Τι σημαίνει το RL στο Διαδίκτυο;

Η συντομογραφία RL σημαίνει "πραγματική ζωή" στην περικοπή του διαδικτύου. Χρησιμοποιείται για να αναφερθεί "οι άλλες μου ευθύνες" ή "τι κάνω όταν δεν είμαι στον υπολογιστή". Μια παραλλαγή είναι η IRL, η οποία σημαίνει "στην πραγματική ζωή".

Το RL είναι μια κοινή έκφραση μεταξύ των ομάδων που ξοδεύουν σημαντικό online χρόνο μαζί, όπως φίλοι συνομιλίας IM, online gamers και άτομα που εργάζονται σε εικονικές ομάδες.

Το RL μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με μικρά γράμματα. rl σημαίνει το ίδιο πράγμα με το RL. Αποφύγετε να πληκτρολογείτε ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία γράμματα, καθώς ερμηνεύεται ως φωνάζοντας και μπορεί να θεωρηθεί αγενής.

Παραδείγματα χρήσης RL

Πρώτος χρήστης: Έλα ... ας τρέξουμε άλλο μπουντρούμι. Ακριβώς για μια ώρα!

Δεύτερος χρήστης: ο Sry, ο άνθρωπος, ο RL καλεί. Αν δεν μαγειρεύω δείπνο για τα παιδιά τώρα, θα με ενοχλούν όλη τη νύχτα για μακαρόνια και τυρί.

Τρίτος χρήστης: LOL! Το RL είναι υπερτιμημένο και έχετε πάρα πολλά παιδιά, ούτως ή άλλως, hahaha

theRanger: Τι κάνεις εσύ;

Queequeg: Καλά, υπήρξα ένας διευθυντής κρουαζιέρας. Αλλά τώρα είμαι άνεργος

τοRanger: Τι συνέβη;

Queequeg: Το σκάφος βυθίστηκε

τοRanger:: ^ O

Queequeg: FML

Αν και η έκφραση RL έχει αρχίσει να φιλτράρει σε τηλεφωνικές επικοινωνίες στα σύγχρονα αγγλικά, όπως μερικές άλλες συντομογραφίες στο διαδίκτυο και μιμίδια σε απευθείας σύνδεση, η σημασία της μπορεί να είναι ακόμα άγνωστη σε πολλούς. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε κανένα επίσημο ή επαγγελματικό λόγο.