Έγγραφα Google στο Google Drive

Η απλή απάντηση είναι ότι τα Έγγραφα Google είναι ένας ηλεκτρονικός επεξεργαστής κειμένου που ζει στο Google

Το Google Drive δεν είναι αυτόνομο αυτοκίνητο της Google. Είναι ο συνδυασμός των παλαιών εγγράφων Google, των υπολογιστικών φύλλων Google, των Παρουσιάσεων Google (τώρα μόνο Έγγραφα, Φύλλα και Παρουσιάσεις), Φόρμες Google, Σχέδια Google, Google My Maps και κοινόχρηστος χώρος εικονικής μονάδας δίσκου που μπορείτε να συγχρονίσετε στην επιφάνεια εργασίας σας και να μοιραστείτε μερίδες με οποιονδήποτε. Τα Έγγραφα είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του Google Drive.

Τι ακριβώς είναι το Google Drive; Είναι ένας τρόπος να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε ένα σύστημα αποθήκευσης στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης. Παίρνετε τόσο το τμήμα των Εγγράφων Google που συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε όσο και την ευκολία ενός εικονικού φακέλου στους υπολογιστές σας που μπορείτε απλά να μεταφέρετε και να αποθέσετε αρχεία για συγχρονισμό μεταξύ φορητών υπολογιστών, tablet και κινητών τηλεφώνων.

Εύκολα τεχνάσματα Google Docs

  1. Μοιραστείτε τα Έγγραφα Google με άλλα άτομα. Μπορείτε να μοιραστείτε τα Έγγραφα Google μέσω του Google Drive είτε με κοινή χρήση του συγκεκριμένου εγγράφου είτε δημιουργώντας ένα φάκελο με στοιχεία που μπορείτε να μοιραστείτε. Μοιραστείτε προνόμια προβολής ή επεξεργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες σας για κοινή χρήση.
  2. Μεταφορτώστε έγγραφα του Microsoft Word. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μια πλευρά. Μεταφορτώστε ένα έγγραφο του Word και μοιραστείτε το ή επεξεργαστείτε το στο Google Drive.
  3. Χρησιμοποιήστε πρότυπα για να διαμορφώσετε εκ των προτέρων τα έγγραφά σας. Τα Έγγραφα Google βρίσκονται σε μια μετάβαση με πρότυπα από αυτό το γράψιμο, οπότε ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την παλιά γκαλερί προτύπων της Google, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα με τα Έγγραφα Google.

Πώς έγιναν τα Έγγραφα Google τι είναι σήμερα.

Βασικά, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ανταγωνιστείτε με τη σουίτα του Microsoft Office. Η Google προσπάθησε να ενθαρρύνει τη μεταφόρτωση ανταγωνιστών γραφείου ανοιχτού κώδικα, όπως το Star Office και το OpenOffice, αλλά το Microsoft Office βρισκόταν σχεδόν σε κάθε επιχειρηματικό μηχάνημα και στις περισσότερες προσωπικές μηχανές. Ήταν ακριβό και κακό, αλλά ήταν η κυρίαρχη πλατφόρμα. Εν τω μεταξύ, η Google αναπτύσσει όλο και περισσότερες εφαρμογές που βασίζονται στο νέφος και άρχισε να δημιουργεί έναν ανταγωνιστή με βάση το σύννεφο στο Office.

Η Google ξεκίνησε με μερικά διαφορετικά προϊόντα. Υπήρχαν υπολογιστικά φύλλα Google, αρχικά αναπτυγμένα από τις προσπάθειες μιας εκκίνησης που ονομάζεται 2Web Technologies. Στη συνέχεια υπήρξε η Writely, μια online εφαρμογή επεξεργασίας εικονικών κειμένων που αγόρασε η Google μαζί με τη μικροσκοπική εταιρεία που την έκανε (Upstartle). Ξεκίνησαν ως δύο διαφορετικές εφαρμογές που έπρεπε να χρησιμοποιήσετε χωριστά. Τελικά, οι δύο έγιναν τα Έγγραφα και τα υπολογιστικά φύλλα Google. Απόκτησαν την Tonic Systems και πρόσθεσαν το λογισμικό παρουσίασης τους για να κάνουν ζωντανές, online παρουσιάσεις. (Δεν είμαι βέβαιος ότι ήταν ποτέ ένα μεγάλο hit webinar.) Τελικά, αυτό ακριβώς έγινε "Διαφάνειες".

Αυτό θα φαινόταν σαν μια σταθερή σουίτα, αλλά αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Τελικά η Google πρόσθεσε "Έντυπα Google", τα οποία δημιούργησαν φόρμες που τροφοδοτούνται σε υπολογιστικά φύλλα. Η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων χαρτών μεταφέρθηκε από τους Χάρτες Google στο Google Drive και προστέθηκε ένα online εργαλείο συνεργασίας σχεδίασης που ονομάζεται Google Drawings. Για να περιπλέξουμε ακόμα περισσότερο τα πράγματα, η Google Photos είναι τεχνικά μια ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά είναι διαθέσιμη στο Google Drive. Μην πάρετε πολύ συνδεδεμένο. Αυτό πιθανότατα είναι ως επί το πλείστον μια μετάβαση, καθώς η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών μετακινείται μακριά από τον εικονικό χώρο του δίσκου του Google Drive και στον δικό της αυτόνομο χώρο.

"Η μεγάλη καινοτομία για όλα αυτά τα προϊόντα ήταν ότι επέτρεψαν πολλαπλές ταυτόχρονες επεξεργασίες από διάφορους χρήστες.Η μεγάλη αδυναμία όλων αυτών είναι ότι τα εργαλεία επιφάνειας εργασίας του Microsoft Office έχουν ακόμα δυνατότητες που δεν υπάρχουν στο Google Drive. (Οι φοιτητές που γράφουν ερευνητικά έγγραφα με διευθυντές παραπομπών ενδέχεται να εξακολουθούν να βρίσκουν ευκολότερο να κολλήσουν με τη Microsoft.)