Ανοιχτό μπλε χρώματα

Τα ελαφριά μπλε χρώματα κυμαίνονται από σχεδόν λευκό έως ουρανό

Το μπλε είναι ένα αγαπημένο χρώμα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών παγκοσμίως, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο σχεδίασης. Από τα παλαιότερα μπλουζ που είναι σχεδόν λευκά μέχρι τα γαλάζια χρώματα του ουρανού και τα μπλε μωρά, εξερευνήστε την πιο ανοιχτή πλευρά του μπλε χρώματος και δείτε πώς ο συμβολισμός πίσω από το μπλε αλλάζει ανάλογα με το συγκεκριμένο μπλε που επιλέγετε. Τα ελαφριά μπλε αποπνέουν τον ουρανό και το νερό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά με άλλα υδατικά χρώματα. Ζεύγος ανοιχτό μπλε με μπλε ναυτικό, δαμάσκηνο ή σκούρο χάλυβα μπλε για μια εξελιγμένη παλέτα ή να το χρησιμοποιήσετε με ελαφριές αποχρώσεις του μπεζ και του γκρι.

Όταν εργάζεστε σε ένα σχέδιο σχεδίασης που θα εκτυπωθεί με μελάνι σε χαρτί, χρησιμοποιήστε συνθέσεις CMYK για ανοικτό μπλε χρώματα στο λογισμικό διαμόρφωσης σελίδας ή επιλέξτε ένα στερεό χρώμα Pantone spot. Εάν το σχέδιό σας θα προβληθεί σε οθόνη υπολογιστή, χρησιμοποιήστε τα ισοδύναμα χρώματος. Αν εργάζεστε με HTML, CSS ή SVG για τον ιστό, χρησιμοποιήστε τους κωδικούς Hex.

Αλίκη Μπλε

Alice Blue (aliceblue). Alice Blue (aliceblue)

Αυτό το εξαιρετικά απαλό μπλε είναι η Alice BLue. Επειδή είναι τόσο χλωμό, λειτουργεί ως περισσότερο ουδέτερο από άλλες αποχρώσεις του μπλε, που μοιράζονται μερικές από τις ιδιότητες του δροσερού λευκού όπως η καθαρότητα και η καθαριότητα.

Γαλανός

Azure (γαλάζιο, ιστός). Azure (γαλάζιο, ιστός)

Αυτό το πολύ ανοιχτόχρωμο χρώμα είναι μια απόχρωση γαλάζια. Αυτή η απαλή απόχρωση του μπλε είναι κοντά σε ένα ουδέτερο δροσερό λευκό .

Περισσότερο "

Φως κυανό

Φως κυανό. Φως κυανό

Το κυανό είναι ένα από τα χρώματα μελάνης σε εκτύπωση CMYK ή 4 ​​χρωμάτων. Το ανοιχτό κυανό είναι μια ελαφρύτερη έκδοση αυτού του χρώματος. Το ανοιχτό κυανό είναι ένα δροσερό μπλε-πράσινο χρώμα. Όπως και άλλα χλωμό και παστέλ μπλουζ, αυτό θυμίζει τις χροιά της άνοιξης.

Πλούσιο Τυρκουάζ

Πλούσιο Τυρκουάζ. Πλούσιο Τυρκουάζ

Το ανοιχτό τυρκουάζ είναι μια ελαφριά σκιά του μπλε-πράσινου χρώματος που είναι γνωστό ως τυρκουάζ. Αυτό το υδατικό μπλε χρώμα ζευγάρει καλά με άλλες υδατικές αποχρώσεις και έχει γυναικεία ελκυστικότητα.

Περισσότερο "

Γαλάζιο

Γαλάζιο. Γαλάζιο

Πολλά μπλουζ θεωρούνται ανοιχτό μπλε, συμπεριλαμβανομένου του μπλε χρώματος. Είναι πιο μπλε από τα ωραία μπλε αλλά ελαφρύτερο από το μεσαίο μπλε . Το γαλάζιο είναι ένα δροσερό, εταιρικό χρώμα καθώς και ένα από τα χρώματα της φύσης και της άνοιξης. Είναι ένα ειρηνικό χρώμα που αρέσει τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Μπλε σκόνη

Μπλε σκόνη. Μπλε σκόνη

Το μπλε σε σκόνη φέρει τον ίδιο συμβολισμό με το γαλάζιο. Είναι ένα ειρηνικό χρώμα της φύσης και της άνοιξης.

Ελαφρύ χάλυβα μπλε

Ελαφρύ χάλυβα μπλε. Ελαφρύ χάλυβα μπλε

Το ανοιχτόχρωμο χάλυβα έχει ένα ελαφρώς ασημένιο ή γκριζωπό χρώμα. Ενώ το φως, τα απαλά μπλε συχνά υποδηλώνουν την άνοιξη, το ανοιχτόχρωμο χάλυβα είναι ένα χρώμα όλο το χρόνο.

Sky Blue

Sky Blue. Sky Blue

Αυτό το μπλε ουρανό είναι μόνο μία από τις πολλές αποχρώσεις του μπλε που συνδέονται με τον μπλε ουρανό. Συνδυάστε ένα γαλάζιο όπως αυτό με σκούρο μπλε για να μεταφέρετε τα χρώματα της εμπιστοσύνης και της αλήθειας-τραπεζίτης.

Ελαφρύ ουρανό μπλε

Ελαφρύ ουρανό μπλε. Ελαφρύ ουρανό μπλε

Το ελαφρύ μπλε του ουρανού είναι στην πραγματικότητα μια πιο μπλε αφή από το γαλάζιο του ουρανού. Δημιουργήστε μια συντηρητική αλλά εξελιγμένη εμφάνιση με λεπτή αντίθεση συνδυάζοντας ελαφριά μπλε όπως αυτό το ελαφρύ μπλε ουρανό και σκούρες αποχρώσεις του μπλε όπως το ναυτικό και το μεσάνυπτο μπλε.

Cerulean (Pantone)

Cerulean (Pantone). Cerulean (Pantone)

Το 1999, η Pantone ονόμασε cerulean το χρώμα της νέας χιλιετίας. Η εταιρεία το περιέγραψε ως "το χρώμα του ουρανού σε μια γαλήνια, κρυστάλλινη ημέρα". Η έκδοση του cerulean Pantone είναι ελαφρύτερη από την γαλάζια γαλάζια. Το Cerulean blue είναι ένα καταπραϋντικό, χαλαρωτικό χρώμα που προκαλεί συναισθήματα ειρήνης και εμπιστοσύνης, ιδανικό για τους πολίτες του 21ου αιώνα που υπογραμμίζουν την τεχνολογία.

Περισσότερο "

Serenity (Pantone)

Η Pantone ονόμασε ένα άλλο γαλάζιο χρώμα ως χρώμα του έτους για το 2016. Η Serenity προσεγγίζει ένα μεσαίο μπλε, αλλά ο υπαινιγμός του γκρίζου το κρατά λεπτό και επαγγελματικό.