Τα 17 καλύτερα αρχεία σχέσεων

Η αγάπη είναι ένα αστείο πράγμα, και αυτά τα μιμίδια το αποδεικνύουν!

Είτε είστε μοναχοί και είστε έτοιμοι να ανακατευτείτε, να ξεπεράσετε μια διάλυση ή να παντρευτείτε την αγάπη της ζωής σας, υπάρχουν τόνοι αναμνηστικών μιμών εκεί έξω που είναι αστεία και αναλογικά αρκετά ώστε να σας δώσουν ένα πολύ καλό γέλιο. Παρόλο που κάθε σχέση είναι διαφορετική, όλοι μοιραζόμαστε πολλές από τις ίδιες εμπειρίες και συναισθήματα με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Τι σημαίνει η σχέση Memes;

Στην καρδιά οποιασδήποτε σχέσης υπάρχει συγκίνηση, έτσι τα μνήματα της σχέσης σημαίνουν συνήθως κάτι για το πώς αισθάνεται κάποιος. Μπορεί να είναι χαρά, ενθουσιασμός, περιέργεια, σοκ, απογοήτευση, πλήξη, φόβος, απογοήτευση, θυμός ή κάποια άλλη συγκίνηση σχετικά με μια σχέση ή μια σχέση που σχετίζεται με την εμπειρία.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Memes Relationships;

Τα μιμικά της σχέσης χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν μια εμπειρία σχέσης ή ένα συναίσθημα για μια σχέση-συνήθως με έναν υπερβολικά υπερβολικό τρόπο. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να εκφράσουν αστείες και υπερβολικές αντιδράσεις σε πραγματικά ή υποθετικά προβλήματα και καταστάσεις σχέσεων.

Παραδείγματα σημείων σχέσης

Παράδειγμα 1
Εικόνα: Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που αναβοσβήνει ο ένας τον άλλο τυχαία χαμόγελα.
Κείμενο: "Η αγάπη είναι ... δεν χρειάζεται να κρατάτε πια στις πριγκίπισσες σας".
Σημασία: Όταν ερωτευτείτε αληθινά, αισθάνεστε πραγματικά άνετα με τον σύντροφό σας - τόσο πολύ ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το να σας κρίνουμε για κάποια αρκετά ενοχλητικά πράγματα.

Παράδειγμα 2
Εικόνα: Ένα κορίτσι και ένας άντρας φιλώντας ενώ καθόταν μπροστά από ένα φορητό υπολογιστή.
Κείμενο: "Πες μου ότι με αγαπάς στον τοίχο μου στο Facebook ... έτσι ο καθένας ξέρει πόσο πολύ με αγαπάς".
Σημασία: Τα κοινωνικά μέσα έχουν καταστήσει πάρα πολύ βολικό να καυχηθούν για το πόσο σπουδαίες είναι οι σχέσεις μας - τόσο πολύ ώστε να φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για το πώς οι σχέσεις τους εμφανίζονται σε άλλους παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Παράδειγμα 3
Εικόνα: Ένα αστείο αλλά άσχημα τραβηγμένο doodle ενός ανθρώπου που κλαίει.
Κείμενο: " Η σχέση μου είναι σαν iPad ... Δεν έχω iPad."
Σημασία: Οι άνθρωποι προτιμούν να συγκρίνουν τις σχέσεις τους με πολλά πράγματα, αλλά όταν τα συγκρίνουν με κάτι που απλά δεν έχουν, καλά, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα - δεν έχουν σχέση!

Ελέγξτε τη λίστα με τα αστεία μίμου σχέσης παρακάτω για να δείτε ακριβώς γιατί είναι τόσο σπουδαίοι!

01 από 17

Όταν ο συνεργάτης σας παίρνει πραγματικά

Εικόνα: Cheezburger.com

Οι καλοί ακροατές κάνουν τους καλύτερους συνεργάτες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ο σύντροφός σας είναι ένα άψυχο αντικείμενο.

02 από 17

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να σκέφτεστε για το γάμο

Εικόνα: Imgflip.com

Σύμφωνα με το Overly Attached Girlfriend , το κλείδωμα του ανθρώπου σας κάτω και τον πάρει για να βάλει ένα δαχτυλίδι σε αυτό ASAP θα πρέπει να είναι μια κύρια προτεραιότητα!

03 από 17

Forever Alone (Τουλάχιστον για τώρα)

Εικόνα: SayingImages.com

Οι μεμονωμένοι δεν επιθυμούν πάντα να παραδεχτούν ότι είναι απλοί, αλλά τουλάχιστον αυτό το μωρό Forever Alone τους προσφέρει μια σειρά από ελπίδες για την εξεύρεση αγάπης στο μέλλον.

04 από 17

Πώς είναι τέλειος;

Εικόνα: Fandango.com

Κάθε κορίτσι "Hey Girl" Ryan Gosling ζωγραφίζει την εικόνα του τέλειου ανθρώπου που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Οι γραμμές παραλαβής του όμως; Λοιπόν, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια εργασία.

05 του 17

"Hey, πώς το κάνεις";

Εικόνα: Twitter.com

Το μίσος του Distracted Friend είναι πραγματικά το τέλειο πρότυπο για να εκφράσει κανείς πώς κάποιος (γνωστός και ως φίλος) μπορεί να σκιστεί ανάμεσα σε δύο επιλογές που έχουν κάτι που έχουν ήδη (γνωστός και ως η τρέχουσα φίλη) και κάτι που δεν μπορούν να έχουν (γνωστός και ως το άλλο κορίτσι). Θα εκπλαγείτε με το πόσες έξυπνες παραλλαγές αυτού του μιμού που κυλούν στο διαδίκτυο.

06 από 17

Όταν παίρνει αρκετά σοβαρή

Εικόνα: WeKnowMemes.com

Όποιος έχει δει ποτέ την ταινία Napoleon Dynamite θα πρέπει να θυμάται αυτή την κλασική σκηνή όπου ο Kip μιλάει για το πώς συζητάει online με τη φίλη του, όπως κάθε μέρα. Περιττό να πω, μια τέτοια δέσμευση σημαίνει ότι γίνεται αρκετά σοβαρή.

07 από 17

Το ποσοστό επιτυχίας που προσπαθεί να πάρει μια ημερομηνία στην εποχή του Διαδικτύου

Εικόνα: Imgflip.com

Ας το παραδεχτούμε - είναι συχνά πιο δύσκολο για τους άνδρες να γίνονται αντιληπτές στις σε απευθείας σύνδεση περιοχές χρονολογείται από ό, τι είναι για τις γυναίκες. Αφού ξοδέψουμε ώρες για να διαβάσουμε τα προφίλ και να στείλουμε εξατομικευμένα μηνύματα σε μια χούφτα υποσχόμενων γυναικών που αναζητούν, μια ενιαία προβολή προφίλ από μόνο ένα από αυτά μπορεί να νιώθει σαν νίκη.

08 από 17

Ουάου, Τέτοια Ρομαντική

Εικόνα: Imgflip.com

Δεν υπάρχει πιθανώς τίποτα πιο δύσκολο από το να προσπαθείς να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου με ένα μωρό Doge . Τουλάχιστον ο σκύλος είναι χαριτωμένος για να κοιτάξει μέσα από όλες σας τις περίεργες, διαχωρισμένες λεζάντες.

09 από 17

Grump In Love

Εικόνα: Me.me

Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι που πηγαίνουν κατευθείαν σε μια σχέση. Σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που αναρρώνουν από την καρδιά ή απλώς απλά απολαμβάνοντας τη μοναδική ζωή, αυτό το Grumpy Cat meme είναι για σας.

10 από 17

Κέρδισες αυτή τη φορά...

Εικόνα: Instagram.com

Τα έξυπνα ζευγάρια γνωρίζουν πότε πρέπει να πάρουν τις μάχες τους. Μερικές φορές απλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο σύντροφός σας έχει δίκιο για κάτι όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να αποδείξετε ότι είναι λάθος, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το ποτό σας Starbucks.

11 από 17

Η θηλυκή δύναμη των ανδρών που διαβάζει το μυαλό (ή η έλλειψή τους)

Εικόνα: Cheezburger.com

Όταν η φίλη ή η σύζυγός σας είναι αναστατωμένη, θα πρέπει να γνωρίζετε αυτόματα τι είναι αναστατωμένος. Αυτό είναι προφανώς ακριβώς πώς δουλεύουν οι σχέσεις, παιδιά.

12 από 17

Το να είσαι αποκλειστικός είναι ένα μεγάλο βήμα

Εικόνα: TheChive.com

Υπάρχουν τόνοι ψαριών στη θάλασσα και μερικές φορές θέλετε να δοκιμάσετε περισσότερα από ένα πριν αποφασίσετε ποιος αξίζει πραγματικά να πάρει σοβαρά. Απλά μην τους αφήνετε να δουν τα μηνύματά σας.

13 από 17

Σχέσεις συμβουλών από Boromir

Εικόνα: MemeGenerator.com

Όταν πρόκειται να ζήσετε με έγκυο σύζυγο, απλά κάντε το καλύτερό σας για να διατηρήσετε την ηρεμία και να συνεχίσετε. Και βεβαιωθείτε ότι είστε στη διάθεσή σας για να την περιμένετε, το χέρι και το πόδι, ίσως μέχρι το μωρό να είναι αρκετά μεγάλος για να πάει στο κολέγιο.

14 από 17

Roll Safe όταν αγαπάς

Εικόνα: Imgflip.com

Ξέρετε πότε κάτι που θέλετε να κάνετε ή να πείτε στη φίλη σας φαίνεται σαν μια πολύ καλή ιδέα στο μυαλό σας; Ναι, λοιπόν, στην πραγματικότητα είναι πραγματικά μια φοβερή ιδέα.

15 από 17

Όταν ξέρετε, ξέρετε!

Εικόνα: MemeExplorer.com

Η συνεχιζόμενη Wonka δεν θα σας πει πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένετε προτού αποφασίσετε να παντρευτείτε. Θα σας κρίνει μόνοι σας ανεξάρτητα από το πόσο καιρό περίμενες πριν εμπλακεί.

16 από 17

Τι ο καθένας σκέφτεται να κάνετε όταν δοκιμάσετε την online χρονολόγηση

Εικόνα: DeviantArt.com

Η online χρονολόγηση είναι δύσκολη και όλοι έχουν διαφορετική γνώμη γι 'αυτό. Ακόμα και όταν νομίζετε ότι πλοηγείστε στον τρελό κόσμο της online dating πολύ καλά, άλλοι άνθρωποι στη ζωή σας μπορεί να έχουν μια εντελώς διαφορετική ιδέα για το τι κάνετε.

17 από 17

Οι διάφοροι τρόποι αγάπης, σύμφωνα με τη Βασίλισσα Μπέη

Εικόνα: MemeGenerator.com

Από όλους τους τρόπους που πρέπει να ερωτευτείς, φαίνεται ότι η Beyonce έχει βιώσει όλα αυτά. Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι απλά αγωνιζόμαστε για να βρούμε κάποιον που μας αρέσει. Σέες!