Τρόποι για να συναντήσετε τους ανθρώπους στο διαδίκτυο

Μια από τις πιο δημοφιλείς σε απευθείας σύνδεση δραστηριότητες είναι να βρεθούν οι άνθρωποι να επικοινωνούν με. Όλοι αγαπούμε τις σχέσεις και την ανθρώπινη σύνδεση και ο Ιστός έχει κάνει αυτό δυνατό για περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από οποιονδήποτε άλλο χρόνο στην ιστορία. Πώς συναντάτε λοιπόν τους ανθρώπους στο διαδίκτυο; Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ιστότοπους που σας συνδέουν με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα - για να βρουν και να εμπλουτίσουν αυτές τις συνδέσεις.

Απλά ψάχνετε για "συναντήσετε άτομα online" θα σας φέρει πίσω περισσότερα αποτελέσματα από ό, τι πιθανότατα θα ξέρετε τι να κάνετε με. Είναι μερικές φορές δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες ιστοσελίδες είναι αξιόπιστες, ποιες είναι νόμιμες και ποιες είναι ακριβώς έξω για να πάρουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μια συλλογή από ιστότοπους που παρέχουν μια σταθερά ισορροπημένη εμπειρία για τον ερευνητή που αναζητά βαθύτερες συνδέσεις, άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα κ.λπ. Τη στιγμή της δημοσίευσης, όλοι αυτοί οι ιστότοποι προσέφεραν δωρεάν συμμετοχή ή / και χρήση των υπηρεσιών τους. Σημείωση: επειδή οι συγκεκριμένοι ιστότοποι είναι δωρεάν, υποστηρίζονται από διαφημίσεις και όλες αυτές οι διαφημίσεις δεν θεωρούνται φιλικές προς την οικογένεια. Να είστε προσεκτικοί κατά την επίσκεψη και τη χρήση των υπηρεσιών αυτών των ιστότοπων.

01 από 05

Πολλα ψαρια

Plentyoffish είναι ένα εντελώς δωρεάν online dating site? είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα δωρεάν online dating sites στον Ιστό. Η εγγραφή είναι δωρεάν, και μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να βρείτε ανθρώπους στην πολιτεία, την πόλη, τη χώρα σας. ή, αν ψάχνετε για κάποιον της ίδιας ηλικίας ή της ίδιας συμμαχίας είστε εσείς, το PlentyofFish το καθιστά δυνατό και αυτό. Κατά τη στιγμή αυτής της γραφής, υπήρχαν πάνω από τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες σε PoF, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα sites χρονολογείται στον Ιστό σήμερα. Περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που χρονολογείται. Περισσότερο "

02 του 05

OkCupid

Το OkCupid είναι ένα δωρεάν online site που χρονολογείται με ένα κομμάτι μιας συστροφής? το προφίλ σας συνοδεύεται μέσω μιας διαδικασίας ελέγχου της προσωπικότητας που εξασφαλίζει ότι συνδυάζεται με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Το OkCupid χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να ταιριάζει με τους ανθρώπους σε άλλα άτομα που ταιριάζουν καλά. οι υπηρεσίες τους είναι εντελώς δωρεάν, αλλά προσφέρουν ειδικά προνόμια για όσους θέλουν να πληρώσουν λίγο επιπλέον για να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι οι δωρεάν υπηρεσίες ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Περισσότερο "

03 του 05

Zoosk

Το Zoosk είναι ένας δωρεάν ηλεκτρονικός ιστότοπος που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ζωντανές συνεδρίες ταχύτητας βίντεο και φωνής μέσω υπολογιστή και κάμερας webcam. είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συναντάς ανθρώπους γρήγορα και εύκολα. Παρόλο που η Zoosk απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους για να συναντήσουν άλλους ανθρώπους, ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να περνούν το χρόνο τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς: «Η Zoosk δεσμεύεται να δώσει πίσω στις κοινότητες μας τόσο προσωπικά όσο και οικονομικά. τις ομάδες τέχνης και τα καταφύγια των ζώων και αναζητούν πάντα νέους τρόπους συμβολής ». Αν ψάχνετε για μια χρονολογώντας περιοχή με μια καρδιά, αυτή είναι αυτή που θα θελήσετε να ελέγξετε έξω. Περισσότερο "

04 του 05

Meetup.com

Το Meetup.com δεν είναι τεχνικά ταξινομημένο ως ιστότοπος που χρονολογείται από μόνο του. Ωστόσο, αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος να βρεθούν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα ίδια πράγματα που είσαι, από την ορειβασία μέχρι το βιβλίο των κλαμπ μήκους και όλα στο μεταξύ. Υπάρχουν ομάδες που συγκεντρώνονται στην περιοχή σας για σχεδόν οποιοδήποτε ενδιαφέρον μπορείτε να σκεφτείτε και πολλές φιλίες και σχέσεις έχουν ξεσπάσει από αυτές τις casual συγκεντρώσεις. Περισσότερο "

05 του 05

Craigslist

Το Craigslist δεν είναι τεχνικά ένας χρονολογικός χώρος, αλλά μπορείτε να βρείτε προσωπικές διαφημίσεις για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που αναζητούν φιλική αλληλεπίδραση ή βαθύτερες σχέσεις. Απλά βρείτε τη γεωγραφική περιοχή σας και στη συνέχεια ανατρέξτε στην ενότητα με τίτλο "Προσωπικά". Πολλοί άνθρωποι έχουν βρει αυτό να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τους τοπικούς ανθρώπους στην περιοχή τους που ενδιαφέρονται για παρόμοια χόμπι, ομάδες, κλπ.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, δεν υπάρχει καν ελάχιστος έλεγχος για να διαπιστωθεί αν το άτομο του οποίου η διαφήμιση κοιτάτε είναι μια καλή αντιστοιχία, γι 'αυτό κρατήστε αυτό κατά νου κατά την περιήγηση στην αγορά του Craigslist. Επιπλέον, πολλές διαφημίσεις μπορούν να είναι πολύ NSFW (δεν είναι ασφαλείς για εργασία), επομένως περιηγηθείτε με δική σας ευθύνη και χρησιμοποιείτε πρωτόκολλα κοινής λογικής και ασφάλειας όταν αποφασίζετε αν θα απαντήσετε ή όχι σε μια διαφήμιση στο Craigslist. Περισσότερο "