Οι 8 καλύτερες έξυπνες τηλεοράσεις που θα αγοράσουν το 2018

Ήρθε η ώρα να κάνετε αναβάθμιση σε μια τηλεόραση που μπορεί να τα κάνει όλα

Η εισαγωγή υπηρεσιών συνεχούς ροής, όπως το Netflix, το Amazon Instant Video και το Hulu, έχουν αναμορφώσει το τοπίο κατανάλωσης των μέσων ενημέρωσης, καθώς οι ημέρες προγραμματισμένου προγραμματισμού βρίσκονται πολύ πίσω μας. Η εμφάνιση των "έξυπνων τηλεοράσεων" είναι τώρα το επόμενο κύμα ψυχαγωγίας έτοιμων μέσω Διαδικτύου πέρα ​​από το smartphone και το tablet. Είτε είναι ζωντανά, κατ 'απαίτηση, περιηγηθείτε στο Web ή κοιτάζοντας οικογενειακές φωτογραφίες, η έξυπνη τηλεόραση μπορεί να τα κάνει όλα. Εάν ψωνίζετε για μια έξυπνη τηλεόραση, ρίξτε μια ματιά στη λίστα που έχουμε συντάξει παρακάτω για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό για το σαλόνι σας.

Μία από τις καλύτερες αναθεωρημένες και καλύτερες τηλεοράσεις που διατίθενται σήμερα, το LG OLED55B6P είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε σπίτι και σίγουρα θα ευχαριστήσει όλη την οικογένεια. Με οθόνη 55 ιντσών και βάρος 43 κιλών, το 4K Ultra HD LG είναι μια τιμή όλων των αστέρων. Προσφέροντας μερικά από τα καλύτερα επίπεδα μαύρου χρώματος, ευρείες οπτικές γωνίες και φωτεινή ποιότητα εικόνας, η LG υπερέχει με τη συμπερίληψη της απλοποιημένης και φιλικής προς το χρήστη πλατφόρμα Web OS 3.0 ως κορυφαία έξυπνη τηλεόρασή της. Θα βρείτε μια πληθώρα εφαρμογών που είναι προ-εγκατεστημένες, συμπεριλαμβανομένων κανονικών όπως το Netflix και το Amazon, καθώς και το CBS All Access, PBS, PBS Kids και Watch ESPN.

Προσθέστε έναν κρυστάλλινο ήχο που παρέχεται από την Harmon Kardon και οι ηχητικοί δίσκοι θα χαρούν την ποιότητα ήχου ακόμα και χωρίς εξωτερικά ηχεία. Υπάρχει φωνητική αναζήτηση για την εύκολη ανακάλυψη νέου περιεχομένου καθώς και συνδεσιμότητα προβολής DLNA-ικανών και Bluetooth συσκευών για πρόσθετες επιλογές.

Η τηλεόραση LED TCL 40S305 40 ιντσών 1080p προσφέρει εξαιρετική έξυπνη έξυπνη τηλεοπτική διασύνδεση από την Roku. Η τιμή του προϋπολογισμού του σημαίνει κάποιες επιλογές που μοιάζουν με τον προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός φυσικού ρυθμού ανανέωσης 60Hz και μιας εικόνας Full HD 1080p. Ευτυχώς, η διασύνδεσή του Roku προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 3.000 κανάλια συνεχούς ροής, καλωδιακή τηλεόραση, κονσόλες παιχνιδιών και άλλες συσκευές τρίτων. Οι μέρες της αναστροφής των σύνθετων μενού έχουν περάσει πάρα πολύ, καθώς ο Roku το διευκολύνει με μια ισχυρή αναζήτηση ανά τίτλο, ηθοποιό ή σκηνοθέτη, καθώς και φωνητική αναζήτηση και μια κινητή εφαρμογή διαθέσιμη τόσο στο iOS όσο και στο Android που τα κάνει όλα.

Προσθέστε επιλογές ροής από το smartphone σας και μεταδώστε ταινίες και βίντεο στο Web μέσω των εφαρμογών Netflix και YouTube για κινητές συσκευές για ακόμα περισσότερες επιλογές πολυμέσων. Το εύχρηστο τηλεχειριστήριο Roku είναι ένα από τα καλύτερα και διαθέτει απλουστευμένο σύνολο μόλις 20 κουμπιών για γρήγορη πλοήγηση.

Η κορυφαία τηλεόραση υπογραφής της LG, η OLED65G7P, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές Smart TV 4K. Η βάση της οθόνης OLED περιλαμβάνει όλες τις συνδέσεις υλικού και εισόδου και διπλασιάζεται ως ηχοσύστημα 4.2 καναλιών, 60 watt. Πέρα από τη βάση της τηλεόρασης, η ενσωματωμένη διασύνδεση WebOS 3.0 της LG προσφέρει ένα επανασχεδιασμένο τηλεχειριστήριο Magic Motion, καθώς και το Magic Zoom, το οποίο ζουμ σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης για μια πιο κοντινή εικόνα. Το απομακρυσμένο σύστημα Magic Motion προσφέρει αριθμητικά πλήκτρα και αποκλειστικά πλήκτρα ελέγχου για ένα DVR με αποτέλεσμα μια απλοποιημένη και πιο απολαυστική απομακρυσμένη έκδοση τα τελευταία χρόνια. Η σύνδεση Magic Mobile επιτρέπει συνδεσιμότητα σε οποιοδήποτε smartphone Android στο ίδιο δίκτυο WiFi, έτσι ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και μουσική απευθείας στην τηλεόρασή σας.

Διαθέτοντας κορυφαίες επιδόσεις, η LG Electronics OLED55E7P 55 ιντσών 4Κ Ultra HD Smart OLED TV είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός της αντίθεσης, των γωνιών θέασης και της φωτεινότητας. Διαθέτοντας περιεχόμενο υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) και μία από τις καλύτερες έξυπνες διεπαφές γύρω από το WebOS 3.0, έχει πλάτος μόλις 2,2 ίντσες στο πιο παχύ σημείο. Η ενσωματωμένη ηχητική μπάρα προσφέρει εξαιρετικό εγγενή ήχο ενώ ταυτόχρονα διαθέτει τέσσερις θύρες HDMI, Ethernet και τρεις θύρες USB. Προσφέροντας το ίδιο χαρακτηριστικό που ορίσατε με τις πιο έξυπνες έξυπνες τηλεοράσεις της LG, η διασύνδεση WebOS 3.0 προσφέρει Magic Remote, Magic Mobile Connection και Magic Zoom. Ενώ το τελευταίο μπορεί να είναι το λιγότερο συναρπαστικό της ομάδας, το Magic Remote είναι από τα καλύτερα διαθέσιμα σήμερα με ένα απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που κάνει τη δουλειά χωρίς μια συγκεχυμένη πληθώρα κουμπιών ή επιλογών. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές HBO, Showtime ή PBS, αλλά το Netflix, το Amazon Video και το Vudu είναι εδώ.

Με οθόνη Full HD 1080 ιντσών 1080, το TCL 50FS3800 είναι μία από τις καλύτερες επιλογές έξυπνων τηλεοράσεων στην αγορά με μια τιμή που είναι ευχάριστη για όλους. Ο εγγενής ρυθμός ανανέωσης των 60Hz δεν θα είναι ο ιδανικός για την προβολή των αθλημάτων, αλλά γι 'αυτό δεν αγοράζετε τηλεόραση όπως το TCL. Αντ 'αυτού, η ενσωματωμένη υποστήριξη Roku καθιστά αυτή την τηλεόραση ξεχωριστή από τους συνομηλίκους της, με σχεδόν 3.000 κανάλια συνεχούς ροής και περιεχόμενο που διατίθεται μέσω μιας εξατομικευμένης αρχικής οθόνης. Η ίδια η αρχική οθόνη στερείται περίπλοκα και συγχέοντας μενού, αντί να προσφέρει ό, τι θέλετε ακριβώς στα χέρια σας. Και το μινιμαλιστικό και απίστευτο απλό τηλεχειριστήριο 20 πλήκτρων που προσφέρει όλα όσα θέλετε χωρίς οτιδήποτε φούσκωμα.

Παρόλο που δεν διαθέτει ποιότητα εικόνας 4K, η οθόνη Full HD 1080p προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία που διατίθεται ακριβώς στην τιμή. Η συμπερίληψη τριών HDMI και μιας εισόδου USB θα βοηθήσει στην υποστήριξη προσφορών τρίτων όπως το Chromecast της Google ή κονσόλες παιχνιδιών όπως το PlayStation 4 ή το Xbox One. Επιπλέον, η τηλεόραση Roku μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone που μπορεί να κατεβάσει και για τα Android και iOS, η οποία προσφέρει νέες επιλογές καναλιών καθώς και φωνητική αναζήτηση.

Ενώ οι πολυάριθμες τηλεοράσεις προσφέρουν μια σταθερή εμπειρία παιχνιδιού, είναι η Samsung UN55KS8000 που πραγματικά κάνει μια καλύτερη εμπειρία στην κατηγορία. Τα παιχνίδια σίγουρα θα αγαπούν τα ειδικά χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία "quantum dot" για βελτιωμένο χρώμα και ανάλυση 4Κ / ​​UHD που υπόσχεται απίστευτη φωτεινότητα, χρώμα και ευκρίνεια.

Συνολικά, η έξυπνη διασύνδεση είναι εύκολη στην πλοήγηση και είναι γεμάτη από χαρακτηριστικά που συνδυάζονται με ένα υπερ-απλοποιημένο τηλεχειριστήριο. Το ίδιο το μενού δίνει έμφαση στην οθόνη, αναφέροντας τις διαθέσιμες επιλογές και τα "κανάλια" κοντά στο κάτω μέρος σε ένα κυλιόμενο πρότυπο που είναι φιλικό προς το χρήστη. Οι συνηθισμένοι ύποπτοι είναι εδώ, όπως το Netflix, το Amazon Instant Video και το YouTube, που υποστηρίζουν όλα τα βίντεο 4K / HDR.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες τηλεοράσεις της Samsung .

Με τη μεγαλύτερη οθόνη σε αυτήν τη λίστα, το Sony XBR75X940D και η έξυπνη τηλεοπτική οθόνη τηλεόρασης 4K Ultra HD των 75 ιντσών καθιστά πραγματικά μια όμορφη τηλεοπτική εμπειρία. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz για άριστη καταγραφή κίνησης με MotionFlow XR 960, καθώς και συμβατότητα HDR που έχει περισσότερες λεπτομέρειες, χρώμα και αντίθεση από την προηγούμενη τηλεόρασή σας.

Πέρα από την απίστευτη εικόνα της, η Sony λάμπει πραγματικά με τη συμπερίληψη του Android TV. Υποστηρίζοντας προγράμματα και ταινίες Netflix και Amazon με δυνατότητα 4K και HDR, το Android TV προσφέρει επίσης δυνατότητα σύνδεσης με αγαπημένα πλήκτρα όπως HBO, Hulu, YouTube και Ταινίες Google Play. Η Sony συμπεριέλαβε επίσης το Cast της Google για τη ροή ταινιών και μουσικής από ένα smartphone, το οποίο επιτρέπει έναν από τους πιο καταπληκτικούς καταλόγους ταινιών που διατίθενται τόσο μέσω της δικής σας βιβλιοθήκης όσο και μέσω της επιλογής ταινιών Play της Google. Επιπλέον, η υπηρεσία αναπαραγωγής παιχνιδιών PlayStation Now της Sony είναι επίσης διαθέσιμη.

Και για περισσότερη ευκολία, υπάρχει φωνητική αναζήτηση σε 42 διαφορετικές γλώσσες, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη εισαγωγής κειμένου στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις Sony που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η Sony XBR55X930D έτοιμη με 4Κ HDR έδωσε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη μπάρα για το τι μπορεί να έχει μια εμπειρία προβολής με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία. Χάρη στην άψογη ακρίβεια των χρωμάτων, το Sony XBR55X930D διαθέτει επίσης τηλεόραση Android, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε το smartphone ή το tablet Android για τη μεταφορά μουσικής, ταινιών και φωτογραφιών μέσω της ενσωματωμένης υποστήριξης Chromecast. Επιπλέον, θα βρείτε μια πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, όπως ένα όμορφα οργανωμένο σύστημα μενού με μια καλά ενσωματωμένη αναζήτηση. Επιπλέον, η προσθήκη συνεχώς ενημερωμένων εφαρμογών προσφέρει μια εμπειρία που προστατεύεται από το μέλλον και δεν είναι τόσο εύκολο να διασφαλιστεί σε άλλες επιλογές smart branding

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .