Τα 10 καλύτερα συστήματα οικιακού ήχου που αγοράζουν το 2018

Βρείτε το καλύτερο σύστημα ήχου για μεγάλα δωμάτια, μικρά δωμάτια και πολλά άλλα

Υπάρχει κάτι εκπληκτικό για ένα ηχητικό σύστημα που μετατρέπει τον χώρο σας σε αίθουσα μουσικής ή κινηματογράφου και σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης (είτε είναι μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα τροπικού δάσους είτε η ρωγμή βροντών σε μια καταιγίδα). Αλλά η εξεύρεση του σωστού συστήματος που ταιριάζει στο χώρο και τον προϋπολογισμό σας μπορεί να είναι δύσκολη, οπότε έχουμε ξεκαθαρίσει τη λίστα με τα καλύτερα πέντε στην αγορά. Είτε ψάχνετε για πλήρη εμβάπτιση υπέροχου ήχου με ακριβά ηχητικά ακουστικά υψηλής τεχνολογίας ή απλά θέλετε να ξοδέψετε λιγότερο από $ 100 για να ζωντανέψετε την ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου σας, αυτά τα ηχοσυστήματα θα είναι μουσική στα αυτιά σας.

Συμβουλή προϋπολογισμού μπόνους: Γυρίστε το παλιό σας smartphone σε φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων .

Αυτή η τεράστια 7.1-καναλιού ήχου 600 Watt από την Nakamichi προσφέρει μια ισχυρή οικιακή εμπειρία ήχου για όσους δεν θέλουν να δεσμευτούν για την ταλαιπωρία και το χώρο ενός πλήρους συστήματος λήψης. Αν και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ένα πραγματικό σύστημα όσον αφορά την ισχύ και την ποιότητα του ήχου, δίνει μια πλούσια και εντυπωσιακή εμπειρία ήχου surround ιδανική για τους ανθρώπους που ζουν σε διαμερίσματα ή άλλους μικρούς χώρους.

Η μπάρα διαθέτει πέντε σφραγισμένους θαλάμους ηχείων και ένα τετραπύρηνο chipset DSP, δημιουργώντας μια ακουστική ευρυχωρία που φέρνει τα μέσα σας στη ζωή με λειτουργίες DSP EQ. Το σύστημα είναι πλήρες με 13 συντονισμένους οδηγούς ηχείων, καθώς και ένα υπογούφερ 8 ιντσών προς τα κάτω για βαθύ πλούσιο μπάσο. Τα δορυφορικά ηχεία είναι επίσης ασύρματα, ενώ η συνδεδεμένη γραμμή HDMI έχει διέλευση 4K και παίζει περιεχόμενο Dolby TrueHD και Dolby Digital plus.

Το Bose SoundTouch 30 Series III θα συλλάβει κάθε κωμωδία κιθάρας, μπάσο και πινέζα από τη λίστα αναπαραγωγής μουσικής σας. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της έχει σχεδιαστεί για να γεμίζει κάθε δωμάτιο, μεγάλο ή μικρό, με βαθύ και ανθεκτικό ήχο, και αφού είναι απλώς ένα ενιαίο σύστημα, η εγκατάσταση είναι ένα cinch. Με δυνατότητα Bluetooth και ασύρματου δικτύου, μπορούν να προστεθούν επιπλέον ηχεία Bose, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μετατρέψετε μια αποθήκη σε αίθουσα συναυλιών.

Η Bose συνεργάζεται με το οικιακό σας δίκτυο WiFi και συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε ήχο από οποιαδήποτε συσκευή, όπως τον υπολογιστή ή το smartphone, μέσω της εφαρμογής SoundTouch. Οι υπηρεσίες μουσικής όπως το Pandora, το Spotify και το SiriusXM μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση από το σύστημα με ένα άγγιγμα, επιτρέποντας τις λίστες αναπαραγωγής ραδιοφώνου και μουσικής στο Διαδίκτυο.

Ο Bose διαφημίζει το SoundTouch 30 Series III ως το "ασύρματο μουσικό σύστημα του ενός τεμαχίου με τις καλύτερες επιδόσεις" που σημαίνει ότι είναι πιο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο. Τα χρώματα είναι μαύρα και άσπρα.

Το Sonos Play: 1 είναι τόσο καλό που κερδίζει εύκολα τον καλύτερο τίτλο του προϋπολογισμού. Παρόλο που δεν υπάρχει κανένας τρόπος γύρω από την πτυχή που αφορά μόνο το WiFi του Play: 1, είναι δύσκολο να σπάσει μια συμφωνία και, στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα ισχυρό όφελος. Ο σχεδιασμός είναι λίγο παχουλός, με κάποιον που το συγκρίνει με ένα καφέ, αλλά με πλάτος 4,7 ίντσες, βάθος 6,4 ιντσών και βάρος 4,1 κιλά, δεν είναι σχεδιασμένο για φορητότητα.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι ένα γρήγορο. Απλώς κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Sonos για Android ή iOS, εκτελέστε την εφαρμογή, ακολουθήστε τις οδηγίες και πατήστε. Μια προειδοποίηση είναι ότι η μουσική πρέπει να αναπαραχθεί από την εφαρμογή Sonos, καθώς δεν χρησιμοποιεί ούτε Airplay ούτε Bluetooth. Ωστόσο, δεδομένου του ευρέος φάσματος των επιλογών ροής (Spotify, Μουσική Google Play και Prime Music), δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Δυστυχώς, η Apple Music δεν συνεργάζεται με τη Sonos, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη βιβλιοθήκη του iTunes μέσω της εφαρμογής.

Το γούφερ 3,5 ιντσών και οι δύο ενισχυτές τροφοδοτούνται από μια υποδοχή τοίχου και μπορούν εύκολα να γεμίσουν ένα δωμάτιο με ένταση και ήχο. Για την τιμή, το Play: 1 δεν είναι μόνο το πιο προσιτό ηχείο Sonos μέχρι σήμερα, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για κάτι απλό και εύκολο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ένα τεράστιο σύστημα ήχου.

Οι ηχητικοί μηχανικοί και οι ερασιτέχνες ακροατές συμφωνούν: Το LG CM4550 προσφέρει κουνιστό ήχο για μια καταπληκτική τιμή. Παρόλο που ενδέχεται να μην ταιριάζουν με τα συστήματα που τρέχουν στις χιλιάδες, αυτό είναι το οικιακό σύστημα ήχου που θέλετε αν ο ήχος είναι η κύρια εστίασή σας και η τιμή είναι ένας παράγοντας. Παρέχει ισχύ 700 W, φέρνοντας πλούσιο μπάσο και τραγανή ποιότητα ήχου ακόμα και όταν η ένταση είναι μέχρι το μέγιστο. Ωραία χαρακτηριστικά όπως το Bluetooth επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να συνδέσει εύκολα τη μουσική τους, ενώ το Auto DJ εξαλείφει τα κενά μεταξύ των τραγουδιών, ιδανικό για ένα πάρτι στο σπίτι ή για μια υπερστροφική συνεδρία μελέτης. Το σύστημα έρχεται με δύο ηχεία και ένα subwoofer, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό ήχο με ακρίβεια EQ που αντλεί όλα τα στοιχεία ενός τραγουδιού.

Ό, τι χρειάζεστε για εξαιρετικό ήχο οικιακού κινηματογράφου έρχεται σε αυτό το κουτί, μια εγκατάσταση 5.1 καναλιών από τη Yamaha που είναι βελτιστοποιημένη για βίντεο 4K Ultra HD και ασύρματη ροή Bluetooth. Το πακέτο αποτελείται από τέσσερα ηχεία surround, ένα κεντρικό κανάλι και ένα ισχυρό υπογούφερ 100-watt οκτώ ιντσών. Όλα τα ηχεία βελτιστοποιούνται με τεχνολογία βελτίωσης χαμηλής εμβέλειας, η οποία παρέχει πλούσιο μπάσο με αποτελεσματικό εντοπισμό και ακουστική ισορροπία. Έχετε επίσης την ευέλικτη δυνατότητα Virtual Cinema Front, η οποία τοποθετεί όλα τα ηχεία στο μπροστινό μέρος εάν έχετε ένα μικρό δωμάτιο όπου τα πίσω ηχεία δεν είναι δυνατά. Ανεξάρτητα από τη ρύθμισή σας, το YPAO της Yamaha θα σας βοηθήσει με την ανάλυση της ακουστικής δωματίου για να κάνετε αυτόματες ρυθμίσεις για βέλτιστη ακρόαση.

Η πιο προσιτή στη λίστα, τα ηχεία Logitech Surround Z506 είναι ένα ενσύρματο στερεοφωνικό ηχοσύστημα δύο καναλιών, που αποτελείται από έξι μαύρα ηχεία και ένα ενσωματωμένο υπογούφερ χαμηλής καύσης για καθαρό ρυθμό μπάσων. Παρόλο που το σύστημα δεν διαθέτει σύνδεση Bluetooth όπως τα άλλα συστήματα ήχου που παρατίθενται, διαθέτει 75 watt ισορροπημένης ισχύος, αρκετό για να γεμίσει ένα δωμάτιο με ήχο και να κουδουνίζει μερικά παράθυρα. Το μπάσο των ηχείων συνοδεύεται από έναν επιλογέα ελέγχου που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα τα μπάσα.

Δεν περιορίζεστε μόνο στο να συνδέσετε το σύστημα στον υπολογιστή σας, καθώς το πακέτο προκαλεί ένα ήχο 3.5 mm ή RCA που επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με τις κονσόλες παιχνιδιών, τα iPod, κλπ. Αν και τα ηχεία μπορούν να λειτουργούν με κονσόλες παιχνιδιών και Οι τηλεοράσεις, όταν συνδέονται, ο ήχος παράγει μόνο ποιότητα ήχου 2,1 χωρίς τον ήχο surround.

Ίσως να πιστεύετε ότι τα ισχυρά ηχητικά συστήματα πολυμέσων θα σας κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Το ακουστικό ηχοσύστημα 5.151 της Acoustic Audio AA5170 Home Theater 5.1W με το Powered Sub, είναι ο αρχάριος αγοραστής των οχημάτων που ψάχνουν για αυτό το γλυκό μεσαίο έδαφος της ανερχόμενης ισχύος και προσιτής τιμής. Το σύστημα έρχεται με έξι ηχεία, ώστε να μπορείτε να καλύψετε όλες τις γωνίες οποιουδήποτε δωματίου το βάζετε.

Για λιγότερο από $ 100, το σύστημα περιλαμβάνει ένα ενισχυμένο υπογούφερ. πέντε διακριτά ηχεία εισόδου / εξόδου ανεξάρτητων καναλιών κατάλληλα για ήχο surround. Σύνδεση Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μουσική από τις κινητές συσκευές σας (οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι είναι μερικές φορές νικητές). μια είσοδο κάρτας SD. flash drive MP3 player για διάφορα μουσικά playlists; ένα δέκτη FM για την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας ραδιοφωνικών σταθμών. και 3,55 aux σε καλώδια RCA ώστε να μπορείτε να συνδέσετε και να αρχίσετε να ακούτε αμέσως.

Το Acoustic AA5170 Home Theater χρησιμοποιεί μόνο 700 Watt με συχνότητα 20Hz έως 20KHz, παρέχοντας ένα συμπαγές αλλά ισχυρό πακέτο ηχείων κατάλληλο για οποιοδήποτε σύστημα οικιακού κινηματογράφου (αν και στατικά μπορούν να εμφανιστούν αν παίζονται πολύ ψηλά). Το AA5170 λειτουργεί άψογα με τον προσωπικό σας υπολογιστή / φορητό υπολογιστή, το σύστημα παιχνιδιών, το ψηφιακό media player, τη συσκευή "i" ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή ήχου / εικόνας που είναι εξοπλισμένη με Bluetooth, RCA ή 3,5 χιλιοστά βοηθητικές διεπαφές.

Κατάλληλο για μικρότερους χώρους, το βιβλίο-style, το σύστημα CMTSBT100 Micro Music της Sony έχει ισχύ 50 watts, ενσωματωμένο CD player (σε περίπτωση που θέλετε να αναπαράγετε το μίγμα που κάνατε πίσω το 2000), AM / FM ραδιόφωνο, USB εισόδου για τη λίστα αναπαραγωγής μουσικής σας, τη σύνδεση Bluetooth και το NFC με ένα πάτημα, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μουσική μέσω του smartphone, του tablet και του φορητού υπολογιστή σας.

Το στιλβωμένο μέταλλο και το παλιό σχολικό στυλ δίνουν στο CMTSBT100 μια ρετρό εμφάνιση. Και παρόλο που δεν υπάρχει βάση για iPod, η θύρα USB παρέχει δυνατότητα φόρτισης 2,1 amp σε περίπτωση που θέλετε να τροφοδοτείτε ταυτόχρονα το smartphone σας και να παίξετε μουσική από αυτό.

Αλλά μην περιμένετε πάρα πολύ ακατέργαστη ενέργεια, καθώς η θύρα USB της συσκευής μπορεί να διαβάσει μόνο 250 τραγούδια και λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας, απενεργοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της μουσικής.

Μεταμορφώστε το den σας σε ένα οικιακό θέατρο bonafide με αυτό το ηχείο υψηλής ευκρίνειας HD 5.1 Series. Η απρόσκοπτη εγκατάσταση επιτρέπει στα τέσσερα ορθογώνια μπροστινά ηχεία στο τοίχο και σε δύο στρογγυλά ηχεία στην οροφή να μοιάζουν στο δωμάτιό σας, παρουσιάζοντας μια κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση. Δύο υπογούφερ 10 ιντσών στο τοίχο φέρνουν στη ζωή ταινίες και παιχνίδια, ενώ τα tweeters τιτανίου δίνουν έντονο διάλογο ακόμη και σε ήσυχες σκηνές. Όλα τα μέρη είναι λευκά και μπορούν να χρωματιστούν με οποιοδήποτε χρώμα για να ρέουν με το υπάρχον εσωτερικό σχέδιο. Αναμείνετε τον ζωντανό ήχο υψηλής ευκρίνειας από όλα τα ηχεία και χαλαρώστε με την αγαπημένη σας ψυχαγωγία.

Ο κατασκευαστής πολυτελείας ήχου Bose φέρνει πρωτοποριακή ασύρματη συνδεσιμότητα στα ηχεία παγκόσμιας κλάσης τους στο Wave Soundtouch IV. Η Bose δημιούργησε ένα οικιακό σύστημα ήχου το οποίο καθιστά ευκολότερο από κάθε άλλη φορά να αναπαράγει CD (αν αυτό εξακολουθεί να είναι το πράγμα σας), να ακούσετε ραδιόφωνο και να μεταδώσετε την αγαπημένη σας μουσική. Η ισχυρή εφαρμογή σας συνδέει με όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming όπως Spotify και Apple Music μέσω Bluetooth και Wi-Fi. Η τεχνολογία ομιλητών Waveguider προσφέρει ζωντανό ήχο πλήρωσης δωματίου που θα περιμένατε από μεγάλα ηχεία. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε το σύστημα με το Amazon Alexa για να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να ελέγξετε τι θέλετε να παίξετε. Ενώ ένα Wave Soundtouch είναι περισσότερο από αρκετό για να φέρετε τον ήχο σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας, μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές για να παίξετε μουσική σε όλο το σπίτι.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .