Ο οδηγός σας για τον OS X Yosemite Migration Assistant

Η Apple έχει συμπεριλάβει μια εφαρμογή Migration Assistant στο OS X από τις πρώτες μέρες του OS. Αρχικά, το κύριο καθήκον της εφαρμογής ήταν να μεταφέρει τα δεδομένα χρήστη από ένα υπάρχον Mac σε ένα νέο. Με την πάροδο του χρόνου, ο Βοηθός Μετανάστευσης ανέλαβε νέες εργασίες και πρόσθεσε νέες λειτουργίες. Είναι πλέον ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ υπολογιστών Mac, από υπολογιστή σε υπολογιστή Mac ή ακόμα και μόνο από την παλιά μονάδα εκκίνησης, εφόσον η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί κάπου στο δίκτυό σας.

Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες και λεπτότητα που ενσωματώνονται στον Βοηθό Μετανάστευσης. γι 'αυτό θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να χρησιμοποιήσουμε το OS X Yosemite Migration Assistant για να μεταφέρουμε δεδομένα μεταξύ των Mac σας.

01 από 04

OS X Yosemite Migration Assistant: Μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε νέο Mac

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης δεν έχει αλλάξει πολύ από την έκδοση του OS X Mavericks , αλλά έχει προσθέσει τη δυνατότητα αντιγραφής ενός λογαριασμού χρήστη σε ένα προοριστικό Mac ακόμα και όταν ο λογαριασμός χρήστη είναι ήδη διαθέσιμος στον προορισμό Mac. Αυτό συμβαίνει όταν ακολουθείτε το βοηθητικό πρόγραμμα εγκατάστασης OS X και δημιουργήσετε έναν αρχικό λογαριασμό διαχειριστή. Οι περισσότεροι από εμάς δημιουργούμε το λογαριασμό διαχειριστή στο νέο Mac με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσαμε στο προηγούμενο Mac μας.

Στις προ-Yosemite εκδόσεις του Migration Assistant, αυτό συνέβη καλά μέχρι να φτάσετε να αντιγράψετε τα δεδομένα του λογαριασμού χρήστη σας από έναν Mac σε άλλο. Όταν προσπαθήσατε να το κάνετε αυτό, ο Βοηθός μετανάστευσης θα αγνοούσε την αντιγραφή του παλιού λογαριασμού χρήστη επειδή υπάρχει ήδη ένας λογαριασμός με το ίδιο όνομα στον προορισμό Mac. Είναι απολύτως λογικό να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα λογαριασμού και στους δύο υπολογιστές Mac, αλλά ο Βοηθός μετανάστευσης αρνήθηκε να το πιστέψει.

Η λύση ήταν αρκετά εύκολη, αν ήταν δύσκολη: Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό διαχειριστή με διαφορετικό όνομα χρήστη στο νέο Mac, συνδεθείτε με το νέο λογαριασμό διαχειριστή, διαγράψτε το λογαριασμό διαχειριστή που δημιουργήσατε κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του OS X και στη συνέχεια εκτελέστε τη Μετεγκατάσταση Βοηθός, ο οποίος τώρα θα αντιγράψει με ευχαρίστηση τον λογαριασμό από τον παλιό σας Mac.

Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης του OS X του Yosemite μπορεί εύκολα να χειριστεί τα διπλά θέματα του λογαριασμού. Σας δίνει πολλαπλούς τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε και να εκτελέσετε κάποιο είδος λύσης.

Βοηθητικές λειτουργίες βοηθού μετανάστευσης

Η μετάπτωση δεδομένων μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ δύο υπολογιστών συνδεδεμένων μέσω ενσύρματου ή ασύρματου δικτύου Ethernet. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο FireWire ή ένα δίκτυο Thunderbolt . Σε αυτούς τους τύπους δικτύων, συνδέετε δύο Mac χρησιμοποιώντας είτε ένα καλώδιο FireWire είτε ένα καλώδιο Thunderbolt.

Η μετεγκατάσταση μπορεί επίσης να γίνει από οποιαδήποτε μονάδα εκκίνησης που μπορεί να εγκατασταθεί στον προορισμό Mac. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα παλαιότερο Mac που έχει προβλήματα υλικού, μπορείτε να εγκαταστήσετε την παλιά του μονάδα εκκίνησης σε ένα εξωτερικό περίβλημα και να συνδέσετε το περίβλημα με το νέο σας Mac μέσω USB ή Thunderbolt.

Τα δεδομένα χρήστη μπορούν επίσης να μεταφερθούν από υπολογιστή σε νέο Mac μέσω σύνδεσης δικτύου. Ο Βοηθός Μετανάστευσης δεν μπορεί να αντιγράψει εφαρμογές υπολογιστή, αλλά όλα τα δεδομένα χρήστη, όπως έγγραφα, εικόνες και ταινίες, μπορούν να μεταφερθούν από έναν υπολογιστή στον νέο σας Mac.

Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης μπορεί να μεταφέρει οποιονδήποτε τύπο λογαριασμού χρήστη από τον Mac με προέλευση στον προορισμό Mac.

Μπορεί επίσης να μεταφέρει εφαρμογές, δεδομένα χρηστών, άλλα αρχεία και φακέλους και ρυθμίσεις υπολογιστή και δικτύου.

Τι πρέπει να μεταφέρετε δεδομένα λογαριασμού χρήστη

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει λεπτομερώς τα βήματα για τη μετακίνηση των δεδομένων του λογαριασμού χρήστη σας από ένα παλιό Mac σε ένα νέο Mac συνδεδεμένο μέσω του οικιακού σας δικτύου ή του δικτύου γραφείων σας. Αυτή η ίδια μέθοδος, με ελάχιστες αλλαγές στα ονόματα των κουμπιών και των μενού, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντιγραφή ενός λογαριασμού από μια μονάδα εκκίνησης που είναι συνδεδεμένη απευθείας με το νέο Mac ή από Mac συνδεδεμένο μέσω καλωδίου FireWire ή Thunderbolt.

Εάν είστε έτοιμοι, ας αρχίσουμε.

02 από 04

Λήψη ρυθμίσεων για την αντιγραφή δεδομένων μεταξύ υπολογιστών Mac

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Η χρήση της εφαρμογής Migration Assistant που συνοδεύει το OS X είναι σχετικά ανώδυνη. η έκδοση που περιλαμβάνεται στο OS X Yosemite περιέχει μερικές βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία.

Σε αυτόν τον οδηγό, πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τον Βοηθό Μετανάστευσης για να αντιγράψουμε τα δεδομένα χρηστών και εφαρμογών από έναν παλαιότερο Mac σε ένα Mac που μόλις αγοράσαμε πρόσφατα. Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος για να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Μετανάστευσης, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε, συμπεριλαμβανομένης της αντιγραφής των δεδομένων χρήστη σε μια καθαρή εγκατάσταση του OS X. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο χρήσεων του Migration Assistant είναι η πηγή του δεδομένα. Στην πρώτη περίπτωση, πιθανόν να αντιγράψετε αρχεία από έναν παλαιότερο Mac που είναι συνδεδεμένος στο οικιακό σας δίκτυο ή στο δίκτυο γραφείων σας. Στο δεύτερο, πιθανόν να αντιγράφετε αρχεία από μια μονάδα εκκίνησης συνδεδεμένη με τον τρέχοντα Mac σας. Διαφορετικά, οι δύο μέθοδοι είναι σχεδόν οι ίδιες.

Ας αρχίσουμε

  1. Βεβαιωθείτε ότι και τα παλιά και τα νέα Mac είναι ενεργοποιημένα και συνδεδεμένα στο τοπικό σας δίκτυο.
  2. Στο νέο σας Mac (ή στο Mac στο οποίο πραγματοποιήσατε μια καθαρή εγκατάσταση), βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σύστημα είναι ενημερωμένο εκκινώντας το Mac App Store και επιλέγοντας την καρτέλα Ενημερώσεις. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις συστήματος, φροντίστε να τις εγκαταστήσετε πριν προχωρήσετε.
  3. Με το σύστημα Mac ενημερωμένο, ας πάμε.
  4. Ξεκινήστε τον Βοηθό Μετανάστευσης τόσο στον παλιό όσο και στον νέο υπολογιστή Mac. Θα βρείτε την εφαρμογή που βρίσκεται στο / Applications / Utilities.
  5. Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης θα ανοίξει και θα εμφανίσει μια οθόνη εισαγωγής. Επειδή ο Βοηθός Μετεγκατάστασης χρησιμοποιείται για τη μεταφορά δεδομένων, είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιεί καμία άλλη εφαρμογή τα δεδομένα που θα αντιγραφούν και θα μετακινηθούν από τον Βοηθό Μετανάστευσης. Εάν έχετε άλλες εφαρμογές ανοιχτές εκτός του Βοηθού μετεγκατάστασης, κλείστε αυτές τις εφαρμογές τώρα. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  6. Θα σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή. Παρέχετε τις πληροφορίες και κάντε κλικ στο OK.
  7. Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης θα εμφανίσει επιλογές για τη μεταφορά πληροφοριών μεταξύ υπολογιστών Mac. Οι επιλογές είναι:
    • Από ένα αντίγραφο ασφαλείας για Mac, Time Machine ή εκκίνηση.
    • Από υπολογιστή με Windows.
    • Σε άλλο Mac.
  8. Στο νέο Mac, επιλέξτε "Από ένα Mac, ένα εφεδρικό χρονικό μηχάνημα ή μια μονάδα εκκίνησης". Στο παλιό Mac, επιλέξτε "Σε άλλο Mac".
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια και στους δύο υπολογιστές Mac.
  10. Το παράθυρο του νέου Βοηθού μετανάστευσης του Mac θα εμφανίσει οποιεσδήποτε Mac, εφεδρικά μηχανήματα Time Machine ή μονάδες εκκίνησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως πηγή για τα δεδομένα που θέλετε να μετακινήσετε. Επιλέξτε την πηγή (στο παράδειγμά μας, είναι Mac με το όνομα "MacBook Pro της Mary") και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  11. Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης θα εμφανίσει έναν αριθμητικό κωδικό. Καταγράψτε τον κώδικα και συγκρίνετε τον αριθμό με τον κωδικό που εμφανίζεται στον παλιό σας Mac. Οι δύο κωδικοί πρέπει να ταιριάζουν. Αν ο παλιός σας Mac δεν εμφανίζει έναν κώδικα, είναι πιθανό ότι η πηγή που επιλέξατε στο προηγούμενο βήμα δεν ήταν η σωστή. Χρησιμοποιήστε το βέλος πίσω για να επιστρέψετε στο προηγούμενο βήμα και επιλέξτε τη σωστή πηγή.
  12. Εάν οι κωδικοί ταιριάζουν, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια στο παλιό Mac.

Πηγαίνετε στη σελίδα Τρίτη για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της λίστας των στοιχείων που μπορούν να μεταφερθούν και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς.

03 του 04

Χρησιμοποιήστε το Βοηθό μετεγκατάστασης του OS X Yosemite για τη μετακίνηση δεδομένων μεταξύ υπολογιστών Mac

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Στα προηγούμενα βήματα, ξεκινήσατε το Migration Assistant και στους παλιούς και τους νέους Mac και ορίσατε τον βοηθό να μεταφέρει αρχεία από τον παλιό Mac στον νέο Mac.

Βεβαιώσατε ότι οι δύο Mac επικοινωνούν αντιστοιχίζοντας έναν κωδικό αριθμό που δημιουργήθηκε από την εφαρμογή Migration Assistant και περιμένετε τώρα, ενώ ο νέος σας Mac αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες από το παλιό Mac σας σχετικά με τον τύπο δεδομένων που μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ τους. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, οπότε να είστε υπομονετικοί. Τελικά, το νέο σας Mac θα εμφανίσει μια λίστα στοιχείων που μπορούν να μεταφερθούν σε αυτό.

Η Λίστα Μεταφοράς

Εφαρμογές: Όλες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο φάκελο "Εφαρμογές" του παλιού σας Mac μπορούν να μεταφερθούν στο νέο σας Mac. Εάν υπάρχει μια εφαρμογή τόσο για τους παλιούς όσο και για τους νέους Mac, η πιο πρόσφατη έκδοση θα διατηρηθεί. Μπορείτε να μεταφέρετε όλες τις εφαρμογές ή να μην υπάρχουν. δεν μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε εφαρμογές.

Λογαριασμοί χρηστών: Αυτός είναι πιθανώς ο κύριος λόγος που θέλατε να φέρετε δεδομένα από το παλιό σας Mac στο νέο σας Mac. Όλα τα έγγραφά σας, η μουσική, οι ταινίες και οι εικόνες αποθηκεύονται στον λογαριασμό χρήστη σας. Ο Βοηθός μετεγκατάστασης σας επιτρέπει να αντιγράψετε ή να αγνοήσετε καθέναν από τους παρακάτω φακέλους λογαριασμών χρήστη:

  • Επιφάνεια εργασίας
  • Εγγραφα
  • Λήψεις
  • Κινηματογράφος
  • ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Εικόνες
  • Δημόσιο
  • Άλλα δεδομένα

Το άλλο στοιχείο δεδομένων είναι ουσιαστικά όλα τα αρχεία ή οι φάκελοι που δημιουργήσατε στο λογαριασμό χρήστη, αλλά δεν ανήκουν σε κανένα από τους ειδικούς φακέλους που αναφέρονται παραπάνω.

Άλλα αρχεία και φάκελοι: Τα αρχεία και οι φάκελοι αναφέρονται σε στοιχεία που βρίσκονται στο επάνω επίπεδο της μονάδας εκκίνησης του παλιού Mac. Αυτό είναι ένα κοινό σημείο εγκατάστασης για πολλές εφαρμογές και βοηθητικά προγράμματα UNIX / Linux. Επιλέγοντας αυτή την επιλογή θα διασφαλιστεί ότι όλες οι μη εφαρμογές Mac που έχετε εγκαταστήσει θα μεταφερθούν και στο νέο σας Mac.

Υπολογιστές και Ρυθμίσεις Δικτύου: Αυτό επιτρέπει στο Migration Assistant να φέρει πληροφορίες ρυθμίσεων από τον παλιό σας Mac στο νέο σας Mac. Αυτό περιλαμβάνει τα πράγματα όπως το όνομα του Mac σας, και τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις του δικτύου.

  1. Κάθε στοιχείο θα έχει ένα πλαίσιο ελέγχου που σας επιτρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να μετακινήσετε τα σχετικά αντικείμενα στο νέο σας Mac (ένα σημάδι ελέγχου) ή να μην τα μετακινήσετε (ένα κενό πλαίσιο ελέγχου). Ορισμένα στοιχεία έχουν ένα τρίγωνο αποκάλυψης, υποδεικνύοντας ότι μπορείτε να επιλέξετε να μετακινήσετε όλα ή ορισμένα από τα σχετικά στοιχεία. Κάντε κλικ στο τρίγωνο αποκάλυψης για να δείτε τη λίστα των στοιχείων.
  2. Επιλέξτε τα στοιχεία από τη λίστα μεταφοράς που θέλετε να αντιγράψετε στο νέο σας Mac και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Μείωση λογαριασμού χρήστη

Ο Βοηθός μετανάστευσης μπορεί τώρα να επιλύσει προβλήματα αλληλεπικάλυψης λογαριασμού χρήστη τα οποία υπήρξαν πρόβλημα στο παρελθόν. Με τις προηγούμενες εκδόσεις του Migration Assistant, δεν ήταν δυνατή η αντιγραφή ενός λογαριασμού χρήστη στο νέο σας Mac, εάν το όνομα του λογαριασμού χρήστη ήταν ήδη διαθέσιμο στο νέο Mac.

Αυτό συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης OS X στο νέο Mac, κατά τη διάρκεια της οποίας σας ζητήθηκε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό διαχειριστή. Όπως πολλοί από εμάς, ίσως πήρατε το ίδιο όνομα λογαριασμού που χρησιμοποιούσατε στον παλιό Mac σας. Όταν ήρθε η ώρα να μετεγκατασταθούν δεδομένα από το παλιό Mac, ο Migration Assistant θα ρίξει τα χέρια του και θα πει ότι δεν θα μπορούσε να αντιγράψει τα δεδομένα επειδή ο λογαριασμός χρήστη υπήρχε ήδη.

Ευτυχώς για εμάς, ο Βοηθός μετανάστευσης παρέχει τώρα δύο μεθόδους για την επίλυση προβλημάτων διπλότυπου λογαριασμού χρήστη. Εάν ο Βοηθός Μετεγκατάστασης καθορίσει ότι υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας αντιγράφου λογαριασμού, το όνομα του λογαριασμού χρήστη στη λίστα μεταφοράς θα περιλαμβάνει ένα κόκκινο προειδοποιητικό κείμενο που λέει:

" Αυτός ο χρήστης χρειάζεται προσοχή πριν από τη Μετανάστευση "

  1. Αν έχετε διαφωνία με τους λογαριασμούς χρηστών, ο Βοηθός μετεγκατάστασης θα εμφανίσει τώρα ένα αναπτυσσόμενο παράθυρο που σας ζητά να επιλέξετε μία από τις δύο μεθόδους για την επίλυση της σύγκρουσης. Οι επιλογές σας είναι:
    • Αντικαταστήστε τον τρέχοντα λογαριασμό χρήστη στο νέο Mac με αυτόν από τον παλιό Mac. Αν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε επίσης να δώσετε εντολή στον Βοηθό Μετανάστευσης να διατηρεί ένα αντίγραφο του λογαριασμού χρήστη που αντικαθίσταται, μεταφέροντάς τον στο φάκελο "Διαγραμμένα χρήστες" στο φάκελο "Χρήστες".
    • Επιλέξτε να διατηρείτε και τους δύο λογαριασμούς χρήστη και να μετονομάσετε το λογαριασμό που αντιγράφετε σε ένα νέο όνομα και όνομα λογαριασμού χρήστη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο τρέχων λογαριασμός χρήστη στο νέο Mac να παραμείνει αμετάβλητος. ο παλιός λογαριασμός χρήστη θα αντιγραφεί με ένα νέο όνομα χρήστη και όνομα λογαριασμού που παρέχετε.
  2. Κάντε την επιλογή σας και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  3. Η διαδικασία μεταφοράς θα ξεκινήσει. θα εμφανιστεί μια εκτίμηση του υπολειπόμενου χρόνου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, οπότε είναι έτοιμος να περιμένει.
  4. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, ο Βοηθός μετεγκατάστασης θα κάνει επανεκκίνηση του Mac. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τον Βοηθό μετεγκατάστασης που εξακολουθεί να εκτελείται στον παλιό σας Mac.
  5. Μόλις επανεκκινηθεί ο Mac σας, θα δείτε το παράθυρο Βοηθού μετανάστευσης αναφέροντας ότι ολοκληρώνει τη διαδικασία μεταφοράς. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Βοηθός Μετανάστευσης θα αναφέρει ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να κλείσετε τον Βοηθό Μετανάστευσης στο νέο σας Mac.

04 του 04

Ο βοηθός μετανάστευσης και οι μετακινήσεις εφαρμογών

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Με τα τελευταία βήματα εκτός λειτουργίας (δείτε τις προηγούμενες σελίδες), η μεταφορά δεδομένων από το παλιό σας Mac στο νέο Mac σας έχει ολοκληρωθεί. Θα πρέπει να είστε σε θέση να συνδεθείτε στο νέο σας Mac και να βρείτε όλα τα δεδομένα χρήστη σας έτοιμα για χρήση από εσάς.

Άδειες χρήσης εφαρμογών

Μία από τις επιλογές του Βοηθού Μετανάστευσης είναι να αντιγράψετε όλες τις εφαρμογές σας από τον παλιό Mac σας στο νέο σας Mac. Αυτή η διαδικασία συνήθως σβήνει χωρίς να χτυπήσει.

Ωστόσο, πιθανότατα θα υπάρχουν μερικές εφαρμογές που θα μπλοκάρουν στην κίνηση τους έτσι κι έτσι θα ενεργούν σαν να είναι η πρώτη φορά που έχουν εγκατασταθεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας ζητήσουν να παράσχετε κλειδιά άδειας ή να τα ενεργοποιήσετε με κάποιο τρόπο.

Αυτό συμβαίνει για μερικούς λόγους. Ορισμένες εφαρμογές συνδέονται με το υλικό στο οποίο έχουν εγκατασταθεί. Όταν η εφαρμογή ελέγχει τη βάση υλικού του, μπορεί να εντοπίσει ότι το υλικό έχει αλλάξει, οπότε μπορεί να σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε εκ νέου την εφαρμογή. Ορισμένες εφαρμογές διατηρούν ένα αρχείο άδειας χρήσης σε κάποια θέση εκτός λειτουργίας, ώστε ο Βοηθός μετεγκατάστασης να μην αντιγράψει στον νέο Mac. Όταν η εφαρμογή ελέγχει για το αρχείο άδειας χρήσης της και δεν τη βρει, θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το κλειδί άδειας χρήσης.

Ευτυχώς, τα προβλήματα άδειας χρήσης εφαρμογών είναι ελάχιστα. Ως επί το πλείστον, όλες οι εφαρμογές θα λειτουργούν όπως ακριβώς και πριν, αλλά για να διευκολύνουν τον εαυτό σας, θα πρέπει να έχετε τα κλειδιά της άδειας χρήσης έτοιμα για οποιαδήποτε εφαρμογή που τις χρειάζεται.

Οι εφαρμογές που αγοράσατε από το Mac App Store δεν πρέπει να έχουν αυτό το ζήτημα. Εάν δείτε κάποιο πρόβλημα με μια εφαρμογή από το Mac App Store, δοκιμάστε να συνδεθείτε στο κατάστημα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη ενός νέου αντιγράφου από το κατάστημα .