Οι 7 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών που αγοράζουν το 2018

Παίζοντας τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια σε ένα φορητό υπολογιστή μόλις έγινε ευκολότερη

Οι ημέρες κατά τις οποίες τα τυχερά παιχνίδια στο PC μπορούν να γίνουν μόνο σε επιτραπέζιο υπολογιστή είναι ιστορία. Οι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών είναι ιδανικοί για το κινητό ή casual gamer και υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε. Οι περισσότεροι έρχονται ακόμη και με τα συναρπαστικά LED φώτα και τις περιπτώσεις που μοιάζουν με κάτι από μια ταινία του Jason Bourne. Για βοήθεια σε ποιον να αγοράσετε, διαβάστε τη λίστα των καλύτερων φορητών υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών που θα αγοράσουν το 2018.

Το 17-ιντσών Acer Predator είναι ένα ισχυρό τέρας, το οποίο είναι κατάλληλο δεδομένου του ονόματος του. Αλλά εννοούμε αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το φορητό υπολογιστή Windows 10 σβήνει στη ζωή με επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i7, GPU NVIDIA GeForce GTX 1060, 16GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο SSD 256GB και σκληρό δίσκο σκληρού δίσκου 1TB. Το μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης μια οθόνη IPS 1080p με LED οπίσθιο φωτισμό LED και τέσσερα ενσωματωμένα ηχεία για να σας βυθίσει πλήρως σε οποιοδήποτε παιχνίδι ή εργασία που κάνετε. Για θύρες, διαθέτει ένα Thunderbolt 3, θύρα οθόνης, HDMI και τέσσερις θύρες USB.

Λάβετε υπόψη ότι το θηρίο αυτό είναι μεγάλο (μετρά 16,6 x 12,7 x 1,6 ίντσες και ζυγίζει 9,3 λίβρες) και έχει μόνο τρεις ώρες ζωής της μπαταρίας. Έτσι δεν είναι κάτι που θα θελήσετε να πάρετε μαζί σας στο δρόμο και πιθανότατα να είναι το κεντρικό κομμάτι του παιχνιδιού στο σπίτι σας. Αλλά εφ 'όσον είστε εντάξει με το μέγεθος και την μπαταρία, θα είστε στην ευχάριστη θέση να το κατέχετε αυτό.

Ο φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών ROG Zephyrus GX501 της Asus φέρνει σε μια εντελώς νέα εποχή παιχνιδιών στην "μικρή οθόνη" με σχέδιο 0.7 ιντσών που περιγράφεται καλύτερα ως φοβερό. Ενώ οι πιο ισχυροί φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών είναι δύσχρητοι και δεν είναι κατάλληλοι για να μετακινούνται γύρω από όλα αυτά, ο εξαιρετικά λεπτός και εξαιρετικά γρήγορος Zephyrus είναι κατασκευασμένος για παιχνίδια στο δρόμο.

Υποστηρίζεται από μια κάρτα γραφικών GeForce GTX 1070 8GB με σχεδιασμό Max-Q, επεξεργαστή Core i7, SSD 256GB και μνήμη RAM 16GB, υπάρχει ελάχιστη αμφιβολία ότι ο φορητός υπολογιστής Asus μπορεί να χειριστεί τα σημερινά παιχνίδια και τα παιχνίδια στο μέλλον. Μια μηχανή αυτή την ισχυρή απαιτεί ένα εξαιρετικά διαχειριζόμενο σύστημα για να το κρατήσει δροσερό και το ενεργό αεροδυναμικό σύστημα ROG βελτιώνει τη ροή αέρα μέχρι 40 τοις εκατό και ψύχει τις συνολικές θερμοκρασίες έως και 20 τοις εκατό.

Η οθόνη 15,6 ιντσών Full HD 120Hz προσφέρει εξαιρετική απόδοση χρώματος, ενώ η τεχνολογία ROG Zephyrus Smart Amp προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου και προστατεύει τα ηχεία από οποιαδήποτε επιρροή από τη συνολική θερμοκρασία του φορητού υπολογιστή κατά τη διάρκεια των βαριών περιόδων παιχνιδιού. Με τις τελευταίες μονάδες SSD για γρήγορους χρόνους πρόσβασης, το USB Type-C για εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα και το υλικό VR-ready τόσο για το HTC Vive όσο και για το Oculus, το Asus Zephyrus αποτελεί εξαιρετική επιλογή για φορητό υπολογιστή παιχνιδιών.

Οι φορητοί υπολογιστές τυχερού παιχνιδιού δεν φτάνουν φθηνοί, ειδικά αν δίνετε προτεραιότητα στην απόδοση. Ευτυχώς για παίκτες με προϋπολογισμό, η Legion Y520 της Lenovo κάνει εκπληκτικά λίγους συμβιβασμούς. Εγκαθιστώντας επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ 2,8 GHz. 16GB μνήμης RAM. ένα SSD 256 GB PCIe. και ένα σκληρό δίσκο 2TB, 5.400 rpm, αυτός ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών τοποθετεί άλλες μηχανές με παρόμοιες τιμές για ντροπή σε τυποποιημένες δοκιμές αναφοράς. Έρχεται εξοπλισμένο με ένα Nvidia GTX 1050 Ti με 4GB VRAM, το οποίο θα τρέξει τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε υπερβολικά χαμηλά επίπεδα καρέ και στα 1080p.

Στις 15 x 10,4 x 1 ίντσες και 5,6 λίβρες, είναι ένα αρκετά φορητό φορητό υπολογιστή, αν και θα χρειαστεί να κουβαλάτε μαζί με έναν φορτιστή επειδή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αναγράφεται σε μια τεράστια ώρα τέσσερις ώρες. Αν και το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, έχει μια κομψή και συμπαγή κατασκευή. Η οθόνη 15,6-ιντσών, 1080p, είναι ελαφρώς μικρότερη όσον αφορά τη φωτεινότητα και καλύπτει μόλις το 68 τοις εκατό της χρωματικής περιοχής sRGB, αλλά αποδίδει καλά στην ακρίβεια των χρωμάτων, με μια βαθμολογία Delta-E 0,2 (0 είναι ιδανική). Αλλά αν η οθόνη απογοητεύσει, το κόκκινο, με οπίσθιο φωτισμό πληκτρολόγιο κάνει για αυτό. Με 1,8 χιλιοστά κατακόρυφης κίνησης και 77 γραμμάρια δύναμης που απαιτείται για να πιέσετε τα πλήκτρα, είναι εύκολο να πυροδοτήσετε σύνθετους συνδυασμούς. Έτσι, εάν είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, μην απελπίζεστε: η Legion Y520 είναι ο σωτήρας σας.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών κάτω των $ 1.000 .

Με το "Gaming On-The-Go" στο μυαλό, το ASUS FX502VM-AS73 είναι φορητός υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού HD με μέγεθος 4,9-λιβρών και 15,6 ιντσών που συσκευάζει μια γροθιά. Είναι φορτωμένο με τον τελευταίο 7th Generation 2.8 Ghz επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ που μπορεί να υπερκεραστεί σε 3.8 Ghz σε περίπτωση που θέλετε μεγαλύτερη ταχύτητα. Ο ελαφρύς φορητός φορητός υπολογιστής χρησιμοποιεί επίσης ένα ισχυρό NVIDIA GeForce GTX 1060 με 3GB διακριτών γραφικών που μπορεί να τρέξει οποιοδήποτε παιχνίδι υπολογιστή.

Μην ανησυχείτε για το μέγεθός της - το ASUS FX502BM-AS73 διαθέτει αποθηκευτικό χώρο σκληρού δίσκου SATA 1TB με σταθερή κατάσταση 128 SATA3, ώστε να έχετε αρκετό χώρο για μεγάλα παιχνίδια μεγέθους αρχείων. Ψύχεται από ένα σύστημα δύο ανεμιστήρων που απορροφά τη θερμότητα από την CPU και τη GPU ανεξάρτητα. Το 16GB της DDR4 RAM σάς διαβεβαιώνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε τα πιο απαιτητικά PC video games χωρίς να σταματήσετε. Ο υπολογιστής παιχνιδιών είναι επίσης συνδεδεμένος με ένα φορτίο θυρών, όπως συνδεσιμότητα HDMI, μίνι οθόνη, USB 3.0, διπλή ζώνη Wi-Fi και ακόμη και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών SD.

Στον κόσμο των φορητών υπολογιστών, το πλησιέστερο Windows που ισοδυναμεί με το Macbook Pro της Apple είναι το Razer Blade των 14 ιντσών. Σε αντίθεση με το Macbook Pro, ωστόσο, το Razer Blade δεν είναι απλώς ένα όμορφο και φορητό workhorse - προσφέρει απόδοση και για high-end gaming. Πρώτα απ 'όλα, η Razer Blade είναι 0,7 ίντσες λεπτή και ζυγίζει μόλις 4,16 λίβρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε σχεδόν οπουδήποτε. Δεύτερον, είναι εξαιρετικά ισχυρό. Αυτό το μοντέλο διαθέτει κορυφαία γραφικά με NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU και άφθονη ταχύτητα χάρη στις 16GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο SSD 512GB. Και έχει μια οθόνη ανάλυσης 1920 x 1080 που μπορεί να εμφανίσει και περιεχόμενο 4K HD. Ω, και αναφέραμε ότι μπορείτε να αντιστοιχίσετε κάθε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο με το δικό του έθιμο χρώμα; Πόσο δροσερό είναι αυτό;

Εάν πρόκειται να πάτε all-out με την αγορά lap-top παιχνιδιών σας, το μεγαλύτερο, κακότερο μηχάνημα που μπορείτε να πάρετε είναι το MSI GT72VR. Η MSI έχει μεγάλη φήμη για φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών και αυτό το μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση, με τα πιο πρόσφατα εσωτερικά συστατικά στοιχεία και την άνθηση του σχεδιασμού.

Ας πάρουμε στα κότσια που κάνουν αυτό το πράγμα τόσο ισχυρό. Το μοντέλο αυτό διαθέτει επεξεργαστή quad-core Intel Core i7, 32GB RAM, σκληρό δίσκο SSD 512GB και σκληρό δίσκο σκληρού δίσκου 1TB. Για γραφικά, διαθέτει το κορυφαίο NVIDIA GeForce GTX 1070 8G GDDR5, το οποίο έχει τριπλάσια απόδοση από προηγούμενες μονάδες GPU. Για θύρες, διαθέτει θύρα Thunderbolt 3, HDMI, θύρα Mini-Display, υποδοχή USB 3.1 Type-C, έξι υποδοχές USB 3.0, συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, υποδοχή μικροφώνου και υποδοχή ακουστικών.

Τώρα ας πάμε σε αυτό που κάνει αυτό το laptop επιπλέον ξεχωριστό και αξίζει τα πρόσθετα μετρητά. Πρώτον, έχει την τεχνολογία παρακολούθησης ματιών του Tobii, οπότε ο υπολογιστής γνωρίζει τι ψάχνετε και μπορεί να κάνει προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο. Δεύτερον, το μηχάνημα είναι αρκετά ισχυρό για το VR gaming, το οποίο είναι ένα "επόμενο μεγάλο πράγμα" στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Τέλος, το πληκτρολόγιο είναι φιλικό προς το gaming με οπίσθιους φωτισμούς πλήρους χρώματος που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τα χρώματα που προτιμάτε και είναι 100 τοις εκατό αντι-φάντασμα, οπότε κάθε πληκτρολόγηση θα περάσει. Συνολικά, αυτό είναι το είδος της μηχανής που θα μπορούσατε να παίξετε με τα χρόνια.

Δεν υπάρχει λάθος αυτό το 15,6-ιντσών Acer Aspire VX 15 για οτιδήποτε άλλο παρά μια μηχανή τυχερών παιχνιδιών. έχει δύο μεγάλες οπές αερισμού στο πίσω μέρος και έντονες κόκκινες λεπτομέρειες στο σασί του. Το ευρύχωρο πληκτρολόγιο διαθέτει σίδερο-κόκκινο backlighting για να σας αφήσει να παίξετε όλη τη νύχτα.

Αλλά αυτός ο υπολογιστής επίσης περπατάει με τα πόδια: Έχει επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i7-7700HQ και γραφικά GeForce GTX 1050 Ti με 4 GB μνήμης GDDR5 Video Memory για να ενισχύσει την ισχυρή του εμφάνιση. Οι GPU δεν μπορούν να χειριστούν το VR, αλλά μπορούν να τρέξουν ένα σύγχρονο παιχνίδι στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε πλήρη HD, το οποίο είναι βολικά η μέγιστη ανάλυση για την οθόνη IPS του VX 15. Εκτελεί τα Windows 10 και υποστηρίζει όλες τις χειρονομίες πολλαπλής αφής. Για έναν φορητό υπολογιστή με προϋπολογισμό, ο ήχος του είναι εκπληκτικά καλός, χάρη στην τεχνολογία Acer TrueHarmony και Dolby Audio Premium. Και η μπαταρία του διαρκεί μια αξιέπαινη έξι ώρες. Στο τέλος της ημέρας, το VX 15 είναι μια αναζωογονητική υπενθύμιση ότι η ύπαρξη ενός προϋπολογισμού δεν σημαίνει πάντα να κάνουμε μεγάλες θυσίες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .