Τι σημαίνει το IDTS;

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί αυτό το ακρωνύμιο ως απάντηση, εδώ είναι αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει

Έτσι, ίσως μόλις ρώτησες κάποιον μια ερώτηση σε ένα μήνυμα κειμένου, σε κοινωνικά μέσα ή κάπου αλλού σε απευθείας σύνδεση και πήρε 'IDTS' ως απάντηση. Αλλά τι σημαίνει αυτό;

Το IDTS σημαίνει:

Δεν σκέφτομαι έτσι

Το λέμε έξω δυνατά όλη την ώρα, αλλά σε απευθείας σύνδεση, αυτό το ακρωνύμιο φαίνεται παράξενα άγνωστο.

Η έννοια του IDTS

Όπως και στις συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο, το IDTS είναι το ισοδύναμο του λόγου όχι, αλλά με έναν υπαινιγμό αβεβαιότητας. Το άτομο που χρησιμοποιεί IDTS αξιολόγησε την κατάσταση, εξέτασε όλους τους πιο προφανείς παράγοντες και αποφάσισε ότι κάτι για αυτό είναι ψευδές - αν και παραμένει κάπως αβέβαιος λόγω της πιθανότητας έλλειψης πληροφοριών.

Το IDTS είναι μια παραλλαγή του αρκτικόλεπτου IDT (I Do not Think) και είναι επίσης παρόμοιο με το ακρωνύμιο IDK (I Do not Know). Αυτά τα ακρωνύμια περιλαμβάνουν όλα τα ίδια γράμματα, αλλά οι έννοιες και οι χρήσεις τους είναι τελείως διαφορετικές.

Πώς χρησιμοποιείται το IDTS

Το IDTS χρησιμοποιείται συνήθως ως απάντηση σε ένα ερώτημα ναι ή όχι. Όταν ο ανταποκριτής έχει αποκατασταθεί ως απάντηση, αλλά δεν μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος, μπορεί να χρησιμοποιήσει IDTS.

Το IDTS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με σαρκαστικό τρόπο. Είναι πολύ πιο δύσκολο να εντοπίσετε το σαρκασμό σε απλό κείμενο σε οθόνη υπολογιστή ή smartphone από ό, τι είναι με το να βεβαιώνεστε ότι κάποιος είναι σαρκαστικός προσωπικά, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αδύνατο.

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του IDTS

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Γεια σου, είπε ο κ. Speer ότι μας έδωσε μια επέκταση στο δοκίμιο;"

Ο φίλος # 2: "Idts, ακούγεται σαν ότι θα μας δώσει μόνο περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε σε αυτό, αν πάμε σε αυτόν για αναθεωρήσεις πριν από την προθεσμία."

Στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, ο Φίλος # 1 ζητάει μια ερώτηση ναι ή όχι και ο Φίλος # 2 χρησιμοποιεί το IDTS για να πει βασικά: "Όχι, αλλά δεν είμαι σίγουρος". Μετά από τη χρήση του αρκτικόλεξου του φίλου # 2, δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας με ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Omg Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Shannon προσπάθησε να σας συστήσει με τον αδελφό της!"

Φίλος # 2: "Ξέρω! Θέλω να πω, πραγματικά, εγώ και ο Tom; Ummm .... idts αλλά ευχαριστώ που προσπαθώ υποθέτω !!!"

Στο δεύτερο παράδειγμα παραπάνω, μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το IDTS για τη μετάδοση σαρκασμού. Ο φίλος # 2 κοροϊδεύει την προσπάθεια της φίλης του Shannon σε κάτι που διαφωνεί ή δεν θέλει να συμβεί.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το IDTS

Εάν σκέφτεστε να προσθέσετε IDTS στο κείμενό σας / σε απευθείας σύνδεση λεξιλόγιο, βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιήσατε κατάλληλα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν:

Δεδομένου ότι το IDTS είναι ένας από τους πιο σπάνιους τύπους αρκτικόλεξων, ίσως να είστε καλύτερα να πληκτρολογείτε "Δεν το νομίζω" έτσι. Μην περιμένετε από όλους να είναι σε θέση να την ερμηνεύσουν αμέσως - ακόμη και εκείνοι που φαίνεται να είναι αρκετά παγιδευμένοι στον υπέροχο κόσμο των online αρκτικόλεξων και του κειμένου lingo μπορεί να έχουν έναν σκληρό χρόνο ερμηνεύοντας το νόημά της.