Οι 6 καλύτεροι υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Αγοράστε τους κορυφαίους υπολογιστές PC για παιχνίδια, 2 σε 1 και πολυμέσα

Στον συνεχώς ανταγωνιστικό κόσμο των επιτραπέζιων υπολογιστών, ο σχεδιασμός εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική μάχη για τους κατασκευαστές. Συνολικά, αυτά είναι καλά νέα για τους καταναλωτές, καθώς οι υπολογιστές συνεχίζουν να υποβαθμίζουν (και σε τιμές) και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο. Αλλά τι ψάχνετε πραγματικά σε ένα PC σχεδιασμού; Θέλετε κάτι που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία πολυμέσων ή κάτι που μπορεί να μετατραπεί σε tablet με το πάτημα ενός κουμπιού; Ό, τι ψάχνετε, ένας από τους παρακάτω υπολογιστές PC θα ταιριάζει με τον λογαριασμό.

Με τα χρόνια, η HP έχει κάνει σταδιακά καλύτερο και καλύτερο all-in-one υπολογιστές. Η νεώτερη έκδοση του HP ENVY all-in-one είναι ένα εντελώς όμορφο μηχάνημα που κάνει σχεδόν όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε σε ένα κομψό πακέτο. Αυτό το μοντέλο, το οποίο τρέχει τα Windows 10, σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τους πύργους της επιφάνειας εργασίας, αλλά εξακολουθεί να συσκευάζεται σε άφθονη δύναμη.

Η οθόνη είναι μια υπέροχη οθόνη IPS HD 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440. Κάτω από την οθόνη, θα βρείτε ένα στενό μαύρο κουτί που έχει όλα τα στοιχεία γεμισμένα μέσα. Το κουτί διαθέτει πολλές θύρες, με τέσσερις συσκευές USB 3.0, δύο HDMI, ένα Ethernet, ένα Thunderbolt 3, έναν αναγνώστη καρτών μέσων 3 σε 1 καθώς και μια υποδοχή ακουστικών / μικροφώνου.

Εκτός από τη σχεδίαση τέλεια, αυτό το μοντέλο εξασφαλίζει επίσης γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση, ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Core i7 7ης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 950M και 16GB DD4 RAM. Για αποθήκευση, διαθέτει σκληρό δίσκο 1 TB και σκληρό δίσκο SSD 128 GB.

Το Alienware είναι μια μάρκα υπολογιστών που είναι γνωστή από καιρό για την ώθηση στην άκρη του σχεδιασμού. Το να φωνάζετε το σχέδιό του "μεγάλο" είναι συχνά θέμα υποκειμενικής άποψης, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε την προσπάθεια του Alienware να ξαναγυρίσει. Ας είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή ότι αυτό δεν είναι η μέση μηχανή σας, οι προδιαγραφές της σχεδιάζονται με τον παίκτη στο μυαλό.

Με τον επεξεργαστή Intel Hexa Core i7-5820K 3.3 GHz, τον σκληρό δίσκο 2TB (συν 128GB SSD Storage), τα γραφικά NVIDIA GeForce GTX 980 VR, τέσσερις θύρες USB 2.0 και έξι θύρες USB 3.0, αυτός ο υπολογιστής σημαίνει επιχείρηση.

Και ενώ πολλές μάρκες υπολογιστών παίζουν ασφαλή έχουν έναν παραδοσιακό πύργο, το Alienware πηγαίνει για όλους ή τίποτα με ένα μοναδικό σχήμα τριγώνου. Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός μπορεί να είναι πιο καινοτόμος από ό, τι όμορφο, αλλά, αν όχι τίποτα άλλο, σίγουρα δεν είναι χωρίς σκοπό. Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός είναι πραγματικά κατασκευασμένος για να επιτρέπει στον αέρα να ρέει μέσα από τον υπολογιστή χωρίς να εισέρχεται στο εσωτερικό και προκαλώντας πιθανή βλάβη στα εξαρτήματα.

Η σειρά Inspiron 24 3000 της σειράς all-in-one της Dell μπορεί απλώς να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο προβολής των υπολογιστών γραφείου στο μέλλον. Ο καθαρός και κομψός σχεδιασμός που συνδυάζεται με ευρεία οθόνη 23,8 "Full HD (1920 x 1080), επεξεργαστή Intel Core i3, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 500GB προσφέρουν φανταστική αναλογία τιμής προς απόδοση. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι κομψός και με ελάχιστη εμφάνιση, και με μόλις 1,5 "λεπτό, υπάρχει ένα ελάχιστο αποτύπωμα που τονίζεται από την εύκολη εγκατάσταση με ένα καλώδιο. Η συμπερίληψη του 802.11ac προσφέρει WiFi, καθώς και Bluetooth 4.0. Το USB 3.0 και η συσκευή ανάγνωσης καρτών 4 σε 1 ολοκληρώνουν το σύνολο των χαρακτηριστικών του προϋπολογισμού. Δυστυχώς, η τιμολόγηση του προϋπολογισμού προσφέρει μερικές συμφωνίες όπως η έλλειψη οθόνης αφής. Το ενσωματωμένο ασύρματο ποντίκι και το πληκτρολόγιο είναι άνετα και ταιριάζουν με τον ελάχιστο σχεδιασμό της συνολικής επιφάνειας εργασίας. Οι αναθεωρήσεις του Amazon έχουν αναδείξει τον εξαιρετικό συνδυασμό μεταξύ καθημερινής και οικογενειακής πληροφορικής.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση από τους καλύτερους επιτραπέζιους υπολογιστές προϋπολογισμού μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Από την όμορφη οθόνη μέχρι το λεπτό, κομψό σχεδιασμό, είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με το εντυπωσιακό look της Apple iMac MK142LL / A. Η οθόνη 4K της οθόνης 21,5 "είναι εκπληκτική (χάρη στην τεχνολογία Intel HD Graphics 6000) και η προσθήκη ενός εξαιρετικού πληκτρολογίου και ενός μαγικού ποντικιού καθιστούν την Apple μία από τις καλύτερες, καλά στρογγυλεμένες επιλογές στην αγορά υπολογιστών. Περιλαμβάνει επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.6GHz Intel Core i5 (με εκτόνωση turbo έως 2.7GHz), 8GB μνήμης RAM, τέσσερις θύρες USB 3.0 και σκληρό δίσκο TB 5400 RPM, γεγονός που το καθιστά συγκρίσιμο με άλλες επιλογές που δεν εμπλέκονται σε παιχνίδια . Οι προδιαγραφές υλικού δίπλα στο παράθυρο, είναι η οθόνη όπου η Apple πραγματικά λάμπει. Ακόμα, πρέπει να γνωρίζετε ότι το οικοσύστημα της Apple είναι αρκετά διαφορετικό από τα Windows και ότι πρέπει να δεσμευτείτε πλήρως (αγοράζοντας και συγχρονίζοντας άλλα προϊόντα της Apple) για να έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Το Pavilion all-in-one της HP είναι ο ιδανικός υπολογιστής γραφείου στο σπίτι με εκπληκτική εμφάνιση, προσιτή τιμολόγηση και ήχο Bang και Olufsen. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Intel Core i5 2.2GHz, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 1TB. Η ευρεία οθόνη 23,8 "(1920 x 1080) λάμπει και προσφέρει οθόνη αφής με οθόνη αφής 10 σημείων. Ο υπολογιστής διαθέτει βάση στήριξης από αλουμίνιο που μας θυμίζει τη γραμμή iMac της Apple και μπορεί να μετατοπιστεί για να βρει την καλύτερη οπτική γωνία, αλλά δεν μπορεί να προσαρμοστεί κατακόρυφα.

Ο ήχος B & O μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια στον πίνακα ελέγχου του λογισμικού (και είναι πιο δυνατός και πιο ξεκάθαρος από τον ήχο σε σχεδόν κάθε υπολογιστή στην ίδια τιμή). Το ενσωματωμένο ποντίκι και το πληκτρολόγιο είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με την εμφάνιση και την αίσθηση της επιφάνειας εργασίας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε το δικό σας υλικό.

Για τους δημιουργικούς τύπους εκεί έξω, λίγοι υπολογιστές πλησιάζουν στο 27 "iMac. Η οθόνη 27 "5K (5120 x 2880) προσφέρει 4,5 έως 7 φορές την ανάλυση μιας τυπικής τηλεόρασης. Υπάρχει μια ισχυρή κάρτα γραφικών με την 2GB μνήμης βίντεο, η οποία είναι μεγάλη όταν έρχεται σε επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Με μόλις 5 χιλιοστά λεπτό στην άκρη του, το περίβλημα αλουμινίου και γυαλιού είναι κομψό και κομψό. Ο επεξεργαστής 3,2 GHz Intel Core i5 προσφέρει Turbo Boost μέχρι 3,6 GHz και υπάρχουν 8GB μνήμης RAM με δυνατότητα αναβάθμισης RAM μέχρι 32GB. Η συμπερίληψη του 1TB Fusion Drive προσφέρει άμεση φόρτωση εφαρμογών και ομαλή εμπειρία, η οποία είναι κρίσιμη όταν εξετάζετε πόσο δυναμικές εφαρμογές όπως το iMovie και το Photoshop μπορεί να είναι κατά την καθημερινή χρήση. Η συνολική απόδοση στην επεξεργασία βίντεο, τη φωτογραφία και το σχεδιασμό γραφικών καθιστούν εύκολη την κλήση του 27 "iMac δεύτερη σε καμία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .