Τα 10 καλύτερα παιχνίδια Android του 2015

Η μόνη λίστα με τον Pac-Man και τον Σαίξπηρ σε αυτό.

Το 2015 τελείωσε και το 2016 είναι εδώ, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά μεγάλα παιχνίδια από τις τελευταίες 365 ημέρες που πρέπει να σκεφτείτε. Ήταν ένα άλλο καταπληκτικό έτος, και υπήρχαν πολλά καταπληκτικά παιχνίδια που δεν έκαναν την περικοπή, και κάποια που θα είχαν αν κυκλοφόρησαν στο Android. Αλλά ακόμα και με τα παιχνίδια που έπρεπε να παραλειφθούν, υπάρχει ένας τόνος εξαιρετικών παιχνιδιών σε αυτόν τον κατάλογο για να το ελέγξετε.

10 από 10

Κάλυψη καρτών

Tinytouchtales

Αυτό το παιχνίδι μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως roguelike solitaire, καθώς πρέπει να παίξετε τις κάρτες σας σωστά - κυριολεκτικά - για να επιβιώσετε από τους εχθρούς που συναντάτε. Όλα αυτά είναι μέρος μιας τράπουλας καρτών και προσπαθείτε να φτάσετε στο τέλος με κάποια υγεία αριστερά και όσο το δυνατόν περισσότερο χρυσό. Το παιχνίδι είναι devioulsy έξυπνο, και πρέπει να είσαι έξυπνος και να ασχοληθείς με την τυχαία που συμβαίνει για να κερδίσεις. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε ειδικές κάρτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε την εμπειρία σας, μαζί με το περιεχόμενο των ενημερώσεων από την έναρξη του παιχνιδιού που έφερε νέα χαρακτηριστικά και νέους τρόπους για να παίξετε αυτό το φανταστικό παιχνίδι. Περισσότερο "

09 από 10

Lara Croft GO

Πλατεία Enix του Μόντρεαλ

Η πλατεία Enix του Μόντρεαλ δημιούργησε ένα εκπληκτικά έξυπνο και πανέμορφο παιχνίδι γρίφων με επίκεντρο τον ήρωα του Tomb Raider. Παίρνετε παζλ με στροφή, προσπαθώντας να αποφύγετε και να εξαλείφετε τους εχθρούς όσο το δυνατόν, αλλά και να περιηγείστε σε επικίνδυνα μονοπάτια και να επιλύετε παζλ, ενώ κυνηγάτε την οθόνη για τα μυστικά που περιέχονται μέσα. Είναι ένα άλλο ανορθόδοξο πάρκο σε ένα μεγάλο franchise από την πλατεία Enix του Μόντρεαλ, και είναι εντυπωσιακό. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στο κοστούμι Agent 47 από Hitman, το οποίο είδε μια μεγάλη κινητή έκδοση φέτος στο Hitman Sniper. Ήταν ένας σπουδαίος χρόνος για την πλατεία Enix του Μόντρεαλ. Περισσότερο "

08 από 10

Ryan North είναι να είναι ή να μην είναι

Παιχνίδια με ορυχεία

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια διαδραστικής φαντασίας στο Android , το παιχνίδι αυτό επαναπροσδιορίζει τον Hamlet του Σαίξπηρ από τον συγγραφέα Ryan North, γνωστό για τα Comics Dinosaur, τα comics Time Adventure και το Squirrel Girl. Αν είστε εξοικειωμένοι με το έργο του, ξέρετε τι να περιμένετε: μια ανατρεπτική και εντελώς ξεκαρδιστική εμπειρία, καθώς παρωδίζει μερικές από τις πιο γελοίες πτυχές της ιστορίας, και ακόμη και σβήνει στις δικές του γελοιές. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία και τα Παιχνίδια Tin Man έκαναν μεγάλη δουλειά για να φέρουν στο νου το αρχικό βιβλίο. Περισσότερο "

07 από 10

Κλαδεύω

Joel McDonald

Η κοπή δέντρων δεν πρέπει να είναι τόσο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Σε έναν σκοτεινό κόσμο σκιάς και περιορισμένου φωτός, πρέπει να βοηθήσετε ένα δέντρο να αναπτυχθεί στις δυνατότητές του, επηρεάζοντας την πορεία ανάπτυξης του δέντρου, αποκοπώντας γρήγορα τα κλαδιά κατά τη διάρκεια της βασικής φάσης ανάπτυξης και στη συνέχεια κόβοντας κλαδιά και νεκρό βάρος για να βοηθήσει το δέντρο αυξάνονται ακόμη περισσότερο. Με δύσκολα σενάρια για περιποίηση, έχετε πολλές προκλήσεις για να προσπαθήσετε να κάνετε το δρόμο σας και η εμπειρία είναι συναρπαστική για να παίξετε, θαυμάσια να βλέπετε και εξαιρετικά ανταμείβοντας όταν πετύχετε. Περισσότερο "

06 από 10

Horizon Chase

Aquiris Game Studio

Το Aquiris Game Studio είναι γεμάτο από θαυμαστές των κλασικών αγωνιστικών αγώνων όπως το Rad Racer, το Jaguar XJ220 και το Top Gear, γι 'αυτό αποφάσισαν να τιμήσουν αυτά τα κλασικά αγωνιστικά παιχνίδια. Αλλά αντί να κάνουμε κάτι που αισθάνεται ακριβώς όπως τα κλασικά, πρόσθεσαν σε αρκετές πινελιές της σύγχρονης δυνατότητας αναπαραγωγής που κάνει αυτό να νιώθει σαν να παίζει αυτά τα παιχνίδια, αντί για το πώς ήταν στην πραγματικότητα. Σε συνδυασμό με τα χαμηλά πολυ-γραφικά 3D και τα ζωντανά χρώματα που συνεχίζουν την ταυτόχρονη "ρετρό αλλά και σύγχρονη" αίσθηση, αυτό ήταν απολύτως λαμπρό. Και για περισσότερη αυθεντικότητα, πήραν τον συνθέτη του παιχνιδιού Top Gear για να κάνουν την ηχητική λωρίδα. Απλά ένας εξαιρετικός τίτλος σε όλο τον κόσμο. Περισσότερο "

05 από 10

Επίθεση στο Σύμπαν Light - Steven

Cartoon Network

Θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται σε άδεια παιδικής παράστασης, αλλά δεν κοιμάται σε αυτό το εξαιρετικό RPG. Ο προγραμματιστής Grumpyface έχει κάνει μια δέσμη στερεών παιχνιδιών για το Cartoon Network και το Adult Swim και σύμφωνα με το Steven Universe, το παιχνίδι αυτό χρησιμεύει ως αγαπημένο φόρο τιμής στα RPG, ειδικά τα παιχνίδια Mario RPG. Υπάρχει μεγάλη αλληλεπίδραση στις μάχες, με γεγονότα χρονισμού, επιθέσεις που πρέπει να στοχεύσετε και ένα ενδιαφέρον σύστημα σημείων δράσης που σας δίνει μια εκπληκτική στρατηγική μάχης για ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε ένα νέο κοινό. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Περισσότερο "

04 από 10

Land Sliders

Αρκετά

Αρκετοί πρώην προγραμματιστές του Halfbrick που είχαν ένα χέρι σε όλο το χρόνο κλασσικό κλασικό Fruit Ninja δημιούργησαν το δικό τους studio Prettygreat το 2015 και το πρώτο τους παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό. Το σύνολο του παιχνιδιού βασίζεται γύρω από το swiping όπως κινούμαστε γύρω από μια ιστοσελίδα, και τελειώνει ως ένα μεγαλοφυΐα σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί σε ένα κινητό παιχνίδι. Το παιχνίδι χτυπάει αυτή τη μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στο να είναι προσιτό και προκλητικό, και διαθέτει φορτία δροσεών χαρακτήρων για ξεκλείδωμα, καθένα από τα οποία έχει το δικό του στοιχείο για να συλλέξει στο παιχνίδι, κάνοντας αυτό ένα εξαιρετικά γοητευτικό μικρό παιχνίδι. Περισσότερο "

03 από 10

Geometry Wars 3: Οι διαστάσεις εξελίχθηκαν

Activision

Ο σύγχρονος σκοπευτής διπλού ραβδιού εντοπίζει τις ρίζες του στο Geometry Wars: Retro Evolved, το παιχνίδι Xbox 360 και PC, το οποίο οδήγησε πολλούς ανθρώπους να χάσουν αμέτρητες ώρες στη διασκέδαση. Το sequel Geometry Wars: Retro Evolved 2 πρόσθεσε μερικές εξαιρετικές νέες λειτουργίες στο παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε σε καμία άλλη πλατφόρμα από το Xbox 360. Οι γεωμετρικοί πόλεμοι Galaxies πρόσθεσαν αναβαθμίσεις powerup και εφευρετικά επίπεδα για να πολεμήσουν, αλλά κυκλοφόρησαν μόνο στο Wii U και Nintendo DS. Οι Lucid Games είχαν μια περήφανη παράδοση πίσω από αυτό, αλλά δεν το έπαιξαν όλοι και το franchise έμεινε αδρανές για λίγο. Έτσι, συνδυάζονταν το Retro Evolved 2 και οι γαλαξίες, προστέθηκαν σε μερικές νέες οπτικές ακμές και κυκλοφόρησαν σε σχεδόν κάθε πλατφόρμα κάτω από τον ήλιο, συμπεριλαμβανομένων των Android (και της Android TV ). Είναι ένα λαμπρό παιχνίδι και ο καλύτερος shooter διπλού ραβδιού από το Retro Evolved 2, με πολλά υπέροχα modes παιχνιδιών και εντυπωσιακούς ελέγχους. Περισσότερο "

02 από 10

Pac-Man 256

Bandai Namco

Οι υπεύθυνοι ανάπτυξης της Crossy Road της Hipster Whale συνεργάστηκαν με την Bandai Namco για αυτή την ατελείωτη λήψη του Pac-Man. Και τελείωσε το παιχνίδι ενός παιχνιδιού, καθώς προσπαθείτε έξυπνα να ξεπεράσετε το επίπεδο 256 glitch από το αρχικό παιχνίδι Pac-Man. Ο ατελείωτος Pac-Man ξεκινάει να είναι μια λαμπρή ιδέα, καθώς πρέπει να ασχοληθείτε με πολλά διαφορετικά είδη φαντασμάτων τη φορά που διαχειρίζεστε διαρκώς τα διαφορετικά πρότυπά τους. Τα νέα powerups προσθέτουν μια έξυπνη ρυτίδα και το σύστημα αναβάθμισης προσθέτει πολλή μακροπρόθεσμη αναπαραγωγικότητα. Το παιχνίδι κάνει πολλά για να αναμειχθεί η παλιά σχολική Pac-Man ευαισθησία με μερικές φρέσκες νέες παίρνει το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα must-play. Επίσης αξίζει τον έλεγχο; Πρωτάθλημα Pac-Man Edition DX. Περισσότερο "

01 από 10

Η εκτελεστική

Riverman Media

Η Riverman Media έκανε ένα παιχνίδι απολύτως μεγαλοφυής εδώ. Η ίδια η δράση είναι γεμάτη έξυπνη μάχη, καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα, την άμυνα και τις ειδικές κινήσεις εναντίον δύσκολων εχθρών των οποίων τα αδύνατα σημεία και τα ανοίγματα πρέπει να ανακαλύψετε. Ακόμη και μόνη της, το παιχνίδι θα ήταν υπέροχο. Όμως, το strucutre, το οποίο έχει ξοδέψει χρήματα σε αδρανείς φορείς που δημιουργούν έσοδα για να κερδίσετε χρήματα και πρόσθετα μπόνους μάχης για συγκεκριμένα πράγματα που κάνετε στη μάχη, προσθέτει ένα ειδικό γάντζο σε αυτό. Αλλά μαζί με όλα αυτά έρχεται ένα ένδοξο στυλ absurdist που έχει σας πολεμώντας επιχειρηματικούς λυκάνθρωπους, multi-headed φιδάκι μάγους, και αγωγούς βατράχους. Όλα συνδυάζονται για να κάνουν το καλύτερο Android παιχνίδι του έτους. Περισσότερο "