Lenovo H530s Slim Desktop Review

Λογισμικό χαμηλού κόστους λεπτού επιτραπέζιου υπολογιστή

Είναι ακόμα δυνατό να βρεθεί το σύστημα H530s από τη Lenovo, αλλά η εταιρεία σταμάτησε να τις παράγει υπέρ του νεώτερου πύργου H30, ο οποίος φαίνεται παρόμοιος αλλά έχει ενημερωμένα εξαρτήματα. Αν ψάχνετε για έναν πιό πρόσφατο χαμηλού κόστους λεπτό πύργο σχεδίασης PC, φροντίστε να ελέγξετε έξω τον καλύτερο πίνακα Μικρού Φορισμού PC μου για τις κορυφαίες επιλογές μου.

Η κατώτατη γραμμή

16 Ιουνίου 2014 - Η λεπτή επιφάνεια εργασίας της Lenovo H530s δεν είναι ένα κακό σύστημα, αλλά η έκδοση του προϋπολογισμού χρειάζεται λίγο περισσότερο για να διακρίνει τεχνικά κάτι διαφορετικό από το ασύρματο πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Σε αυτό το σημείο τιμών, μπορείτε να βρείτε συστήματα που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες αναβάθμισης, ταχύτερη απόδοση, περισσότερη αποθήκευση ή ασύρματη δικτύωση. Τώρα, εάν θέλετε κάτι περισσότερο από απλή βασική επιφάνεια εργασίας, η Lenovo προσφέρει εκδόσεις υψηλότερης απόδοσης, τις οποίες πολλοί από τους ανταγωνιστές της έχουν σταματήσει να παράγουν.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση - Lenovo H530s

16 Ιουνίου 2014 - Η Lenovo είναι μια από τις λίγες εταιρείες που παράγουν ακόμα λεπτά υπολογιστικά συστήματα. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους μοναδικούς κατασκευαστές που εξακολουθούν να προσφέρουν συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών υψηλής απόδοσης. Φυσικά, η πλειοψηφία των καταναλωτών εξετάζει τις επιλογές χαμηλότερου κόστους επειδή απλά δεν χρειάζονται αυτές τις μεγάλες επιδόσεις. Το H530s παίρνει το οικείο λεπτό προφίλ των H520s αλλά ενημερώνει την εσωτερική τεχνολογία.

Ενεργοποιώντας την έκδοση προϋπολογισμού του Lenovo H530s είναι ένας επεξεργαστής Intel Pentium G3220 διπλού πυρήνα. Αυτό είναι παρόμοιο με το 4ης ​​γενιάς Intel Core i3 διπλού πυρήνα επεξεργαστές, αλλά αυτό τρέχει σε μια πιο αργή ταχύτητα ρολογιού 3,0 GHz και στερείται Hyper-Threading υποστήριξη που μειώνει την απόδοση όταν multitasking. Αυτό θα πρέπει να παρέχει επαρκή απόδοση για τον μέσο χρήστη που χρειάζεται απλώς έναν υπολογιστή για περιήγηση στο web, παρακολούθηση μέσων ή εκτέλεση εργασιών παραγωγικότητας. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 4GB μνήμης DDR3 που θα προσφέρει μια αρκετά ομαλή εμπειρία στα Windows 8, αλλά μπορεί ακόμα να έχει προβλήματα επιδόσεων όταν κάνει multitasking. Η μνήμη μπορεί να αναβαθμιστεί σε 8 GB, αλλά το σύστημα ενδέχεται να χρησιμοποιεί και τις δύο υποδοχές μνήμης ανάλογα με το πώς το διαμορφώνει η Lenovo κατά την παραγωγή.

Η αποθήκευση είναι λίγο πολύ χαρακτηριστική για σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα στο σημείο τιμής των $ 400. Υπάρχει ένας σκληρός δίσκος 500GB που προσφέρει μια αξιοπρεπή, αν και λίγο μικρή χωρητικότητα. Θα πρέπει να είναι εντάξει για τους περισσότερους χρήστες που δεν έχουν πολλά από την άποψη των αρχείων βίντεο υψηλής ευκρίνειας που θέλουν να αποθηκεύσουν. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο, υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0 που βρίσκονται στο πίσω μέρος του συστήματος για χρήση με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους υψηλής ταχύτητας. Το σύστημα διαθέτει έναν καυστήρα DVD για την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD ή DVD. Πρόκειται για μια μονάδα πλήρους μεγέθους για επιτραπέζιους υπολογιστές, ώστε να διαθέτει πιο γρήγορες ταχύτητες από αυτές των φορητών υπολογιστών μικρού μεγέθους που βασίζονται σε φορητούς υπολογιστές κατηγορίας.

Όπως όλοι οι υπολογιστές χαμηλού κόστους, το Lenovo H530s βασίζεται σε ενσωματωμένα γραφικά από τη CPU. Για τον επεξεργαστή Pentium G3220, αυτό είναι το Graphics Intel HD. Ο νεώτερος πυρήνας επεξεργαστή που βασίζεται στο Haswell του παρέχει ένα ενημερωμένο επεξεργαστή γραφικών που μπορεί να επιτύχει κάποιες αξιοπρεπείς ρυθμούς καρέ για βασικά τρισδιάστατα παιχνίδια, όταν χρησιμοποιείται σε χαμηλότερες αναλύσεις και επίπεδα λεπτομέρειας, αλλά εξακολουθεί να μην είναι πραγματικά κατάλληλο για τυχερά παιχνίδια στο PC. Κάνει αυτό το γεγονός λίγο, επιτρέποντας την επιτάχυνση της κωδικοποίησης μέσων όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές συμβατές με το βίντεο Quick Sync . Η Lenovo διαθέτει υποδοχή κάρτας γραφικών PCI-Express x16 στο σύστημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ο σχεδιασμός λεπτής θήκης σημαίνει ότι υπάρχει πιο περιορισμένος χώρος και ότι η τροφοδοσία ρεύματος 280 watt δεν θα υποστηρίζει κάρτες που απαιτούν εξωτερική ισχύ. Υπάρχουν ακόμα μερικές κάρτες γραφικών κατηγορίας προϋπολογισμού που θα λειτουργούν σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων κάποιων καρτών GeForce GTX 750.

Ενώ η Lenovo H530s δεν έρχεται με μια ασύρματη σύνδεση δικτύου που πολλοί περισσότεροι επιτραπέζιοι υπολογιστές διαθέτουν, έρχεται με ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αυτό είναι λίγο άτυπο από αυτό που βλέπετε σε ένα φορητό υπολογιστή class class. Οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να βασίζονται σε πληκτρολόγιο και ποντίκια με καλώδιο USB. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή συμβάλλει στη μείωση της ακαταστασίας των καλωδιακών υπολογιστών, αλλά βοηθά επίσης στη διατήρηση των θύρων USB με ένα μόνο ασύρματο προσαρμογέα USB αντί για δύο, ένα για κάθε συσκευή.

Διατιμημένη στα 400 δολάρια, η Lenovo H530s δεν είναι κατ 'ανάγκη μια κακή συμφωνία, αλλά δεν επαρκεί για αυτό που μπορεί να βρεθεί σε αυτό το σημείο τιμών. Συγκεκριμένα, το Dell inspiron 3000 Small προσφέρει ένα σύστημα που είναι εξίσου συμπαγές αλλά με μεγαλύτερη απόδοση, αποθήκευση και ασύρματη δικτύωση. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η Dell αντιμετωπίζει το Inspiron 3000 Small ως επιφάνεια εργασίας του προϋπολογισμού ενώ η Lenovo προσφέρει επίσης πιο γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να πάρει ένα H530s εξοπλισμένο με επεξεργαστή Quad Core Core i7-4770, 8GB DDR3 και 2TB στερεάς κατάστασης υβριδικό δίσκο τέσσερις περίπου διπλάσιο από το κόστος αυτής της έκδοσης H530s.