Τα 7 καλύτερα φορητά ασύρματα ηχεία Bluetooth να αγοράσουν το 2018

Πάρτε τη μουσική σας εν κινήσει με αυτά τα φορητά ασύρματα ηχεία

Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε όταν αγοράζετε ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth, δεδομένου ότι στην απόφαση πρέπει να ληφθούν υπόψη πτυχές όπως η φορητότητα, η τιμή, η ποιότητα ήχου και όλα τα χαρακτηριστικά. Και υπάρχουν πολλά να διαλέξετε από εκεί έξω. Έτσι έχουμε προχωρήσει και καταρτίσει μια λίστα με ηχεία Bluetooth που είναι σίγουρα ευχαριστημένα, ανεξάρτητα από το τι ψάχνετε!

Αν ένα ηχείο Bluetooth μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέλεια, το JBL Charge 3 θα είναι το πιο κοντινό πράγμα, χάρη στον εξαιρετικό συνδυασμό ήχου, χαρακτηριστικών και τιμής. Το μετρητή μεγέθους go-anywhere μεγέθους 9,1 x 3,4 x 3,5 ιντσών, ζυγίζει μόλις 1,8 λίβρες και συνδυάζεται με διάρκεια παιχνιδιού 20 ωρών (μπαταρία 6000mAh), οπότε είναι έτοιμο για ένα οδικό ταξίδι, μια μέρα στην πισίνα ή απλά κρέμεται γύρω από σπίτι. Η συνδεσιμότητα Bluetooth επιτρέπει τη σύνδεση έως και τριών smartphone με το Charge 3 ταυτόχρονα για αναπαραγωγή μουσικής και διπλασιασμό ως ηχείο με ευγένεια από το θόρυβο και το ηχείο αθόρυψής.

Η αδιάβροχη βαθμολογία IPX7 που επιτρέπει στο φορτιστή 3 να αντέχει μέχρι και ένα μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά. Προσθέτοντας στο ήδη εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών της JBL, να πιάσετε τη βροχή ή να αγγίξετε το Charge 3 αμέσως μετά το πλύσιμο των χεριών σας δεν θα προκαλέσει ζημιά. Ο ήχος προσφέρει εξαιρετική απόκριση μπάσων και διαύγεια στα υψηλότερα επίπεδα έντασης, χάρη σε δύο οδηγούς 1,75 ιντσών και δύο παθητικά ψυγεία 1,75 x 3 ιντσών.

Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ηχεία JBL που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Μερικές φορές τα καλύτερα σχεδιασμένα προϊόντα είναι σχεδόν τα πιο απλά και ακριβώς εκεί που το φορητό ακουστικό Bluetooth Beoplay A1 της Bang & Olufsen το χτυπά έξω από το πάρκο. Η βασική κυκλική σχεδίαση μιμείται την εμφάνιση ενός σφύριγμα χόκεϊ, αλλά με εντυπωσιακά καθαρά γραμμές που προσφέρουν τον ακούραστο ήχο. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας που χτυπάει περίπου 24 ώρες σε κανονική ένταση μουσικής (επαναφορτίζοντας 2,5 ώρες από το μηδέν μέχρι το πλήρες), ο θόλος από αλουμίνιο 1,3 λιβρών είναι ανθεκτικός τόσο στη σκόνη όσο και στην εκτόξευση, για να προστατεύει τα στοιχεία. Ο ήχος έχει μέγιστη ισχύ περίπου 2X140 watts.

Η σύνδεση στο A1 πραγματοποιείται εύκολα μέσω της εφαρμογής B & O's Play που διατίθεται τόσο στο Android όσο και στο iOS (στην εφαρμογή μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμπειρία ήχου, να ρυθμίσετε το ασύρματο στερεοφωνικό ζεύγος για ακόμα μεγαλύτερο ήχο και να ενημερώσετε το λογισμικό στο A1). Πέρα από τη μουσική, το Α1 διπλασιάζεται ως ηχείο ανοικτής συνομιλίας με μικροσκοπικό μικρόφωνο που κάθεται στο κάτω μέρος της συσκευής και μπορεί να πάρει 360 βαθμούς αναγνώρισης φωνής ανεξάρτητα από το πού το Α1 είναι σε σχέση με το σώμα σας.

Το JBL Clip 2 δεν είναι μόνο ελαφρύ για να κρατάτε και να το μεταφέρετε, αλλά και για τον προϋπολογισμό. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό ηχεία Bluetooth που εξακολουθεί να προσφέρει ένα ποιοτικό ήχο. Το ηχείο διαθέτει ένα κλιπ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το συνδέσετε με το σακίδιο σας ή με τους βρόχους ζώνης. Χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια του ηχείου για να αναπαραγάγετε ή να κάνετε παύση τραγουδιών ή να παρακάμψετε κομμάτια, όλα χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας. Το JBL Clip 2 μπορεί να είναι μικρό, αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε οκτώ ώρες αντανακλά αυτή των μερικών μεγαλύτερων ηχείων Bluetooth. Είναι αδιάβροχο και ενώ επιπλέει, μπορεί να βυθιστεί σε νερό για έως και 30 λεπτά.

Το B & O Beoplay P2 είναι αρκετά μικρό για να κρατάει στην παλάμη του χεριού σας και εξακολουθεί να καταφέρνει να προσφέρει εντυπωσιακό ήχο. Το Beoplay P2 έχει και αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να αναπαράγετε και να παύσετε τη μουσική πατώντας δύο φορές την γκριλ του ηχείου. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Beoplay για να προσαρμόσετε το ηχείο σας ώστε να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες κινήσεις, όπως μια βρύση ή ένα κούνημα. Με 10 ώρες παιχνιδιού, αυτό το ηχείο μπορεί να βρεθεί μαζί σας όλη την ημέρα και να ταιριάζει ακριβώς μέσα στο σακίδιο σας, την τσάντα αγγελιοφόρων, το tote ή το πορτοφόλι.

Αν είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που θέλετε, το φορητό ασύρματο ηχείο Bluetooth της Fugoo Sport είναι ο βασιλιάς του λόφου. Προσφέροντας μια εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας 40 ωρών (με όγκο 50%), η συσκευή με την ονομασία IPX7 διαθέτει έξι προγράμματα οδήγησης σε τέσσερις πλευρές της συσκευής για 360 μοίρες μουσικής με απίστευτο όγκο 95dB. Πέρα από τη στεγανοποίηση, το τραχύ πλαίσιο είναι ικανό να χειρίζεται το χιόνι και την άμμο χωρίς να χτυπάει ένα μάτι, καθιστώντας το ένα πραγματικά οπουδήποτε-κάνει-οτιδήποτε ομιλητή.

Πέρα από την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα δύο tweeters, δύο woofer και δύο παθητικά θερμαντικά σώματα (με τέσσερις ενεργούς οδηγούς) είναι όλα κεκλιμένα σε γωνία οκτώ μοιρών για να διασφαλιστεί ότι ο ήχος δείχνει ελαφρώς προς τα βόρεια ώστε να ακουστεί ακριβώς όπως ακριβώς προορίζονταν. Ξεχωριστά, το ενσωματωμένο πανευθυντικό μικρόφωνο προσθέτει ένα αμφίδρομο μεγάφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ συμπεριλαμβάνει υποστήριξη τόσο για το Siri όσο και για το Google Now για να καλέσει έναν φίλο, να παίξει μουσική και να ζητήσει αποτελέσματα για καιρό ή αθλήματα.

Το Bose SoundLink Revolve + είναι ένα από τα λίγα ηχεία στην αγορά που παίζει ήχο προς κάθε κατεύθυνση. Πηγαίνει υπέροχα στο κέντρο του δωματίου, όπου ο ήχος προέρχεται από το ηχείο. Και ακούγεται υπέροχο σε μια γωνία, όπου ο ήχος αντανακλάται στον τοίχο. Το Revolve + είναι εύκολο στη χρήση, με έξι κουμπιά στην κορυφή του ηχείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της έντασης ήχου και των λειτουργιών Bluetooth. Η λαβή διευκολύνει τη μεταφορά του ηχείου μαζί σας καθώς μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Απολαύστε έως και 16 ώρες παιχνιδιού σε μια μέρα γεμάτη στο πάρκο ή στην παραλία. Είναι ανθεκτικό στο νερό, αλλά δεν είναι αδιάβροχο, οπότε μην επιτρέπετε να βυθιστεί στο νερό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλο ηχείο για περισσότερη ηχητική λειτουργία και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές προτροπές για την παράδοση εντολών στο Revolve +.

Για σοβαρά κόμματα, το JLab Block Party είναι αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και οκτώ από αυτά τα ηχεία για πλήρη ήχο. Το σύστημα πολλαπλών ηχείων είναι ιδανικό για υπαίθριο πάρτι ή ακόμα και για ένα ηχοσύστημα πολλαπλών δωματίων. Περιλαμβάνει ακόμη και εσωτερικούς και εξωτερικούς τρόπους λειτουργίας, με τα ηχεία εξισορροπημένα ώστε να αναπαράγουν τον βέλτιστο ήχο ανάλογα με την ποσότητα των επιφανειών απορρόφησης του ήχου που βρίσκονται κοντά. (Η εξωτερική λειτουργία μπορεί να είναι καλύτερη για σπίτια με πολλές επιφάνειες απορρόφησης ήχου). Υπάρχει ένας ενσωματωμένος δείκτης κατάστασης για να σας ενημερώσουμε για το πόσο χρόνο έχει απομείνει η μπαταρία και τα ηχεία διαθέτουν κουμπιά για την ένταση, την ισχύ, καθώς και για την αναπαραγωγή ή παύση της μουσικής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .