Δημιουργήστε ένα γραφικό εφέ γραφικών στο Photoshop

Τα γραφικά του τραπεζιού είναι όλα τα οφέλη στο διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή και αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας. Αυτή είναι μια μεγάλη τεχνική για την προσθήκη γραφικών στις θέσεις blog, ειδικά για θέματα χειροτεχνίας.

Για τους σκοπούς αυτού του σεμιναρίου, έχω χρησιμοποιήσει μερικές ελεύθερες bits'n'bobs από τον ιστό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς. Οι δύο γραμματοσειρές είναι το Eraser Regular and Seaside Resort και τα υπόβαθρα από το Foolishfire. Αυτές οι ελεύθερες εκδόσεις των φόντων έχουν σχεδιαστεί για χρήση στο διαδίκτυο, αλλά προσφέρουν επίσης μια έκδοση hi-res που μπορείτε να αγοράσετε εάν δημιουργείτε ένα γραφικό για εκτύπωση.

Μπορεί επίσης να θέλετε να κατεβάσετε το γραφικό μας απλό πλαίσιο. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυχόν γραμματοσειρές ή κατάλληλα γραφικά που έχετε ήδη στον υπολογιστή σας.

01 του 06

Ανοίξτε το φόντο του τσάι και τοποθετήστε το πλαίσιο

Κείμενο και εικόνες © Ian Pullen

Το φόντο φόντου σε τσάι περιέχει τρεις διαφορετικές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας από γκρίζο, μπλε ή πράσινο φόντο.

Μεταβείτε στο Αρχείο> Άνοιγμα και περιηγηθείτε στο σημείο όπου αποθηκεύτηκε το επιλεγμένο φόντο.

Τα πινακίδες που χρησιμοποιούνται για την επίδειξη συνήθως έχουν ζωγραφισμένα στοιχεία πάνω τους και έτσι το πρώτο πράγμα που προσθέτουμε στο δικό μας είναι ένα απλό πλαίσιο. Μεταβείτε στο Αρχείο> Τοποθετήστε και επιλέξτε το πλαίσιο PNG, κάνοντας κλικ στο κουμπί Τοποθετήστε για να το εισαγάγετε στο αρχείο φόντου. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το μέγεθος του πλαισίου κάνοντας κλικ και σύροντας μία από τις οκτώ λαβές σύρετε γύρω από τις εξωτερικές άκρες, πριν χτυπήσετε το πλήκτρο επιστροφής ή διπλό κλικ στο πλαίσιο.

02 του 06

Προσθέστε το πρώτο τμήμα κειμένου

Κείμενο και εικόνες © Ian Pullen

Αυτό το πρώτο κομμάτι κειμένου έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι βαμμένο και έτσι δεν έχει την τραχύτητα της κιμωλίας. Έχω χρησιμοποιήσει το Seaside Resort για αυτό, καθώς έχει μια ωραία αίσθηση που είναι σύμφωνη με τους πίνακες και επίσης επειδή ο σχεδιαστής του έχει παραχωρήσει άδεια χρήσης της γραμματοσειράς για χρήση σε προσωπικά και εμπορικά έργα.

Τώρα, κάντε κλικ στο εργαλείο κειμένου στην εργαλειοθήκη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στον μαυροπίνακα περίπου στο μισό σημείο κοντά στην κορυφή. Στη γραμμή εργαλείων εργαλείων που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή μενού, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί για να ευθυγραμμίσετε το κέντρο στο κέντρο. Εάν η παλέτα χαρακτήρων δεν είναι ανοιχτή, μεταβείτε στο παράθυρο> χαρακτήρας και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη γραμματοσειρά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Τώρα μπορείτε να πληκτρολογήσετε το κείμενό σας και να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο εισαγωγής μεγέθους για να το προσαρμόσετε. Εάν είναι απαραίτητο, μεταβείτε στο εργαλείο μετακίνησης και σύρετε το κείμενο στη θέση του αν δεν είναι σωστό.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με αυτό το κείμενο, μπορούμε να προχωρήσουμε στην προσθήκη γραφής κιμωλίας.

03 του 06

Προσθέστε κάποιο κείμενο Chalky

Κείμενο και εικόνες © Ian Pullen

Αυτό το βήμα είναι βασικά ακριβώς το ίδιο με το τελευταίο, αλλά αυτή τη φορά θέλετε να επιλέξετε μια γραμματοσειρά στυλ κιμωλίας. Έχω επιλέξει το Eraser Regular καθώς είναι κατάλληλο για τη δουλειά και ο σχεδιαστής του έχει κάνει διαθέσιμη για όλους να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν. Όπως συμβαίνει με όλες τις γραμματοσειρές και τα γραφικά που κάνετε λήψη για να τα χρησιμοποιήσετε στα σχέδιά σας, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι συμμορφώνεστε με τους όρους χρήσης. Πολλές δωρεάν γραμματοσειρές είναι δωρεάν μόνο για προσωπική χρήση, με απαίτηση πληρωμής για άδεια χρήσης για εμπορική χρήση.

Όταν έχετε προσθέσει λίγο chalky κείμενο στο σχέδιό σας, μπορούμε να προχωρήσουμε και να δούμε πώς μπορείτε να προσθέσετε εικόνες που έχουν μια αστραφτερή αίσθηση.

04 του 06

Μετατροπή μιας εικόνας σε Bitmap

Κείμενο και εικόνες © Ian Pullen

Στον πραγματικό κόσμο, τα χειροποίητα πινακίδες σπάνια έχουν λεπτομερείς εικόνες πάνω τους, αλλά δεν είμαστε στον πραγματικό κόσμο αυτή τη στιγμή, οπότε ας δούμε πώς μπορούμε να προσθέσουμε φωτογραφίες που έχουν λίγο αστραφτερή εμφάνιση.

Πρώτα, θα πρέπει να επιλέξετε μια εικόνα που θα χρησιμοποιηθεί. Ιδανικά βρείτε κάτι με ένα απλό θέμα (επέλεξα ένα αυτοπροσωπογραφία) που δεν περιλαμβάνει πολλές περίπλοκες λεπτομέρειες. Ανοίξτε τη φωτογραφία σας και εάν είναι έγχρωμη, μεταβείτε στην επιλογή Image> Mode> Grayscale για να την αφαιρέσετε. Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα με εικόνες που έχουν έντονη αντίθεση και έτσι μπορεί να θέλετε να το τσιμπήσετε λίγο. Ένας εύκολος τρόπος είναι να μεταβείτε στην Εικόνα> Ρυθμίσεις> Φωτεινότητα / Αντίθεση και να αυξήσετε και τα δύο ρυθμιστικά.

Τώρα μεταβείτε στην επιλογή Image> Mode> Bitmap και ρυθμίστε την έξοδο σε 72 DPI και στη μέθοδο, ορίστε Use to 50% Threshold. Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που φαίνεται η εικόνα, μπορείτε να μεταβείτε στην επιλογή Επεξεργασία> Αναίρεση και να δοκιμάσετε να τροποποιήσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση και να δοκιμάσετε ξανά τη μετατροπή σε ένα bitmap. Είναι πιθανό κάποιες εικόνες να μην μετατρέπονται ποτέ όπως σας αρέσει να χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, οπότε να είστε έτοιμοι να επιλέξετε διαφορετική εικόνα, αν συμβαίνει αυτό.

Αν υποτεθεί ότι η μετατροπή bitmap έχει πάει καλά, πρέπει να μεταβείτε στην επιλογή Image> Mode> Grays, αφήνοντας το ratio ratio σε ένα, προτού μπορέσετε να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.

05 του 06

Προσθέστε την εικόνα στον πίνακα σας

Κείμενο και εικόνες © Ian Pullen

Για να προσθέσετε την εικόνα στον πίνακα, απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό και να την σύρετε στο παράθυρο του πίνακα. Αν έχετε εγκαταστήσει το Photoshop για να ανοίξετε τα αρχεία σας σε ένα μόνο παράθυρο, κάντε δεξί κλικ στην καρτέλα της εικόνας και επιλέξτε Μετακίνηση σε νέο παράθυρο. Στη συνέχεια, μπορείτε να το σύρετε όπως περιγράφεται.

Εάν η εικόνα είναι πολύ μεγάλη, μεταβείτε στην επιλογή Επεξεργασία> Μετασχηματισμός> Κλίμακα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις λαβές αρπάγης για να μειώσετε το μέγεθος της εικόνας όπως απαιτείται. Μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Shift ενώ σύρετε για να διατηρήσετε τις αναλογίες εικόνας αμετάβλητες. Κάντε διπλό κλικ στην εικόνα ή πατήστε το πλήκτρο επιστροφής όταν το μέγεθος είναι σωστό.

06 του 06

Προσθέστε μια μάσκα και ρυθμίστε τη λειτουργία συγχώνευσης

Κείμενο και εικόνες © Ian Pullen

Σε αυτό το τελευταίο βήμα, θα κάνουμε την εικόνα να μοιάζει λίγο περισσότερο σαν να έχει σχεδιαστεί σε έναν πίνακα.

Το πρώτο πρόβλημα με την εικόνα είναι ότι οι μαύρες περιοχές δεν ταιριάζουν με τον ίδιο τον πίνακα, οπότε πρέπει να κρύψουμε αυτές τις περιοχές. Επιλέξτε το εργαλείο Magic Wand (το τέταρτο εργαλείο κάτω στην εργαλειοθήκη) και κάντε κλικ σε μια λευκή περιοχή της εικόνας. Τώρα πηγαίνετε στο Layer> Layer Mask> Reveal Selection και θα πρέπει να δείτε ότι οι μαύρες περιοχές εξαφανίζονται από την προβολή. Στην παλέτα "Επίπεδα" θα υπάρχουν τώρα δύο εικονίδια στο στρώμα της εικόνας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του αριστερού χεριού και, στη συνέχεια, αλλάξτε το αναπτυσσόμενο μενού " Λειτουργία συγχώνευσης" στο επάνω μέρος της παλέτας "Επίπεδα" από "Κανονική" σε "Επικάλυψη".

Θα δείτε ότι η υφή του τσιμεντένιου πίνακα δείχνει τώρα μέσα από την εικόνα που το κάνει πιο φυσικό. Στην περίπτωσή μου, έκανε επίσης λίγο χλωμό, έτσι πήγα στο Layer> Duplicate Layer για να προσθέσω ένα αντίγραφο στην κορυφή που έκανε το λευκό λίγο πιο πλούσιο, διατηρώντας παράλληλα την υφή του τσιγάρου ορατή.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτή την τεχνική και μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας διαφορετικές γραμματοσειρές και άλλα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τα πλαίσια και τα δείγματα. Λίγα λεπτά με την Google θα πρέπει να σας βρουν αρκετούς ελεύθερους πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα προσωπικά σας έργα.

Βρείτε περισσότερες χειροτεχνίες.