Προϊόντα οικιακού κινηματογράφου της χρονιάς για το 2015

Ημερομηνία αναφοράς: 12/08/2015

Το 2015 πραγματικά αποδείχθηκε μια συναρπαστική χρονιά στο home theater. Πρώτον, μια ματιά στις κύριες τάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.

Τηλεοπτικές τάσεις

Παρά τις διακοπείσες τηλεοράσεις Plasma κατά τη διάρκεια του 2014 και οι δύο εταιρείες Sharp και Toshiba που εγκαταλείπουν τα τηλεοπτικά τους τμήματα και χορηγούν άδεια χρήσης των τηλεοπτικών τους σημάτων σε τηλεοπτικούς κατασκευαστές με έδρα την Κίνα, οι υπόλοιποι κατασκευαστές τηλεοράσεων ανέβηκαν στο πιάτο το 2015 με νέες καινοτομίες ωθήστε τα όρια της τεχνολογίας LED / LCD TV .

Αυτές οι νέες τεχνολογίες περιλαμβάνουν τεχνολογίες Quantum Dot και Wide Color Gamut, καθώς και HDR (High Dynamic Range) .

Επίσης, η LG, σε μια επικίνδυνη κίνηση που φαίνεται να αποδίδει, προχώρησε με την τεχνολογία OLED TV , με την εισαγωγή αρκετών νέων μοντέλων.

Εκτός από τις νέες καινοτομίες, οι τηλεοράσεις 4K Ultra HD δεν είναι μόνο πολύ συνηθισμένες, αλλά γίνονται πολύ προσιτές, ασκώντας πίεση στους κατασκευαστές τηλεοράσεων να μειώσουν τον αριθμό των μοντέλων 1080p - ίσως το 2016 (ή τουλάχιστον το 2017) μπορεί να δει μόνο τηλεοράσεις 4K Ultra HD στα ράφια των καταστημάτων - θα δείξουμε αυτή τη δυνατότητα στο προσεχές 2016 CES που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις της τηλεόρασης 4K Ultra HD, δείτε επίσης: 4KTV Prices Plunge, Spurring Uptake (Rapid TV News), όπου συζητείται πώς η διαθεσιμότητα και η τιμολόγηση των τηλεοράσεων Ultra HD έχει επηρεάσει την αγορά σε διάφορες περιοχές του κόσμου κατά το 2015 αυτό που έχω μπροστά - ίσως να εκπλαγείτε.

Ωστόσο, μια τηλεοπτική τάση που προωθήθηκε το 2014, οι τηλεοράσεις με καμπύλες οθόνες , δροσίστηκαν κάπως το 2015. Παρόλο που οι LG και η Samsung προσφέρουν μια ευρεία επιλογή, αρκετοί κατασκευαστές τηλεοράσεων δεν έχουν καμπύλες μονάδες στις σειρές προϊόντων των ΗΠΑ.

Αυτές οι καμπύλες οθόνες πραγματικά δεν βελτιώνουν την ποιότητα της τηλεόρασης τόσο πολύ, αλλά προσθέτουν κάποια αίσθηση σχεδιασμού για να προσελκύσουν την προσοχή σας (και να σας δελεάσουν για να χωρίσετε με μετρητά σας).

Τάσεις ήχου

Στο ηχητικό μέτωπο, τα πράγματα φαίνεται όχι μόνο να προχωρήσουν, με περισσότερους κατασκευαστές που ενσωματώνουν αποκωδικοποίηση ήχου surround Dolby Atmos και DTS: X σε δέκτες οικιακού κινηματογράφου με χαμηλότερες τιμές, αλλά το στερεοφωνικό σύστημα δύο καναλιών φαίνεται να επιστρέφει με αρκετούς κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Integra , Onkyo , Pioneer και Yamaha, εισάγοντας όλα τα νέα στερεοφωνικά δέκτες.

Μια άλλη κατηγορία προϊόντων συνεχίζει να κερδίζει την εύνοια με τους καταναλωτές να είναι ήχου μπαρ . Ωστόσο, εκτός από την αύξηση των ηχητικών ράβδων που προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις, μια παράκαμψη, το ηχοσύστημα κάτω από την τηλεόραση ξεκινά πραγματικά (ανάλογα με τον κατασκευαστή, θα δείτε αυτές τις μονάδες που αναφέρονται ως Sound Stand, Sound Plate, Sound Base , Πλατφόρμα ήχου, κ.λπ ...).

Διαδικτυακή ροή

Εκτός αν έχετε κοιμηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, έχετε παρατηρήσει ότι η ροή μέσω Διαδικτύου είναι σίγουρα μέρος του τοπίου πρόσβασης στο σπίτι, με περισσότερες επιλογές ( έξυπνες τηλεοράσεις , Blu-ray Disc players και Media streamers ) για να τραβήξετε τηλεόραση και το περιεχόμενο ταινιών από το διαδίκτυο, αλλά το 2015, η αυξανόμενη διαθεσιμότητα και ιδιοκτησία των τηλεοράσεων 4K Ultra HD προκάλεσε τόσο τις υπηρεσίες ροής internet όσο και οι κατασκευαστές Amazon και Roku να εισαγάγουν ταινίες πολυμέσων με δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο συνεχούς ροής 4K υπηρεσίες περιεχομένου.

Ο βιντεοπροβολέας χρειάζεται περισσότερη αγάπη

Επιπλέον, μια κατηγορία που καινοτομεί, αλλά δεν έχει αρκετή δημοσιότητα, είναι η κατηγορία βίντεο προβολέα. Όχι μόνο το κόστος της κατοχής ενός βιντεοπροβολέα έχει πάει ουσιαστικά, αλλά η ποιότητα ανεβαίνει, με έναν αυξανόμενο αριθμό που παρέχει φωτεινότερη απόδοση φωτός, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα και άλλες καινοτομίες (όπως η χρήση φωτιστικών LED μεγάλης διάρκειας ζωής αντί των παραδοσιακών λαμπτήρων) οι καταναλωτές πρέπει σίγουρα να θεωρήσουν ως εναλλακτική λύση σε αυτές τις πραγματικά μεγάλες τηλεοράσεις οθόνης.

Επιλογή προϊόντων για το 2015

Αφού είχα την ευκαιρία είτε να προσφέρω εκτεταμένη δυνατότητα ανασκόπησης είτε εκτεταμένη επίδειξη προϊόντων οικιακού κινηματογράφου σε όλα τα παραπάνω και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων κατά το παρελθόν έτος, έχω μειώσει το "Best of the Year" μου, για το 2015, με έμφαση σε ένα συνδυασμό καινοτομίας και οικονομικής προσιτότητας για τους καταναλωτές.

01 από 12

Τηλεόραση LG 65EG9600 4Κ Ultra HD OLED

LG EG9600 Σειρά 4K Ultra HD OLED TV. Εικόνα που παρέχεται από την LG Electronics

Εάν υπάρχει κάποιο προϊόν που αξίζει να είναι η κορυφαία εισαγωγή σε μια λίστα προϊόντων οικιακού κινηματογράφου, είναι το LG 65EG9600.

Αυτό που κάνει την τηλεόραση αυτή ξεχωριστή είναι ότι η ικανότητά της να παράγει απόλυτα μαύρο χρώμα και το σχεδόν φυσικό προφίλ της σε χαρτί, οδηγεί την βιωσιμότητα της τεχνολογίας OLED στην καταναλωτική αγορά και με την έξοδο του Plasma το 2014 αντιπροσωπεύει το νέο τεχνολογικό πρότυπο στην τηλεόραση σκεύη, εξαρτήματα.

Η LG 65EG9600 65-ιντσών είναι επίσης μία από τις πολλές προσφορές τηλεόρασης 4K OLED που διατίθενται από την LG, μερικές από τις οποίες έχουν καμπύλες οθόνες και μερικές επίπεδες. Ειλικρινά, η επιλογή καμπύλης οθόνης, αν και φαίνεται δροσερή, δεν προσθέτει στην απόδοση προβολής, έτσι ώστε η επιλογή να είναι περισσότερο προσωπική προτίμηση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το LG 65EG9600, ανατρέξτε στην αναφορά μου σχετικά με τη νίκη της τηλεοπτικής μετάδοσής του, καθώς και μια κριτική από τον John Archer, About.com / Expert TV / Video. Επίσημη Σελίδα Προϊόντος Περισσότερα »

02 από 12

Τηλεοράσεις LED SUHD 4K Ultra HD με οθόνη LCD SUHD

Samsung JS8500 σειρά SUHD LED / LCD τηλεόραση. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Παρόλο που η LG 65EG9600 έχει το κορυφαίο σημείο στα 2015 προϊόντα της λίστας των ετών, η Samsung εισήγαγε μια νέα σειρά τηλεοράσεων LED / LCD που είναι αρκετά εντυπωσιακές. Αναφερόμενος ως γραμμή SUHD, αυτά τα σετ προωθούν τα όρια της τεχνολογίας LED / LCD με την ενσωμάτωση τριών τεχνολογιών κλειδιού, Quantum Dots (που η Samsung αναφέρεται ως Nano-Crystals) για να παράγει λαμπρό χρώμα, Wide Color Gamut (που παράγει περισσότερα στρώματα χρώματος ) και το HDR , το οποίο διευρύνει σημαντικά τη δυνατότητα φωτεινότητας και αντίθεσης (με σωστά κωδικοποιημένο περιεχόμενο).

Οι αρχικές προσφορές στη σειρά τηλεόρασης SUHD της Samsung παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο C15 του 2015 και φάνηκαν εντυπωσιακές και, μετά την κυκλοφορία τους στην αγορά, η Samsung προσέφερε εκδόσεις με καμπύλη και επίπεδη οθόνη καθώς και άφθονη ποικιλία μεγεθών οθόνης.

Φυσικά, αυτά τα σετ έχουν και οτιδήποτε άλλο περιμένατε, συμπεριλαμβανομένης της ροής στο διαδίκτυο, της δυνατότητας πρόσβασης σε περιεχόμενο από συμβατές συσκευές σε οικιακό δίκτυο, καθώς και πολλά smartphones και δισκία, αναβάθμιση 4K για πηγές εκτός από 4K, την επιλογή προβολής 3D.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά προϊόντων SUHD της Samsung, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης και της διαθεσιμότητας, ανατρέξτε στην προηγούμενη αναφορά μου .

03 από 12

Vizio E55 55 ιντσών LED / LCD Smart TV

Vizio E55-C2 55 ιντσών LED / LCD Smart TV. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

μι

Παρόλο που τα OLED της LG και τα SUHD της Samsung αποτελούν παραδείγματα τεχνολογίας αιχμής που αξίζει μεγάλες εκτιμήσεις, υπάρχουν μερικά παραδείγματα πολύ προσιτών τηλεοράσεων που προσφέρουν καλές επιδόσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των περισσότερων καταναλωτών. Σε μια εταιρεία που έχει υποβάλει επιτυχώς αξίωση σε ένα μεγάλο μέρος αυτής της αγοράς είναι το Vizio και για το 2015 οι τηλεοράσεις της σειράς Ε έχουν πάρει μεγάλη προσοχή.

Είχα την ευκαιρία να "ζήσω" με την LED 55 ιντσών E55 1080p LED / LED της Vizio για μερικούς μήνες και βρήκα ότι είναι ένας πολύ καλός εκτελεστής.

Με τιμή μικρότερη από $ 700, αυτό προσφέρει πολλά: 1080p εγγενή ανάλυση οθόνης , 120Hz αποτελεσματικό ρυθμό ανανέωσης (60Hz plus blacklight σάρωση) , καθώς και streaming μέσω Διαδικτύου, καθώς και πρόσβαση σε περιεχόμενο που βασίζεται στο δίκτυο.

Ωστόσο, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το E55 (και τα περισσότερα σύνολα E-series του Vizio 2015) προσφέρουν αυτό που κάποιες τηλεοράσεις υψηλότερης κατηγορίας από άλλες μάρκες δεν προσφέρουν πάντα - Οπίσθιος φωτισμός Full Array με τοπική μείωση.

Αυτό σημαίνει για τους καταναλωτές ότι η τηλεόραση παρέχει πιο μαύρα επίπεδα σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, καθώς και τον έλεγχο των μεμονωμένων ζωνών (12 για το E55), όπου περιλαμβάνονται και τα φωτεινά και τα σκοτεινά στοιχεία στην ίδια σκηνή ένα μαύρο φόντο ή λευκοί τίτλοι σε μαύρο φόντο). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο θόλωση ή φωτοβολίδα γύρω από φωτεινά αντικείμενα έναντι αυτών των σκούρων φόντων.

Για να σκάβετε βαθύτερα στο Vizio E55, διαβάστε την αναθεώρηση μου και επίσης ελέγξτε μια δειγματοληψία των αποτελεσμάτων των δοκιμαστικών φωτογραφιών προϊόντων και βίντεο .

Επίσης, για περισσότερες στην τηλεοπτική σειρά E-Series του Vizio, ανατρέξτε στην προηγούμενη αναφορά μου . Περισσότερο "

04 από 12

Optoma HD28DSE Προβολέας βίντεο DLP με οπτική παρουσία Darbee

Πακέτο βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD28DSE. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Έχω την ευκαιρία να αναθεωρήσω δύο καινοτόμους βιντεοπροβολείς το 2015 που συμπεριλαμβάνω σε αυτόν τον κατάλογο. Το πρώτο είναι το Optoma HD28DSE.

Αυτή η έξοδος φωτεινού λευκού φωτός του προβολέα, που είναι κατάλληλη για χώρους που μπορεί να έχουν κάποιο φως περιβάλλοντος, προβολή 2D και 3D από συμβατές πηγές (τρισδιάστατοι πομποί και γυαλιά 3D απαιτούν προαιρετική αγορά), όπως Blu-ray Disc players και PCs και MHL - Ενσωματωμένη είσοδος HDMI, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο που μεταδίδεται ή αποθηκεύεται σε συμβατά smartphones και tablet.

Επιπλέον, το σύστημα HD28DSE διαθέτει σύστημα ηχείων 10 watt - αν και δεν αποτελεί υποκατάστατο για πλήρη ρύθμιση ήχου οικιακού κινηματογράφου - για μικρούς χώρους, συνάντηση ή χρήση στην τάξη, παρέχει αποδεκτή ποιότητα ήχου.

Εντούτοις, αυτό που κάνει τον προβολέα αυτό ξεχωριστό και γιατί το έχω συμπεριλάβει στα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου της χρονιάς είναι ότι είναι ο πρώτος βιντεοπροβολέας που ενσωματώνει τη Darbee Visual Presence, η οποία προσθέτει ένα άλλο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Το Darbeevision δεν λειτουργεί με αναβάθμιση της ανάλυσης, αλλά προσθέτει πληροφορίες βάθους στην εικόνα χρησιμοποιώντας την αντίθεση σε πραγματικό χρόνο, τη φωτεινότητα και τον χειρισμό της ευκρίνειας (που αναφέρεται ως φωτεινή διαμόρφωση).

Το Darbeevision μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με λειτουργίες προβολής 2D ή 3D και είναι συνεχώς ρυθμιζόμενο από τον χρήστη, οπότε ο βαθμός του αποτελέσματος μπορεί να ρυθμιστεί ή να απενεργοποιηθεί. Ανασκόπηση - Φωτογραφίες - Δοκιμές επιδόσεων βίντεο Περισσότερα »

05 από 12

Έξυπνο βιντεοπροβολέα LG PF1500 Minibeam Pro

LG PF1500 Προβολέας Smart Video Pro - Μπροστινή όψη με εξαρτήματα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εκτός από το Optoma HD28DSE, ένας άλλος καινοτόμος βιντεοπροβολέας που εξέτασα φέτος ήταν το LG PF1500. Αυτό δεν είναι σίγουρα ο παραδοσιακός βιντεοπροβολέας σας.

Κατ 'αρχάς, το LG PF1500 είναι εξαιρετικά συμπαγές και μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, αλλά προσφέρει μια αξιοπρεπή απόδοση φωτισμού (μέχρι 1.400 lumens), εγγενή ανάλυση οθόνης (1920x1080) και ενσωματωμένα ηχεία.

Επιπλέον, περιλαμβάνονται πολλές ενδιαφέρουσες καινοτομίες:

1. Η ενσωμάτωση μιας πηγής φωτός LED αντί για λαμπτήρα ενεργειακής τροφοδοσίας που χρειάζεται περιοδική αντικατάσταση και ένα chip pico DLP.

2. Συμπερίληψη τόσο ενός τηλεοπτικού δέκτη, ο οποίος επιτρέπει τη σύνδεση κεραίας ή καλωδίου απευθείας στον προβολέα για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

3. Ενσωματωμένη πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης που παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες streaming μέσω διαδικτύου, όπως το Netflix.

4. Ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet και WiFi , η οποία όχι μόνο επιτρέπει πρόσβαση σε περιεχόμενο που βασίζεται στο διαδίκτυο αλλά και πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συνδεδεμένες συσκευές τοπικού δικτύου, όπως υπολογιστές με πιστοποίηση DLNA και διακομιστές πολυμέσων

5. Ευκολία εξόδου Bluetooth για συμβατές γραμμές ήχου ή ηχεία με δυνατότητα Bluetooth.

Ανασκόπηση - Φωτογραφίες - Δοκιμές επιδόσεων βίντεο - Περισσότερα »

06 από 12

Denon AVR-X6200W 9.2 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου

Denon AVR-X6200W δέκτης οικιακού κινηματογράφου. Εικόνες που παρέχονται από την D & M Holdings

Πολλοί δημοσιογράφοι οικιακού κινηματογράφου κατοικούν πάνω από την εκκένωση του δέκτη οικιακού κινηματογράφου, αλλά εάν το 2015 υπήρξε κάποια ένδειξη, ο χρόνος είναι ακόμη πολύ μακριά, καθώς αρκετοί κατασκευαστές ανακοίνωσαν εκτεταμένες προσθήκες σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων.

Υπήρχαν αρκετές που αξίζουν ένα σημείο σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά πρέπει να επιλέξω ένα που είναι ένα παράδειγμα αυτού που είναι διαθέσιμο στο high-end, επιλέγω το Denon AVR-X6200W. Για τους περισσότερους, αυτός ο δέκτης κάνει σχεδόν τα πάντα, εκτός από pop popcorn και διανέμει αναψυκτικά.

Για να ξεκινήσει, το AV-X6200W ενσωματώνει εσωτερική διαμόρφωση 9.2 καναλιών, αλλά μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 13.2 κανάλια μέσω προαιρετικού εξωτερικού ενισχυτή (-ων). Τα ενσωματωμένα κανάλια ενισχυτή έχουν εξόδου 140 watt (μετρούμενη με φορτίο 8 ohm , από 20 hz -20 kHz σε επίπεδο .05% THD ). Σίγουρα αρκετά καθαρή ισχύ εξόδου για σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο μεγέθους.

Το AVR-X6200W είναι επίσης συμβατό με τις πιο πρόσφατες ενσωματωμένες μορφές surround ήχου ( Dolby Atmos , DTS: X και Auro 3D Audio ).

Το AVR-X6200W περιλαμβάνει επίσης όλες τις εισόδους που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των 8 εισόδων HDMI συμβατών με γκάμα χρωμάτων 8 4K 50 / 60Hz , 3D, HDR και Rec.2020. Οι έξοδοι περιλαμβάνουν 3 HDMI (2 παράλληλα και 1 ανεξάρτητη 2η ζώνη ).

Επίσης, παρέχεται αναβάθμιση έως και 1080p και 4K για πηγές εκτός από 4K.

Ενσωματωμένο Ethernet , παρέχεται Wi-Fi για πρόσβαση τόσο στο διαδικτυακό όσο και στο τοπικό δίκτυο ήχου και Bluetooth , για άμεση ασύρματη ροή ήχου από συμβατά smartphones και tablet, ενσωματωμένο Apple AirPlay, καθώς και πρόσβαση σε

Spotify Connect, Pandora, Sirius / XM και Internet Radio.

Για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες (ναι, υπάρχουν πολλά περισσότερα), ελέγξτε την πλήρη έκθεσή μου . Περισσότερο "

07 από 12

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670

Σύστημα ήχου ZVOX SoundBase 670 Ενός ηχοσυστήματος - Φωτογραφία προβολών εμπρός, πίσω και κάτω. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αν και οι Sound Bars έχουν πάρει την αγορά των καταναλωτών από καταιγίδα, μια άλλη επιλογή που γίνεται πολύ δημοφιλής είναι το Under-TV Audio System, το οποίο παίρνει τα χαρακτηριστικά μιας μπάρας ήχου και το τοποθετεί μέσα σε ένα ντουλάπι που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα για να ρυθμίσετε Τηλεόραση στην κορυφή του. Το ZVOX SoundBase 670 λειτουργεί ως πλατφόρμα τηλεόρασης για τηλεοράσεις LCD , Plasma ή OLED που ζυγίζουν μέχρι 120 λίβρες

Στο εσωτερικό του ZVOX, το SoundBase 670 είναι ένα ενισχυμένο σύστημα ηχείων 5 ηχείων 3,1 καναλιών με 3 subwoofer χαμηλής κατανάλωσης, που υποστηρίζονται επιπλέον από αποκωδικοποίηση Dolby Digital και επεξεργασία ήχου εικονικού ήχου Phase Cue II. Επίσης, η λειτουργία του AccuVoice φέρνει περισσότερη παρουσία στα φωνητικά του κεντρικού καναλιού και στο παράθυρο διαλόγου.

Υπάρχουν επιλογές σύνδεσης για την τηλεόρασή σας και πρόσθετες πηγές αναλογικού και ψηφιακού ήχου (όπως CD player, Blu-ray Disc / DVD player ή set-top box), καθώς και ασύρματες συσκευές Bluetooth , όπως smartphones και tablet.

Αναθεώρηση - Φωτογραφία Προφίλ Περισσότερα »

08 από 12

SVS PC-2000 κυλινδρικό υπογούφερ

Το κυλινδρικό υπογούφερ SVS PC-2000 - Από Χωρίς και Εντός. Επίσημη Εικόνες Παρέχεται από το SVS

Έχω την ευκαιρία να ακούσω πολλούς ομιλητές και υπογούφερ, αλλά αυτό το οποίο κατάφερα πολύ ενδιαφέρον το 2015 ήταν το SVS PC-2000.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι ότι όχι μόνο αυτό το subwoofer είναι μεγάλο, αλλά αντί του παραδοσιακού σχεδιασμού κουτιού, έχει ένα χαρακτηριστικό κυλινδρικό σχήμα. Μέσα σε αυτόν τον κύλινδρο μειώνεται ο οδηγός 12 ιντσών, η οπίσθια θύρα και ο ενισχυτής ισχύος 500 watt. Το SVS PC-2000 έχει χαμηλή απόκριση συχνότητας χαμηλότερη από 20Hz, η οποία θα πρέπει να ικανοποιεί κάθε ανεμιστήρα subwoofer (αν και δεν υπάρχει οποιοσδήποτε γείτονας στον επάνω ή στον επόμενο κόμβο).

Με το μοναδικό σχεδιασμό και τον ενισχυτή ισχύος, το SVS PC-2000 είναι ιδανικό για οικιακό θέατρο, ειδικά για ένα μεσαίο ή μεγάλο δωμάτιο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι είναι σχεδόν 3 πόδια ψηλό και ζυγίζει περίπου 50 λίβρες.

Επίσης, με ένα κάτω downfiring οδηγό, φροντίδα πρέπει να λαμβάνουν όταν κινούνται γύρω για να βρουν την καλύτερη τοποθέτηση δωμάτιο.

Από την άλλη πλευρά, έχει μόνο αποτύπωμα πάχους 13 ιντσών.

Αναθεώρηση - Φωτογραφίες προϊόντων Περισσότερα »

09 από 12

Το ροκ 4 4K Ultra HD Media Streamer

Πακέτο αναπαραγωγής πολυμέσων Roku 4. Εικόνες που παρέχονται από Roku

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής στο διαδίκτυο, με την εισαγωγή τηλεοράσεων 4K Ultra HD μερικά χρόνια πίσω, συσκευές που μπορούν να περιέχουν ροή περιεχομένου 4K δεν ήταν διαθέσιμες. Ωστόσο, το 2015 άρχισε να αλλάζει. Με υπηρεσίες όπως το Netflix , το M-Go, το Amazon Instant Video, το ToonGoogles, το Vudu και το YouTube), που αρχίζουν να προσφέρουν περιεχόμενο σε 4K, η ανάγκη για streaming των μέσων ενημέρωσης να προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα είναι σίγουρα σημαντική για τους καταναλωτές.

Το Roku, το όνομα που είναι συνώνυμο της ροής στο διαδίκτυο, εισήγαγε το πρώτο media player 4K streaming, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο από τα προηγούμενα Roku Boxes, αλλά εξακολουθεί να έχει ένα λεπτό προφίλ εξοικονόμησης χώρου.

Μέσα στο κουτί υπάρχει ένας επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα (ο πρώτος για ένα κιβώτιο Roku) για γρήγορη πλοήγηση μενού και λειτουργιών, καθώς και πιο αποτελεσματική πρόσβαση στο περιεχόμενο. Το Roku περιλαμβάνει επίσης ένα νέο λειτουργικό σύστημα, που αναφέρεται ως OS7, καθώς και μια επανασχεδιασμένη, συνοδευτική εφαρμογή για κινητά για iOS και συσκευές Android που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Οι δυνατότητες βίντεο περιλαμβάνουν ανάλυση βίντεο έως και 4K όταν είναι συνδεδεμένη σε μια τηλεόραση 4K Ultra HD (συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης περιεχομένου 720p και 1080p σε 4K.

Το Roku 4 μπορεί επίσης να αναπαράγει περιεχόμενο βίντεο που είναι αποθηκευμένο σε μονάδες flash USB.

Η υποστήριξη ήχου περιλαμβάνει συμβατότητα με το Dolby Digital Plus (εξαρτώμενο από το περιεχόμενο).

Το αναβαθμισμένο Wifi είναι ενσωματωμένο, καθώς και οι ενσύρματες επιλογές σύνδεσης Ethernet παρέχονται για εύκολη σύνδεση στο internet.

Η συνδεσιμότητα τηλεόρασης περιλαμβάνει έξοδο HDMI (συμβατή με HDCP 2.2). Επίσης, έχετε την επιλογή πρόσβασης στον ήχο μέσω της εξόδου HDMI ή χρησιμοποιώντας την πρόσθετη έξοδο ψηφιακού οπτικού ήχου .

Μπορείτε επίσης να στείλετε βίντεο και φωτογραφίες από μια συμβατή κινητή συσκευή στο Roku 4 και να τα δείτε στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Roku 4, Διαβάστε την πλήρη αναφορά μου Περισσότερα »

10 από 12

Panasonic DMP-BDT360 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray

Panasonic DMP-BDT360 Τρισδιάστατο και Δίκτυο αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray - Φωτογραφικό μέτωπο με ενσωματωμένα εξαρτήματα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Οι δίσκοι Blu-ray Disc αποτελούν πλέον πρότυπο ναύλο και μέχρι στιγμής οι νέοι καινοτόμοι παίκτες που εισήχθησαν το 2015, τίποτα πραγματικά ξεχωριστό - Στην πραγματικότητα, ο κορυφαίος παίκτης Blu-ray Disc Player του περασμένου έτους, ο OPPO BDP-105D, εξακολουθεί να είναι ο "βασιλιάς" του λόφου " , κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, περιμένετε έως το επόμενο έτος (2016) και η πρόσφατα ανακοινωθείσα μορφή Ultra HD Blu-ray Disc θα οδηγήσει σε νέες εισαγωγές παικτών, οι οποίες θα κάνουν σίγουρα τον κατάλογο του επόμενου έτους. Η πρώτη παρτίδα τίτλων ταινιών για τη νέα μορφή έχει ανακοινωθεί .

Από τη μία πλευρά, αυτό που συνέβη στους παίκτες Blu-ray Disc είναι ότι έχουν φτάσει σε τόσο χαμηλές τιμές και μεταμορφώθηκαν σε μια ολοκληρωμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για περιεχόμενο φυσικού περιεχομένου, δικτύου και διαδικτύου, ότι δεν υπάρχει δικαιολογία έχετε ένα στη ρύθμιση του home theatre.

Ένα παράδειγμα ενός οικονομικά προσιτού παίκτη που εξέτασα στις αρχές του 2015 ήταν το Panasonic DMP-BDT360, το οποίο τελείωσε τον κύκλο παραγωγής του.

Το DMP-BDT360 είναι συμβατό με δίσκους Blu-ray 2D και 3D, δίσκους DVD, CD, καθώς και αναβαθμίσεις 1080p και 4K (κάνουν αυτά τα DVD και Blu-ray Disc να φαίνονται καλύτερα σε αυτή την τηλεόραση 4K Ultra HD).

Εκτός από την φυσική αναπαραγωγή δίσκων, το DMP-BDT360 παρέχει επίσης Ethernet και ενσωματωμένο WiFi για εύκολη σύνδεση στο διαδίκτυο για πρόσβαση σε περιεχόμενο streaming audio / video, όπως CinemaNow, Netflix, Pandora, Vudu και πολλά άλλα.

Το Miracast περιλαμβάνεται επίσης, το οποίο παρέχει ασύρματη ροή απευθείας από συμβατά smartphones και tablet.

Ανασκόπηση - Φωτογραφίες - Δοκιμές επιδόσεων βίντεο Περισσότερα »

11 από 12

3DGO! Υπηρεσία ροής 3D

3DGO! App. Εικόνα που παρέχεται από την Sensio και τη Samsung

Παρόλο που δεν είναι πλέον η "μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία" στις τηλεοράσεις, το 3D δεν έχει εξαφανιστεί - είναι ένα χαρακτηριστικό πολλών που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σε μερικές τηλεοράσεις και τους περισσότερους βιντεοπροβολείς. Οι τηλεοράσεις με δυνατότητα 3D συνεχίζουν να πωλούνται και να χρησιμοποιούνται και το περιεχόμενο 3D είναι διαθέσιμο σε δίσκους Blu-ray (με πάνω από 400 τίτλους παγκοσμίως), μέσω ορισμένων παροχέων καλωδιακής / δορυφορικής τηλεόρασης και από υπηρεσίες streaming όπως Vudu και 3DGO! από την Sensio

3DGO! είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής Video-on-Demand που παρέχει περιεχόμενο 3D ταινιών και βίντεο από διάφορα μεγάλα στούντιο, όπως Disney / Marvel / Pixar , Universal , Fox, Paramount / Dreamworks και National Geographic. Το 3D GO! app είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις LG, Panasonic, Samsung και 2012/2013 Μοντέλο Έτος Vizio 3D με δυνατότητα Smart.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το πώς 3DGO! Σελίδα εργασίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν και πήρα το 3DGO! ως αγαπημένη εφαρμογή ροής οικιακού κινηματογράφου, θα ήμουν αμέλεια εάν δεν αναγνώρισα το γεγονός ότι αρκετές υπηρεσίες ροής 4K είχαν σημαντική επίπτωση κατά το 2015.

Τρεις προμηθευτές ροής διαδικτύου που προσφέρουν περιεχόμενο 4K περιλαμβάνουν Netflix, Amazon και UltraFlix .

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο 4K συνεχούς ροής, δεν χρειάζεστε μόνο μια τηλεόραση 4K Ultra HD, αλλά μία που διαθέτει τους κατάλληλους ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές και χρειάζεστε επίσης γρήγορη ευρυζωνική ταχύτητα .

12 από 12

2015 Τιμητικές αναφορές

Προβολέας βίντεο Sony VPL-VW350-ES 4K. Εικόνα που παρέχεται από τη Sony

Εκτός από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω, υπήρχαν επίσης πολλά άλλα μεγάλα προϊόντα που αξίζουν αναγνώριση. Μεταξύ των άλλων προϊόντων που επανεξέτασα ή χαρακτηρίζαμε κατά τη διάρκεια του 2015 που αξίζουν αξιόλογες αναφορές περιλαμβάνουν:

Τηλεοράσεις Vizio M-Series 4K Ultra HD

Τηλεοράσεις TCL / Roku

Προβολέας βίντεο Sony VPL-VW350ES 4K

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Προβολέας 3LCD

Προβολέας βίντεο BenQ HC1200 DLP

Δέκτης οικιακού κινηματογράφου Marantz SR5010

Yamaha R-N602 Στερεοφωνικός δέκτης με MusicCast

Klipsch Dolby Atmos με δυνατότητα αναπαραγωγής Speakers Premiere

Υπογούφερ PSB SubSeries 150

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Yamaha AVENTAGE BD-A1040

Amazon 4K με δυνατότητα Streaming Media Fire Media

DVDO Matrix44 4K Ultra HD HDMI Switcher

Μπόνους: Κυριότερες εκδόσεις δίσκων Blu-ray Το 2015:

Επίσκοπος (3D)

Ο Δίας Αύξουσα (2D και 3D)

Τερματιστής Genisys (3D)

Αμερικανικός σκοπευτής (2D)

John Wick (2Δ)

Mad Max: οδός μανίας (2Δ)

Σαν Αντρέας (2Δ)

Η ηλικία του αδαλίνης (2D)

Τα Παιχνίδια Πείνας: Mockingjay Part 1 (2D)

Αδιάλειπτη (2Δ)