Οι 8 καλύτερες τηλεοπτικές κάμερες και μικρές τηλεοράσεις διαμερίσματος που θα αγοράσουν το 2018

Κάντε το κοιτώνα ή το διαμέρισμά σας το go-to για νύχτα ταινιών

Η πρώτη μεγάλη διαφορά μεταξύ γυμνασίου και κολλεγίου; Η λίστα αγορών πίσω-σχολείου περιλαμβάνει τηλεόραση. Όταν έρχεται να αγοράσει μια τηλεόραση για dorm ή off-πανεπιστημιούπολη διαμέρισμά σας, τα μεγαλύτερα δεν είναι καλύτερα. Εκτός από το γεγονός ότι οι περισσότεροι φοιτητές εργάζονται με κομψό προϋπολογισμό, οι μεγάλες τηλεοράσεις καταλαμβάνουν πολύ χώρο και είναι πιθανό να κάθεστε λίγα μέτρα από την οθόνη. Για να βοηθήσετε στην αναζήτηση τηλεόρασης για το dorm ή το πρώτο σας διαμέρισμα, έχουμε στρογγυλοποιήσει τις έξι καλύτερες (συμπεριλαμβανομένου ενός προβολέα) στην αγορά, οι οποίες εγγυώνται ότι θα κάνουν τη θέση σας το go-to spot για κινηματογραφικές εκδηλώσεις.

Το 32-ιντσών VIZIO D32h-D1 διαθέτει την καλύτερη σχεδίαση και έξυπνη τεχνολογία στην κατηγορία του. Και η ενσωματωμένη WiFi και εξορθολογισμένη UI καθιστά ευκολότερη από ποτέ την παρακολούθηση περιεχομένου online streaming από την άνεση του κρεβατιού σας.

Ας ξεκινήσουμε με τα πιο σημαντικά: την ποιότητα της εικόνας. Η ανάλυση 720p δεν ευθυγραμμίζεται με τους βαρείς hitters που πωλούν στο λιανικό εμπόριο για διπλάσια τιμή, αλλά δίνει καθαρή εικόνα HD. Τα εικονοστοιχεία λάμπουν πραγματικά με έναν οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς LED που δίνει ομοιόμορφη φωτεινότητα σε όλη την έκταση.

Η ικανοποιητική εικόνα συμπληρώνεται από την απρόσκοπτη έξυπνη τεχνολογία. Εκτός από το WiFi, μια ανανεωμένη διεπαφή εφαρμογών καθιστά εύκολη την πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες βίντεο και ήχου απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασής σας. Εφόσον διαθέτετε λογαριασμό, έχετε πρόσβαση στα Netflix, Pandora, YouTube, Hulu, Spotify και πολλά άλλα.

Το D32h-D1 σχεδιάστηκε για να αντανακλά τις τελευταίες τάσεις στην αγορά. Με άλλα λόγια, έχει ένα λεπτό πλαίσιο (28,8 x 7,9 x 19,1) με δύο πόδια V στη βάση. Για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο στο γραφείο, η τηλεόραση μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο του ξενώνα σας.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τις καλύτερες τηλεοράσεις Vizio που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Όταν είστε σε έναν προϋπολογισμό, πρέπει να κάνετε ορισμένους συμβιβασμούς. Όσον αφορά τις τηλεοράσεις, αυτό θα σήμαινε την παραίτηση από το νεώτερο μοντέλο υπέρ ενός κάτι παλαιότερου. Ευτυχώς για εσάς, αυτό το 2013 19-ιντσών μοντέλο εξακολουθεί να είναι αγαπημένο ανεμιστήρα. Πρόκειται για μια HDTV με LED 720p με ρυθμό διακριτικής κίνησης 120, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε δράση υψηλής ταχύτητας χωρίς καθυστέρηση. Η οθόνη παράγει καθαρά χρώματα, χάρη στη λειτουργία Wide Color Enhancer Plus, ακόμα και όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο χωρίς HD. Με τη μέτρηση μεγέθους 17,9 "x 12,4" x 4,9 ", είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε ένα δωμάτιο κουζίνας ή dorm. Και μιλώντας για μικρότερα αποτυπώματα, αυτό το Samsung είναι πιστοποιημένο Energy Star, έτσι εξοικονομείτε ακόμη περισσότερο από τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, .Αν τροφοδοτείτε όλη την εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείτε να αναβαθμίσετε το μοντέλο των 28 ιντσών για λίγα δολάρια περισσότερο.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τις καλύτερες τηλεοράσεις με προϋπολογισμό που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Αν σκοπεύετε να έρθετε στην πανεπιστημιούπολη με ένα επιτραπέζιο υπολογιστή, σκεφτείτε να επενδύσετε σε μια οθόνη παρακολούθησης ποιότητας και να παραλείψετε την τηλεόραση εντελώς. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για τους σπουδαστές που πρόκειται να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους από υπηρεσίες streaming όπως το Amazon και το Netflix αντί των παραδοσιακών καλωδιακών παρόχων. Εκείνοι που πηγαίνουν στη διαδρομή παρακολούθησης πρέπει να εξετάσουν το Acer R240HY, το οποίο είναι η καλύτερη τιμή για μια οθόνη 1080p στην αγορά.

Η οθόνη 23,8 ιντσών έχει ανάλυση TrueHD max 1920 x 1080 pixel και έρχεται σε αναλογία αντίθεσης 100 εκατομμύρια: 1. Η εναλλαγή σε επίπεδο (IPS) δείχνει τα χρώματα σε ζωντανή μορφή από οποιαδήποτε γωνία. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι σας βλέπουν από πάνω στο κρεβάτι να δουν τις υψηλής ποιότητας εικόνες με την ίδια ζωντάνια που κάνετε από την περιστρεφόμενη καρέκλα σας.

Η λεπτή οθόνη χωρίς πλαίσιο και ελκυστική στεφάνη μιμείται τον σχεδιασμό μιας τηλεόρασης επίπεδης οθόνης, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την παράλειψη μιας δεύτερης οθόνης. Οι είσοδοι VGA, DVI και HDMI καθιστούν ευκολότερη από ποτέ τη λήψη περιεχομένου από υπολογιστή ή τηλεφώνου στην οθόνη. Απλά προειδοποιήστε ότι αυτή η οθόνη δεν μπορεί να συνδεθεί, οπότε θα πρέπει να καθίσει στο γραφείο σας.

Οι τηλεοράσεις που μετρούν 19 ίντσες γίνονται ένα πράγμα του παρελθόντος, αλλά μερικοί κατασκευαστές κάνουν ακόμα καλές, φθηνές μονάδες που λειτουργούν καλά σε μικρούς χώρους. Το Scepter E195BV-SHD είναι μια τηλεόραση HD 720p με οθόνη LCD και σύνδεση HDMI. Μετρούσε 19,8 x 14,8 x 4 ίντσες και ζυγίζει 7,6 λίβρες, έτσι είναι πολύ φορητό και εύκολα θα μπορούσε να βρει ένα σπίτι σε οποιοδήποτε χώρο έχετε ανοίξει.

Οι αναθεωρητές του Amazon σημείωσαν ότι το Scepter E195BV-SHD λειτουργεί εξαιρετικά σαν μια φτηνή μη πρωτοβάθμια τηλεόραση, ειδικά σε μέρη όπως ένα υπνοδωμάτιο ή μια κουζίνα. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποίησαν ακόμη και ως οθόνη υπολογιστή και είπαν ότι αυτή η τηλεόραση λειτουργεί καλά για εναλλαγή μεταξύ της κονσόλας παιχνιδιών, της τηλεόρασης και της χρήσης του υπολογιστή.

Φρέσκο ​​από τη γραμμή παραγωγής, αυτό το πρόσφατα κυκλοφόρησε το 32-incher προσφέρει μια ευκρινή, HD 720p HD εικόνα με βελτιωμένα χρώματα, χάρη στη λειτουργία Color Master Engine και έχει αξιοσέβαστο ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Η ίδια η τηλεόραση έχει σχεδίαση με δύο πόδια και διαθέτει 28,7 "x 18,7" x 7,2 "με το στήριγμα. και που μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε στον τοίχο σας εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο. Παρόλο που δεν διαθέτει έξυπνη λειτουργία τηλεόρασης, διαθέτει πολλές εισόδους, συμπεριλαμβανομένων δύο HDMI και μιας θύρας USB για να σας επιτρέψει να συνδέσετε οποιαδήποτε περιφερειακά.

Αυτή η τηλεόραση LED 32 ιντσών διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής ζώνης που συνδέεται εύκολα στο οικιακό σας δίκτυο. Για την τιμή του προϋπολογισμού, θα είστε ευχαριστημένοι με την ανάλυση HD 720p και το ρυθμό ανανέωσης 60GHz που διατηρεί με γρήγορες σκηνές δράσης. Το αγαπημένο μας πράγμα για αυτή την τηλεόραση είναι η διαισθητική διεπαφή χρήστη, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιηγηθείτε σε πολύπλοκα μενού για να φτάσετε στις αγαπημένες σας εκπομπές και εφαρμογές. Έχει επίσης άφθονες εισόδους, συμπεριλαμβανομένων τριών HDMI (ένα w / ARC) και ενός USB.

Η ίδια η τηλεόραση έχει αρκετά ομοιόμορφη εμφάνιση, αλλά το απλοποιημένο τηλεχειριστήριο διαθέτει μόλις 20 κουμπιά, τα οποία είναι τα μισά από τα τυπικά απομακρυσμένα, συμπεριλαμβανομένων κουμπιών συντόμευσης σε αυτές τις δημοφιλείς εφαρμογές: Netflix, Amazon Instant και Vudu. Καλύτερο όμως, εάν είστε ήδη snuggled στο κρεβάτι και δεν μπορείτε να φτάσετε στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά για να ενεργοποιήσετε το smartphone σας στο clicker.

Όταν δεν έχετε αρκετό χώρο για να εργαστείτε με την τηλεόρασή σας, η λήψη έξυπνης τηλεόρασης είναι συχνά μια καλή ιδέα, επειδή σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βρείτε χώρο για streaming media players ή κονσόλες παιχνιδιών για να μεταφέρετε περιεχόμενο στο Web ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Το Sony KDL32W600D είναι μια καλά αναθεωρημένη έξυπνη τηλεόραση 32 ιντσών που ταιριάζει σε αυτό το ρόλο. Διαθέτει οθόνη LED 720p με άμεσο φωτισμό και διαθέτει δύο εισόδους HDMI και δύο θύρες USB, εξασφαλίζοντας καλή συνδεσιμότητα.

Τώρα ας μιλήσουμε για το τι κάνει το Sony KDL32W600D έξυπνο. Η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο WiFi και εφαρμογές με δυνατότητα λήψης, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από τις περισσότερες σημαντικές υπηρεσίες βίντεο, όπως το YouTube, το Netflix, το Hulu και το Amazon. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε πολυμέσα όπως ταινίες και μουσική απευθείας από ένα USB stick απλά κολλώντας σε μία από τις δύο θύρες USB.

Η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών του Amazon ήταν ευχαριστημένοι με αυτή την τηλεόραση, ειδικά όταν πρόκειται για την ποιότητα της εικόνας. Το μόνο πράγμα που αξιολογούσαν οι ανιχνευτές ήταν η ποιότητα του ήχου, οπότε μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε μια μικρή μπάρα ήχου εάν έχετε προβλήματα ήχου.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τις αγαπημένες μας τηλεοράσεις Sony διαθέσιμες για αγορά.

Οι βιντεοπροβολείς έχουν τη φήμη ότι είναι πιο κατάλληλες στο σπίτι του θεάτρου από ό, τι σε ένα δωμάτιο dorm. Για πολλά χρόνια οι αμυδρά βολβοί τους, ο ογκώδης σχεδιασμός και η περίπλοκη χάλια των συρμάτων τους έκαναν ένα πάτημα για μικρούς χώρους. Αυτές οι μέρες πέρασαν. Το XGIMI Z4 Aurora βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας νέας γενιάς έξυπνων προβολέων που μπορούν να εκτοξεύσουν μια γιγαντιαία εικόνα από μια μικρή, ασύρματη πηγή. Το καλύτερο από όλα, μια σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας και μια φοβερή διεπαφή Android καθιστούν εύκολη την πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο.

Αυτός ο έξυπνος προβολέας LED 700ANSI Lumens μπορεί να μετατρέψει τον άσπρο τοίχο κοιλάδων σας σε οθόνη 300 ιντσών. Η οθόνη WXGA (1200x800) υποστηρίζει επίσης μορφές 1080P, 2K και 4K χρησιμοποιώντας τεχνικές βελτίωσης χρώματος και εικόνας για να παράγουν σταθερά μια εκπληκτική εικόνα. Οι οπαδοί 3D θα αγαπήσουν έναν ενσωματωμένο μετατροπέα διαστάσεων που μετατρέπει οποιοδήποτε 2D βίντεο σε 3D. Και η διόρθωση του τραπεζοειδούς στίγματος σας επιτρέπει να ελέγχετε την εμπειρία για μια ρύθμιση χωρίς προβλήματα και για το στέγνωμα εικόνων.

Πρόκειται για ένα κέντρο ψυχαγωγίας all-in-one, το οποίο σημαίνει ότι διαθέτει ενσωματωμένο ηχοσύστημα Harman Kardon. Το γεγονός ότι η συσκευή μπορεί να προσφέρει τέτοιους ποιοτικούς ήχους και εικόνες σε ένα λεπτό κουτί που ζυγίζει λιγότερο από τρία κιλά είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα και θα εκτιμηθεί στην κλειστοφοβική αίθουσα χορού.

Έχετε έναν φίλο που θέλει να βγάλει Netflix ή ένα βίντεο του YouTube; Κανένα πρόβλημα. Η λειτουργία Bluetooth, Airplay και Miracast σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε βίντεο στην οθόνη (ή στον τοίχο) σε δευτερόλεπτα. Το σύστημα Android περιλαμβάνει επίσης προγραμματισμένες εφαρμογές.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας για τους καλύτερους προβολείς που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .