Επισκόπηση προβολέα Epson PowerLite 1985WU

Το PowerLite 1985WU συνδυάζει ουσιαστικά τις δυνατότητες ανάλυσης του PowerLite 1980WU με τις ασύρματες δυνατότητες του 1975W, τοποθετώντας το στην κορυφή των προβολέων PowerLite 1900 Series της Epson.

Διαστάσεις

Το Epson PowerLite 1985WU είναι ένας προβολέας 3LCD. Έχει διάμετρο 14,8 ίντσες με διάμετρο 11,4 ίντσες κατά 4,3 ίντσες όταν τα πόδια δεν λαμβάνονται υπόψη. Συμπεριλαμβανομένων των ποδιών φέρνει μέχρι 4,9 ίντσες ψηλό.

Ζυγίζει σε 10,2 λίβρες, πράγμα που σημαίνει ότι φέρει τις ίδιες διαστάσεις με το PowerLite 1975W και το 1980WU.

Εμφάνιση προδιαγραφών

Ο λόγος εγγενών διαστάσεων για το 1985WU παρατίθεται στις 16:10, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για προβολή σε ευρεία οθόνη. Η εγγενής ανάλυση είναι 1280 x 1200 (WUXGA) και αυτό μπορεί να αλλάξει σε 640 x 480, 800 x 600, 1280 x 1024 και 1400 x 1050. Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, το μοντέλο αυτό έχει τα ίδια ψηφία ανάλυσης όπως το 1980WU .

Ο λόγος αντίθεσης για αυτό το 1985WU είναι 10.000: 1 (ίδιο όπως και το 1980WU και το 1975W).

Το εύρος αναλογίας χτυπήματος παρατίθεται ως 1,38 (ζουμ: ευρύ) - 2,28 (ζουμ: τηλε). Το 1985WU μπορεί να προβάλει από απόσταση 50 ίντσες έως 300 ίντσες. Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα μοντέλα, καθώς δεν μπορεί να συρρικνωθεί στα 30 ίντσες. Κρατήστε αυτό κατά νου για το περιβάλλον προβολής σας, αλλά είναι απίθανο να κάνει μεγάλη διαφορά. Αν χρειάζεστε μια μικρή προβολή προβολής, είναι απίθανο να πρέπει να προχωρήσετε σε έναν τέτοιο υψηλής προβολής προβολέα όπως αυτό το μοντέλο.

Η έξοδος φωτός παρατίθεται σε 4800 lumen τόσο για το χρώμα όσο και για το λευκό φως. Αυτό είναι υψηλότερο από το 1980W, αλλά εξακολουθεί να πέφτει λίγο λιγότερο από τους 5.000 lumen από ό, τι οι εξόδους 1975W - που είναι 5.000 για το χρώμα και το λευκό - και μπορεί να βοηθήσει στην εξήγηση της μείωσης των τιμών. Το χρώμα και το λευκό φως μετριούνται χρησιμοποιώντας τα πρότυπα IDMS 15.4 και ISO 21118, αντίστοιχα, σύμφωνα με την Epson.

Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί μια λάμπα UHE των 280 W, η οποία είναι πιο ισχυρή από αρκετούς από τους άλλους λαμπτήρες της γραμμής. Η εταιρεία λέει ότι αυτή η λάμπα διαρκεί μέχρι 4.000 ώρες σε λειτουργία ECO και 3.000 σε κανονική λειτουργία. Αυτή είναι η ίδια λάμπα με το 1975W.

Όταν αγοράζετε έναν προβολέα, η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα είναι μια σημαντική ανησυχία, διότι η αντικατάσταση της λάμπας μπορεί να είναι ακριβός (δεν είναι συνηθισμένος λαμπτήρας). Οι λαμπτήρες αντικατάστασης μπορούν να τρέξουν τη γκάμα ανάλογα με τον τύπο που χρειάζεστε, αλλά αναμένετε να ξοδέψετε περίπου $ 100 έως $ 140 για ένα.

Η διάρκεια ζωής της λάμπας μπορεί επίσης να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο των λειτουργιών προβολής που χρησιμοποιούνται και τον τύπο της ρύθμισης που χρησιμοποιείται. Όπως επισημαίνει η εταιρεία στη βιβλιογραφία των προϊόντων της, η φωτεινότητα της λάμπας θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Χαρακτηριστικά ήχου

Όπως και το PowerLite 1975W, το 1985WU ενισχύει τις δυνατότητες ήχου έναντι των μοντέλων που βγαίνουν στη γραμμή, κατασκευάζοντας ένα ηχείο 16 watt. (Αυτά τα μοντέλα κλιμάκωσης έχουν ένα ηχείο 10 watt). Αυτό θα πρέπει να είναι απόλυτα κατάλληλο για χρήση σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Ο θόρυβος του ανεμιστήρα είναι 31 dB σε λειτουργία ECO και 39 dB σε κανονική λειτουργία, σύμφωνα με την Epson. Αυτό είναι εντός της κανονικής κλίμακας για τα μοντέλα της PowerLite της εταιρείας.

Ασύρματες δυνατότητες

Όπως και το 1975W , το PowerLite 1985WU περιλαμβάνει ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πλήρως την εφαρμογή iPprojection της Epson. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προβάλλετε και να ελέγχετε περιεχόμενο από τον προβολέα σας χρησιμοποιώντας ένα iPhone, iPad ή iPod Touch. Για παράδειγμα, αν θέλετε να εμφανίσετε μια φωτογραφία ή έναν ιστότοπο στο iPhone σας στην οθόνη προβολής, απλά πρέπει να αντιστοιχίσετε τον προβολέα με την εφαρμογή - ποτέ μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε καλώδια USB ή ακόμα και USB sticks.

Εάν δεν διαθέτετε μία από αυτές τις συσκευές Apple, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον προβολέα χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή, εάν ο προβολέας είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο. Η Epson λέει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό και ότι λειτουργεί με PC και Mac.

Το PowerLite 1985WU μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα ακόλουθα εργαλεία τηλεχειρισμού και διαχείρισης: EasyMP Monitor και Crestron RoomView.

Το PowerLite 1985WU επιτρέπει επίσης την ασύρματη προβολή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Miracast (ώστε να μπορείτε να προβάλλετε προγράμματα από smartphones ή tablet). Χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία WiDi για συσκευές Intel και MHL ροής και κατοπτρισμού από άλλες συσκευές συμβατές με MHL. (Διαβάστε περισσότερα για το MHL εδώ).

Το PowerLite 1985WU μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα ακόλουθα εργαλεία τηλεχειρισμού και διαχείρισης: EasyMP Monitor και Crestron RoomView.

Είσοδοι

Υπάρχουν πολλές είσοδοι: USB (τύπος A), USB (τύπος B), Υπολογιστής 1, Υπολογιστής 2, HDMI 1 / MHL, HDMI 2, Βίντεο, Ήχος δεξιά και αριστερά, Ήχος 1, Ήχος 2, -232c, Έξοδος παρακολούθησης και τοπικό δίκτυο LAN. Αυτή η δεύτερη είσοδος HDMI είναι σημαντική για να σημειωθεί, καθώς ένα από αυτά διαθέτει τη συνδεσιμότητα MHL που αναφέρθηκε παραπάνω.

Αν δεν είστε σίγουροι για τις διαφορές μεταξύ των θύρας USB Τύπου Α και Τύπου Β, εδώ είναι ένα γρήγορο και βρώμικο μάθημα σχετικά με τη διαφορά μεταξύ των δύο εισόδων: Ο Τύπος Α μοιάζει με ορθογώνιο και είναι το είδος που θα χρησιμοποιήσετε με ένα memory stick (ονομάζεται επίσης φορητή μονάδα flash). Το σχήμα του τύπου Β μπορεί να ποικίλει, αλλά συχνά μοιάζει με τετράγωνο και χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με άλλα περιφερειακά υπολογιστών.

Επειδή το PowerLite 1985WU διαθέτει υποδοχή Type A, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή για παρουσιάσεις. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας σε ένα memory stick ή σκληρό δίσκο, να τα συνδέσετε στον προβολέα και να συνεχίσετε.

Εξουσία

Η κατανάλωση ισχύος για το 1985WU παρατίθεται σε 435 W σε κανονική λειτουργία και σε 330 W σε λειτουργία Eco. Αυτό είναι το ίδιο με το PowerLite 1975W.

Ασφάλεια

Όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, προβολείς της Epson, αυτό έρχεται με τη θύρα Lock του Kensington (μια τρυπάνια που συνήθως χρησιμοποιείται για χρήση με τα δημοφιλή συστήματα κλειδώματος του Kensington).

Φακός

Ο φακός διαθέτει οπτικό ζουμ. Αυτό το άρθρο από τη δικτυακή πύλη του About.com του Camcorder εξηγεί τις διαφορές μεταξύ οπτικών και ψηφιακών ζουμ.

Ο συντελεστής μεγέθυνσης εμφανίζεται στο 1,0 - 1,6. Αυτό είναι το ίδιο με τα υπόλοιπα σε αυτή τη γραμμή.

Εγγύηση

Για τον προβολέα περιλαμβάνεται περιορισμένη εγγύηση δύο ετών. Η λάμπα έχει εγγύηση 90 ημερών, η οποία είναι χαρακτηριστική. Ο προβολέας καλύπτεται επίσης από το Πρόγραμμα οδικής εξυπηρέτησης της Epson, το οποίο υπόσχεται να μεταφέρει ένα βιντεοπροβολέα αντικατάστασης - δωρεάν - εάν κάτι δεν συμβαίνει με το δικό σας. Καλή εκτύπωση, αυτό ακούγεται σαν μια καλή υπόσχεση για τους πολεμιστές του δρόμου. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς επιπλέον σχεδίων εκτεταμένης εξυπηρέτησης.

Αυτό που παίρνεις

Περιλαμβάνεται στη συσκευασία: προβολέας, καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο συνιστωσών σε VGA, τηλεχειριστήριο με μπαταρίες, λογισμικό και εγχειρίδια χρήστη.

Το τηλεχειριστήριο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε απόσταση έως και 26,2 πόδια, που είναι σχεδόν διπλάσια από την απόσταση των περισσότερων από τα άλλα τηλεχειριστήρια της γραμμής. (Αυτό ταιριάζει με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται στο 1975W.) Το τηλεχειριστήριο διαθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες: Φωτεινότητα, αντίθεση, απόχρωση, κορεσμός, ευκρίνεια, σήμα εισόδου, συγχρονισμός, παρακολούθηση, θέση, θερμοκρασία χρώματος και ένταση.

Το PowerLite 1985WU διαθέτει επίσης το εργαλείο συνεργασίας πολυμέσων της Epson, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε ταυτόχρονα έως και τέσσερις οθόνες υπολογιστών. Μπορούν επίσης να προστεθούν περισσότερες οθόνες και να τεθούν σε κατάσταση αναμονής.

Αυτός ο προβολέας διαθέτει επίσης αυτόματη διόρθωση καθέτου κλίσης και μια τεχνολογία "Γρήγορης Γωνίας" που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε ανεξάρτητα τις γωνίες μιας εικόνας.

Τέλος, έρχεται με ενσωματωμένο Closed Captioning και η Epson έχει συμπεριλάβει αρκετές τεχνολογίες επεξεργασίας βίντεο που βελτιώνουν την απόδοση του βίντεο, όπως το Faroudja DCDi Cinema.

Τιμή

Το PowerLite 1985WU έχει $ 1,999 MSRP, καθιστώντας τον έναν από τους πιο δαπανηρούς προβολείς στη γραμμή (και την ίδια τιμή με το 1975W).