Μεγάλα δωρεάν πρότυπα χειμερινών εφαρμογών για το Microsoft Word και το PowerPoint

Αυτό το χειμώνα μπορείτε να κάνετε μια μικρή εποχιακή έμπνευση στις εκδηλώσεις και τις παρουσιάσεις σας χρησιμοποιώντας αυτά τα δωρεάν πρότυπα για φυλλάδια με θέμα το χειμώνα, προσκλήσεις, διαφάνειες και χαρτικά για το Microsoft Word και το PowerPoint. Αυτά δεν σχετίζονται με τις διακοπές, παρόλο που μπορούν σίγουρα να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των προτύπων διακοπών σας.

Ωστόσο, εάν αυτά τα πρότυπα σχετιζόμενα με το χειμώνα δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε και θέλετε να πάτε με ένα ειδικό θέμα για τις διακοπές, μπορείτε επίσης να βρείτε δωρεάν πρότυπα διακοπών της Microsoft για λήψη .

01 από 08

Πρότυπο Flyer Winter Party για το Microsoft Word

Microsoft Word

Διαφημίστε την επόμενη εκδήλωσή σας-ένα συμβαλλόμενο μέρος χειμερινό ηλιοστάσιο είναι μια ιδέα-χρησιμοποιώντας το Winter Party Flyer για το Microsoft Word.

Το χειμερινό ηλιοστάσιο αναφέρεται στη σχέση της γης με τον ήλιο. Εάν γιορτάζετε αυτήν την εποχή του χρόνου, αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να βγάλει τη λέξη έξω. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, αυτό είναι ένα ευπροσάρμοστο πρότυπο για χειμωνιάτικες γιορτές πολλών ειδών. Περισσότερο "

02 από 08

Διαφάνειες σχεδίασης Snowflake για το Microsoft PowerPoint

PowerPoint

Αυτό το πρότυπο σχεδίασης νιφάδα χιονιού για το PowerPoint είναι μια εξαιρετική εποχιακή επιλογή για τη σωστή παρουσίαση. Η διαφάνεια τίτλου του προτύπου είναι πιο σκούρο μπλε, αλλά οι διαφάνειες περιεχομένου είναι ελαφρώς μπλε που θα φωτίζουν την παρουσίασή σας. Εικόνες όπως αυτό μπορεί να είναι ωραίο σε ένα PowerPoint επειδή έχει αντίκτυπο χωρίς να εξουδετερώνει το μήνυμα του κειμένου σας. Περισσότερο "

03 του 08

Χρονικό πρότυπο Flyer για το Microsoft Word

Microsoft Word

Εδώ είναι ένα άλλο χειμερινό φυλλάδιο που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της σεζόν, το οποίο διαθέτει έναν σκιέρ.

Θυμηθείτε ότι εικόνες ή άλλα στοιχεία μπορούν να απενεργοποιηθούν ή να εξαλειφθούν πλήρως από τα πρότυπα. Με ένα πολύπλοκο σχέδιο όπως ένα ενημερωτικό δελτίο, θυμηθείτε ότι μπορείτε να ενημερώσετε την εμφάνιση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Περισσότερο "

04 του 08

Χωριό φεστιβάλ χιονιού για το Microsoft Word

Microsoft Word

Η Microsoft έχει πολλά υπέροχα πρότυπα φυλλαδίων για τη χειμερινή περίοδο. Εδώ είναι ένα τρίτο με ένα στυλιζαρισμένο σχέδιο χιονιού που μπορεί να ταιριάζει με τον τόνο που ψάχνετε και ότι οι άλλοι δεν ταιριάζουν αρκετά. Περισσότερο "

05 του 08

Προσκλήσεις χειμερινών συμβαλλόμενων μερών για το Microsoft Word

Microsoft Word

Αυτό το πρότυπο σάς δίνει ένα θέμα χιονιού που ταιριάζει με το φυλλάδιο χιονιού που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του προτύπου της Microsoft.

Αυτές οι προσκλήσεις εκτυπώνουν δύο ανά σελίδα. Οι κάρτες έχουν μέγεθος 4,25 ίντσες κατά 5,5 ίντσες (μέγεθος A2). Αυτό το πρότυπο λειτουργεί με Avery 3379, 5315, 8315 και 8317. Περισσότερα »

06 του 08

Holly Leaf Υδατογράφημα χαρτικά για το Microsoft Word

Microsoft Word

Αν και αυτό το πρότυπο φέρει την ετικέτα του ως χαρτοπωλείο διακοπών, ο σχεδιασμός των holly φύλλων μπορεί να περάσει για οποιαδήποτε χειμερινή χρήση χωρίς να δεσμεύεται ιδιαίτερα για εορτασμούς διακοπών.

Μπορείτε πιθανώς να σκεφτείτε πολλές εφαρμογές για αυτό το χειμερινό χαρτικά. Είναι μια ωραία επιλογή για ένα χειμερινό έργο επειδή έχει απλά στοιχεία και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί. Περισσότερο "

07 του 08

Χειμερινό χαρτί για το Microsoft Word

Microsoft Word

Παρόλο που αυτό το πρότυπο γραφικής ύλης περιέχει ένα χαιρετισμό κειμένου διακοπών, μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε αυτό ως μη συγκεκριμένο για τις διακοπές. Το κολάζ των εικόνων χειμερινών σπορ καθιστά το χειμώνα γενικά κατάλληλο. Περισσότερο "

08 από 08

Χειμερινή κάρτα Poinsettia Thank You

Microsoft Word

Η αϊντσατιστία μπορεί να συνδέεται πιο συχνά με τις διακοπές, αλλά δεν πρέπει πάντα να είναι. Αυτό το πρότυπο κάρτας ευχαριστιών με ένα απλό σχεδιασμό poinsettia προσφέρεται για κάθε χειμερινό σκοπό - και φυσικά μπορεί να είναι ιδανικό για μετα-διακοπές ευχαριστώ μηνύματα. Περισσότερο "