Οι απατεώνες της Herc για το PS1

Αποκτήστε περισσότερη υγεία, δύναμη, γυροσκόπιο και χρυσό στην περιπέτεια του Herc

Αναπτύχθηκε από την Lucas Arts Entertainment το 1997, το Herc's Adventures είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που κυκλοφόρησε αρχικά για τον Sega Saturn αλλά έγινε δημοφιλέστερο ως παιχνίδι PlayStation διεθνώς. Δύο παίκτες επιλέγουν αρχαίους Έλληνες ήρωες (Herc, Atlanta και Jason) και ξεκινούν ένα ταξίδι για να σκοτώσουν τον Άδη και να απελευθερώσουν μια Θεά που ονομάζεται Περσεφόνη.

Οι παρακάτω απατεώνες, κωδικοί και μυστικά είναι διαθέσιμα για την Herc's Adventure στην κονσόλα παιχνιδιών βίντεο PlayStation.

1.000 εξαπατήσει την υγεία για την περιπέτεια του Herc

Πρώτα, πατήστε το παιχνίδι. Πατήστε R1, R2, R1, R2, L1, L2, L1, L2.

1,000 δύναμη εξαπατήσει για την περιπέτεια του Herc

Πρώτα, πατήστε το παιχνίδι. Πατήστε L1, L2, L1, L2, Δεξιά, Αριστερά, Αριστερά, Δεξιά.

Κωπηλασία γρηγορότερα

Μπορείτε να πάρετε το ρυθμό της βάρκας χτυπώντας το τύμπανο με το τόξο και το βέλος, τη λέσχη ή χρησιμοποιώντας τη βασική σας επίθεση, ανάλογα με τον χαρακτήρα σας.

Στοίχημα επάνω σε Gyros

Θα βρείτε γυροσκόπιο όταν βρίσκεστε στην Κρήτη. Μπορείτε να το σηκώσετε και να το κεφάλι κάτω από το διάδρομο. Μόλις ακούσετε τις αλλαγές μουσικής, μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να πάρετε ένα άλλο γυροσκόπιο. Μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό όσο θέλετε.

Απεριόριστες δραχμές

Παρόμοια με τα γυροσκόπια, όταν βρίσκεστε στην πόλη της Έλλης, όπου βρίσκεται ο Ναός της Ήρας, μπορείτε να φύγετε από την πόλη για τη Σπάρτη και να επαναφέρετε. Μπορείτε να επιστρέψετε στη σιδερένια αγελάδα και να δείτε ένα άλλο χρυσό νόμισμα κάτω από αυτό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό επανειλημμένα.

Διαγώνια ειδική επίθεση

Για να χρησιμοποιήσετε τη διαγώνια ειδική επίθεση, κρατήστε μια διαγώνια κατεύθυνση στην πλακέτα D-pad + και, στη συνέχεια, αφήστε την πλατεία.

Κωδικοί GameShark για το Advneture του Herc

Εάν διαθέτετε το GameShark, υπάρχουν δεκάδες κωδικοί διαθέσιμοι για να σας δώσουν άπειρα αντικείμενα. Δείτε μια καταχώρηση στο MoFunZone.com