Τι συνέβη στο Club Nintendo;

Το Club Nintendo δεν είναι άλλο, αλλά ο Λογαριασμός Nintendo συνεχίζει το πρόγραμμα πιστότητας

Η Nintendo διέκοψε το πρόγραμμα Club Nintendo το 2015 και την αντικατέστησε με το Nintendo Account και το My Nintendo. Η τελευταία μέρα για εξαργύρωση νομισμάτων για προγράμματα και ανταμοιβές που μπορείτε να κατεβάσετε ήταν η 30η Ιουνίου 2015 και η τελευταία ημέρα που οι χρήστες μπορούσαν να εξαργυρώσουν τους κωδικούς λήψης Club Nintendo στο eShop της Nintendo ήταν στις 31 Ιουλίου 2015.

Το πρόγραμμα αφοσίωσής μου στο Nintendo

Όπως και ο προκάτοχός της, η Nintendo ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση με ανταμοιβές και εκπτώσεις σε ψηφιακά παιχνίδια, αλλά ένας λογαριασμός Nintendo απαιτείται να συμμετάσχει στο My Nintendo. Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό Nintendo μπορεί να χρησιμοποιήσει το My Nintendo δωρεάν.

Δημιουργία λογαριασμού Nintendo

Αν έχετε ήδη αναγνωριστικό δικτύου Nintendo (NNID), χρησιμοποιήστε το όταν εγγραφείτε για λογαριασμό Nintendo. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Nintendo μέσω του διαδικτύου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό Facebook, Google ή Twitter για να εξομαλύνετε την εγγραφή.

Λογαριασμός Nintendo vs ID δικτύου Nintendo

Οι λογαριασμοί Nintendo και τα στοιχεία Nintendo ID είναι δύο ξεχωριστά πράγματα που χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς.

Σύνδεση του λογαριασμού σας NNID και του λογαριασμού Nintendo

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Nintendo και NNID, μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα δύο. Η σύνδεση των λογαριασμών σας επιτρέπει, μπορείτε:

Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Nintendo, μεταβείτε στο My Nintendo για να συνδεθείτε στον ιστότοπο. μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για λογαριασμό Nintendo στον ιστότοπο My Nintendo. Για την ομαλότερη εμπειρία, χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo για όλες τις αγορές σας και τις υπηρεσίες σας.

Αν έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς NNID και Nintendo, μπορείτε να τους συνδέσετε για να ξεκινήσετε να κερδίζετε πόντους στο My Nintendo. Αφού εγγραφείτε για λογαριασμό Nintendo, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το συνδέσετε με το NNID σας:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Nintendo στη διεύθυνση http://accounts.nintendo.com.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Πληροφορίες χρήστη που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας.
  3. Στην περιοχή Συνδεδεμένοι λογαριασμοί στη δεξιά πλευρά της σελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία .
  4. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο αναγνωριστικό δικτύου Nintendo.
  5. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο NNID και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την προσθήκη του λογαριασμού σας στο λογαριασμό σας στο Nintendo.

Χρησιμοποιώντας το Nintendo μου

Όπως και το Club Nintendo, οι χρήστες της Nintendo κερδίζουν πόντους για συγκεκριμένες δραστηριότητες. Μεταξύ αυτών είναι:

Τα σημεία μου στο Nintendo έχουν τη μορφή Platinum Points, τα οποία κερδίζετε αλληλεπιδρώντας με τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Nintendo και τα σημεία Gold που μπορείτε να κερδίσετε για την αγορά ψηφιακών εκδόσεων παιχνιδιών. Εξαργύρωση αυτών των πόντων για αποκλειστικά ψηφιακά παιχνίδια, εκπτώσεις και στοιχεία εντός εφαρμογής.