστημα, το Microsoft Surface Book 2 είναι ο νέος αγαπημένος σας φίλος. Αυτό το 2-σε-1 είναι εξίσου ισχυρό και βολικό, λειτουργώντας σε 4 λειτουργίες: Laptop, ιδανικό για πληκτρολόγηση σημειώσεων και περιήγηση στο διαδίκτυο. Tablet, για χρήση εφαρμογών. Στούντιο, για σημειώσεις χειρογράφου και σκίτσο με το επιφανειακό στυλό. και Προβολή, για παρακολούθηση ταινιών ή παρουσίαση.

Με επεξεργαστή Intel Dual Core i5 της 7ης γενιάς, χωρητικότητα 256 GB και μνήμη RAM 8GB, χειρίζεται πολύπλοκα με φινέτσα, αλλά τα αξεσουάρ που το κάνουν τέλειο για τους μαθητές. Το επιφανειακό στυλό της Microsoft (που δεν περιλαμβάνεται) κάνει την γραφή και την ζωγραφική στην οθόνη 13,5 ιντσών να αισθάνεται απίστευτα φυσική, καθώς έχει κλίση στήριξης για σκίαση και 4,096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, με ελάχιστη καθυστέρηση. Και όταν συνδυάζεται με μια εφαρμογή όπως η One Note, η οποία μπορεί να μεταφράσει χειρόγραφο σε κείμενο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να οργανώσετε και να αναζητήσετε τις σημειώσεις σας σε μια μεταγενέστερη συνεδρία μελέτης.

Το κολλέγιο έχει να κάνει με τη μάθηση, αλλά μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, ποιος λέει ότι δεν μπορείς να διασκεδάσεις; Οι μαραθώνιοι τυχερών παιχνιδιών αίθουσας γυμναστικής είναι περίπου το πεμπτουσιώδες κολέγιο με τα frat parties, οπότε θα θελήσετε να έχετε εργαλεία που μπορούν να συμβαδίσουν. Αυτός ο φορητός υπολογιστής της Dell διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7-6700HQ 3,5 GHz, μνήμη 6MB Cache και 16GB DDR3L SDRAM, καθώς και NVIDIA GeForce GTX 960M με διακριτή μνήμη GDDR5 4GB για υψηλές ταχύτητες καρέ ανά δευτερόλεπτο. Διαθέτει οθόνη αφής 15,6 ιντσών που είναι ιδανική για παιχνίδια, αλλά και διπλό ως ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας.

Ο ίδιος ο φορητός υπολογιστής των Windows είναι λίγο παχουλός σε περίπου 6 κιλά και μπορεί να σας ζυγίσει στο δρόμο προς την τάξη, αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών, ο σχεδιασμός του είναι αρκετά διακριτός. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φανταχτερά κλειδιά με οπίσθιο φωτισμό ή λωρίδες racer για να αποκαλύψετε το γεγονός ότι ίσως να μην είστε εντελώς εστιασμένοι κατά τη διάρκεια της διάλεξης.

Εάν η κύρια ανησυχία σας είναι η ασφάλεια, εξετάστε προσεκτικά το HP Specter x360, το οποίο συνοδεύεται από μια εξάμηνη συνδρομή του Secure Anywhere. Το λογισμικό προστατεύει έως και τρεις συσκευές από ιούς, κακόβουλα προγράμματα, επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και άλλες απειλές μέσω διαδικτύου, αν και δυστυχώς οι πρόσφατες εργασίες δεν καλύπτονται. Έχει επίσης έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων έτσι ώστε εσείς - και μόνο εσείς - να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας γρήγορα.

Πέρα από αυτό, το 2-1 είναι απίστευτα ευπροσάρμοστο, με μια οθόνη αφής 13,3 ιντσών που εντυπωσιάζει 3840 x 2160 εγγενής ανάλυση που αναδιπλώνεται και διπλώνει 360 μοίρες. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε τυπικές λειτουργίες laptop, tablet και σκηνής. Στο εσωτερικό της συσκευάζεται ένας αποδοτικός επεξεργαστής 8ης γενιάς Intel Core i7-8550U, συν 16GB μνήμη συστήματος και μονάδα SSD 512GB. Έρχεται με μια γραφίδα για να είναι εύκολο να σημειώσετε τις σημειώσεις και τα πλήκτρα του είναι οπίσθιοι για να σας εξουσιοδοτήσουν μέσα από τις περιόδους μελέτης αργά το βράδυ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .