Λήψη φωτογραφιών Flickr μεμονωμένα ή σε παρτίδες

Εδώ είναι πώς να τραβήξετε φωτογραφίες από το Flickr τόσο γρήγορα όσο και ευκολότερα

Αν και έχουμε δει πλατφόρμες κοινής χρήσης φωτογραφιών όπως το Instagram , το Tumblr, το Pinterest και άλλοι που μεγαλώνουν στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, το Flickr εξακολουθεί να είναι μια πλατφόρμα πολύ υψηλής ποιότητας και μια δημοφιλής επιλογή ανάμεσα σε πολλούς λάτρεις της φωτογραφίας για προβολή και κοινή χρήση φωτογραφιών.

Αν χρησιμοποιείτε τακτικά το Flickr για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών και τη δημιουργία άλμπουμ , μπορεί να έρθει η ώρα που πρέπει να κατεβάσετε φωτογραφίες απευθείας από το Flickr για να τις αποθηκεύσετε ή να τις μοιραστείτε κάπου αλλού. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν. Δείτε πώς να το κάνετε.

Συνιστάται: 5 εύκολους τρόπους για την αποστολή μεγάλων και πολλαπλών φωτογραφιών σε φίλους

Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες Flickr

Μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφιών Flickr ξεχωριστά (μία προς μία) ή πλήρεις άλμπουμ. Αν χρειαστεί να κάνετε λήψη φωτογραφιών Flickr σε παρτίδες, παραλείψτε αυτό το άρθρο στην ενότητα "Λήψη φωτογραφιών Flickr σε παρτίδες".

Κατεβάστε τις φωτογραφίες Flickr μεμονωμένα

Για να πραγματοποιήσετε λήψη μιας μεμονωμένης φωτογραφίας Flickr, μεταβείτε στη σελίδα φωτογραφιών και αναζητήστε το προς τα κάτω βέλος κάτω από τη φωτογραφία στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Θα εμφανιστεί ένα μενού όπου θα μπορείτε να επιλέξετε τα μεγέθη που είναι διαθέσιμα για τη φωτογραφία. Επιλέξτε το μέγεθος που θέλετε να το κατεβάσετε αμέσως.

Λήψη φωτογραφιών Flickr σε παρτίδες

Για να κατεβάσετε ένα ολόκληρο λεύκωμα στο Flickr, απλά πλοηγηθείτε στο προφίλ του χρήστη Flickr κάνοντας κλικ στο όνομα χρήστη του. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα " Άλμπουμ " στο μενού προφίλ τους.

Όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από οποιοδήποτε άλμπουμ, θα δείτε ένα εικονίδιο με το βέλος κοινής χρήσης και ένα εικονίδιο βέλους λήψης που εμφανίζεται στο άλμπουμ. Κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης (που αναπαριστάται από το προς τα κάτω βέλος) για να πραγματοποιήσετε άμεση λήψη ολόκληρου του άλμπουμ. Πρώτα θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση για να σας υπενθυμίσω την άδεια χρήσης αυτών των φωτογραφιών και αν επιλέξετε να προχωρήσετε στη λήψη, θα λάβετε το λεύκωμα των φωτογραφιών σε αρχείο ZIP.

Συνιστάται: 10 ιστότοποι που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε δωρεάν φωτογραφίες για χρήση σε οτιδήποτε

Περισσότερα εργαλεία για λήψη φωτογραφιών Flickr

Υπάρχουν πραγματικά κάποιες πολύ καλές επιλογές τρίτων που είναι διαθέσιμες για τη λήψη ομάδων φωτογραφιών του Flickr ταυτόχρονα αν για κάποιον λόγο επιλέγετε να μην το κάνετε απευθείας μέσω των επιλογών λήψης του Flickr. Το Flick and Share είναι ένα εργαλείο που αξίζει τον έλεγχο.

Για να ξεκινήσετε τη λήψη παρτίδας, απλά πατήστε το κουμπί "Έναρξη τώρα". Από εκεί εσείς, πρέπει να συμφωνήσετε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Flickr με το FlickAndShare.

Αφού πιστοποιήσετε την εφαρμογή FlickAndShare, θα εμφανίσει τα σύνολα φωτογραφιών σας και θα σας ζητήσει να επιλέξετε αυτά που θέλετε να λάβετε. Λάβετε υπόψη ότι κανένας από τους τίτλους, ετικέτες ή περιγραφές δεν θα διατηρείται με κάθε φωτογραφία. Δημιουργείται ένας σύνδεσμος για κάθε σετ που θέλετε και μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με οποιονδήποτε, αν θέλετε να τα μοιραστείτε.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη λήψη κάθε φωτογραφίας με τον παλιό τρόπο ή αν δεν εντυπωσιάσετε με το Flick και Share, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον Flickr App Garden για παρόμοια εργαλεία που σας επιτρέπουν να κάνετε το ίδιο. Οι προγραμματιστές τρίτου μέρους έρχονται με πολλές λύσεις για την εύκολη διαχείριση των φωτογραφιών σας στο Flickr.

Πιθανότατα θα βρείτε Flick και Share κάπου εκεί, μαζί με ένα σωρό άλλα όπως το Bulkr, το Downloadr για τα Windows και το FlickrBackup. Το Bulkr είναι στην πραγματικότητα ένα άλλο πολύ συνιστώμενο εργαλείο για παρτίδες λήψεων από το Flickr, και έχει και μια δωρεάν έκδοση και μια έκδοση premium πληρωμής. Μαζί με ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά, η έκδοση Premium του Bulkr σάς επιτρέπει να κατεβάζετε τίτλους, ετικέτες και περιγραφές για κάθε μία φωτογραφία σε ένα σετ.

Άλλη δωρεάν φιλοξενία εικόνων / επιλογές κοινής χρήσης

Αν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές που σας επιτρέπουν να φιλοξενούντε και να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας online δωρεάν εκτός από το Flickr, ελέγξτε αυτούς τους ελεύθερους ιστότοπους φιλοξενίας εικόνων για τις φωτογραφίες σας .