Τηλεοράσεις LCD - Τι πρέπει να ξέρετε και να αγοράσετε προτάσεις

Ένας οδηγός για τηλεοράσεις LCD

Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD, με την πτώση των τιμών τους και τις βελτιώσεις της απόδοσης, αποτελούν πλέον τον κυρίαρχο τύπο τηλεόρασης που πωλείται. Για μια επισκόπηση του τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τηλεοράσεις LCD, καθώς και κάποιες προτάσεις αγοράς τηλεόρασης LCD, ανατρέξτε στον παρακάτω οδηγό.

Τι είναι μια τηλεόραση LCD;

Τηλεόραση LED LED / LCD της Sony KDL-W850C. Εικόνα που παρέχεται από τη Sony

Τηλεοράσεις LCD Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης είναι η πιο συνηθισμένη τηλεόραση που εμφανίζεται στα ράφια των καταστημάτων και στα σπίτια των λαών - αλλά τι είναι η τηλεόραση LCD ούτως ή άλλως;

Μια τηλεόραση LCD είναι μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης που χρησιμοποιεί την ίδια βασική τεχνολογία οθόνης υγρών κρυστάλλων που χρησιμοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα σε κινητά τηλέφωνα, οπτικούς οθόνες βιντεοκάμερας και οθόνες υπολογιστών.

Τα πάνελ LCD είναι κατασκευασμένα από δύο στρώματα από γυάλινο υλικό, τα οποία είναι πολωμένα και είναι "κολλημένα" μαζί. Ένα από τα στρώματα επικαλύπτεται με ένα ειδικό πολυμερές που συγκρατεί τους μεμονωμένους υγρούς κρυστάλλους. Στη συνέχεια, το ηλεκτρικό ρεύμα διαβιβάζεται μέσω ατομικών κρυστάλλων, τα οποία επιτρέπουν στους κρυστάλλους να περάσουν ή να φράξουν το φως για να δημιουργήσουν εικόνες.

Οι κρύσταλλοι LCD δεν παράγουν το δικό τους φως, επομένως απαιτείται μια εξωτερική πηγή φωτός, όπως ο λαμπτήρας φθορισμού, για την εικόνα που δημιουργείται από την οθόνη LCD για να γίνει ορατή στον θεατή.

Οι τηλεοράσεις LCD μπορούν να γίνουν πολύ λεπτές, επιτρέποντάς τους έτσι να κρεμαστούν σε έναν τοίχο ή να τοποθετηθούν πολύ εύκολα σε μια μικρή βάση πάνω σε ένα τραπέζι, γραφείο, σαλονάκι ή ντουλάπι.

Επιπλέον, με κάποια τροποποίηση, η τεχνολογία LCD χρησιμοποιείται επίσης σε βιντεοπροβολείς .

Η αλήθεια για τις "LED" τηλεοράσεις

Πλήρης απεικόνιση ζωνών LED Vizio πλήρους σειράς. Εικόνα παρέχεται από την Vizio, Inc.

Υπήρξε πολλή δημοσιότητα και σύγχυση γύρω από την εισαγωγή των "LED" τηλεοράσεων. Ακόμα και πολλοί αντιπρόσωποι μάρκετινγκ και επαγγελματίες πωλήσεων που πρέπει να γνωρίζουν καλύτερα εξηγούν ψευδώς τι είναι μια τηλεόραση LED με τους πελάτες τους. Για να ρυθμίσετε την εγγραφή ευθεία, η ονομασία LED αναφέρεται στο σύστημα οπίσθιου φωτισμού της τηλεόρασης LCD , όχι στις μάρκες που παράγουν το περιεχόμενο της εικόνας. Οι τηλεοράσεις LED εξακολουθούν να είναι τηλεοράσεις LCD. Είναι απλώς ότι χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό LED και όχι οπίσθιου φωτισμού τύπου φθορισμού από τις περισσότερες άλλες τηλεοράσεις LCD. Περισσότερο "

Η διαφορά μεταξύ τηλεοράσεων LCD και Plasma

Τηλεοράσεις LG Plasma και LCD. Robert Silva

Οι τηλεοράσεις LCD και Plasma είναι και οι δύο τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης που μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο ή να τοποθετηθούν σε μια βάση - αλλά χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία για να προβάλλουν εικόνες για τηλεοπτική προβολή. Μάθετε ποιες είναι αυτές οι διαφορές και πώς μπορεί να καθορίσει την απόφασή σας αγοράς. Επίσης, εάν έχετε ήδη μια Plasma ή LCD τηλεόραση - μάθετε αν ήταν η καλύτερη απόφαση. Περισσότερο "

Βαθμός πλαισίου βίντεο έναντι ρυθμού ανανέωσης οθόνης

Εικόνα που παρέχεται από την LG

Όταν αγοράζετε μια τηλεόραση LCD ή LED / LCD, θα χτυπήσετε με όρους όπως 60Hz, 120Hz, 240Hz, MotionFlow, Clearscan και πολλά άλλα. Ωστόσο, τι σημαίνει αυτό όλα, και είναι πραγματικά σημαντικό όταν εξετάζετε την αγορά μιας τηλεόρασης LCD ή LED / LCD; Μάθετε την απάντηση ... Περισσότερα »

Κβαντικές κουκίδες - Ανύψωση της απόδοσης των τηλεοράσεων LCD

Εικόνα που δείχνει τη δομή της κβαντικής κηλίδας και πώς κατασκευάζονται. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του QD Vision

Η τεχνολογία LCD TV εξουσιάζει σίγουρα την καταναλωτική αγορά, αλλά δεν είναι χωρίς τα ελαττώματά της. Μια ενδιαφέρουσα τεχνολογία που ενσωματώνεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό τηλεοράσεων LCD για τη βελτίωση της απόδοσης χρώματος είναι οι κβαντικές κουκίδες. Μάθετε ποια είναι τα Quantum Dots, πώς κατασκευάζονται και πώς μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα οθόνης LCD. Περισσότερο "

Πριν αγοράσετε τηλεόραση LCD

LG 55LH5750 55 ιντσών LED / LCD Smart TV. Εικόνα που παρέχεται από την LG Electronics

Η αγορά μιας τηλεόρασης είναι πιο περίπλοκη από ότι ήταν. Έχετε εγκαταστήσει την αγορά μιας τηλεόρασης LCD. αλλά είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να ψωνίζετε για ένα; Πριν μεταβείτε στο αργότερο "εξαιρετική συμφωνία διαφήμισης" σε μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης LCD, υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Περισσότερο "

Καλύτερες τηλεοράσεις LCD 1080p και τηλεοράσεις LED / LCD 40 ιντσών και μεγαλύτερες

Samsung UN55K6250 1080p καμπύλη οθόνη LED / LCD τηλεόραση. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD είναι πλέον αρκετά συνηθισμένες στα ράφια των καταστημάτων και στα σπίτια των καταναλωτών. Για μια ματιά σε κάποιες πιθανές επιλογές για τηλεοράσεις LCD 40 ιντσών και μεγαλύτερες, δείτε μερικές προτάσεις στην περιοδική ενημερωμένη λίστα τηλεοράσεων LCD και τηλεοράσεων LCD / LCD 40 ιντσών και μεγαλύτερων. Περισσότερο "

Καλύτερες τηλεοράσεις LCD 32 έως 39 ιντσών

Τηλεόραση Smart TV της σειράς UNJ6300 της Samsung. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD είναι η κύρια τηλεόραση που προτιμούν οι καταναλωτές αυτές τις μέρες, αλλά δεν χρειάζονται όλοι ή έχουν χώρο για ένα σύνολο 40 ιντσών ή μεγαλύτερο. Για μια ματιά σε κάποιες πιθανές επιλογές στο μέγεθος οθόνης 32 έως 39 ιντσών, ελέγξτε τις προτάσεις στη λίστα με τις Καλύτερες Οθόνες LCD επίπεδης οθόνης 32 έως 39 ιντσών. Σημείωση: Ο κατάλογος αυτός ενημερώνεται σε τριμηνιαία βάση. Περισσότερο "

Καλύτερες τηλεοράσεις LCD 26 έως 29 ιντσών

Samsung UN28H4500 28 ιντσών έξυπνη τηλεόραση. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Οι τηλεοράσεις LCD επίπεδης οθόνης έχουν αντικαταστήσει αποτελεσματικά την παλαιά αξιόπιστη τηλεόραση CRT. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για να αντικαταστήσετε και την παλαιότερη τηλεόραση CRT 25 ή 27 ιντσών, ελέγξτε κάποιες πιθανές επιλογές σε μια τηλεόραση LCD με μεγέθη οθόνης 26 έως 29 ιντσών. Σημείωση: Ο κατάλογος αυτός ενημερώνεται σε τριμηνιαία βάση. Περισσότερο "

Καλύτερες τηλεοράσεις LCD 24 ιντσών και μικρότερες

Vizio D24-D1 24 ιντσών έξυπνη τηλεόραση. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD έρχονται σε όλα τα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των μικρών σετ που είναι ιδανικά για ένα υπνοδωμάτιο, το γραφείο και ακόμη και η κουζίνα που καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Αν ψάχνετε για μια πολύ συμπαγή τηλεόραση LCD, δείτε μερικές πιθανές επιλογές στα μεγέθη οθόνης 24 ιντσών και μικρότερου μεγέθους. Σημείωση: Ο κατάλογος αυτός ενημερώνεται σε τριμηνιαία βάση. Περισσότερο "

Καλύτερη τηλεόραση LCD - Συνδυασμοί συσκευών αναπαραγωγής DVD

Σκηνοθεσία E408BD-FMQR 40-ιντσών 1080p TV / DVD Combo. Εικόνα παρέχεται από το Amazon.com

Η τηλεόραση είναι παντού στα νοικοκυριά μας. Τώρα, με την εμφάνιση των νέων τεχνολογιών, η τηλεόραση έχει αναλάβει μια νέα ταυτότητα με τη μορφή της τηλεόρασης Combo. Παρόλο που το concept combo της τηλεόρασης ήταν μαζί μας εδώ και αρκετό καιρό, η ιδέα έχει εξελιχθεί σε έναν τύπο LCD που περιλαμβάνει ενσωματωμένους DVD players. Αυτές οι μονάδες είναι ιδανικές για χώρους όπως το γραφείο, το δωμάτιο dorm, η αίθουσα αναψυχής, η κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο. Δείτε τα τρέχοντα αγαπημένα μου. Αυτά τα νέα υψηλής τεχνολογίας τηλεοπτικά combos κάνουν επίσης υπέροχα δώρα για τις διακοπές και άλλες ειδικές περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του back-to-school.
Σημείωση: Ο κατάλογος αυτός ενημερώνεται σε τριμηνιαία βάση. Περισσότερο "

Οι καλύτερες τηλεοράσεις 4Κ Ultra HD

Samsung KS8000 Σειρά SUHD TV. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Οι τηλεοράσεις Ultra HD 4K είναι τώρα στο mainstream - και η συντριπτική τους πλειοψηφία ενσωματώνει την τεχνολογία LCD TV - ορισμένες φορές με ορισμένες βελτιώσεις που δεν θα βρείτε στις τηλεοράσεις LCD 720p ή 1080p. Ελέγξτε μια επιλογή από αυτά τα σετ που παίρνουν σίγουρα την απόδοση της τηλεόρασης LCD μέχρι μια εγκοπή επιπλέον της αυξημένης ανάλυσης οθόνης. Περισσότερο "