Δωρεάν εφέ ήχου: Πού να τα βρείτε σε απευθείας σύνδεση

Το Web προσφέρει μια εκπληκτικά πλούσια παλέτα από κάθε είδους ηχητικά εφέ για όσους μπορεί να χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσουν. Είτε ψάχνετε για λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε όλα τα πολυμέσα σας σε ένα συνεκτικό έργο είτε ακριβώς το σωστό αρχείο ήχου για το DVD στο οποίο εργάζεστε, πιθανότατα θα μπορείτε να το βρείτε με τη βοήθεια τους ακόλουθους ιστότοπους.

Υπάρχουν πολλές πηγές σε απευθείας σύνδεση για δωρεάν βιβλιοθήκες, βάσεις δεδομένων και καταλόγους για μουσική και ηχητικά εφέ όλων των ειδών, από το Top 40 pop μέχρι το κλασσικό με τη μουσική που γίνεται ειδικά για χρήση σε ρυθμίσεις τύπου παραγωγής. Οι παρακάτω ιστότοποι είναι εξαιρετικοί για την ανακάλυψη νέων στυλ, νέων ειδών και νέων καλλιτεχνών. όλοι είναι εντελώς δωρεάν ή ζητάτε κάτι πολύ μικρό σε αντάλλαγμα, σαν σύνδεσμο ή κάποιο είδος πίστης στον αρχικό καλλιτέχνη. Σημείωση: Ελέγχετε πάντοτε τη λεπτή εκτύπωση σε κάθε ιστότοπο πριν λάβετε οποιαδήποτε μουσική για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και ότι οι ήχοι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιηθούν στον δημόσιο τομέα (με άλλα λόγια, δεν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα ).

  1. F reeStockMusic: Διαθέτει τα πάντα από την Ακουστική έως την Αστική, με όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε ενδιάμεσα. Χρειάζεστε μουσική παραγωγής για ένα βίντεο που δημιουργείτε; Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γυρίσεις κάτι. Μια δωρεάν άδεια μουσικής εδώ σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μουσική σε οτιδήποτε θέλετε, χωρίς αμοιβή, για πάντα. Οι κατηγορίες κυμαίνονται από το Cinematic Classical μέχρι το Rock N Roll και τα πάντα μεταξύ τους. Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος, εύκολος στην αναζήτηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πόρος πηγής για έργα βίντεο που χρειάζονται τη βοήθεια μιας μικρής μουσικής υπόκρουσης.
  2. Jamendo: Καταπληκτική τοποθεσία γεμάτη μουσική υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο. Πάνω από 400.000 κομμάτια είναι διαθέσιμα εδώ για streaming, λήψη και κοινή χρήση με φίλους. Αυτή είναι μια εξαιρετική πηγή για να ανακαλύψετε το "επόμενο μεγάλο πράγμα" - και αν είστε καλλιτέχνης που αναζητά έναν ηλεκτρονικό χώρο για να μοιραστείτε τη μουσική σας με ένα μεγάλο κοινό, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να το ελέγξετε. Σίγουρα μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για μουσική που είναι μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι.
  1. Audionautix: Επιλέξτε ένα είδος, επιλέξτε μια διάθεση, επιλέξτε ένα ρυθμό και πατήστε "Εύρεση μουσικής" - βρίσκεστε σε λειτουργία σε αυτόν τον ιστότοπο που διαθέτει μια απίστευτη ποικιλία μουσικής διαθέσιμη τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. Το μόνο που απαιτείται αν το χρησιμοποιείτε κάπου στο διαδίκτυο σε ένα έργο είναι ένας απλός σύνδεσμος πίσω στο σημείο όπου το βρήκατε. δεν είναι κακό για την ποιότητα και την επιλογή της μουσικής που μπορείτε να βρείτε εδώ.
  2. Newgrounds Audio: Γνωστό κυρίως για τα παιχνίδια, το Newgrounds Audio δίνει στους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να μοιραστούν τη μουσική τους, καθώς και μια μεγάλη πηγή για τους χρήστες να κατεβάσουν και να ακούσουν εξαιρετική μουσική - κυρίως techno και game - . Πλέον, ποιος δεν αγαπά λίγο χρόνο παιχνιδιού με τη μουσική τους, έτσι;
  3. Κλασική Μουσική Online: Από τον Chopin στο Scarlatti μέχρι τον Bach to Mozart, θα βρείτε σπουδαία έργα από κλασσικούς συνθέτες εδώ. Αναζήτηση ανά συνθέτη, είδος ή συναυλία. υπάρχει μια αλφαβητική λίστα τόσο των συνθετών όσο και των καλλιτεχνών που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Κάντε κλικ για αναπαραγωγή μουσικής στο πρόγραμμα περιήγησής σας. θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε το κομμάτι της μουσικής που ακούτε κατευθείαν στον υπολογιστή σας. Πολλά τραγούδια προσφέρουν επίσης μια σύνδεση βίντεο του πραγματικού τραγουδιού που εκτελείται, το οποίο είναι ωραίο άγγιγμα. Αναζήτηση μέσω Συλλογών για να δείτε "κόμβους" μουσικής από ορχήστρα ή καλλιτέχνη όλα σε ένα μέρος.

Μπορείτε επίσης μερικές φορές να έχετε τύχη με δωρεάν ηχητικά εφέ αναζητώντας πόρους δημόσιου τομέα στον Ιστό · ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο με τίτλο Δημόσια Μουσική Τομέα: Επτά Δωρεάν Online Πόροι για να ξεκινήσετε.