Αποκτήστε τα καλύτερα πρότυπα των Χριστουγέννων της Microsoft

Φωτίστε έξω αυτό το έτος με εύχρηστα πρότυπα

Αυτές οι εορτές των Χριστουγέννων, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα δωρεάν, διασκεδαστικά πρότυπα ή εκτυπώσιμα που διατίθενται απευθείας στο Microsoft Office. Μπορεί να εκπλαγείτε πόσο υπέροχα μερικά από αυτά τα κουπόνια δώρων, ευχετήριες κάρτες, διακοσμήσεις γεγονότων, ημερολόγια έλευσης και άλλα σχέδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σεζόν.

Έχετε κατά νου διαφορετικές χειμερινές διακοπές, περιστάσεις ή σχέδια; Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα καλύτερα χειμερινά πρότυπα της Microsoft .

Η Microsoft έχει πάνω από 100 πρότυπα Χριστουγέννων. Εδώ είναι αυτά που θεωρώ καλύτερα. Καθώς κάνετε κλικ σε αυτές τις διαφάνειες για προτάσεις, νομίζω ότι θα βρείτε τουλάχιστον ένα ή να διευκολύνετε την πολυάσχολη περίοδο των διακοπών σας.

01 από 15

Δωρεάν πρότυπο για DIY Christmas Magnets ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπο μαγείας Χριστουγέννων για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εκτυπώστε και κόψτε τους ανθρώπους με μελόψωμο και ταράνδου σε αυτό το πρότυπο μαγνητών Χριστουγέννων ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word. Απλά προσθέστε ένα μαγνήτη στην πλάτη ή χρησιμοποιήστε για διακοσμητικούς σκοπούς εκτός από μαγνήτες.

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί αφού μεταβείτε στο Αρχείο - Νέο.

02 από 15

Πρότυπο κουπονιού δώρου ρετρό ή εκτυπώσιμη για εκδότες Microsoft

Retro πρότυπα κάρτας δώρων για Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Σπιτικά ή DIY δώρα μπορεί να είναι το γούστο σας. Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το πρότυπο κουπόνι δώρου Retro ή εκτυπώσιμη για Microsoft Publisher. Προσαρμόστε αυτά τα IOU για μια προσωπική ιδέα δώρου.

Επίσης, δείτε ένα διαφορετικό σχέδιο κουπονιού δώρων στο slide 11 ...

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί στο πεδίο στο επάνω μέρος της οθόνης σας, αφού ανοίξετε τον Publisher και επιλέξτε File - New.

03 από 15

Πρότυπο δραστηριότητας χρωματισμού Χριστουγέννων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Χριστούγεννα Πρότυπο Ζωγραφικής για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Κατά τη διάρκεια αυτής της γραφής, η τρέλα για ζωγραφική για ενήλικες είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη και ο χρωματισμός δεν σβήνει ποτέ το στυλ για τα παιδιά. Αυτό το Πρότυπο Δραστηριότητας Χρωματικής Δραστηριότητας για το Microsoft Word μπορεί να σας κρατάει λογικά αυτή την περίοδο των διακοπών δίνοντας στα παιδιά σας κάτι να κάνω.

Με οκτώ διαφορετικές σελίδες, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν όλη τη διασκέδαση της εποχής.

Επιλέξτε Αρχείο - Νέο και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο στο πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης σας.

04 από 15

Χριστουγεννιάτικο δώρο ή πρότυπο για εκτύπωση για το Microsoft Word

Πρότυπο ετικέτας Χριστουγεννιάτικου δέντρου για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ξεχάστε να αγοράσετε ετικέτες ή θέλετε να απλοποιήσετε το ταξίδι αγορών σας; Εκτυπώστε τη δική σας χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο ετικετών δώρων Χριστουγέννων ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word.

Όπως και με άλλα πρότυπα αυτής της συλλογής, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο, αλλά η ομορφιά είναι, είναι ήδη ένα ωραίο σχέδιο και είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί αφού μεταβείτε στο Αρχείο - Νέο.

05 από 15

Χριστουγεννιάτικο δώρο Χριστουγεννιάτικου δώρου ή Πρότυπο εκτύπωσης για το Microsoft PowerPoint

Εκτυπώσιμο πρότυπο ημερολογίου Χριστουγέννων Advent για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μετρήστε τις ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα χρησιμοποιώντας αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο Ημερολογίου Χριστουγέννων Advent ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint. Οι μέρες προχωρούν καθώς κάνετε κλικ μέσα από την παρουσίαση, καθιστώντας το ένα διασκεδαστικό, ψηφιακό ημερολόγιο.

Εναλλακτικά, απλά εκτυπώστε την πρώτη διαφάνεια και κάντε τη δική σας γροθιά έξω από τις πόρτες με λίγο καραμέλα πίσω τους ή κάποια παρόμοια εφεύρεση! Ένα μικρό DIY διακοπών θα μπορούσε να κάνει την αντίστροφη μέτρηση των διακοπών πιο διασκεδαστική.

06 από 15

Χριστούγεννα Κόμμα Προγραμματιστής πρότυπο προϋπολογισμού ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Προϋπολογισμός σχεδιασμού κόμματος για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν το πάρτι διακοπών σας είναι μια μεγάλη ή μικρή υπόθεση, οι λεπτομέρειες μπορούν να ξεφύγουν από εσάς. Παρακολουθήστε αυτά τα κόστη με αυτό το Πρότυπο Προϋπολογισμού Προγραμματισμού Κόμματος Χριστουγέννων για το Excel.

Βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το Excel και επιλέγοντας Αρχείο - Νέο. Αναζήτηση για το πρότυπο με όνομα ή λέξη-κλειδί.

07 από 15

Μπιζέλια στο χέρι Χριστουγεννιάτικη κάρτα ηλεκτρονικής κάρτας ή εκτυπώσιμη για το Microsoft PowerPoint

Μπιζέλια στο γήπεδο Χριστουγεννιάτικη κάρτα ηλεκτρονικών καρτών. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Όταν στέλνετε αυτό το παιχνιδιάρικο μπιζέλι σε πρότυπα Χριστουγεννιάτικων ηλεκτρονικών καρτών της Γης ή εκτυπώσιμα για το PowerPoint, η κινούμενη εικόνα και η μουσική μπορούν να παίξουν για τον παραλήπτη.

Αυτό είναι μια πιο αλαζονική λήψη σχετικά με την επέκταση των συνεδριάσεων της σεζόν.

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί αφού μεταβείτε στο Αρχείο - Νέο.

08 από 15

Δωρεάν πρότυπο για πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα Χριστούγεννα για το Outlook

Χριστουγεννιάτικο πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Microsoft Outlook. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Πάρτε τη λέξη έξω με αυτό το Χριστουγεννιάτικο Party Party πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσκλήσεων για το Outlook. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμα, είτε για το σπίτι είτε για επαγγελματίες.

Επίσης βρείτε σχέδια με χιονάνθρωπους ή άλλα σχέδια χρωμάτων.

Σημείωση: Βρείτε αυτό στο Word επιλέγοντας Αρχείο - Νέο. Στη συνέχεια, συνδέστε το με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.

09 από 15

Χριστουγεννιάτικο μενού πρότυπο ή εκτυπώσιμη με Santa στον ήλιο

Πρότυπο μενού Santa για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Διασκεδαστικό Πρότυπο Χριστουγέννων με το Santa στον Ήλιο είναι μέρος ενός ολόκληρου συνόλου σχεδίων.

Ανοίξτε το Word και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέο.

Αν ψάχνετε για το "Santa", θα βρείτε επίσης Santa στον φάκελο Sun, ετικέτα δώρου, πρόσκληση και πρότυπα πιστοποιητικών δώρων ή εκτυπώσιμα.

10 από 15

Χριστουγεννιάτικο δέντρο δώρο κάρτα πρότυπο ή εκτυπώσιμη για Microsoft Publisher

Πρότυπο κουπονιού δώρων για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο δελτίο δέντρων διακοπών δέντρο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να κάνετε ένα-του-ένα είδος δώρα για εκείνους που σας ενδιαφέρει.

Στην πραγματικότητα, όσο πιο εξατομικευμένες κάνετε αυτές τις κάρτες δώρων, τόσο καλύτερα θα είναι.

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί μετά την επιλογή Αρχείο - Νέα.

11 από 15

Πρότυπο προϋπολογισμού αγορών διακοπών ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο προϋπολογισμού αγορών διακοπών για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Κρατήστε την εστίασή σας στο επίκεντρο χωρίς να χάσετε όλα τα εποχιακά χαρούμενα σας με αυτό το δωρεάν Πρότυπο Προϋπολογισμού Αγορών διακοπών ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel.

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, ανοίξτε το Excel και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί μετά τη μετάβαση στο Αρχείο - Νέο.

12 από 15

Μυστικό Santa Πρότυπο ανταλλαγής δώρων ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Μυστικό δώρο ανταλλαγής δώρων για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Οργανωθείτε για το επόμενο μέρος. Ανταλλάξτε τα δώρα σας με έναν απλό, οργανωμένο τρόπο χρησιμοποιώντας αυτό το προ-made Μυστικό Santa Πρότυπο ανταλλαγής δώρων για το Microsoft Excel.

Επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο στο Excel.

13 από 15

Εκτυπώσιμη σεζόν χαιρετισμό πρότυπο Candy Cane για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο ζαχαροπλαστικής για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο καλωσορίσματος καραμέλας για το Microsoft PowerPoint είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μοιραστείτε ένα μήνυμα διακοπών.

Ανοίξτε το PowerPoint και στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο στην περιοχή Αρχείο - Νέα.

14 από 15

Δωρεάν εκτυπώσιμη ετικέτα αποστολής ετικετών διακοπών για το Microsoft Word

Δωρεάν εκτυπώσιμη ετικέτα αποστολής ετικετών διακοπών για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Παίξτε το Santa με περισσότερη φινέτσα, στέλνοντας δώρα με αυτά τα δωρεάν εκτυπώσιμα ετικέτα αποστολής ετικετών διακοπών για το Microsoft Word.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει πολύ για να παραμείνετε ευθεία!

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί αφού μεταβείτε στο Αρχείο - Νέο.

15 από 15

Πρότυπο Χριστουγεννιάτικου διακοσμητικού συμβαλλόμενου μέρους ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο πρόσκλησης για επαγγελματικό συμβαλλόμενο μέρος για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Για παράδειγμα, εξετάστε το πρότυπο Χριστουγεννιάτικου διακοσμητικού πάρτι ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word, για επαγγελματικές ή προσωπικές περιστάσεις.

Για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί αφού μεταβείτε στο Αρχείο - Νέο.