Καλύτερες 1080p τηλεοράσεις LED / LCD 40 ιντσών και μεγαλύτερες

Παρόλο που οι 4K Ultra HD τηλεοράσεις παίρνουν όλη τη δημοσιότητα αυτές τις μέρες, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες τηλεοράσεις 1080p διαθέσιμες.

Ανατρέξτε στην λίστα των καλύτερων τηλεοράσεων 1080p LED / LCD που διατίθενται σε μεγέθη οθόνης 40 ιντσών και μεγαλύτερα. Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για μια τηλεόραση με μικρότερο μέγεθος οθόνης, ελέγξτε επίσης τις συνημμένες λίστες των τηλεοράσεων με μέγεθος οθόνης 32 έως 39 ιντσών , 26 έως 29 ιντσών και 24 ιντσών και μικρότερης οθόνης.

Δυστυχώς, εάν το 3D είναι μια σημαντική επιλογή για εσάς, αυτή η δυνατότητα προβολής έληξε με το έτος μοντέλου 2016 αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε πολλούς βιντεοπροβολείς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καταχωρίσεις προϊόντων για αυτήν τη λίστα ενημερώνονται περιοδικά με νέες μονάδες και αναθεωρήσεις για να διατηρηθούν σε ισχύ.

Καλύτερη συνολικά: Samsung UN50M5300

Τηλεόραση LED LED / LCD της Samsung UNM5300 Series. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Η τηλεόραση LED UN50M5300 της Samsung διαθέτει οθόνη LCD 50 ιντσών (υποστηριζόμενη από μικροδιακοπή), ανάλυση εγγενούς οθόνης 1080p και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz, που υποστηρίζει τον ευρύ ενισχυτή χρώματος της Samsung για εξαιρετικές εικόνες. Απαιτείται όλη η απαιτούμενη συνδεσιμότητα (συμπεριλαμβανομένων 2 HDMI, 1 είσοδος USB, 1 κοινόχρηστο στοιχείο / σύνθετο βίντεο και σύνδεση RF) που χρειάζεστε για πρόσβαση στο περιεχόμενο από DVD, Blu-ray, καλωδιακά / δορυφορικά κιβώτια, κεραία, δίσκους.

Χρησιμοποιώντας είτε Ethernet είτε WiFi, το UN50M5300 παρέχει πρόσβαση σε πολλά δημοφιλή κανάλια διαδικτυακής ροής, όπως Netflix, Hulu και Your, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες ροής μέσω των Smart Hub / Smart Apps της Samsung. Το UN49M5300 παρέχει επίσης εφαρμογές που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική ή αρχεία βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή σε συμβατό διακομιστή πολυμέσων.

Για ευέλικτη εγκατάσταση, το M5300 μπορεί να είναι επιτραπέζιο ή τοίχο. Περιλαμβάνει κεντρική βάση που επιτρέπει την τοποθέτηση πάνω από μια βάση ήχου και είναι επίσης αρκετά υψηλή για να χρησιμοποιηθεί με χαμηλού προφίλ ήχου. Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση 1080p σε μέγεθος οθόνης 50 ιντσών που προσφέρει τόσο καλή ποιότητα εικόνας και πρακτικά χαρακτηριστικά, ελέγξτε το Samsung UN50M5300. Περισσότερο "

Καλύτερη συνολική - Runner Up: Τηλεοράσεις LED / LCD Sony KDL-W650D της σειράς 1080p

Τηλεόραση LED LED / LCD Sony KDL-W650D 1080p. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Παρόλο που η Sony δεν εισήγαγε νέες τηλεοράσεις 1080p για το 2017, η σειρά προϊόντων τους 2016 1080p έχει μεταφερθεί - Είτε η Sony θα συνεχίσει τις τηλεοράσεις 1080p για το 2018 είναι μια ανοιχτή ερώτηση. Τούτου λεχθέντος, αν ψάχνετε για μια τηλεόραση LED 1080p / LCD, τα σετ σειράς Sony KDL-W650D είναι κομψά και συμπληρώνουν τη διακόσμηση των περισσότερων δωματίων.

Από την άποψη της ποιότητας των εικόνων, ενσωματώνουν τον άμεσο οπίσθιο φωτισμό LCD (χωρίς όμως τοπική μείωση), πράγμα που βοηθάει ακόμη και σε μαύρα επίπεδα σε ολόκληρη την οθόνη. Ένας ρυθμός ανανέωσης οθόνης 60Hz που συμπληρώνεται με την τεχνολογία XR240 Motion Flow βοηθά στην απεικόνιση των ομαλών κινούμενων εικόνων. Πρόσθετη υποστήριξη ποιότητας εικόνας παρέχεται από την εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας και αναβάθμισης XReality Pro της Sony.

Η φυσική συνδεσιμότητα περιλαμβάνει 2 HDMI και 2 εισόδους USB για πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου, βίντεο και φωτογραφιών από συμβατές συσκευές USB.

Επιπλέον, η σειρά KDL-W650D παρέχει συνδεσιμότητα δικτύου μέσω Ethernet / LAN και Wifi, η οποία συμπληρώνεται από το Miracast (Screen Mirroring). Το Miracast επιτρέπει την απευθείας κοινή χρήση περιεχομένου βίντεο και φωτογραφιών από συμβατά smartphones και tablet ...

Δύο μεγέθη οθόνης είναι διαθέσιμα: KDL-40W650D (40-ίντσες) και KDL-48W650D (48 ίντσες). Περισσότερο "

Best Bang For The Buck: Τηλεοράσεις LED / LCD 1080p της Vizio D

Τηλεόραση LED LED / LCD της Vizio D-Series 1080p Παράδειγμα. Εικόνα που παρέχεται από το Vizio

Οι τηλεοράσεις 40 ιντσών και οι τηλεοράσεις 1080p της σειράς D της Vizio προσφέρουν πολλές δυνατότητες και καλή ποιότητα εικόνας σε ποικίλα μεγέθη οθόνης.

Για πρόσθετη υποστήριξη ποιότητας εικόνας, όλα τα σετ περιλαμβάνουν ανανέωση 120Hz με προστιθέμενη επεξεργασία κίνησης Clear Action για ένα εφέ που μοιάζει με 240Hz (ανάλογα με το μοντέλο), ενσωματωμένο WiFi και την πλατφόρμα Internet Smart TV της Vizio (ανάλογα με το μοντέλο) Υποστήριξη LED οπίσθιου φωτισμού.

Η συμπερίληψη του οπίσθιου φωτισμού Full-Array παρέχει μαύρα επίπεδα που είναι βαθύτερα και πιο ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, σε αντίθεση με την τεχνολογία ακμών που χρησιμοποιείται σε πολλές ανέξοδοι τηλεοράσεις LCD, οι οποίες υπόκεινται σε λευκές "στίλβωση" και "γωνιακή εστίαση". Επίσης, για να παρέχει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στους μαύρους και τους λευκούς, τα σύνολα οπίσθιου φωτισμού της σειράς Vizio D σε μεγέθη οθόνης 40 ιντσών και άνω διαθέτουν από πέντε έως 16 ανεξάρτητα ελεγχόμενες ενεργές ζώνες τοπικού φωτισμού LED.

Για τον ήχο, όλες οι τηλεοράσεις της σειράς D της σειράς Vizio διαθέτουν ενσωματωμένα ηχεία, αλλά μπορούν εύκολα να συνδεθούν με ένα, μπορούν επίσης να συνδεθούν με ένα εξωτερικό σύστημα ήχου, όπως η μπάρα ήχου ή ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου μέσω αναλογικών, ψηφιακών, Οι επιλογές εξόδου ήχου HDMI Channel Return Channel (ή και οι τρεις - ανάλογα με το μοντέλο). Περισσότερο "

Καλύτερο για κόπτες καλωδίων: TCL S305 Σειρά LED / LCD τηλεοράσεις με Roku ενσωματωμένο

TCL S305 Σειρά Roku Smart TV. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Το TCL διαθέτει μια σειρά από τηλεοράσεις LED 1080p LED / LCD που προσφέρουν κάτι επιπλέον, το οποίο είναι ιδανικό για κόφτες για καλώδια ή για εκείνους που λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού τους προγράμματος μέσω του Διαδικτύου: Το λειτουργικό σύστημα Roku είναι ενσωματωμένο (χωρίς επιπλέον plug- σε κουτί ή ραβδί απαιτείται). Ένα παράδειγμα είναι η σειρά S305 της TCL.

Το σύστημα Roku προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 3.500 προσφορές καναλιών διαδικτυακής ροής, συμπεριλαμβανομένων των συνήθων επιλογών, όπως το Netflix, αλλά περιλαμβάνει και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το SlingTV. Με σύνδεση σε δρομολογητή διαδικτύου που χρησιμοποιεί είτε Ethernet είτε WiFi, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα online περιεχομένων τηλεόρασης, ταινιών και μουσικής χωρίς σύνδεση με ένα εξωτερικό κουτί ροής πολυμέσων, plug-in streaming media, ραδιόφωνο, καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία (παρόλο που παρέχονται συνδέσεις για αυτές τις επιλογές πρόσβασης σε περιεχόμενο).

Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι παρόλο που η τηλεόραση θα σας επιτρέψει την πρόσβαση σε πολλά κανάλια - δεν είναι όλα τα κανάλια δωρεάν, ορισμένα μπορεί να απαιτούν αμοιβή ανά ημέρα προβολής ή προπληρωμένη μηνιαία συνδρομή.

Η πρόσθετη συνδεσιμότητα περιλαμβάνει επίσης HDMI και άλλες εισόδους και πρέπει να συνδέσετε το Blu-ray Disc, DVD player ή άλλη συσκευή πηγής βίντεο, καθώς και επιλογές εξόδου ήχου για σύνδεση στο σύστημα ήχου home cinema.

Μια θύρα USB περιλαμβάνεται επίσης για την πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμενο πολυμέσων σε μονάδες flash ή άλλες συμβατές συσκευές.

Για περισσότερη ευκολία, μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τον καναπέ σας και να μοιραστείτε περιεχόμενο ήχου, βίντεο ή φωτογραφιών στο smartphone σας και να το δείτε / ακούσετε στη μεγάλη τηλεοπτική οθόνη.

Οι τηλεοράσεις Roku της σειράς S305 της TCL έρχονται σε διάφορα μεγέθη (49, 43, 40, 32 και 28 - τα μεγέθη 32 και 28 ιντσών διαθέτουν ανάλυση 720p). Περισσότερο "

Καλύτερη καμπύλη οθόνη: Η σειρά UNK6250 της Samsung

Samsung UN55K6250 1080p καμπύλη οθόνη LED / LCD τηλεόραση. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Πίσω από την κομψή, λεπτή καμπύλη οθόνη, οι τηλεοράσεις LED της Samsung UNK6250 της σειράς Samsung διαθέτουν ένα φωτοδίοδο LED με φωτισμό άκρων (που υποστηρίζεται από μικροδιακοπή), ανάλυση εγγενής οθόνης 1080p και επεξεργασία ClearMotion 120Hz. Τα σετ παρέχουν μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας και παρέχουν όλες τις δυνατότητες σύνδεσης (συμπεριλαμβανομένων 3 εισόδων HDMI και 2 USB) που χρειάζεστε για να συνδέσετε το Blu-ray Disc player, καλώδιο ή / και δορυφορικό κουτί και συσκευές συμβατές με USB.

Χρησιμοποιώντας επίσης μια ενσύρματη σύνδεση Ethernet ή βολικό Wi-Fi, η σειρά UNK6250 παρέχει πρόσβαση σε Netflix και σε πολλές υπηρεσίες streaming μέσω του Smart Hub / Smart Apps της Samsung, που βασίζονται στην πλατφόρμα Tizen, καθώς και περιεχόμενο αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας ή σε συμβατά μέσα υπηρέτης.

Αυτή η σειρά παρέχει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο Web, καθώς και ενσωματωμένο Bluetooth (συμβατό με ακουστικά Bluetooth και Soundbars με δυνατότητα Bluetooth της Samsung), Mirroring οθόνης (Miracast - SmartView 2.0).

Το σετ σειράς UNK6250 της Samsung διατίθεται σε μεγέθη οθόνης 49 και 55 ιντσών με τα ίδια χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Εντούτοις, το σετ είναι τώρα σε χαμηλή προσφορά, καθώς είναι ένα μοντέλο 2016 και η Samsung δεν προσέφερε αντικατάσταση 1080p για το 2017.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω του σχεδιασμού της καμπύλης οθόνης, η σειρά UNK6250 είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη τόσο στο άμεσο φως που περνάει από τα παράθυρα, τις λάμπες και τις αντανακλάσεις του φωτός από τα αντικείμενα. - Χρησιμοποιείτε σε ένα δωμάτιο που μπορεί να ελέγχεται με φωτισμό. Περισσότερο "

Στερεά βασικά: LG 55LJ5500 55 ιντσών LED / LCD Smart TV

LG 55LJ5500 55 ιντσών LED / LCD Smart TV. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Είναι πάντα ωραίο να έχουμε τις τελευταίες και τις μεγαλύτερες, αλλά μερικές φορές η τιμή είναι υπερβολικά υψηλή. Από την άλλη πλευρά, μια οικονομικά προσιτή τηλεόραση που παρέχει σταθερά βασικά στοιχεία μπορεί να είναι η σωστή λύση για την ευχαρίστησή σας.

Με αυτό κατά νου, εξετάστε την τηλεόραση 55 ιντσών 55 ιντσών LG 55LJ5500.

Πρώτα απ 'όλα, δεν έχετε 4Κ ή 3D, αλλά αυτό το σετ προσφέρει ανάλυση οθόνης 1080p που υποστηρίζεται επιπλέον από φωτισμό LED και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz, ο οποίος παρέχει φωτεινές, πολύχρωμες εικόνες.

Μαζί με τις ισχυρές βασικές επιδόσεις και τη φυσική συνδεσιμότητα (συμπεριλαμβανομένων 2 θύρες HDMI και 1 θύρας USB), το LJ5500 περιλαμβάνει επίσης το λειτουργικό σύστημα WebOS 3.5 Smart TV της LG που διαθέτει εύκολη πλοήγηση στο περιεχόμενο ροής (συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Vudu, HuluPlus, Amazon Instant Βίντεο, YouTube, Pandora, Spotify και άλλα ...) μέσω συνδέσεων Ethernet ή Wifi.

Επίσης, εάν κάνετε λήψη της τηλεοπτικής εφαρμογής LG της LG σε συμβατό smartphone ή tablet, μπορείτε να μοιράζετε ασύρματα φωτογραφίες, βίντεο και πρόσθετες εφαρμογές στην τηλεόραση.

Αν και για καλύτερη ακρόαση της τηλεόρασης προτιμάται η σύνδεση με εξωτερικό σύστημα ήχου, το LJ5500 διαθέτει ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων με εικονικό περιβάλλον, το οποίο παρέχει ένα ευρύτερο πεδίο ήχου το οποίο αναμένετε. Περισσότερο "

Καλύτερες τηλεοπτικές σειρές No Frills: TCL D100 Series

Τηλεόραση TCL D100 Series 1080p LED / LCD. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Αυτές τις μέρες, με τη μεγάλη έμφαση στην ροή του Διαδικτύου και τα έξυπνα χαρακτηριστικά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί μια βασική τηλεόραση χωρίς ραδιόφωνα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα σύνολα. Ένα παράδειγμα είναι η σειρά TCL D100.

Παρόλο που το σετ αυτό δεν περιλαμβάνει έξυπνες λειτουργίες, ροή μέσω Internet, Bluetooth και άλλες προηγμένες επιλογές, διαθέτει ένα κομψό λεπτό πλαίσιο που στεγάζει ένα άμεσα φωτισμένο πλαίσιο LCD με ανάλυση εγγενής οθόνης 1080p και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz με επεξεργασία κίνησης 120Hz.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει 3 HDMI, κοινό σύνθετο / συνθετικό και εισόδους USB, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το Blu-ray Disc player, το καλώδιο ή / και το δορυφορικό κουτί. Περιλαμβάνεται επίσης θύρα USB που σας επιτρέπει να προβάλλετε φωτογραφίες και βίντεο ή να ακούτε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε συμβατές μονάδες Flash, κάμερες και βιντεοκάμερες.

Φυσικά, το σετ περιλαμβάνει επίσης έναν ενσωματωμένο δέκτη για λήψη ραδιοφωνικών εκπομπών μέσω τηλεόρασης εάν αυτό είναι απαραίτητο.

Το D100 περιλαμβάνει επίσης έξοδο ψηφιακού οπτικού ήχου για σύνδεση σε εξωτερικό σύστημα ήχου, αλλά για εκείνους που δεν διαθέτουν αυτή την επιλογή, το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ήχου 8 wpc.

Αν ψάχνετε για καλή τηλεόραση χωρίς όλα τα frills, ελέγξτε τη σειρά TCL D100.

Η σειρά TCL D100 διατίθεται σε μεγέθη οθόνης 32, 40 και 49 ιντσών. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ τα μοντέλα των 40 και 49 ιντσών είναι πλήρη 1080p, το μοντέλο των 32 ιντσών είναι 720p. Περισσότερο "

Καλύτερο για κυνηγοί Bargain - Σκηνοθεσία X405BV-FSR 1080p TV

Σκηνοθεσία X405BV-FSR 1080p TV. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Αν ψάχνετε για μια βασική τηλεόραση LCD 1080p με οθόνη 40 ιντσών και πραγματικά χαμηλή τιμή, το X405BV-FSR μπορεί να είναι για εσάς. Αυτό το σετ διαθέτει πλαίσιο με λεπτό πλαίσιο και σταθερά πόδια για την τοποθέτηση σε τραπέζι (αν και μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε τοίχο).

Τα βασικά χαρακτηριστικά του X405BV-FSR περιλαμβάνουν ανάλυση εγγενής οθόνης 1080p, ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz (με πρόσθετη επεξεργασία κίνησης για εφέ 120Hz) και φωτισμό LED.

Το X405BV-FSR διαθέτει επίσης 3 εισόδους HDMI. Μία από τις εισόδους HDMI είναι MHL-enabled με επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν φυσικά πολλές ταμπλέτες smartphones και άλλες συμβατές συσκευές. Μια θύρα USB περιλαμβάνεται επίσης για αναπαραγωγή ακίνητων εικόνων, βίντεο και μουσικής από μονάδες flash. Για ήχο, το X405BV-FSR περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων με επεξεργασία SRS TruSurround, με την επιπλέον ενσωμάτωση ενός ισοσταθμιστή ήχου 5 ζωνών. Δυστυχώς, αυτό το σετ δεν παρέχει δυνατότητες streaming μέσω διαδικτύου, αλλά για λιγότερο από $ 300, τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ένας κυνηγός ευκαιρίας μπορεί να ψάχνει. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.